Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leoon
vannak hát

milyen színû pólót nem vennél fel?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
ez egyszerû! mivel ezt nem lehet sorzatösszeggé alakítani! :-)

(meg a 3as szorzás is érdekes, de ennek utána kéne nézni! :-)

nincs msnemen animáció! :-)

vanak még ilyen érdekes kérdések Log? :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

volt már rá példa

msn-en sok animációd van?

neem csak találtam és megtetszett....én még nem láttam...ezek szerint te akkor szoktál ily képet küldeni, ha ideges vagy?
hihi...ilyen nekem is van msn-en

netán ideges vagy vmi miatt? 😄

188cm-t

szereted a találós kérdéseket?

Danny1987
Nem tudom.

Az extra magas csaj hány cm-t takar?

Live for nothing or die for something.

nekem több idõ kellett😊

Okos Tojás megkérdezi a szomszédját, hogy hány éves. Erre a szomszéd a következõ választ adja:
- Ha a te életkorodat négyzetre emeljük, megszorozzuk 3-mal és hozzáadunk 26-ot, akkor az én életkorom négyzetét kapjuk.
Erre Okos Tojás azt mondja:
- Ez biztos nem igaz.
Honnan tudja?
tigerbácsi
ehhe ez a matek rejtelme! :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

mivel 25 maradt a fogadósnál, így a 26., 27, 28. visszakerült a vendégekhez az inas által, kettõ maradt nála...ami a 29,30.
tehát megvan mind 😊 az inasnál van az arany 😊

jó válasz?

tigerbácsi
elsõ szám a 8 decis pohárban lévõ, 2. szám a 3 dekásba s 3. ba az 5 dekásba lévõ

8 0 0
3 0 5
3 3 2
6 0 2
6 2 0
1 2 5
1 3 4
4 0 4

vizes...ez kicsit hosszabb,de annál jobb😊:3 utazó betért egy fogadóba, és kértek egy szobát. Fáradtak voltak, ezért odaadtak a fogadósnak 30 aranyat, és rögtön aludni tértek. A szoba csak 25 aranyba került, ezért a fogadós visszaküldte a szobainast a vendégekhez az 5 arannyal. A szobainas azon merengett, hogy úgyis kapna borravalót, meg az 5 aranyat úgyse tudja szétosztani a 3 vendég között, ezért elrakott 2 aranyat, és mindegyik vendégnek adott egyet-egyet.
Namármost: mindegyik vendég 10 aranyat fizetett, és 1 aranyat visszakapott, ez ugyebár 9 arany. A szobainasnál van 2 arany. 3-szor 9 az 27, meg a szobainas 2 aranya az 29. Hová tûnt 1 arany?
tigerbácsi
szõke! :-D

milyen kõ van legtöbb a patakban?

tökéletes, jöhet következõ:
Egy lány és egy fiú beszélgetnek.
- Én fiú vagyok - mondja a fekete hajú.
- Én lány vagyok - mondja a vörös hajú.
Melyiknek milyen színû a haja, ha legalább az egyik hazudik?
a 8decis pohárból átönti a tej felét az 5 decisbe...úgy kényelmesen elfér mindkettõben a tej...a 3decis meg le van tojva 😄

jó a megfejtés?

tigerbácsi
baj! :-D

így a kérdésre visszatérve Whiskeyman (remélem jólírtam) megbocsát e II Rocky II - nak? :-)

Nekem nem baj!

de: Mari néninek van egy 8 decis pohara, tele tejjel, és egy 3 valamint egy 5 decis üres pohara. Hogy felezi meg 2 unokája között a tejet?<#beka3>
engem nem...

baj?

tigerbácsi
engem érdekel, hogy megbocsát e neki!
Téged is? :-D

/majdcsak eljutunk odáig hogy megtudjuk a választ! :-D

vagy igen, avgy nem,de az biztos

érdekel,h megbocsájt-e?

II Rocky II
mert siettem,elnézést whiskeyman

megbocsájtod a vétkem?😛

24 - Exile -Nov.23

whiskeyman
csak azért mert...

miért nem tudod leírni helyesen a nevemet?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

II Rocky II
nemtudom

whiskymen miért nem válaszolva majd kérdezve oldotta meg az ügyet?😄

24 - Exile -Nov.23

188cm vagyok

ez a geriga hirdetést nem akar feladni? :S

whiskeyman
és miért vagy buta?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sziasztok! Nekem egy 12m2-es szobát kéne befûtenem télen! Központi fûtés nincs! Kémény az van! Valami nagyon olcsó dolog, javaslat kéne, mert az anyagiak szûkõsek! Köszike
Barnabyka
jah mikor picivoltam anyum mindig azt adott rám(grrrrrrrrrrrrrr)
(am. nem pont egy lánytól vártam a választ)

milyen magas vagy?

volt, de nem túl sokszor 😄

és rajtad harisnya?

Barnabyka
ilyen "alap" kiállítások után nincs. ( ha lenne hosnyánszki minden második meccsét kihagyta volna xD)

volt már rajtad szoknya?

II Rocky II
semmit mivel nem vok éhes.

vizilabdában kiállítások száma utan van mérkõzéstõl való eltiltás?

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
nagyon

mit ennél?

kulabácsi
a téma karbantartója 😄

éhes vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
há jah..más tulajdona...

mit képzelsz magadról kivagyte ? 😄😄

kulabácsi
elkoboztam

baj e?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
nem!

Ezt a topikot kula nyitotta vagy csak elkoboszta?

kulabácsi
mert megtehetem -.-

ménem alszol?

II Rocky II
pont annyi amennyi

megfelel a válasz?(nem sértõdtem meg,csak a hsz-t miért kell indokolatlanul kitörölni?)

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
igen😄

Hány centis a mutatóujjad?

kulabácsi
😄DDD

most megsértõdtél? 😞
😄DD

II Rocky II
b+ miér van ennyire szemét???
ennyire fasz nem lehetsz de télleg:S rendesen válaszolok kérdezek és nem is rosszat csak leirtam a véleményem erre törlöd?

miért vagy ilyen? (kb ezért sem szeretem ha vhol van hg mert az olyat is törli amit nem kéne -.-)

24 - Exile -Nov.23

JA..... -_-"

Mi lesz ha megeszel egy nemtudom... ?
kulabácsi
😄

Brolly
én is, bár sokszor lusta vagyok hozzá 😞

van valaki itt ilyenkor?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kulabácsi
jah, reggel és este

te?

nem a tiéd -.-'

szoktál fogat mosni?

kulabácsi
TÉÉÉÉÉÉK

kulabácsi
spam

kulabácsi
van sokszor

baj ha a saját topikomba spamelek?

leoon
nincs mosógépem

van olyan, hogy nem szívesen vélaszolsz a kérdésre?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!