Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen színû pólót nem vennél fel?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
(meg a 3as szorzás is érdekes, de ennek utána kéne nézni! :-)
nincs msnemen animáció! :-)
vanak még ilyen érdekes kérdések Log? :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
msn-en sok animációd van?
netán ideges vagy vmi miatt? 😄

szereted a találós kérdéseket?
Okos Tojás megkérdezi a szomszédját, hogy hány éves. Erre a szomszéd a következõ választ adja:
- Ha a te életkorodat négyzetre emeljük, megszorozzuk 3-mal és hozzáadunk 26-ot, akkor az én életkorom négyzetét kapjuk.
Erre Okos Tojás azt mondja:
- Ez biztos nem igaz.
Honnan tudja?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
tehát megvan mind 😊 az inasnál van az arany 😊
jó válasz?
8 0 0
3 0 5
3 3 2
6 0 2
6 2 0
1 2 5
1 3 4
4 0 4
Namármost: mindegyik vendég 10 aranyat fizetett, és 1 aranyat visszakapott, ez ugyebár 9 arany. A szobainasnál van 2 arany. 3-szor 9 az 27, meg a szobainas 2 aranya az 29. Hová tûnt 1 arany?
milyen kõ van legtöbb a patakban?
Egy lány és egy fiú beszélgetnek.
- Én fiú vagyok - mondja a fekete hajú.
- Én lány vagyok - mondja a vörös hajú.
Melyiknek milyen színû a haja, ha legalább az egyik hazudik?
jó a megfejtés?
így a kérdésre visszatérve Whiskeyman (remélem jólírtam) megbocsát e II Rocky II - nak? :-)
de: Mari néninek van egy 8 decis pohara, tele tejjel, és egy 3 valamint egy 5 decis üres pohara. Hogy felezi meg 2 unokája között a tejet?<#beka3>#beka3>
baj?
Téged is? :-D
/majdcsak eljutunk odáig hogy megtudjuk a választ! :-D
érdekel,h megbocsájt-e?
miért nem tudod leírni helyesen a nevemet?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
whiskymen miért nem válaszolva majd kérdezve oldotta meg az ügyet?😄
24 - Exile -Nov.23
ez a geriga hirdetést nem akar feladni? :S

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(am. nem pont egy lánytól vártam a választ)
milyen magas vagy?
és rajtad harisnya?
volt már rajtad szoknya?
vizilabdában kiállítások száma utan van mérkõzéstõl való eltiltás?
24 - Exile -Nov.23
éhes vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
baj e?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ménem alszol?
megfelel a válasz?(nem sértõdtem meg,csak a hsz-t miért kell indokolatlanul kitörölni?)
24 - Exile -Nov.23
most megsértõdtél? 😞
😄DD
ennyire fasz nem lehetsz de télleg:S rendesen válaszolok kérdezek és nem is rosszat csak leirtam a véleményem erre törlöd?
miért vagy ilyen? (kb ezért sem szeretem ha vhol van hg mert az olyat is törli amit nem kéne -.-)
24 - Exile -Nov.23
Mi lesz ha megeszel egy nemtudom... ?
van valaki itt ilyenkor?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
te?
szoktál fogat mosni?
baj ha a saját topikomba spamelek?