Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várod a sulit??😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
jó lenne?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
amugy fõállású munkakeresõ vagyok :]]]
mennyi az a pénzösszeg amivel elégdett lennél/vagy a munkahelyeden?
24 - Exile -Nov.23
mivel foglalkozol?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Holnap mészsuliba?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
te voltál vhol az este?
éjszaka tudod milyen hideg volt?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
lesz valami jó film a tv-ben este?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
És te a hal féléket?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szereted a rántott gombát?
neked?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogy jön ez ide?😄
hetero-e vagy?
Voltatok tegnap sláger rádió megapartyn?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van biciklid?
Hát:S most mondjuk párszáz milla. Mert 14 vagyok😊 De nem szeretném.
Neekd?
Mennyi lenne az a pénz, amennyiért hajlandó lennél feláldozni 5 évet az életedbõl?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
dohányzol?
a kapucsinó tejjel vagy kávéval?
Snickers vagy Mars?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Hogy oszlanak meg az osztályodbvan a fiuk/lánok?
miért nem szeretsz bulizni?😮