Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
tökéletes 😊

sokat szoktál fõzni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
pincepörkölt fokhagymás köménymagos fõtt burgonyával, csípõsen.

Neked jó lesz a marhapöri? vagy süssek e vmi húsit is?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kulabácsi
nekem volt 8 órás napom is...

mi volt az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
nekem középiskolában 13:55kor vége a 7.órának szal ez még nemis szörnyû anynira😄

tigerbácsi
nem is tudom! annyira nem ismerhettelek meg így fórumon. a Nicked alapján: egy jókedvû nyitott õszinte (bár néha nem : /minden szoftvert megveszel/)ember, ki nagyra tartja a várost ahol élsz! :-D s nagy arsenal fan vagy! már megrözzötten ragaszkodsz e csapathoz! :-)

#44784 meló! :-)

hogy lehet 7. óra! ez már kinzás! :-) nem?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ChuckyHUN
14:20
gimi, szakközép, szakmunkás?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Barnabyka
9. szal új suli de eddig szimpi😊

Meddig tart a 7.órátok?

ChuckyHUN
1el kevesebb órám van mint tavaly... nekem tökmind1 h milyen, úgyserm tudok rajta változtatni. De szte elég yoe.
hányadikos vagy?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Barnabyka
hét kemény tanóra xD...de csütörtökön elsõ kettõ lyukas😛

Megfelel az elvárásoknak az órarended?

ChuckyHUN
Lesz, mert én azt hittem, h miskolcó😄

holnap hány órád lesz?

II Rocky II
miért lenne ? 😄 kiszombori???? 😄 vááá egy közeli ismerõs 😄

ha megkérlek irnál rólam egy sort hogy milyennek ismersz igy forumon keresztül?😄

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
ahhh s az mióta nagyváros????? az egy flu! csak azért város, mert van egy sintértelepe (kórház) rendõrsége, meg asszem 1 - 2 közlekedési lámpája? :-DDDD

honnan jöttem rá? kiszombori vagyok! :-DDDD csak pesten melózom!

verekedés lesz e? :-D

II Rocky II
jaja

honnan jöttél rá?😄

24 - Exile -Nov.23

szjuca
A hagyma fõvárosa szerintem.

Makó?

II Rocky II
kérdezz

miért tetted oda a smilet ? 😮

24 - Exile -Nov.23

szjuca
Asszem megvan.

Rákérdezhetek? Hol laksz?<#idiota>

II Rocky II
nemtom,talán kirúgták vagy munkahelyváltás 😄
amúgy a nagyváros M betûvel kezdõdik és ó-val végzõdik emelett Szegedhez és HMVHelyhez egyaránt kb 30 km-re található😄

tudod-e melyik városról van szó?

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
édes egyértelmûen!

mi történt?

szjuca
ÉÉÉÉdeees!

Hogy-hogy az utolsó munkanapod?

tegnap volt az utolsó munkanapom, de amúgy fél 5-ig voltam ott. 😄

Édes vagy savanyú?

tigerbácsi
6 - 14 ig kötelezõ,
utána akkor mék el mikor akarok,
csak a terveknek kell idõben elkészülni! :-)

melyik az a nagyváros?

5-ig, de közben elmegyek ebédelni

az jó?

II Rocky II
ahha mondhatni 😄
vidéki nagyvárosban !

meddig vagy melohelyen?

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
nem vagyok nagy filmes, de nálam a best a Good Will Hunting!

vidéken laksz?

szjuca
Háziasan. Viszonylag sûrûn sütkérezünk, bográcsolunk. Szeretjük. <#finom>

Van kedvenc filmed?

tigerbácsi
igen! imádok sütni fõzni s nem csak szabadtûzön! :-D

hmm a birka az jó!
vadasan lett elkészítve, vagy háziasan?

szjuca
Jó lett, azt mondta mindenki. Birkapörköltet fõztünk.

Te szoktál szabadtûznél sütni, fõzni?

tigerbácsi
nincs! még jogsim sincs!

jó lett a bográcsos?

szjuca
Bográcsolás, fûnyírás.

Van kocsid?

tigerbácsi
melósan! így jó!

Te mitcsináltál?

szjuca
Nemtom. Sokakat érdekel, engem pl nem.

Hétvége jól telt?

tigerbácsi
már melóban vagyok! s nem dolgozom!
ez a helyes! :-)

mért mindig a foci a téma?

kulabácsi
hétfõ van, szarul 😄

mész iskolába/melózni?

szjuca
Azt a csávót akit Zidane megfejelt, azért, mert biztos olyat szólt neki. Amúgy nem érdekel a foci.

Hogy vagyol?

II Rocky II
semmmit,deco-t meg utálom ahogyan torrs-t is..csak ugy nem szimpi alapból 😛

van olyan pléja akit nem csipsz ?

24 - Exile -Nov.23

Barnabyka
Deco lehet elfogult vagyok de eddig 3meccsen 2gól és 1 gólpassz elég szép😊

Ronaldinhoról mit gondolsz jelenleg?

Burdi
remélem a real😄 bár barca is erõsített, de kikapott az újonctól xD

ki a nyár igazolása szted?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Barnabyka
remélem mert nálam õk a másik favcsapat😊..és a depor évrõl évre gyengébb

Ki nyeri a spanyol bajnokságot?

Burdi
elégggé, bár van amikor nagyot esik😄

real 17éve nem nyert a Depor otthonában, szted most nyerni fog?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Barnabyka
hát amég drogba sérült kéne és én örülnék is neki mert robinho jójátékot játszik de sztem már késõ 16óra nemleszelég..

Jó játékos Robinho?

Burdi
ááá, csak van pár mu-s haver, azt azért izélok😄

Robinho szted megy hozzátok?

Barnabyka
mivel megverték a mU-t utánam biztos is😄

Talán szereted õket?😄

Burdi
csak kérdeztem😄D hátha😄

Zenit a király? xD😄D

Barnabyka
ezt is csak véletlen..

talán kinézed belõlem?😄

Burdi
nemnagyon ,mert tudtam😄

tudsz még iet?

Barnabyka
jól mert a hivatalos vagyis helyes az az ,h Vakondok a többesszáma pedig vakondokok😄

Meglepõ?

Burdi
sztem nem

ugye jól tudom?

Barnabyka
hát õ atársasághoz szeret beszélni...

Vakond ez helyes?

II Rocky II
nem

andora miért mindig többesszámba kérdez ?😄

24 - Exile -Nov.23

Brolly
1 még max 2...

szoktál könyvet olvasni?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"