Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szûz

keletiben?

Picar77
mérleg
tied?

()() (^^)

tigerbácsi
férfi nincs nõi GÖRBE! :-)

csinosan festi magát meccsre! :-DDDD

horoszkópod?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Barnabyka
szabadidõnben szinte állandóan

Kedvenc férfi és nõi sportoló?

preferálom...de mást is elszívok,ha az nincs

sokat sportolsz?

leoon
nem tudom, nekem 1 bizonyos öblítõ illatától van ilyen

mentolos cigit szereted?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

nekem nem, mert pl. van olyan,ami jó illatú...de rosszul vagyok tõle :/

allergia lehet?

leoon
amilyet találok, mind1 milyen csak jó illatú legyen

nem?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

én is

te milyen illatút szoktál?

kulabácsi
igen

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

leoon
szerinted melyikre? kubára bazdmeg

szoktál füstölõt használni?

II Rocky II
attól függ 😄

melyik országra érted a kérdést?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
nem

kedd van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

leoon
nem

kávézol?

tigerbácsi
megnézhettek párat a gallerimben! :-)

munkatársamnak csináltam õ adta most! :-)

off vége! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
nem baj! mért is lenne! :-)

énis megszoktam sasolni a másik ember inosát! :-D

bike-ozol sokat?

II Rocky II
jo lessz persze,de én bicajosra gondoltam meg ööö butorosra😄
galériád néztem tegnap este

ugye nem baj?

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
majd igen keresek :-)

pm-ben jó lesz?

(gallerimben van pár sziklakert mit én terveztem, s ismerõs kivitelezett! :-) )

II Rocky II
ja várom mert álmos vagyok most nagyon! kifáradtam 😄

akkor mutatsz képet? 😄d

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
hidegen hagy! egész nyáron meló volt, meg az is megy tovább!

ezekszerint szeretitek a halat! :-)

várod az estét?

szjuca
Igen, legtöbbször halászlét fõzünk.

Sajnálod, hogy vége a nyárnak?

tigerbácsi
skype is van meg msn-is, de egyiket sem használom gyakran. ha valakivel beszélni akarok akkor felhívom! :-)

meg is eszitek a kifogott halakat?

szjuca
Ami jön, de igazából ponty, kárász, keszeg. Meg snecizni is szeretek.
Nem messze tõlünk van egy halastó, van stégünk ott, oda járunk le viszonylag sokat. Szoktunk ott fõzõcskézni is.

Skype vagy msn?

tigerbácsi
nincs szerencsére! meg nem is akarok erre a világra!

wow! peca az jó! én ie horgásztam régen, de már nincs rá idõm! :-(

mikre pecázol? (rabló, békéshal)

szjuca
Kertészkedés, game, peca. Ritkán van idõm rájuk, az igaz.

Neked van gyereked?

tigerbácsi
ja kicsit kezdem! :-( mindenki a munkáim alapján akar ítélkezni felettem, s nem mint szakembert hanem mint magánembert! s ez már fárasztó kicsit!

a bicikli s a bútor csak hobbi! de mindenki arra kíváncsi! bár be kell vallanom, hogy jövedelmez is ez elég jó, dehát már uncsi!

Hobbyd?

szjuca
Én pl. azért, mert nincs a környezetemben hasonló ember aki ilyesmivel foglalkozna, és azért is, hogy láthassam is a tudásod.

Unod már ezt a dolgot? (mármint azt, hogy ha valaki megtudja rólad, hogy mivel foglalkozol egybõl látni szeretné)

tigerbácsi
igen! saját biciklem én terveztem, s kiviteleztem (kivéve a vázat mert azt úgy készítettem el! :-)
környezetvédelemben még nem, de már vannak bent úttervezéshez környezetvédelmi terveim,
bútorokat meg rendszeresen kivitelezek:-)

mért vagytok ennyire kíváncsiak? :-)

szjuca
Lányka.
(én is kíváncsi vagyok a munkáidra ám!)

Készült is már valami el a terveid közül?

tigerbácsi
majd igen talán! :-D

mért vagy rá kíváncsi?

II Rocky II
nem,csak itthonról 😄

biciklit is tervezel?😮OOO egy képet mutatsz a munkassagodbol? 😉

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
igen onnan.

akkor most szép korszakod van a Csöppséggel

Lány/Fiú?

szjuca
Hûha. <#wow1>
Én eü-s vagyok, jelenleg nem dolgozok, gyeden vagyok.

Melóból írsz?

tigerbácsi
környezetvédelmi tervezõ vagyok fõállásban meg nemzetvédelmi tartalékos,
3do-nak vagyok még berajzolója, s hobbiként bútorokat, bicikliket tervezek s kivitelezek.

Te mivel foglakozol?

szjuca
Szólhatott éppen neked is.

Mit dolgozol?

tigerbácsi
szibériai tigris! :-D

vagy nem nekem szólt? :-D

szjuca
Nem hordok órát, a telefonon nézem az idõt.

Ki van a logódban?

cenobite
Bal.

Viselsz karórát?

gamertag: kenobita

szjuca
Csak a kocsiban, ritkán itthon is.

Jobb vagy balkezes vagy?

ChuckyHUN
6:00
szoktál zenét hallgatni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Mindjárt indulok, talizom vele is😊
biztos megemlíti, hogy levágattam ahajam neki ígyngaoyn bejön😄

szoktál zenét hallgatni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

jah suli... nemsokára indulok

Mikor keltél?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kulabácsi
há nemtom...

holnap suli/meló?

LSL
mostmár lassan kéne

szted túl sokáig fent vagyok?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kulabácsi
igen

mindenki alszik?

sztem jobb híjján nem volt ez olyan rossz

kívánsz nekem szép álmokat?

kulabácsi
láttam, alig tudtam végignézni, nagy fos az a film

szted?

már semmilyet...nyugovóra térek..amúgy a szellemlovast néztem

láttad már te is?

LSL
jah, én csípem

milyen filmet néznél meg most?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nem igazán...csak kívánós...

filmhez popkorn jóa,nem?