Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem...utálok futni
néha kocogok azért picit,de nem viszem túzásba

nagy baj?

tigeroo
franciarúd, fekpad, egy kis súlyzó, pár tárcsa hozzá, tárogatógép meg egy rúd amin húzódzkodom

futni szoktál?😊
tigerbácsi
off:

leoon: f5 azaz ment pm! :-)

end off!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

gyááá
minnyá kezdem 😊

miyen gyúrószerszámod van?<#hehe>

tigeroo
igen, meg egy kondigép

gyúrunk vaze?
leoon
nem, de nem szed ez le semmit

van súlyzód otthon?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
pl jamba.hu s ie-vel, mert ha azt meghallgatod, akkor az letölti, s az ilyen rövideket ott is teljesen meg lehet hallgatni, ergo az egész letölthetõ! :-) annyi a bibi benne hogy buta neveken szedi le mp3 kiterjesztésben.

érthetõ volt e?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

leoon
de, aki tud segítsen 😄

honnan tudok hang effekteket leszedni (ingyen)? (tudjátok:Hív a fõnököd! Barátnõd stb...)

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
persze megpróbûálunk segíteni ha tudunk! :-)

vagy ébn ne is próbálkozzak?

ha tudok,akkor segítek

mirõl lenne szó?

tigerbácsi
internet a barátod! :-DDDD

off vége! :-D

leoon
nem küldök

egy kis segítségre van szükségem, segítesz?

II Rocky II
csak úgy 😄

küldesz egy képet privátba?
(nemtudlak vagyis elképzeletek de kivi vok hogy is nézel ki 😄)

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
mert nem vagyok szalonképes! :-)
mert szeretek elbújni.
meghát ha valaki látni akar, s tudja használni a netet elég információt adtam meg hogy megtaláljon! :-)

s mért vetted ki a képet?

II Rocky II
nem,volt de nem teszek fel!

rolad miért nincs kép a galeriben?

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
:-DDDDDD

az nem tetszik, hogy Nincs Rólad kép a galleriben! :-)

azért sajnálom, hogy nem volt jobb dolgod! :-(

raksz fel képet? :-)

Mert éjfél után 5 perccel nincs jobb dolgom 😄

Nem tetszik valami? 😛

tigerbácsi
ez csak költõi kérdés volt!

akkor minek válaszoltál? :-D

igen! 😄

ez komolyan kérdés volt? 😄

Burdi
suli.

bénák a magyarok fociban?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

leoon
nincs

neked?

tigeroo
jah😊

olyan amilyen 😄

holnap dolog van-e
II Rocky II
olyané'

ismered ezt az érzést?

24 - Exile -Nov.23

tigeroo
de😊

azért szenvedünk hogy késõbb boldogok legyünk. sajnos valaki közben elfelejti hogy miért küzd és boldogtalan marad az életében (de legalább sok pénze lesz ugye...)

most milyen a hangulatod?
egyszerû,tömör,ényegretörõ válasz volt a tiéd...és nekem is ez
meg sztem mindenkinek...a sok kis apró cél lélnyege végülis mindig az,h a végén egészében boldog egyél

nem?

tigeroo
hogy boldog legyek.

neked?
Brolly
hát lehet

milyen céljaid vannak az életben, persze ha vannak...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

offkorz
nem mert fosh
más kérdés?:-|

kulabácsi
persze

nézed az f1 idõmérõt majd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

II Rocky II
ja érted 😄 és én is 😊))

tudsz mást is kérdezni?

24 - Exile -Nov.23

tigeroo
az hogy ismeritek e a how i met your mothert

(amcsi sitcom, olyan mint a jóbarátok csak 1000x ütõsebb poénokkal)

értem?😊
cenobite
Mi a kérdés?

Mi a kérdés?

gamertag: kenobita

leoon
nah kérdés: nem?

leoon
nem a lefordítással van baj, mert tudok angolul (de gondolom te lefordíttattad valahol)
sztem, arra volt kíváncsi, hogy ez a szöveg mondd-e neked valamit (hallottad-e valami filmbõl akármi...)

II Rocky II
ja kéne,mert ha nem akkor <#lama>

honnnan ered a nicked?

24 - Exile -Nov.23

leoon
nem

kéne?

II Rocky II
ja

viccnek szántad? ( az hogy hogyan találkoztam az anyáddal:SSS)

24 - Exile -Nov.23

tigeroo
én? mikor?😊

how i met your mother mondd neked valamit?
II Rocky II
ne borotválkozz meg!

miért titkolódzol?😛

24 - Exile -Nov.23

leoon
ami jól esik 😉

megborotválkozzam?

gyúrtam,filmeztem

mit csináljak ezután? 😄

leoon
inkább nem mondom

van perselyed?

II Rocky II
nmetudom,csak érdelödöm 😄

mit csinálsz ma?

24 - Exile -Nov.23

leoon
ja fasza telefon, de ha veszel, akkor attól jobbat vegyél gondolom úgyse cseréled le 1 darabig

mikorra tervezed a cserét?

II Rocky II
nemtudom 😄 talán sony k800i ?😄

mi a véleményed róla?

24 - Exile -Nov.23

leoon
nokia n95 8GB vagy nokia n82

te?

II Rocky II
magánügy -.-"

milyen telót vennél most?

24 - Exile -Nov.23

leoon
igen szeretem

mikor sexeltél utoljára?

tigeroo
most hirtelen egy ilyen ételt sem tudnék mondani 😄

tejfölös cuccokat szereted?
leoon
egy kicsit (edzett)

szereted a kapros túrós ételeket?