Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet olyan ,h 1napig együttvk egy csajjjal aztán szakítunk és másiknap egy közös ismerõsünkel?
Gáz -e, ha belezúgsz úgy istenigazából valakibe, akivel egy buszon közlekesz? (talán nem egyoldalú a dolog...)
(Közben menyasszonyod van, és minden okés) Nem én, hanem haverom. (aha, perszeeeee) <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
gamertag: kenobita
kedvenc állat?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
CIV4
szerinted?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
mivel szoktál játszani? (stratégia)
sokat gamelsz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szoktál stratégia játékkal játszani?
unatkozol?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nézed a barátok köztöt?
de negatív a vélemény,nemde?
szted?
a negatív dolgokból is tudunk profitálni,nem?
nem, próbálok mindíg derûlátó lenni és a dolgok pozitív oldalát nézni.
a harag és a többi negatív dolog csak felemészt?
olyan dolgokat is eltûrök,amiket nem kellene
ezen épp ideje változtatni...
#45214: volt
miért nincs semmi jó a tv-ben soha?
szoktál depressziós lenni? (itt most nem azt értem h jajj de rossz a kedvem, aki szokott az tudja milyen...)
volt már olyan hogy késõbb szerelmes lettél valakibe? (szóval nem elsõ látásra)
nemtom mi lesz a tv-ben
igen nemrég geci nagyot csalódtam egyik barátomban, nem gondoltam volna róla, azóta nem is nagyon beszélünk :/
hamar tudsz megbocsájtani?
csak az tud nagyon megbántani,akit szeretsz?
van akiben nagyot csalódtál?
neked?
bántottak már meg úgy igazán?
könnyen leszel szerelmes?
Te?
meg az a baj hogy sokszor egyszerûen nemtudok dönteni (skorpió vonás)
tiszta kettõsség az életem :l
miért gondolják a szerelmet valló fiúkat pszichopatáknak?😄
sokmindent elrontottál érzésed szerint az eddigi életedben?
az útolsó bejegyzésemet ha elolvasod...akkor megláthatod h én nagyon pórul is jártam ezzel
sokszor van,h nem hallgatsz mások tanácsára?
sajnos sokszor visszaélnek ezzel, úgyhogy megértem azokat akik akarnak egy maszkot magukhoz, de...
"aki nem akar adni magából, az dob el mindent magától"
meg szeretem azokat az embereket akik ki akarják fejezni magukat😊
csalódtál már olyan emberben akitõl óvtak az ismerõseid, és végül nekik lett igazuk ?
megtennéd,h elmondod róla a véleményed?
a te blogodat megmutatod?😊
csakhát vmi egyedi design nem lenne rossz ide..mert egyik sablon sem igazán én vagyok :/
mi a véleményed a blogokról?
az én blogolásom is kimerül abban hogy minden nap átírom az msn személyes üzenetemet 😄
vannak mûvészlelkületû ismerõseid?(vagy vki ért a freebloghoz?😄)
mit hallgatsz most?