Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
7wégén! de nem fogtam semmit! :-(

hogy szeretsz horgászni? (pl.: pergetés fenekezés stb!)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
van

mikor horgásztál utoljára?
tigerbácsi
sonyericsson K700

van nyomtatód?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
how i met your mother!!!

most kezdõdött a 4. évadja, bevagyok pörögve😊

milyen telefonod van?
tigerbácsi
huhh nagyon sok van ami tömény csokis krémes csokis s csokis!

pl.:mozart - torta! (10 cm tömény csokikrémek rétegezve, s csak alul egy kb 1 cm csokispiskóta! :-)

kedvenc sorozat?

leoon
érthetõ

kedvenc édességed?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
ekkolákko!

hostok s a Hostess -ek a reklámemberek. pl.: energiaitalnál õk mennek a klubbokba reklámozni az árut, meg pl.: a cigit is õk viszik az éjszakába klubbokba, bevásárlóközpontokba stb! érthetõ?

Hali

Egy kérdés,mi az a host,hostess és mivel foglalkozik? (állásajánlatoknál)

Köszi a választ

tigerbácsi
nem! :-D nekem még em is volt! :-DDDD

#45457: persze meg csoki is jó bele! :-D de a kakaópor az instant az a habra kell díszítésnek, ha meg többet raksz bele akkor az íze is kijön, de tényleg fincsi!

akkor én normális vagyok? :-D

II Rocky II
jaja 😛

normális ember kap egymás utan (rövid idõ elteltével) bann-t?

24 - Exile -Nov.23

offkorz
nem mert nekem mégszarabb
fogyatékos vagyok?:|

Nosztredamus
szarabb mint a tied

elhiszed?

Picar77
szar :S

neked?

()() (^^)

leoon
nem

milyen a kedved?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigeroo
melegszendvics volt

mondd neked valamit az a szó, hogy ska?
Nosztredamus
nem kávézok!

Mi volt/lesz a vacsi?

leoon
biztos, én még nem próbáltam

kipróbálod?

II Rocky II
12 körül

kávéba kakópor az normális dolog ? 😄

24 - Exile -Nov.23

cenobite
Rántott pipicomb, flekken, krumpli. Volt... 😊

Mikor szoktál ebéldelni? (úgy értem hány óra körül?)

gamertag: kenobita

tigerbácsi
néha cukrot, de nem mindig, s akkoris a duplához max egy fél kv-skanállal. bár vannak napok, (s nekem nem a nehéz napokra kell gondolni! :-) ) mikor rakok bele tejszínhabot meg kakaóport, azt az elõrekészített instantot ,agy fahéjat.

mi lesz az ebéd?

predator1982
még csak az elsõnél

mit szoktál rakni a kávédba?

pred

tigerbácsi
nem szoktam reggel enni! napi egyszer eszem általában azt is dél környékén! vigyáznom kell a vonalaimra! :-)

mennyi kv-nál tartasz?

predator1982
ja biztos...bár hideg van, én nem szivesen csináltam volna

reggeliztél már?

pred

tigerbácsi
tetõt cseréltem!
én élveztem!

szerinted ez jó? :-)

kulabácsi
meló

jó volt a hétvégéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

II Rocky II
nem

holnap suli ?

24 - Exile -Nov.23

ChuckyHUN
Nem tudom:S még fiatal vagyok😊

Azért várod már a változást?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tigeroo
hát a legfontosabb hogy elkerülök a lakóhelyemrõl, a mostani barátok is szétszélednek...

vagy szerinted csak felfújom ezt az egészet?
Brolly
szerintem igen!

mik fognak változni az életedben?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

tigeroo
nem igazán (most érettségi után minden változni fog az életemben)

az emberek a szokás rabjai?
ChuckyHUN
MÁR nem....régen nagyon az voltam😊

Várod már a nyarat?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tigeroo
kb. 5éve

nagy gamer vagy?😄
Nosztredamus
Nem mindig.

Mióta van meg a jelenlegi számítógéped? 😊

Mollaka
túl sokat.

örülsz, hogy itt az õsz?

cenobite
1999 óta.

Sokat netezel?

tigeroo
6éve kb.

mióta van neted?
cenobite
Még nem, de biztos hogy van sörhasas buzi. Vagy legalábbis pocakos. 😊

Mióta sg-zel?

Barnabyka
hát én a kockahashíve vagyok...de ez az ellenkezõ nem feladata ,h eldöntse

Láttál már buzit sörhassal?

kulabácsi
nemtom

az? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
szerintem nem, ugyis kipisiled😄

menõ a sörhas?
gondolom...

szerinted miért mondják,h sörhas?

kulabácsi
nézni igen, a hideget nem :S

hízlal a sör?

tigeroo
igen, már unalmas volt a nyár😊

szereted nézni a hóesést éccaka?
kulabácsi
ja :/

várod a telet?

tigeroo
hát általános suliban 3.5-4.0 között volt az átlagom.
gimiben.. minden évben jobb lett az átlagom kicsivel, legutóbb 4.0

nálatok is rossz az idõ?
kulabácsi
legjobb 😄

jó tanuló vagy?

tigeroo
muszáj, majd a novemberi szalagavatón bepótolunk minden alkoholizálást (gyk. csúszni fogunk <#idiota>)

jó dolog a diákélet szerinted?😄
kulabácsi
ja élvezetes szombat esti program 😄

élvezni fogod? 😄

tigeroo
érettségi tételt dolgozom kifele...
meg veszek egy forró fürdõt és kis hasazás😊

fantasztikus , mih...? :l
kulabácsi
nem nagyon foglalkozom vele
(tutyák jöhetne a csere, és jah este ivászat 😄)

neked esti program?