Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
állt bele a közepébe 😄

solkat iszol?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
hát kocsma jóformán 1 ahova szünetekben megyünk ki😄...meg van egy utca ahol 500m-en van 4 egymás után..és hát azok közül jó néha válogatni

Nyitásként egybõl bele a közepébe vagy melegítés?..

kulabácsi
ja van pár

nálatok?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
hát kb hetente péntekenként ..nemnaon érek rá a suli melett..

Van törzshely?

kulabácsi
éjfél elött nemigen szoktam megjelenni ha partyzni megyek 😊

sokat kocsmázol?

Barnabyka
náalm egy algopyrin meg egy jónagyadag kaja megold úgy 2-3óra altt mindent..jah meg hosszú hosszú alvás😄

Hányra jársz bulizni?

kulabácsi
egészmásnap :S vagy amíg rá nem iszok 😄

nálad?

Barnabyka
ha televagyok nemérzem ,h már nemkelltöbb..pl mikor már belõlem jön kifele apia akkor nemsûrûn folytatom

Meddig szokott tartani a másnaposságod?

Brolly
a-a, spórolás :S

ha tele vagy, mikor mondod azt, hogy már nem kell több pia?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kulabácsi
sztem kockulás

hétvégén buli?

Tomászító
nem

mi az esti program?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Mollaka
egy animés "kiállítás".

te elmégy?

tigerbácsi
nem!

mi az?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
hát nagyon remélem
animeconra nem ártana 😄

tudod mi az az animecon?

()() (^^)

kulabácsi
jah :/

jó idõ lesz hétvégén?

Picar77
nem igazán

dolgoztál ma?

()() (^^)

kulabácsi
nincs

fáradt vagy?

cenobite
Jó film.

Van autód?

gamertag: kenobita

Nosztredamus
nem

jó film?

tigeroo
a sebhelyesarcút láttad már?
tigeroo
nemnagyon, mondtam nemvagyok angy horgász😊

(az szép haj akkor..én most vágtam le a hajam, kb. a lapockám aljáig ért)
tigerbácsi
:-DDDDD épp ma kérdezte egy csaj, csak még élõben! kb 30 - 40 körül van nálam meg a bankkártyám.

fogtál már 5 kg-nál nagyobb halat?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

leoon
még iskolai kereteken kívül nem voltam soha

mennyi pénzt szoktál magadnál/pénztárcádban hordani általában?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
középsuli második osztályában volt fenekemig érõ egyenes szõke hajam! :-) de leégett, s azóta rövid! :-)

tigrisek megszállták az sg-t! :-DDD

milyen gyakran mész fogorvoshoz?

tigeroo
motorola V3-ast vettem hétfõn (használt)

leghosszabb hajad mikor volt és mekkora?
leoon
áhhh a hideg kiráz tõle...

milyen telefont vennél?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
persze! :-) mikor a combomat mûtötték (plasztika láblövés miatt) akkor csak érzéstelenítettek, s végignéztem, mert ülve mûtöttek! :-) érdekes volt!

ma már nem dolgozik a dokim, de a csaj azt mondta, hogy nemgond ha csak néha csöppen meg, tisztul! :-)

tán Te nem bírod nézni?

leoon
ja, mert el fogsz vérezni 😄
amúgy nem tudom kérdezd meg az orvosodat

bírod nézni a filmekben a mûtõs, boncolós jeleneteket?

tigerbácsi
én nem szeretek, meg nem is tudok naon kérdezni! :-(

baj e hogy reggel 8 - 9 között megszabadítottak szikével egy fogamtól, s még mindig vérzik ?

Nosztredamus
Nem tom 😛
Tudsz valakit aki nem szeret?

Picar77
persze hogy szeretek

mért ki nem ? 😄

()() (^^)

Nosztredamus
most elég SZAR 😞

Szeretsz kérdezni? 😛😛😛

Picar77
semmire 😄
milyen a kedved? (enyim keci szar mielõtt valaki visszakérdezne 😛)

()() (^^)

Nosztredamus
Na akkor ilyenkor mire válaszoljak? xD

köszi

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

szjuca
A számítástechnikai fórumok közt keresd meg azt a topikot, ahol ilyesmivel foglalkoznak, ott biztosan válaszolnak majd. Itt nem hiszem, hogy választ kapsz. Vagy a keresõbe írj be egy kulcsszót a problémáddal kapcsolatban, és ki tudod választani a megfelelõ topikot.

Okés?

Hy! Nem tudom hogy jó helyre irok-e de egy olyan gondom lenne hogy kitörlödött az asztalról a lomtár ikonja s nem tudom hogy honnan lehetne vissza "varázsolni". (Vistat hsznalok) ha valaki tud sgíteni azt megköszönném.

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

szjuca
Nem szeretek, de muszáj.

Hogy vagy?

kulabácsi
hmm 1 gyrost 😊

szeretsz korán kelni?

Nosztredamus
fogós kérdés,de aszem egy doboz fanta narancsot 😛

és te?

cenobite
Ööööö....Ja! 😊

Mit vettél utoljára?

-Csakis dohányt!<#lama><#hamm>
-A sima kis genyó az 500-1000ftm a gép 3500 legalabb..szal lehet sima kis kütyü...valszeg kisebb is!😄
-Te is GANdolom Jóóócigit tekertél vele, UGYE?<#eljen><#crazya><#buck>

cenobite
Nekem ettõl primkóbb volt (sima kis sodrókütyü), de azzal simán sodortam.

Mit akarsz vele sodorni, csak tán nem... CIGIT? <#idiota>

Én fogtam egy kb 2 kilós pontyot..talán az volt!😄

Kérdés: Próbált már valaki cigi-sodrógépet?😄 és😄 Jó?
http://headshop.hu/catalog/product_info.php?products_id=461

tigeroo
pergetni szeretek, haverokkal
de nemvagyok nagy horgász😊

legnagyobb fogásod?
Nosztredamus
csendben 😛

és te?

tigerbácsi
7wégén! de nem fogtam semmit! :-(

hogy szeretsz horgászni? (pl.: pergetés fenekezés stb!)

tigeroo
van

mikor horgásztál utoljára?
tigerbácsi
sonyericsson K700

van nyomtatód?

tigeroo
how i met your mother!!!

most kezdõdött a 4. évadja, bevagyok pörögve😊

milyen telefonod van?