Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szeretem xDD
jóreggelt?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ja igen gyerekkorban nekem is volt:-) szõrös vagy szõrtelen kabát?😄
pred
Hogy jutott ez a kérdés eszedbe?
Miért? Te hány órát gépezel?
esti program?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MI jó benne?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem hallottam semmit róla
szereted a havat?
Elköszönök most már, mennem kell, örültem neked.
Sok hó lesz az idén? Hallottál róla valamit?
Szereted a fehér csokit?
A munkám szeretem, változatos és pörgõs. Minden játszik, mint a jó boltban.
Hová mész továbbtanulni?
igazából én se tudom csak kerestem valamit és rátaláltam itt az egyik témába (ne kérdezdd mit 😊 )
untatlak?
de csak a napokban jött elõ :S
szted?
Volt ilyened?
Ám ja mindig belebukunk mostanság,de ha jó a capat és összeszoktak akk meg tudják/tudnák csinálni 😊
Dominó nap után mit csinálsz?
neked?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
melyik a legjobb fegyver szerinted?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Brolly: nekem németjuhász szuka van
Este DominoDay?
milyen kutyád van?