Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Én a régieket is nagyon szeretem. Atom Anti, Frédi Béni, Tom és Jerry, Rózsaszín Párduc, lehetne sorolni a végtelenségig... :

Volt már komolyabb baleseted? (tehát ahol mondjuk kórház lett a vége)

gamertag: kenobita

Nosztredamus
kérdés: Szerinted a régiek vagy az újak a jobbak?

Nosztredamus
attól függ melyiket 😊 a mostaniakat nem annyira gondolok itt pl: WITCH,Digimon,Micki egér klubja,stb 😊

a régieket szerettem pl jó volt a kockás fülû nyúl,Mazsola és Tádé, stb

cenobite
The Simpsons, Futurama, Foster's Home for Imaginery Friends, meg Anime-ket is kedvelem - bár azok nem igazán mesék. Meg úgy általában imádom a rajzfilmeket.

Te kedveled a rajzfilmeket?

tigerbácsi
sok mindent elkövettem miért lehet rám haragudni, de ezeket most s késöbb sem szándékozom megosztani! sztem! :-)

kedvenc mese?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Tarajos Sül
szerintem nem (Y)

Van rá okod,amiért haragudnék rád?
tigerbácsi
nem!

most akkor összeveszünk?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kulabácsi
"mégis halott leszel, mert nem lesz saját gondolatod!"
na ez egy jó nagy baromság, a tv az ami elvakítja az embereket, az interneten sokkal több információt kapsz egy kérdésrõl, így a véleményed is széleskörûbb lesz. "kapcsolat nélküli élet" ez sem igaz, max a fórumon lesznek kapcsoltai 😄 (énis a szabadidõm jelenlegi 60-70%át a gép elött töltöm, de attól még ha tehetem kimozdulok a haverokkal, nem érzem gondnak azt h kocka vagyok, ha az ember megnézi az "átlagos" embereket, azok csak annyiban különböznek h a tv-t bámulja nem a monitort...)

sokat írtam? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
KOCKA! :-DDDD

szerintem vegyél egy laptopot, s akkor wc-n is tudsz gépezni! :-)

amúgy jó úton haladsz! biztos! :-D következmény? vakság, kockulás, kapcsolat nélküli élet, Te leszel az elsõkibergyerek, örökké fogsz így élni, de mégis halott leszel, mert nem lesz saját gondolatod!
3. egy jobb proci, plusz memória csodákra képes! :-DDDD

elfogadható a válaszom?

BB7
Hát! Rühellem a TVt! Meg nincs is a szobámban Általában eszem, itt öltözködöm, itt verem a... klaviatúrát<#beka3><#idiota>, Itt csinálok mindent! Az életem 90%át a gép elõtt töltöm . WC van a szobámban! Géptõl 10mp-re! Tehát ez is jó!

Szerinted így jó úton haladok? Mik a következmények? Mivel segíthetek; magamon?
Nosztredamus
tv-t nézek xDxDxD

te?

BB7
Szeretem! Nagyon! Jó kis csemege! Azt lehet enni gépezés közben! Mert az nem ien folyós xar! -.-

mit szoktál még gépezés közben csinálni? <#idiota>
Nosztredamus
én mindent ami van 😊 fõleg a szõlõt imádom 😊

Szõlõt szereted?

tigeroo
aha, csak almát + banánt szeretem a gyümölcsök közül

te?
predator1982
megeszem, de nagyon ritkán

banánt eszed?

pred

leoon
nem, majd holnap

grapefruit-ot szereted?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
mert imádom s rég ettem!

nem voltál iszni?

predator1982
nem

miért éppen körömpöri?:-)

pred

tigerbácsi
nem max csak melózni!

másnapos a vasárnap reggeled?

Tarajos Sül
igen-igen
én általában 22-23-ig szoktam fentlenni
ritka az az eset,mikor itthon vagyok,és még éjfélkor is fentvagyok
kivéve ha buliba vagyok,mert oda elmegyünk 11-re,és másnap reggel 3-4 fele jövünk el 😄 tehát 5-fél 6 fele alszok el :-O 😊)
Szoktál járni disco-ba?
kulabácsi
nem szoktam nézni 😄

fennvagy még?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cenobite
Sör.

Columbot bírod? 😊

kulabácsi
billiárd

sör vagy bor?

cenobite
Dettó.

Billiárd vagy darts?

kulabácsi
sörözõ leginkább

te?

cenobite
Ja, én megyek. Mivel lassan költözünk, egy ideig nem megyek sehova, úgyhogy most "elõrepótolunk" mindent a haverokkal. Vagy valami ilyesmi. 😊

Sörözõ, pub, kiskocsma, zenés táncos turmix hely, vagy disco ahova inkább jársz?

kulabácsi
hát inni kéne...

te?

cenobite
Dolgozom.

Mész ma este valahova? Mármint bulizni, stb...

BB7
Igen! A szlovák kóla! 😊
Dolgozom-e? Nem!

Te?
Palesz2
off: mármint a kólát imádom 😄 a kofolát nem..

Palesz2
imádom, de a kofolát azt nem. A kofola a szlovák kóla nem?. Erre gondolsz???

Dolgozol?

BB7
Kofola! A nem csak BULI topicban jött elõ! és rájöttem h. nagyon szeretem!

Te szereted?
Palesz2
süt a nap

Kedvenc italod?

tigeroo
aha, dugnám

felétek jó idõ van?
BB7
Nem szeretem! Valahogy nem fogott meg az 1! És így már nekem nem jelent semmit! :S Viszont a paraszt reggelit nagyon szeretem! 😊

Szereted a CounterStrike-ot?
Palesz2
vicces, de paraszt reggelit ettem ebédre 😄

Szereted a Call of dutyt?

BB7
Ritkán összejön!

Szeretsz fõzni?
tigeroo
igen

mi volt az ebéd?
Palesz2
8 Mbit

Tudsz e nokedlit szaggatni?

BB7
Mert nincs rá kereslet! Csak erre! Most nézd meg! Ki az aki TVt néz! És ha ez megvan akkor rájössz!

Hány megás a neted?
Lacee
Lost, Heroes, How I Met Your Mother és Big Bang Theory... mondhatjuk hogy van mit letölteni hetente 😊

Magyarországon miért nem elterjedtek a (nem barátokközt-színvonalú) sorozatok?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BB7
Szoktam! De nem sokat! Most pl a Szökés amit rendszeresen?

Te miket?
kulabácsi
nem nagyon...

szoktál sorozatokat nézni?

Lacee
elég változatosat, leginkább zenekarokkal írható körbe: Pink Floyd, Korai Öröm, Quimby, RHCP, System of a Down, colorStar, Jazzékiel, Zagar, ilyesmi... túlnyomórészt magyar zenekarok 😊

szeretsz olvasni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kulabácsi
nálunk gulyásleves (best!)
nem nagyon értem meg a vegákat, de nincs velük bajom, ha nekik jó akkor ne egyenek húst (több marad nekem) 😊

milyen zenét hallgatsz?

kraawz
barátnõméknél ebédelek, vegás kaja van mindig.

Mi a véleményed a vegákról ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BB7
Tepsis Krumpli!

Nálatok? 😊
kulabácsi
megszoktam már, mivel ígyis 11kor kelek, ha itthon kockulok akkor sem fekszem le ilyenkor 2-3 elött, szal ígyis úgyis 10-11 körül kelek 😄
am még most fogok csak reggelizni, má készül a virsli...

mi lesz az ebéd?

BB7
Nem! Reggelire ettem bacon-ös virslit! Nyámm!

Mit reggeliztél? Reggeliztél egyáltalán? Nem bomlik fel a napod/napirended ha fél5kor érsz haza?
kulabácsi
ráérsz vele 😊

éhes vagy?