Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már komolyabb baleseted? (tehát ahol mondjuk kórház lett a vége)
gamertag: kenobita
a régieket szerettem pl jó volt a kockás fülû nyúl,Mazsola és Tádé, stb
Te kedveled a rajzfilmeket?
kedvenc mese?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
most akkor összeveszünk?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
na ez egy jó nagy baromság, a tv az ami elvakítja az embereket, az interneten sokkal több információt kapsz egy kérdésrõl, így a véleményed is széleskörûbb lesz. "kapcsolat nélküli élet" ez sem igaz, max a fórumon lesznek kapcsoltai 😄 (énis a szabadidõm jelenlegi 60-70%át a gép elött töltöm, de attól még ha tehetem kimozdulok a haverokkal, nem érzem gondnak azt h kocka vagyok, ha az ember megnézi az "átlagos" embereket, azok csak annyiban különböznek h a tv-t bámulja nem a monitort...)
sokat írtam? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szerintem vegyél egy laptopot, s akkor wc-n is tudsz gépezni! :-)
amúgy jó úton haladsz! biztos! :-D következmény? vakság, kockulás, kapcsolat nélküli élet, Te leszel az elsõkibergyerek, örökké fogsz így élni, de mégis halott leszel, mert nem lesz saját gondolatod!
3. egy jobb proci, plusz memória csodákra képes! :-DDDD
elfogadható a válaszom?
Szerinted így jó úton haladok? Mik a következmények? Mivel segíthetek; magamon?
mit szoktál még gépezés közben csinálni? <#idiota>#idiota>
grapefruit-ot szereted?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
nem voltál iszni?
másnapos a vasárnap reggeled?
én általában 22-23-ig szoktam fentlenni
ritka az az eset,mikor itthon vagyok,és még éjfélkor is fentvagyok
kivéve ha buliba vagyok,mert oda elmegyünk 11-re,és másnap reggel 3-4 fele jövünk el 😄 tehát 5-fél 6 fele alszok el :-O 😊)
Szoktál járni disco-ba?
fennvagy még?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sör vagy bor?
te?
Sörözõ, pub, kiskocsma, zenés táncos turmix hely, vagy disco ahova inkább jársz?
te?
Szereted a CounterStrike-ot?
Hány megás a neted?
Magyarországon miért nem elterjedtek a (nem barátokközt-színvonalú) sorozatok?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szoktál sorozatokat nézni?
szeretsz olvasni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem nagyon értem meg a vegákat, de nincs velük bajom, ha nekik jó akkor ne egyenek húst (több marad nekem) 😊
milyen zenét hallgatsz?
Mi a véleményed a vegákról ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
am még most fogok csak reggelizni, má készül a virsli...
mi lesz az ebéd?
Mit reggeliztél? Reggeliztél egyáltalán? Nem bomlik fel a napod/napirended ha fél5kor érsz haza?