Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked vmi buli?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
van tervezve estére valami móka?
fáradt vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
te?
szoktál éjjel enni?
meg amúgyis irtam már e-mailt még válaszra se méltatak.
(St...õmeg nincs fennt már hetek óta)
te hogy rendezted a viped?
(ha nemvagy vip akkor a kérdés: miért nem vagy az ; ez a többi jelentkezõnek)
nem te qrtál el vmit?
mit szólsz az aláírásomhoz? :l
voltál megfázva mostanában?
vennél annak érdekéban valamilyen gépet, hogy 'karcsúsíts' a hasadból?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
éhes vagy?
mostmár akarsz venni ilyet? :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
miért mire jó ez? :S
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
mi annak a golyónak a neve ami fekete és ha megrázod kidob egy választ pl: Igen,Nem,Talán,stb ez egy billiárdgolyó nagyban
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
kellett volna?
te megvetted már az ajándékokat?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
mennyit szándékozol költeni karácsonyi ajéndékokra össz-vissz?
köszi elõre is
Te ilyen "szám buzi" vagy?
Akkor te is páros szám párti vagy ugye?
Miért szerepel rengetegszer bizonyos emberek születési dátumának utolsó 2számjegye a nicknevében? Ezt sose értettem! XD
hanyadikat ünnepled?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
mi a helyzet?
iszás mostanság?
fáradt vagy?
miért, hol voltál?😄
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
rég jártam erre, örülsz?
Milyen szinû a szemed?
Live for nothing or die for something.
neked?
Szoktál mekis cuccot zabálni?
gamertag: kenobita
nekem férfiparfümben a Jean Paul Gautier a kedvencem...
nõibe a mostanival elégedett vagyok...(Kylie Minogue: Sexy darling)
ismered ezeket?