Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
alszom

neked vmi buli?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
nem igazán, bár most porszívózam a szobám, de nem lettem fáradtabb

van tervezve estére valami móka?

kulabácsi
igen

fáradt vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
82

ott is borult idõ van?

kulabácsi
70

te?

cenobite
Néha.

Hány kg. vagy?

gamertag: kenobita

kulabácsi
bankba fizettem -.-

szoktál éjjel enni?

tigeroo
nem, mert ha kell akkor scanelek a lepecsételt csekkrõl képet.

meg amúgyis irtam már e-mailt még válaszra se méltatak.
(St...õmeg nincs fennt már hetek óta)

te hogy rendezted a viped?
(ha nemvagy vip akkor a kérdés: miért nem vagy az ; ez a többi jelentkezõnek)
kulabácsi
azt h szoppáááááás 😄

nem te qrtál el vmit?

tigeroo
aha, 3 hónapja állandóan taknyolok (bár mostis mezitláb vagyok)

mit szólsz az aláírásomhoz? :l
kulabácsi
mivel nem vagyok dagatt, így nem 😄

voltál megfázva mostanában?

leoon
nem szokott

vennél annak érdekéban valamilyen gépet, hogy 'karcsúsíts' a hasadból?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

predator1982
háhhh nincs😄DDD

szokott szorulásod lenni gyakran?

pred

Totya0001
Igen.

Van reggeli erekciód?

kulabácsi
barátnõmnek van, eleget szórakoztunk már vele 😄

éhes vagy?

tigerbácsi
segít dönten ha nem tudsz álítólag, de ki kell jelentenem hogy ez sztem baromság! :-)

mostmár akarsz venni ilyet? :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

leoon
nem akarok

miért mire jó ez? :S

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigeroo
Magic 8-Ball

akarsz egy ilyet venni?
xxdani
azt csak a fentiek tudják.

mi annak a golyónak a neve ami fekete és ha megrázod kidob egy választ pl: Igen,Nem,Talán,stb ez egy billiárdgolyó nagyban

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nem még :/

kellett volna?

Megtettem,köszi😊
Brolly
hát összesen olyan 15-18ezret

te megvetted már az ajándékokat?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

szjuca
Szép napot!Egy kis segítséget szeretnék kérni,a felmerült probléma megoldásához.Történt ugyanis,hogy formázni kellett a szgépet,és az újratelepítés után egy funkciót nem tudtam életre bírni.Konkrétan az fn+vmi lenne,tehát így nem lehet a képernyõ fényerõsségét állítani,sem wi-fit kapcsolni.Akinek laptopja van biztos ismeri ezt a kis kék gombot.Szóval nem tudom,hogy poontosan ehhez milyen program kell,illetve,hgoy milyen beállítást kell esetlegesen eszközölni.Elõre is köszi😊
leoon
süt ám

mennyit szándékozol költeni karácsonyi ajéndékokra össz-vissz?

trl2 tv-rõl , tudja vki hol lehet csinálni saját személyre szabott videót?
köszi elõre is

szjuca
Hát azért ennyire nem vagyok.

Ott is süt a nap?

BB7
Igen! Az vagyok!

Te ilyen "szám buzi" vagy? Csak anyám is pl. megnézi milyen sorozatszámú pénzt kap vissza! <#wilting>Én ezenm csak röhögök!
szjuca

szjuca
Azért, hogy egy "idegen" is tisztában legyen, hogy mennyi idõs az illetõ.

Akkor te is páros szám párti vagy ugye?

BB7
Van! Furcsa dolog ez a "kedvenc szám" téma nálam! Mert a 4es tölti be ezt a szerepet de mikor szerencse kérsésén múlik mindig bebukom ezzel!

Miért szerepel rengetegszer bizonyos emberek születési dátumának utolsó 2számjegye a nicknevében? Ezt sose értettem! XD
szjuca
33.
(pedig nem szeretem a hármast)

Van kedvenc számod?

tigerbácsi
2 is, s mind a 2 fiú.

hanyadikat ünnepled?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

szjuca
A helyzet szar, de nem reménytelen.

Van tesód?

leoon
nem szoktam

mi a helyzet?

szjuca
Hétvégén koccintás lesz az egészségemre.

Szoktál pókerezni?

tigerbácsi
munkahelyen vagyok.

iszás mostanság?

predator1982
nem:-)

dolgozol ma?

pred

kulabácsi
sehol, csak basztam bejönni 😄

fáradt vagy?

Brolly
aha😄

miért, hol voltál?😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kulabácsi
barna

rég jártam erre, örülsz?

Danny1987
kék (de csak mert a szemem is ilyen szinû)

Milyen szinû a szemed?

Live for nothing or die for something.

fekete

neked?

cenobite
Igen!!!

Mi a kedvenc színed?

tigeroo
nemnagyon.

tudnál mesélni akkor pár durva dolgot a gyorséttermekrõl?😄 D
cenobite
Nem (mivel már dolgoztam vagy 1000 éve 3 hetet)

Szoktál mekis cuccot zabálni?

tigeroo
nem😊

dolgoznál a mekiben?
cenobite
Aha.

Szereted a lapcsánkát?

tigeroo
aha tvreklámban láttam a darlingot 😄

hiszel a lelki társban?
hm
nekem férfiparfümben a Jean Paul Gautier a kedvencem...
nõibe a mostanival elégedett vagyok...(Kylie Minogue: Sexy darling)

ismered ezeket?