Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chilios
kondi,airsoft

mivel tolod,pc-n?
tigeroo
kondizok, futok, focizok. de csak "hobbi" szinten
te?
tigeroo
süt a nap

havat vársz az ünnepekre?
chilios
nem. "szép idõ van"

Sportolsz valamit?
kulabácsi
nagyritkán

esik nálatok?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chilios
hogy másnap elmenjen a kedved a piálástól 😊

Szoktál olvasni könyveket?
kulabácsi
lófaszt se

miért másnapos az ember?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nosztredamus
nem és remélem nem is lesz 😊

mit vársz az élettõl? 😊

chilios
kérdés meg lemaradt 😊

volt már közúti baleseted?
chilios
Rengeteg,többször már majdnem elütöttek.Le se szarják az embert,megyek át zebrán azt még hallom hogy gyorsít..nevetséges ami itt folyik,nem tudom más országokba hogy van de itt veszélyes emberek vannak.

Yoda001
van

szerinted is sok az eszetlenül vezetõ, gyalogosokra nem figyelõ autós?

http://9gag.com/gag/5135249

chilios
Különösebben nincs.Akármi jöhet.

nem jut eszembe semmi amit kérdezhetnék,neked van ötleted?
gercse
nem, nálunk az a "divat", hogy 24-én délután, este felé összejön a család, aztán mindenki átadja az ajándékokat, aztán átjönnek nagyszüleim, õk is megkapják, majd másnap mi megyünk el hozzájuk(3 utcára laknak 😄), és ha úgy vesszük, akkor ott van az a feeling amit te említetteél 😊
(egyébként tényleg nem fontos annyira az a kézbesítés, de legalább majd az illetõ aki kapja meglepõdik, ha megnézi a postaládát, úgyhogy sztem bevállalom, csak nézze meg 😄)

kedvenc zeneszámod van?

chilios
ááá..minek?Nem olyan fontos az.vagy igen?

Lesz valami a fa alatt?Szóval úgy értem hogy felkelsz és meglepetten látod hogy kaptál ajándékot a jézuskától 😊
gercse
változó, van amikor több órát, van amikor egész nap semmennyit.
átlagba kijön mondjuk napi 2 óra biztosan, vagy több.

szerinted érdemes felkelni dec. 25-én hajnali 3:10-kor csakhogy kézbesítsek egy ajándékot? 😄

chilios
nem

mennyit gépezel 1 nap?
Nosztredamus
nem

karácsonyt várod már?

predator1982
nem megyek hulla fáradt vagyok

dolgoztál ma?

pred

tigeroo
házasság. lehet régi módi vagyok de ezvan. de a párkapcsolat a lényeg, az mindegy hogy hívjuk. (imho)

ma mész inni?
Brolly
sikeres karrier, boldog párkapcsolat, csupán😄

Házasság vagy élettársi kapcsolat?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

chilios
rock együttes?😄 (még sosem hallottam)

Mik az álmaid?(amiket megszeretnél valósítani)
tigeroo
funky, reggae, metál, rock, electro

mit mondd neked a metallica szó?
Brolly
electro, progi, minimal, techno, de szinte minden mûfajban találok az ízlésemnek megfelelõ számot.

te?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

chilios
nem olvasok képregényt

milyen stílusú zenét szeretsz?
Brolly
Spawn

neked?

Nosztredamus
mondhatjuk 😊

Kedvenc képregényed?

tigeroo
nem, csak velük nem beszélek

vannak barátaid a világhálóról?
(akikkel napi szinten beszélsz, életrõl-problémákról stb.)
kulabácsi
vannak

sok embert utálsz az sg-n?

tigeroo
hú valami fórumos, már láttam a postjait

vannak spanjaid az sg-rõl?
tigerbácsi
hogy Whiskeyman meleg! :-DDDDDDD

Tudod ki Õ? :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

gercse
szerintem mindig álmodok, csak nem mindig emlékszem rá 😉

mi volt a legmeghökkentõbb álmod?

kulabácsi
nem szoktam álmodni...

te gyakran álmodsz?

chilios
családi segítségnyújtás(költözés)

reggel elmeséled mit álmodtál?^^
kulabácsi
lassan énis

szombaton meló? 😮

chilios
most,reggel ébresztõ :-/

te?
kulabácsi
nem

mikor mész aludni?

chilios
nem 😄

gondolom kulabácsi a favorit?
kulabácsi
soha 😄

elhiszed?

chilios
ugyan olyan nap mint a többi

szoktad nézni south park -ot?
kulabácsi
holnap buli...

várod már a karácsonyt?

chilios
sör(elég az)

Hétvégére tervezel valamit?
Brolly
víz

kedvenc italod? (természetesen szeszes😛)

Nosztredamus
igen

kedvenc italod? (nem szeszes xD)

kulabácsi
a rántotthús

örülsz h péntek van?

cenobite
Krumplistészta, azaz "grenadírmars". 😊

Mi a kedvenc kajád?

gamertag: kenobita

kulabácsi
nem lenne rossz

mi volt az ebéd?

tugyiti
kiváltképp ha felettébb meghiszemazt

pinát kéne már nyalni nemde?

kulabácsi
nem terveztem

asztamindenitneki?

tugyiti
jah megyek át haverhoz feltöltötte az inputos részt is a proginkba megnézzük 😄DDDd

iszol ma ?
kulabácsi
alszom

neked vmi buli?