Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz nem 😄
Gondolok majd rád délben itthon 😄DDD
Utálod a sulit?
Gondolok majd rád délben itthon 😄DDD
Utálod a sulit?
Mert pénteken volt 5óránk a 4 helyett ma meg kemény 3óra lesz.-.-
Hülyeség bemenni 3 óráért?😄
Hülyeség bemenni 3 óráért?😄
Van
Elmarad az elsõ órám , örülsz?
Elmarad az elsõ órám , örülsz?
Kurvaritkán :S
Az baj ?:S
Az baj ?:S
Igen!
Sõt! Elmesélek egy sztorit: Nagypapámmal megyünk kocsival Árpád hídnál! Erre mondom: "Papa! Ott van az avarban egy 500as!" "Te hülye vagy!"-mondta
Nem bírtunk megállni! Ez volt Délelõtt!
Jövünk vissza DU erre mondom: "Azért nézzük csak meg!" Megálltunk, odamentünk és az avarban ott lapult egy barna 500as! 😊
Szereted/tedd a nagypapádat?
Sõt! Elmesélek egy sztorit: Nagypapámmal megyünk kocsival Árpád hídnál! Erre mondom: "Papa! Ott van az avarban egy 500as!" "Te hülye vagy!"-mondta
Nem bírtunk megállni! Ez volt Délelõtt!
Jövünk vissza DU erre mondom: "Azért nézzük csak meg!" Megálltunk, odamentünk és az avarban ott lapult egy barna 500as! 😊
Szereted/tedd a nagypapádat?
Majd ha meglesz az enyém, és lesznek neki kicsikutyák, akkor igen! 😊
Találtál már pénzt az utcán?
Találtál már pénzt az utcán?
gamertag: kenobita
hogy bírom e???Metál az isten!!! Ha felnövök, elmegyek black mteal zenekarba énekelni, ert tudok hörögni<#kuss>#kuss><#vigyor3>#vigyor3>
És te? milyen metál? kedvenc zenekar?
És te? milyen metál? kedvenc zenekar?
nem
sokat fogytál tegnap buliban ?
sokat fogytál tegnap buliban ?
nekem is
voltál bulizni tegnap?
voltál bulizni tegnap?
Õõ! Drágám ha olvasod a topicod kérlek tenyerelj rá az ALT+F4re! Köszönöm!
Amúgy nem! 😄 Azt hiszem nem volt!
Kedvenc színed?
Amúgy nem! 😄 Azt hiszem nem volt!
Kedvenc színed?
Nem ismerem a barátnõdet, nem tudom hogy néz ki, de felõlem xD
Volt már olyan hogy két barátnõd volt egyszerre?😄
Volt már olyan hogy két barátnõd volt egyszerre?😄
Bnõm perpill nincs, haverommal meg lemondtam a mozit, mert tiszta takony vagyok, meg köhögök :S
Éste?😄
Éste?😄
27"-os? nekünk olyan van, tényleg jó
még nem ettem semmit, majd most fogok
szoktál kávét inni reggelente?
még nem ettem semmit, majd most fogok
szoktál kávét inni reggelente?
pred
én is, már alig várom a nyarat, bár már a tavasszal is beérném:-)
hová mész elõször ha meleg lesz? (programra gondoltam, hogy mit fogsz csinálni?)
hová mész elõször ha meleg lesz? (programra gondoltam, hogy mit fogsz csinálni?)
pred
naruto.
és tök véletlenül rúgtam fejbe, egy kislányt(14)
nem szoktam verekedni.
Nemtom mitkérdezzek. ?
és tök véletlenül rúgtam fejbe, egy kislányt(14)
nem szoktam verekedni.
Nemtom mitkérdezzek. ?
nem jellemzõ
milyen filmet láttál utoljára?
milyen filmet láttál utoljára?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem, én nem mondhatom el, én egy kis magyar "brazilt" vágtam nyakon a suliba amikor pofázott, kicsit koppant a padlón xD
Szoktál verekedni?
Szoktál verekedni?
délelõtt röhögök, délután nem.
Bezzeg te nem mondhatod el magadrol hogy magyar létedre fejberugtál labdával egya thai földit....?(jee király vagyok, habár, ha vissza meg szegényke, õ is elvagánykodhat, hogy õt egy magyaar gyerek rugta fejbe, és akkro mindenki "whaa" és õ lesz az istenkirály, hát azt, hogy thai földön valakit egy magyar gyerek rug fejbe egy labdával, nemsok ember mondhatja el ám magáról...
Bezzeg te nem mondhatod el magadrol hogy magyar létedre fejberugtál labdával egya thai földit....?(jee király vagyok, habár, ha vissza meg szegényke, õ is elvagánykodhat, hogy õt egy magyaar gyerek rugta fejbe, és akkro mindenki "whaa" és õ lesz az istenkirály, hát azt, hogy thai földön valakit egy magyar gyerek rug fejbe egy labdával, nemsok ember mondhatja el ám magáról...
semmit
te?
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nemtudom mire számítottam 😊
#47828: Matek nehéz volt, de a magyar az ment úgy ahogy :S xD
Mit fogsz csinálni holnap?
#47828: Matek nehéz volt, de a magyar az ment úgy ahogy :S xD
Mit fogsz csinálni holnap?
85 %os letta szófézs felvételim, egyszerûen le van tudva(mivel 40%tol veszne fel). Csak a gyakorlatti felvételire kell gyúrnom naon sokaat😞 Februárban lesz a norámlis felvételi, ez csak egy meghallgatás, konzultáció volt.
Nanem ere számítottál hm?
Nanem ere számítottál hm?
valami zene...
Csak akkkor válaszolsz ezen a a fórumon ha érdekel a kérdés és a válasz, vagy puiszta unalombol is?
Csak akkkor válaszolsz ezen a a fórumon ha érdekel a kérdés és a válasz, vagy puiszta unalombol is?
miaz?<#idiota>#idiota>