98416
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    Pont idevág a kérdésed, mert gondolkoztam, hogy 3:40-kor kelek, hogy elérjem a 4:25-s vonatot, amivel fent vagyok 5:27-körül a nyugati pályaudvaron, onnan 6-ra elmegyek a szél kálmán térre, hogy megnézzem a class fm-es villamost, de sokat nem látnék, szóval úgy kelek, ahogy ideáig. 4:40-kor.
    Esetleg tényleg elkérhetném shawdow-tól a kódokat, és megvariálva lenne pár(egy csomó :D ) alap kérdés, amiből kiindulva tovább lehetne gondolni a gondolatokat.. :)ÿ(és
    ..de lehet, hogy ezt egy új látogatónak nehéz lesz értelmezni-e. :/

Vennél/veszel Ambrus Attila által készített kerámia, agyag tárgyat?
  • jhetedikj
    Pár általános kérdést lehetne kiírni, de szerintem túlbonyolítani sem kell, valahogy úgy ahogy itt megvan csinálva a banner.

Mikor kelsz holnap?
  • Tarajos Sül
    Jó kérdés..
    Valóban, ha nem is kicsit uncsi a topik, de én is sokszor benézek ide, válaszolni tudnék, de hirtelen nem jut eszembe semmi, legalábbis amit itt meg lehet osztani, és nem magánügy féleség.
    Erre kellene egy megoldást kitalálni/kitalálnom, és máris "lenne forgalom." :)

..esetleg lehetne egy személyes kis "tábla", amit csak az adott felhasználó lát, és amire felírhatja az éppen eszébe jutó kérdést, de nem tud írni, mert esetleg éppen ő tett fel kérdést.
    Ha más válaszol, akkor az elmentett kérdést be tudja írni, és nem kell azon gondolkozni, hogy "Mit is akartam én kérdezni?"
    Ezt be lehetne állítani minden ide látogatónál, és sok kicsi sokra menne.
    Továbbá kell egy olyan robot, ami figyeli a sárga szöveget "Új hsz érkezett", és ha felvillan magától frissíti a topikot.
    De a fenti megoldás sem megoldás, mert több dolognak kell egyszerre érvényesülni-e, pl, hogy itt legyen a felhasználó(vagy csak azért fellép, hogy beírja az eszébe jutó kérdést :) ), és amikor itt van, akkor jusson eszébe a kérdés. De ez is csak a "kihalás" elkerülésére lenne jó, amikor sokáig nincs új hsz.(..csak én nem értek a programozáshoz, scripthez, majd valakit megkérek. :) )

Jó az ötlet? :)
  • georgesmatyas
    Igen. Az öregasszony akit ismerek az nyáron se hűti az élelmiszert. A boltban is csak 1 napra valót vesz. A kamrájában minap -10 fokot mért (odakint -22 volt)

Hova tűntek a régi arcok a topicból? smith09, viktor1103, stb?
  • Tarajos Sül
    Reklámnak is nevezhető, de szerintem nem feltétlenül az, Kb olyan, mintha valaki írna, hogy "Neked ízlik a görög danone joghurt?" :D
    Ez is reklám, igen, dehát most nah.. Azért hagytam bent, mert nem olyan pofátlan, hogy linket is ír, mellé hasonló szöveggel: "Gyere, nézd meg, regisztrálj, nem bánod meg.. :D"
    Egyébként igazad van, írtam is, hátha visszatérne: #58023

Stella artois-t egyszer ittam, nem is volt keserű.. Finom volt. Amikor eszembe jut, alkoholos ital vásárlása közben :), mindig nézem, de nem látom.
    Egyébként vagy arany ászok, vagy heineken, vagy löwenbrau.. a többi dreher, soproni, borsodi nekem túl keserűek..
    Mostanában üdítőn :) élek, ha megyek valahova, somersbyt biztos, hogy iszok, minimum 1-et.

Szerinted van olyan, aki ilyenkor télen kint fagyassza az élelmiszereit,(nem a betonre gondoltam, hogy kirakja a tojástartót stb.. :D)hogy kihasználja a hideget, és ne fogyasszon a hűtő áramot?
  • jhetedikj
    Jaja van pár nagyon jó száma, pl. ez:

Legjobb sör?

#58023 Aki formailag nem tud a topiknak megfelelő hozzászólást írni azt egyből ki is törölhetnéd. (csak halkan jegyzem meg, hogy ez egy burkolt reklám)
  • Ic3 m4n
    láttam már, nekem csak olyan volt hogy beborultunk busszal az árokba :D

alvint szereted?
  • ressy14
    0,00 %. A témához csak annyit szólnék hozzá, hogy ha 47 ezerből meglehet élni, akkor mi ezt jó szándékúan megduplázzuk és felajánljuk a képviselő Uraknak, nettó havi jövedelemnek.

Politikáról ennyit.

Szenvedtél már el / Láttál már élőben autóbalesetet?
  • Tarajos Sül
    Jó kérdés..
    Lehetséges, hogy nem, mert folyó..

#58021: Nincs benne link.. :D :D

Divatgabi: Légy oly szíves, máskor válaszolj a legutolsó kérdésre, és utána tedd fel kérdés formájában a gondolataidat, hogy azt megoszthasd eme kedves topik, kedves lakóival.. :D :D

Szerinted mennyi volt Matolcsy véralkohol szintje, mikor kijelentette, hogy 47 ezerből meg lehet élni? :D
  • jhetedikj
    Nem, pedig jó rajzfilm régen sokat nevettem rajta.

Szerinted be fog fagyni a Duna Budapestnél?
  • Ic3 m4n
    nem

boci és pipit szoktad nézni reggelről?
  • jhetedikj
    Ha kódolva küldöm a jeleket akkor aztán nézheti, nem fognak érteni belőle semmit. Szerintem nem olyan nehéz megoldani Kínában is ott a nagy tűzfal aki akarja mégis nagyon könnyen meg tudja kerülni.

Voltál síelni vagy valamiféle téli "nyaraláson"?
  • Tarajos Sül
    Hogyne. :D
    ..de nem várom el, hogy itt legyetek a nap 24 órájában. :)

Mi lesz, ha tényleg eljön az "Acta" ideje?
    (Megaupload-os topic)
    A lényege, hogy a szolgáltató fogja figyelni a Te! személyes internet kapcsolatodat, hogy nehogy letöltsél illegális tartalmakat.
    Ez mind szép és jó, csak nagy valószínűséggel ezek a mondatok is könyvelve lesznek.
    Internetszolgáltatók fognak neki örülni.. :D egy globális hálózat kialakitásának. és rohadjanak meg, szerintem ennek a díját is ránk verik, mert velünk mindent megtehetnek.. :/
  • Ic3 m4n
    attól függ milyen könyveket szeretsz...

örülsz, hogy "fellendült" a topic?
  • jhetedikj
    Meg vagyok elégedve, de lehet hogy így is költözök.

Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom?
  • ressy14
    Még nem dolgozok. De ha munkahely keresés lesz nálam napirenden, akkor legszívesebben egy közepes méretű cégnél dolgoznék, megfelelő jövedelemért. Álom, édes álom...

A lakókörnyezeteddel/településeddel meg vagy elégedve, vagy inkább elköltöznél, ha lenne rá lehetőséged?
  • Ic3 m4n
    nemhinném

hol dolgozol?
  • jhetedikj
    Nem igazán szoktam megszámolni, de mondjuk hogy igen. :D

Szerinted jól jártunk a Malév csődjével?
  • Ic3 m4n
    bakancsot

tetszenek a 10+ soros bakancsok?
  • ressy14
    Jól. Bár a drágítás ennyi erővel minden káros anyagra értendő lehetne, pl: alkohol, kávé, stb... Akinek még így is megéri, hát tegye.

Bakancsot vagy edzőcipőt hordasz ilyen időben?

• jhetedikj
    Igen, baj mert marha sok pénzt kidobsz az ablakon miközben még beteg is leszel tőle. De olyan embert aki a boltban veszi a betegséget nem tudok sajnálni, aki hülye haljon meg. Remélem év végéig minimum 1000 Ft lesz egy doboz cigaretta.

Jól mondom?
  • Ic3 m4n
    nem, mert cigizek

baj?
  • DJ RX7
    mostanában nem igen jártam szórakozóhelyekre, de ahol én voltam városomban ott még nem igen fordult elő. majd egyszer jól megbüntetik őket!

próbálsz tenni ellene valamit, hogy elkerüld a passzív dohányzást?
  • jhetedikj
    Passzívan, folyamatosan.

Miért van az, hogy betiltották a dohányzást a belső helyiségekben a sok paraszt mégsem képes kimenni és ott kint cigizni?
  • DJ RX7
    ellustultam szóval sajnos sok. magamtól simán elaludnék 10-12 órákat is.

dohányzol(tál)?
  • ressy14
    Sonkás szenyót.

Hány óra alvás kell neked ahhoz, hogy kipihenten ébredj?
  • jhetedikj
    Nem.(az összeset nem,de a legtöbb szerintem menne)

Mit ettél vacsorára?
  • ressy14
    Sok együttest szeretek, de talán RHCP-t hallgatok a legsűrűbben.

Fel tudod sorolni a megyéket megyeszékhelyekkel? (csak igen vagy nem)
  • Ic3 m4n
    sokat

kedvenc együttesed/előadód?
  • ressy14
    Győzike és a csálággyá. Más nagyon nem. Még nem voltam ott, sokat nem is tudok róla. Kellene?

Sokat voltál kint ma a hidegben?
  • Ic3 m4n
    nem

ha mondanák hogy mondj valamit Salgótarjánról.. milenne az első pár mondat ami eszedbe jutna?
  • jhetedikj
    Ha lenn olyanom, akkor be.

Szoktál tippmixelni?
  • Ic3 m4n
    fogalmam sincs.. kb 20-25?

acélos bakancsba bevállalnál fehér fűzőt?
  • predator1982
    igen , sajnos:-(

hány fok van nálatok a lakásban/házban ilyenkor átlagban?
  • jhetedikj
    Nem keresem az értelmét.

Nálatok havazik?
  • Tarajos Sül
    Samsung Galaxy Ace.
    Csak 60 ezer. :)

Nekem is ilyen van, 9.-én 2 hónapja.. :)
    Maximálisan megvagyok vele elégedve, néha kicsit belassul, de csak azért, mert van rajta nem egy ingyenes adroidos cucc.. (magyarán sok szar rajta van.. :D)
    ..de netezéshez, fényképezéshez, zenehallgatáshoz, játékhoz kiválló.
    Nagyon érzékeny felület, nagy gombok.. 2 fajta is. :) Ha érdekel, írj a topicjába. /mert van neki :D/

Mi értelme annak, hogy eggyes hírlevelekről link nélkül, csakis levélírással lehet leiratkozni?
    Aki ezt kitalálta, úgy gondolta, ha levelet kell írni, akkor nem akarok majd leiratkozni? -.-
  • Ic3 m4n
    simán

mondj már valami közép(olcsóbb) árkategóriás faszányos telefont
  • jhetedikj
    Ma egyáltalán nem fáztam, most megyek melóba ott meg meleg lesz. :)

Dolgoznál külföldön?
  • Ic3 m4n
    válltáskát utálom, hátizsák ftw.

hogy viseled ezt a hideget?
  • Tarajos Sül
    Inkabb sorozatokat nezek a discoveryn, es az NGC-n, TLC-n se ritka.
    Pl ffebruarban lesznek uj reszei a katasztrofak nyomaban-nak az ngc-n(national geographic channel) nah, azt pl ki nem hagyom. :)
    De moziban, vagy kulonleges alkalomkor dvd-n szivesen megnezek egy horrort(paranormal a. 1. majdnem sok volt :D, de nem hugyoztam be, csak a csajt megsajnaltam), vigjatekot, vagy akciot, a tobbi annyira neeeeem.. :)

Valtaska, vagy hatizsak?