Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit adnál egy lánynak ami sook évig megmarad, és valamire tudja használni, és amolyan búcsúajándék képpen kapná?(lehet hogy nem helyes búcsúajándékot adni , de nem ez a kérdésXD)
parfüm: David Beckham instinct VAGY CUBA Paris After shave?
szerinted bora-borán is esik a hó ilyenkor?!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
te örülnél neki ha a tiédre nyomulna más?
Szerinted pofátlanság foglalt nõre nyomulni?
Live for nothing or die for something.
hallottad h megkéselték az MKB veszprém beállósát?<#szomoru1>#szomoru1>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Szoktál busszal járni?
Ismered?
Szereted a szar idõt?
nálatok is süt a nap?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ez égõ?
Meg tudodd jegyeznei az ismerõseid/családod szülinapjait?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nem tartod már unalmasnak az efféle "idézeteket"?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
annyira nem volt durva a beszólásom, írtak már rosszabat is , nemde??!!
MAH?
Mikor szartál utoljára?
mi volt az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Húsleves, rakott káposzta
Pörkölt
Az operációs rendszeren is túl...
Na és neked?
Perpill hallgatsz zenét? Ha igen, mit?
BuziE vagy?
te?
kaptamjó vót
felhív vagy nem már?
névnap?
tegnap egy kis sangriát benyeltem...
de úgy durvábban szombaton