Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szüleim is ezt csinálják xDD Bár igaz hogy apa szokott járkálni ügyek után szóval végülis nekik szükséges.
Mikor szoktál kelni?
Mikor szoktál kelni?
ma fél hétkor keltem, de mindjárt fekszem vissza,ha meló van akkor hatkor....
távbusszal jársz?
távbusszal jársz?
pred
nem sajna
aludni kéne?
aludni kéne?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jah, nem is olyan régen ettem
ettél már répatortát?
ettél már répatortát?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
épp kajálok
szoktál éjjel enni?
szoktál éjjel enni?
Nem.NemminthaNem lenne okom izgulni. Végülis mindegy, nagyábol már kitaláltam aszem hogy mit eszek ha nem vesznek fel.
mi tettél ma?
mi tettél ma?
Felkelek, suli, kaja, angol óra, edzés, Left 4 Dead.
Mit gonolsz a lezbikus lányokról?
Mit gonolsz a lezbikus lányokról?
Az operációs rendszeren is túl...
Holnap, gõzöm nincs, tenisz. Utána punnyadás, senkivel nemmegyek sehova, mert teniszután nincs erõm lezuhanyozni 😄DD
Éste?
Éste?
hát... mikor hogy xD bóvan amikor igen,de van amikor jó 😊
Na menek jó éjszakát.
jah a kérdés.
Mit csinálsz holnap?
Na menek jó éjszakát.
jah a kérdés.
Mit csinálsz holnap?
huhh hát informatikán szeretnék tovább menni,angol nyelvel :-)
ám a Türr István Gazdasági Szakközépbe
neked jól sikerûlt a felvételi?
ám a Türr István Gazdasági Szakközépbe
neked jól sikerûlt a felvételi?
Az télleg nemrossz 😊 Öhh háát angol nulladik, majd számvitel négy év ha felvesznek, ha meg nem akkor gimi, ott meg 5 év angol 😊
Te?
Te?
igazából keresztnevedre gondoltam,de mostmár mindegy xDxDxD
nekem Balázs
miért baj a sok "lány barát"??? XD
nekem Balázs
miért baj a sok "lány barát"??? XD
Most ezt komolyan gondolod?😄DD Som Dávid xDD myvip-en több kép van, ott nézzél/szidjál, stb 😄DD
Neked?
Neked?
Touch, 8 gigás, nemsok, dehát annyi jó zeném még a gépemen sincs, szóval elég lesz az 😊
Mire vágsz most a legjobban?😊
Mire vágsz most a legjobban?😊
Igen, ugyanolyan mint a két szemüveglencsém, mondjuk a kontaktlencsém meg egy féllel kissebb, de ugyanolyan szar a szemem alapbol 😄D
Tea v kóla?
Tea v kóla?