Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használsz valamilyen aukciós portált?(Vatera, Ebay, Amazon stb..)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ettél már házi fõzésû csokoládét? (fiiinnooomm)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Melyik a kedvenc topicod itt az SG-n?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mikor sikerült utoljára bezabálnod?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szégyenlõs vagy?
anno 1987
Te szoktál ilyenkor TESCO-ba menni vásárolni?
Volt már olyan, hogy felhívtál valakit...és azt monda, hogy pont most akart Õ is felhívni, vagy írni neked ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
sok vagy kevés?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Mennyit keresel?
anno 1987
Igaz, hogy nem halok bele, ha összecsuklik alattam, és leesek, de utána soha nem fogok létrák közelébe merészkedni. xD
Neked?
Mi volt a legveszélyesebb dolog amit életedben meg kellett csinálnod?
anno 1987
Van otthon nyomtató?, ha igen színes, vagy fekete-fehér?
hogy érzel most?
anno 1987
Van amikor úgy jövök, hogy van egy kérdésem, és felteszem, csak megválaszolom a-már feltett kérdést, de olyan is van, amikor csak simán benézek, válaszolok, és utána találom ki a kérdést.
Téged mennyire zavarnak azok a topicon belüli frissítési problémák, amikor az adott kérdésre véletlen ketten írnak?
Van,hogy azért nem válaszolsz egy kérdésre mert nem tudsz utána kérdést feltenni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mekkora a körmöd? milyen gyakran vágod?
Sok vizet kell inni, meg enni h magunkhoz térjünk.
Mit csinálsz ma este ?
A fejed elvileg az alkohol okozta vízelvonástól fáj, szóval kiszárad a szervezeted valamilyen szinten, amivel szerintem piálás alatti vízbevitellel(vagy utána) lehet megelõzni a fejfájást.
Kicsit hülyén néznék ki, ha vizet innék, meg azt amugy is kipisilem, szóval még nem próbáltam.
Te ennek mennyi igazságot adsz?
Szereted a Smallville c. sorozatot ?
Nos az itteni világban is azt teheted amit akarsz...és eljön az az idõ, mikor azzal teheted amivel akarod..
Oké ))
Izgalmas lehet játszani non"stop )))
Vagy rossz felé mentem el a " belemerülésben ??
Élnél egy ilyen világban mint a "Tron"é? 😄
Ez lesz a kedvencem )))
Neked tetszik ??
Melyik a kedvenc sorozatod?
Melyik a kedvenc sorozatod?
Oké...nem érdekel...és ezért nem nézem.
Ismered a Neo zenekart ?
Az igaz, hogy a papámat se hallottam soha káromkodni ))
Nálatok mi a helyzet a családban ???
kiben bízol jobban a rendõrségben vagy a katonaságban?
anno 1987
van õsz hajszálad?
milyen mobilod van?
Pszt.
Rosszul viseled a tétlenséget?