Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Jó kapus vagyok fociban.

Egy átlagos nap mennyit töltesz internet elõtt ?
Tarajos Sül
Csak amikor szórakozóhelyre megyek, illetve ha valamilyen party van.
Ezen kívül egyáltalán nem fogyasztok alkoholt.

Mihez értesz a legjobban?
Tarajos Sül
Nincs nagy ismerettségi köröm, illetve nem ismerkedek sok olyan emberrel, akik minden hétvégén, és szabadnapon eljárkálnak otthonról, és velük mennék, így a kérdésedre a válasz: A többségében igen.

Off:
Mostmár nem is vagyok benne annyira biztos, hogy kulabácsi bannolva van, de egy biztos: Én ráérek házigazdaként sürögni-forogni. :)
ON

Mihez értesz a legjobban?
nem...nagyon nem

milyen sûrûn iszol alkoholt?

immovable
Próbáld meg.

Otthon ülõs típus vagy?
Tarajos Sül
Alap. :-)
Ígysem rossz 22 évesen, van egy szakmám, és munkám, a pénzemmel azt csinálhatok amit szeretnék/akarok, nem anyucitól kell kunyerálni, hogy suli után eltudjak menni ide-oda. :)

Mit szólnál hozzá, ha ebben a topikban házigazda lennék, a jelenleg lévõ /bannolt/ kulabácsi helyett? :)
Tarajos Sül
Nem túlságosan tartok igényt a hajamra, és annak "divatbéli" alakulására/kinézetére, az a lényeg, hogy ne úgy nézzen ki, mint ami 3-4 éve nincs levágva, és göndörödik össze-vissza.
Szóval kb 2-3 havonta, rövidre vágatom.

Mit szólnál hozzá, ha ebben a topikban házigazda lennék, a jelenleg lévõ /bannolt/ kulabácsi helyett?
immovable
Soha. Kopasz vagyok, magam borotválom.

Szeretnél újra fiatalabb lenni?
smith09
2 tv m van.
Az egyik 1988 ban készült hagyományos Videoton, a másik 1995 ben készült ITT Nokia. Ha lenne pénzem lapos tv-re vennék, de sajnos nincs.

Milyen gyakran mész fodrászhoz ?
predator1982
attól függ milyet veszek éppen ki a szekrénybõl, van rózsaszín, kék stb.:-)

milyen tévéd van? számít neked egyáltalán? (ha nem akarod megválaszolni, hogy milyen, akkor azt hogy milyet szeretnél)

pred

Tarajos Sül
Mind1. Inkább a sötétebb színûeket tartom elõnyben, de nincs sötétzöld, sötétpiros stb, csak fekete, és szürke színekben különbözõ mintázatokban.

Te is hallottál a cukor robbanásszerû vásárlásáról, és árának magas emelkedésérõl?
Mi róla a véleményed?
immovable
Nincs.

Milyen színû zoknit szoktál hordani?
jhetedikj
nincs kedvenc, de adidas, nike-ot megbízhatónak tartom

kérdés lent

anno 1987

jhetedikj
ápolatlanság, rossz fogak, túl sok pc, tetkó, vagy ha elvan hízva vagy úgy öltözködik mint egy útszéli ribanc

van példaképed? ki az és miért?

anno 1987

Victor1103
Jaja ezek sorban, cigi, részeg, igénytelen, káromkodik meg ha töke van a menyasszonynak :D

Mi a kedvenc ruhamárkád?( Converse, Adidas, Armani stb)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

The Protector
Nem iszok gyakran.Ha iszok is akkor is csak mértékkel.De ha egyszer kétszer jobban a pohár fenekére néztem akkor másnap ebbõl sosem volt gondom kivétel a bõrömön keresztül párolgó piaszagtól.

Mi az amit undorítónak találsz,vagy taszítónak egy lányban?
(cigi,részeges ilyesmik...)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jhetedikj
Igen :)

Szoktál másnapos lenni? Hogy bírod ki?

anno 1987

HappyHunter
Piros-fekete a bakancsom, a tornacipõm fehér. Épp ma reggel gondoltam rá hogy már abban megyek, aztán kinéztem az ablakon és minden tiszta hó.

Szeretsz társasozni?

Be happy. :) Running!

Lyukasbogrács
lecsó

cipõd színe?

jhetedikj
54

mi volt az ebéd?

anno 1987

z99999
majd mingyárt

mennyi hatszorkilenc?

Pszt.

predator1982
takarítás, költözés

mikor lesz végre meleg?

pred

tigerbácsi
ahol van víz az nekem tetszik.

hétvégi program?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

predator1982
sok hely van, budai vár, dunapart egyes részei stb.

neked ezek tetszenek?

pred

tigerbácsi
maszek melót végzek. excel tábla 28 000 képlet ellenõrzése s javítása.

hol találok Budapesten szép helyeket?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

smith09
5,000 Ft. ( laptop, 2 tv ami napi max 4 -5 órát megy, hûtõ, mikró, sok energiatakarékos izzó )

Szombatra jó idõt mond a meteorológus ! Mivel töltöd a napot ?
Lyukasbogrács
latop touchpad, meg optikai.

mekkora a havi áramszámla?

Tarajos Sül
Nem rögtön veszek be gyógyszert.
Általában kivárok pár órát, és ha utána sem javul a helyzet, akkor veszek be csak gyógyszereket. Ez a héten is így volt, miután szó szerint 5 mp alatt leküldtem egy full doboz kókuszos danone joghurtot, mikor a Tescoban vettem hûtõbõl 10 perccel elötte. xD

Optikai, vagy a régi golyós "rágcsálód" :) van? /esetleg touchpad? :P /
HappyHunter
Nem tudom hogy kik voltak jelölve/kik kaptak szobrocskát az idén.

Gyakran szedsz gyógyszereket? ( Értsd: ha fáj a fejed akkor rögtön veszel-e be gyógyszert, vagy hõemelkedésre lázcsillapítót..)

jhetedikj
Nincs és soha nem is használtam.

Megérdemelten kapták az Oscar díjat akik most kapták?

anno 1987

Tarajos Sül
Igen, ha az annak számít, ha kicsit érthetetlenül beszélek magyarul. xD
Szóval nem.. pedig tudom nagyon-nagy elõnyöm lenne mindenfajta téren, ha beszélnék pl. angolul, németül..

Van FAX-od?
(Faxgép, a félreértések elkerülése végett)
jhetedikj
1 energiatakarékos izzó

beszélsz idegen nyelveket?

anno 1987

Lyukasbogrács
nincs mióta nem tanulok

a szobád lámpájában hány égõ van?

jhetedikj
aha novemberben kaptam el vmit és 2 éve mikor bejött akkor kaptam el a h1n1-t de hamar kigyógyultam belõle orvosnál sem voltam vele

van életbiztosításod?

anno 1987

Lyukasbogrács
2°C van, nem esik semmi

voltál már influenzás? legutóbb mikor?

jhetedikj
sál

esik most nálatok a hó?

anno 1987

Tarajos Sül
Édesség, és szerintem a cigi.
Azért szerintem, mert pár napja(3-4) egy szálat sem szívtam, mert másra kellett a pénz. Most van rá pénz, de tudom, ha holnap veszek cigit, akkor én életem végéig dohányos ember maradok, még akkor is, ha csak napi 7-8 szálat szívok.

Sál, vagy "hosszú nyakú" kabát?
Tarajos Sül
Mindháromra szükség van az életben maradáshoz.
De legyen a víz, mert vízbõl vízbontással(áramforással mûködõ vízbontó) oxigént lehet elõállítani.

Sál, vagy "hosszú nyakú" kabát?
jhetedikj
internet :D

valaminek a függõje vagy?

anno 1987

Lyukasbogrács
a legnagyobb dolgok is kis dolgokból lettek, valahol el kell kezdeni. ha úgy érzed tudsz olyat csinálni, amit el tudsz adni, akár csak egy ötletet, már jó úton haladsz. vagy eladod az ötletet, vagy keresel befektetõket, akik pénzelik a folyamat beindulását és megegyezel, hogy a nyereség mekkora részére tartasz igényt stb. stb.

mi nélkül nem tudnál élni? (a levegõ, víz, ennivalón kívül :D)

Tarajos Sül
Ez egy jó kérdés, eddig is úgy éreztem, de most még jobban, hogy nem unalmas dolog ebbe a topikba benézni, és hsz-t írni. :)
Úgy fogalmaznék, hogy "Mik azok a tárgyak, ..."
Amugy 2 nagy dolog jár a fejemben...
1. Elektromos autó, hozzá akkuk, motor, töltõ, PWM szabályzás, stb stb. és az engedélyek, hogy hivatalosan is forgalomba léphessen. Nem bonyolult egyáltalán, kb. 100 km/h lenne a "vége", és kicsivel több, mint 100km-es hatótávval/ez az akkuk kapacitásától függ/(kiszámolva), csak pénz kéne hozzá xD(2-3 milla).
2. A másik az egy saját "márka" indítása, elektronikai termékeket gyártanák(1 fajtából sorozatot). Mûködne is a dolog, de a sorozatgyártáshoz több alapanyagra van szükségem, mint amivel én itthon rendelkezem, azonkívül speckó engedély kellene rá, hogy forgalomba kerülhessen, ill. nem életveszélyes másokra nézve stb stb. Ehhez a projekthez hiányzó összeg is majdnem ugyanúgy 2-3 milla.
Bocsi, ha sokat írtam, de szerintem a mai világban sajnos az ember kevés pénzt tud félretenni :( , amibõl sok dolgot venne :)

Mit gondolsz, szerinted örültségnek, elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak hangzik/tûnik az, amit fent írtam?
HappyHunter
Jól.

Mi az az egy tárgy amit most leginkább megvennél? (Pénz nem számít)

jhetedikj
alvásban

hogy néz ki számodra az ideális nõ/pasi?

anno 1987

The Protector
szerettem sokáig de középsuliban szar volt a tanár és sikeresen megutáltam a matekot.

mi az amiben a legjobbnak tartod magad?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jhetedikj
990 -ért vettem mozijegyet tegnap délután, ma nem költöttem 1 fillért se :)

matekot szeretted a suliba?

anno 1987

The Protector
5 db.3 db pókemberes.2db haverom által készített grafiti név.
Igazából a pókembereset sajnálnám leszedni meg nem zavar senkit sem.

Hány ft-ot adtál ki legutóbb a kezedbõl,és mire költötted?

Tarajos Sül
Szoktam, de inkább régebben vettem sokat, naponta rágóztam, mostanság annyira már nem hiányzik, de lehet, hogy visszaszokok rá. Sötétkék(de a light se rossz) Winterfresh.

Hány poszter van a szobád falain kiragasztva?
z99999
lesz

rágógumizol? ha igen, milyet?

Pszt.

Tarajos Sül
VV, barátok közt, Tortakirály, és vagy a túlélés törvényeit, vagy Tabu 3., vagy Állatok útmutatója a modernkori túléléshez-t vagy kapcsolgatok reklámok alatt, és lehet így dõl el, hogy melyiket nézem.
<Általában ezeket a mûsorokat szokta nézni, de ma.x 2-3-t kikeresett, hogy ma vetítik-e>

Szerinted lesz idén tûzijáték, vagy spórol majd ezen az állam?
smith09
nyári bringa túrát

este mit nézel a tv ben ?