Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen kívül egyáltalán nem fogyasztok alkoholt.
Mihez értesz a legjobban?
Off:
Mostmár nem is vagyok benne annyira biztos, hogy kulabácsi bannolva van, de egy biztos: Én ráérek házigazdaként sürögni-forogni. :)
ON
Mihez értesz a legjobban?
milyen sûrûn iszol alkoholt?
Ígysem rossz 22 évesen, van egy szakmám, és munkám, a pénzemmel azt csinálhatok amit szeretnék/akarok, nem anyucitól kell kunyerálni, hogy suli után eltudjak menni ide-oda. :)
Mit szólnál hozzá, ha ebben a topikban házigazda lennék, a jelenleg lévõ /bannolt/ kulabácsi helyett? :)
Szóval kb 2-3 havonta, rövidre vágatom.
Mit szólnál hozzá, ha ebben a topikban házigazda lennék, a jelenleg lévõ /bannolt/ kulabácsi helyett?
Az egyik 1988 ban készült hagyományos Videoton, a másik 1995 ben készült ITT Nokia. Ha lenne pénzem lapos tv-re vennék, de sajnos nincs.
Milyen gyakran mész fodrászhoz ?
milyen tévéd van? számít neked egyáltalán? (ha nem akarod megválaszolni, hogy milyen, akkor azt hogy milyet szeretnél)
pred
Te is hallottál a cukor robbanásszerû vásárlásáról, és árának magas emelkedésérõl?
Mi róla a véleményed?
van példaképed? ki az és miért?
anno 1987
Mi a kedvenc ruhamárkád?( Converse, Adidas, Armani stb)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mi az amit undorítónak találsz,vagy taszítónak egy lányban?
(cigi,részeges ilyesmik...)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretsz társasozni?
Be happy. :) Running!
hétvégi program?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
hol találok Budapesten szép helyeket?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szombatra jó idõt mond a meteorológus ! Mivel töltöd a napot ?
Általában kivárok pár órát, és ha utána sem javul a helyzet, akkor veszek be csak gyógyszereket. Ez a héten is így volt, miután szó szerint 5 mp alatt leküldtem egy full doboz kókuszos danone joghurtot, mikor a Tescoban vettem hûtõbõl 10 perccel elötte. xD
Optikai, vagy a régi golyós "rágcsálód" :) van? /esetleg touchpad? :P /
Gyakran szedsz gyógyszereket? ( Értsd: ha fáj a fejed akkor rögtön veszel-e be gyógyszert, vagy hõemelkedésre lázcsillapítót..)
Megérdemelten kapták az Oscar díjat akik most kapták?
anno 1987
Szóval nem.. pedig tudom nagyon-nagy elõnyöm lenne mindenfajta téren, ha beszélnék pl. angolul, németül..
Van FAX-od?
(Faxgép, a félreértések elkerülése végett)
van életbiztosításod?
anno 1987
Azért szerintem, mert pár napja(3-4) egy szálat sem szívtam, mert másra kellett a pénz. Most van rá pénz, de tudom, ha holnap veszek cigit, akkor én életem végéig dohányos ember maradok, még akkor is, ha csak napi 7-8 szálat szívok.
Sál, vagy "hosszú nyakú" kabát?
De legyen a víz, mert vízbõl vízbontással(áramforással mûködõ vízbontó) oxigént lehet elõállítani.
Sál, vagy "hosszú nyakú" kabát?
mi nélkül nem tudnál élni? (a levegõ, víz, ennivalón kívül :D)
Úgy fogalmaznék, hogy "Mik azok a tárgyak, ..."
Amugy 2 nagy dolog jár a fejemben...
1. Elektromos autó, hozzá akkuk, motor, töltõ, PWM szabályzás, stb stb. és az engedélyek, hogy hivatalosan is forgalomba léphessen. Nem bonyolult egyáltalán, kb. 100 km/h lenne a "vége", és kicsivel több, mint 100km-es hatótávval/ez az akkuk kapacitásától függ/(kiszámolva), csak pénz kéne hozzá xD(2-3 milla).
2. A másik az egy saját "márka" indítása, elektronikai termékeket gyártanák(1 fajtából sorozatot). Mûködne is a dolog, de a sorozatgyártáshoz több alapanyagra van szükségem, mint amivel én itthon rendelkezem, azonkívül speckó engedély kellene rá, hogy forgalomba kerülhessen, ill. nem életveszélyes másokra nézve stb stb. Ehhez a projekthez hiányzó összeg is majdnem ugyanúgy 2-3 milla.
Bocsi, ha sokat írtam, de szerintem a mai világban sajnos az ember kevés pénzt tud félretenni :( , amibõl sok dolgot venne :)
Mit gondolsz, szerinted örültségnek, elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak hangzik/tûnik az, amit fent írtam?
Mi az az egy tárgy amit most leginkább megvennél? (Pénz nem számít)
mi az amiben a legjobbnak tartod magad?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
matekot szeretted a suliba?
anno 1987
Igazából a pókembereset sajnálnám leszedni meg nem zavar senkit sem.
Hány ft-ot adtál ki legutóbb a kezedbõl,és mire költötted?
Hány poszter van a szobád falain kiragasztva?
<Általában ezeket a mûsorokat szokta nézni, de ma.x 2-3-t kikeresett, hogy ma vetítik-e>Általában ezeket a mûsorokat szokta nézni, de ma.x 2-3-t kikeresett, hogy ma vetítik-e>
Szerinted lesz idén tûzijáték, vagy spórol majd ezen az állam?