98394
-
Nem! Üde és fitt vagyok!
Van programod hétvégére, vagy csak marad a pihenés? -
nem.
te nem vagy álmos? -
Lehet akkor nem írtam be, de az lett volna, hogy "És te egyéb tablettákat stb szedsz-e?"?
És a kérdés is akkor ez lenne -
évente egyszer akkor is telepített sátorban:D
Vajon mit kérdezhetett Büdös Bohóc? -
most nézem a kérdés hogy nem jelent meg, pedig tutibiztos begépeltem azt is :D -
sosenem sátraztam még. max a gatyámban :D
sűrűn sátrazol? -
fogós kérdés, nem tudom :D
szeretsz sátrazni? -
C-t szedek (500mg-os) naponta. Hetente, illetve kéthetente meg egyszer-egyszer kihagyom. -
nekem inkább a reggeli kv+cigi után :D
szedsz valami vitamint? -
nem, mert nem igazságos, a pinára is kéne akkor :C
kaja után neked is megjön a szarási inger? -
nem
szerinted hasznos a péniszgyűrű? -
Nem korlátoz egyáltalán, sőt még támogat is csináljak szinte bármit nélküle(ízléses határok között), a hobbijaimban is ugyan így támogat, vagy ami olyan még velem együtt csinálja!
Csaltad már meg a párodat? -
egyáltalán és hálistennek barátnőm sem, főleg nem az a fajta, aki mellett nincs szabad élete is az embernek, szóval ööm bódottá.
Mennyire korlátoz barátnőd/barátod abban, hogy mit csinálj mást, ami nem vele közös program, illetve a hobbijaidhoz hogy áll hozzá? -
Bocs megelőztél!!:)
Erre akkor anynit léptem ami ott van az előző hsz-ben:D
A kérdés pedig akkor adott:
Mennyire vagy féltékeny típus egy kapcsolatban? -
Teljesen egyetértek, viszont szerintem az életnek sok szép oldala van, így normális esetben a halálra még gondolni sem szabad!
Mennyire vagy féltékeny típus egy kapcsolatban? -
Biztos ismered a mondást, hogy jobb félni, mint megijedni - félni azt jelenti, hogy folyamatosan, vagy huzamosabb ideig csak erre gondolsz és hatalmadban tartja a gondolat a lelked. Én nem félek tőle. Nem akarok meghalni, illetve ha közel lennék hozzá, akkor félnék. Ellenben nem gondolok rá a hétköznapokban, tehát nem félek tőle.
Na mit lépsz erre? -
Ha valaki azt mondja,hogy nem fél a haláltól,az hülye vagy hazudik.Szóval én félek tőle egy kicsit.
Te mit gondolsz erről? -
Reghét - Regisztrációs hét. Az egyetemen az a hét, amikor még nincs tanítás, és amikor fel kell venni a tárgyakat a félévre. (Legalábbis nálunk.)
Félig meddig. Örülök, hogy itthon lehetek, de rossz érzés, mert tudom, hogy jövő héttől kezdődik ez a szar. :D
Te félsz a haláltól? -
a mit?
te szereted? -
Jó voltam, és még az is vagyok. (Az előbb hívott egy csaj "Mr. Matek"-nak, lol.)
Szereted a reghetet? -
maga a fogalom ismerős :D
jó vagy/voltál matekból? -
:DD
matek -> szamtani sorozatok
Emlekszel meg ra?:D -
netezz, majd otthon kiguglizod a tananyagot :D
mit tanulsz? -
Nekem mar herotom van a sulitol, szval munka :D
Aztan ha mar dolgozom lehet visszakivanom a sulit... :D
Inkabb figyeljek, vagy netezzek tovabb?:D -
hát ha lehetne akkor reset, és vissza általánosba :D de így marad a meló egyelőre :D
te? -
Igazabol mindegy, szeretem mindkettot
Suli vagy munka? -
nike.
converse vagy tisza? -
A Jákyba, itt Fehérváron.
nike vagy adidas? -
Ritkan, de szoktam
Melyik suliba jartal? -
nem tetszik, de fontos, középsuliban még én is tanultam, lévén egészen 3 évvel ezelőttig építésznek készültem. Nem nagy cucc, csak képletbehelyettesítés.
A Mythbusters-t szoktad nézni? -
Nem tudom :DD
Amugy ilyen erohatasok az epuletekre, epitmenyekre, meg mindenfele hulye szamitasok :D
Tetszik? -
Mi az a statika?
(höhö, válasz és kérdés egyben) -
Nem ismerem
Suliban van/volt statikad? -
szeretem, főleg ha nem rám esik
Icewind Dale 2-t ismered/játszottál vele? -
Elég nagy. Én mondjuk szeretem az angol nyelvet, szóval ilyen szempontból nem is bánom. (De persze a magyar a legszebb!)
Szereted az esőt? (Itt végre megeredt!) -
ProSztata #64006 Maximum olyan szinten, hogy meggondolatlanul mondtam valamit és azt szívtam volna vissza, viszont hosszabb távon gondolkodva minden úgy volt ahogy lennie kellett.
Mekkora jelentősége van a mai világban az erős idegen nyelvi ismeretnek? -
Szeretnék hinni, de ha létezik is, akkor nagyon ritka.
Kívántad már, hogy bár másképp csináltad volna? -
ProSztata #64004 Csak sétarepülésen voltam, az nem teljesen nevezhető utazásnak!
Hiszel az egy életen át tartó harmonikus/tökéletes kapcsolatokban? -
Sose voltam oda érte. 18 évig azt a kérdést tettem fel mindig, hogy "mi a fenének van?"... Aztán, volt egy nagyon jó
, és egy a szokásosnál is szarabb azóta. Kissé bizakodó vagyok, talán az idei megint valami újat mutat.
Utaztál már repülőn? -
nem
vagyis lehet a tavalyi buli lesz megismételve, de ez még függ attól, hogy meglesz-e a ház és a tulajdonostól is, hogy megszervezi-e
szereted a szilvesztert?