98389
-
Volt olyasmi. De rövid életű volt.
Mit akartam a boltban venni? Tuti akkor fog az eszembe jutni, miután már visszaértem onnét... :D -
nem
volt, hogy újra összejöttél (mondjuk nem 1-2 nap, hanem pl. hónapok után) az exeddel? -
Szerintem az orvosi fém miatt asszociált a piercingre.
Volt, hogy az exeddel rossz, de a szüleivel jó kapcsolatot ápoltál? -
olyan mint a sima mobillal gondolom
neked az ékszer az megragadt a piercingnél? gyűrű, nyaklánc, karkötő ismerős? :D -
Nem fogok piercinget hordani(most legalábbis nem tervezek piercinget hordani), ha erre gondolsz. :)
Milyen lehet egy műholdas telefonnal telefonálni a világ végéről? :) -
bármelyik jöhet, de inkább a mákos.
arany vagy ezüst ékszer (vagy orvosi acél)? -
Valami komolyabb elektromos biciglit, de inkább elektromos motort. (nem erre a nyeregtől kihúzható akkusra gondolok... -.-)
Jövőre tervezek átalakítani egy simson schwalbet elektromosra.. Iszonyat jó hangja van, jobban húz, és az érzés, hogy én készítettem, és akkor majd én fogom használni, az megfizethetetlen. =)
Grízes, vagy mákos tészta? -
undorító szokás, be kéne tiltani véglel, vagy az egekbe emelni az árát.
robogót vennél, vagy inkább biciklit? (kb egy árkategóriában, ~200e)
/na megyek rágyújtok/ -
Még szép, mivel azt finoman szólva is olcsóbb lenne üzemeltetni:)
Kérdés lent! -
Nincs, csak egy 50-es jamaha jog mocim, de amúgy egy bogarat szeretnék(WV), nekem nagyon-nagyon tetszik,(nem érdekel, hogy csajos, ha az is lenne) és ha lenne rá pénzem át is alakítanám elektromos meghajtásúra. :$ :)
Vennél elektromos autót, ha egyszer annyiba kerülnének ezek, mint most a benzinesek? -
Egy Mazda2 van, de én egy Toyota Yaris-ra vágyok!:)
Mi a véleményed a dohányzásról? -
most nincs verdám. pár éve rávágtam volna, hogy HONDA kell (volt is), de mostanában rákattantam a kombikra, nagy családias verdák, úgyhogy régebbi A4/6, Passat kombi nagy dízelmotorral. de lehet új is felőlem az audi :D
neked? -
Manuális, abból a szempontból, hogy az nagyobb vezetői élményt ad!
Milyen autód van?-ha nincs akkor milyet szeretnél?(reálisan ami el is érhető számodra) -
MMORPG mindaddig, míg komolyabbá nem válik, nincs időm rá sajnos. wow-ot ezért (is) hagytam abba.
kocsiban automata vagy manuális váltó inkább? -
Régebben játszottam csak, és ha azt az időszakot nézzük amikor kinőttem a függőséget akkor azt kell, hogy mondjam, hogy rossz kedvnél agyatlan lövöldözős játék kellett(CS), egyéb esetekben jöhetett a logika is, engem letud mindkettő kötni!
FPS vagy MMORPG? -
off: Bound in Blood az, az volt a két western rész közül a legjobb.
mindkettő jöhet, bár válogatós vagyok ebben is (Serious Sam multi simán lecsúszik, CoD már kevésbé). favoritom minden olyan móka ahol gondolkozni, taktikázni kell.
te? -
játszottam az egyikkel, de meg nem mondom melyik volt :D (2 testvér volt, az egyik pisztolyos a másik mesterlövész, és asszem az elején valami hidat kellett felrobbantani, később meg lovaskocsival mentünk az erdőben indiánok meg jöttek vagy ilyesmi...) az bejött, azóta nem követtem a sorozatot, nem foglal le már annyira az fps világa.
szereted a logikai rejtvényekkel megspékelt játékokat, vagy inkább az agyatlan lövölde? -
szoktam az túlzás, de elvétve évi 1-2 becsúszik - viszont azok általában bejönnek.
Call of Juarez videojáték sorozatot (western FPS) ismered/játszottál valamelyik részével? -
szoktam nézni azokat is, vannak jók, vannak minknek várom a folytatását is. (pl. Gru 2, Hihetetlen Család 2)
te szokál nézni ilyeneket? -
wikit kellett nézni hozzá, annyira hidegen hagy és hagyott mindig is 
animációs filmeket szereted? (vagy csak kölyök miatt?
)
-
régebben nézegettem mostanában már nem. inkább pixar, dreamworks és társai mennek nálunk (kölyök nézi)
tudod, hogy minek van ma az évfordulója? -
animét ritkán, csak igényeset és a "nyugati" közönségnek is szólókat (Black Lagoon, Cowboy Bebop, Darker Than Black, meghagyom kisjapóknak a nagycsöcsű iskoláslányokra fapolást
), "felnőtt mesét" mostanában nem, régebben is keveset, de Drawn Together örök kedvenc marad 
te? -
jah én is, de nem jut más eszembe.
kérdés lennt :D -
konkrétan nincs kedvenc, vagy kedvencek. ami biztos, hogy ha Michelle Rodriguez játszik a filmben azt megnézem. bírom a stílusát. legalább is amiket ráaggattak eddig az bejött :D
animét, vagy egyébb felnőtt mesét (south park stb) szoktál nézni? -
kamionosjoe #64412 Edward Norton, Al Pacino
csak én unom ezt a sok hülye filmes témát? :D -
John Cusack, legjobb antihősöket hozza (Grosse Point Blanke, War Inc., The Ice Harvest), és kb mindenütt hibátlan az alakítása. (The Raven-t most felejtsük el, Cusack v. nem Cusack, az az egész film egy zagyva fos volt)
neked? -
Huh nem is tudom. Mindenesetre Ridley Scott, Tarantino, Fincher és Kubrick biztos, hogy előkelő helyet foglalna el a képzeletbeli listámon. A sort persze folytathatnám...
Nah és kedvenc színészed van-e? -
huh... talán Martin Scorsese-t mondanám, neki láttam a legtöbb '90 után készült filmjét és kb mind bejött
neked? -
Watchmen sztem egy mestermű,300 egynek elmegy, de legalább jó a hangulata. Holtak hajnala nálam egy klasszikus (mármint Snyderé is), baglyos hülyeségét nem láttam, a harcos puncik meg olyan, amilyen. Többet biztos, hogy nem fogom megnézni.
Ki a kedvenc filmrendeződ? -
láttam... ööö... maradjunk annyiban hogy a "nyomdafesték is elbírja", h nagyon, nagyon nem jött be 
Zack Snyder filmjeit csíped? (előbb emlegetett, Watchmen, 300, Dawn of the Dead, szefós baglyok) -
Álomháború. nekem bejött :D (elötte a MIB3-at néztem én is, elég fos...)
láttad már? -
Men In Black 3, hát... ehh. 6.5/10 mondjuk.
te? -
eszembe se jutna. még motorozni sem. 4 kerék, kasztni == nagyobb biztonsági ráta.
milyen filmet néztél legutóbb, jó volt? -
kamionosjoe #64403 Kocsival is és motorral is, de mindkettőt megúsztam karcolásokkal.
Gyorsasági motorral szívesen mennél? -
Nekem csak egyszer ordibált egy rendőrnő mert majdnem elütöttem. Alig bírtam ki röhögés nélkül :D
Volt már közúti baleseted? -
mondjuk :D
csak én élvezem mikor a rendőrök arcoskodnak nekünk? olyan viccesek.. -
egyszer majdnem sikerült lehugyozni egyet
az balhénak számít?
-
Nem árthat, ha olyan helyzetbe kerülsz (de ne kerülj!)...
Balhéztatok már rendőrökkel? -
nem tudom
gáz nem tudni a saját vércsoportomat? -
AB+.
neked?