98389
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Fresh Duke
    Volt olyasmi. De rövid életű volt.

Mit akartam a boltban venni? Tuti akkor fog az eszembe jutni, miután már visszaértem onnét... :D
  • rooney8
    nem

volt, hogy újra összejöttél (mondjuk nem 1-2 nap, hanem pl. hónapok után) az exeddel?
  • Fresh Duke
    Szerintem az orvosi fém miatt asszociált a piercingre.

Volt, hogy az exeddel rossz, de a szüleivel jó kapcsolatot ápoltál?
  • pxxl
    olyan mint a sima mobillal gondolom

neked az ékszer az megragadt a piercingnél? gyűrű, nyaklánc, karkötő ismerős? :D
  • Tarajos Sül
    Nem fogok piercinget hordani(most legalábbis nem tervezek piercinget hordani), ha erre gondolsz. :)

Milyen lehet egy műholdas telefonnal telefonálni a világ végéről? :)
  • pxxl
    bármelyik jöhet, de inkább a mákos.

arany vagy ezüst ékszer (vagy orvosi acél)?
  • Tarajos Sül
    Valami komolyabb elektromos biciglit, de inkább elektromos motort. (nem erre a nyeregtől kihúzható akkusra gondolok... -.-)
    Jövőre tervezek átalakítani egy simson schwalbet elektromosra.. Iszonyat jó hangja van, jobban húz, és az érzés, hogy én készítettem, és akkor majd én fogom használni, az megfizethetetlen. =)

Grízes, vagy mákos tészta?
  • pxxl
    undorító szokás, be kéne tiltani véglel, vagy az egekbe emelni az árát.

robogót vennél, vagy inkább biciklit? (kb egy árkategóriában, ~200e)

/na megyek rágyújtok/
  • Barnabyka
    Még szép, mivel azt finoman szólva is olcsóbb lenne üzemeltetni:)

Kérdés lent!
  • Tarajos Sül
    Nincs, csak egy 50-es jamaha jog mocim, de amúgy egy bogarat szeretnék(WV), nekem nagyon-nagyon tetszik,(nem érdekel, hogy csajos, ha az is lenne) és ha lenne rá pénzem át is alakítanám elektromos meghajtásúra. :$ :)

Vennél elektromos autót, ha egyszer annyiba kerülnének ezek, mint most a benzinesek?
  • Barnabyka
    Egy Mazda2 van, de én egy Toyota Yaris-ra vágyok!:)

Mi a véleményed a dohányzásról?
  • pxxl
    most nincs verdám. pár éve rávágtam volna, hogy HONDA kell (volt is), de mostanában rákattantam a kombikra, nagy családias verdák, úgyhogy régebbi A4/6, Passat kombi nagy dízelmotorral. de lehet új is felőlem az audi :D

neked?
  • Barnabyka
    Manuális, abból a szempontból, hogy az nagyobb vezetői élményt ad!

Milyen autód van?-ha nincs akkor milyet szeretnél?(reálisan ami el is érhető számodra)
  • pxxl
    MMORPG mindaddig, míg komolyabbá nem válik, nincs időm rá sajnos. wow-ot ezért (is) hagytam abba.

kocsiban automata vagy manuális váltó inkább?
  • Barnabyka
    Régebben játszottam csak, és ha azt az időszakot nézzük amikor kinőttem a függőséget akkor azt kell, hogy mondjam, hogy rossz kedvnél agyatlan lövöldözős játék kellett(CS), egyéb esetekben jöhetett a logika is, engem letud mindkettő kötni!

FPS vagy MMORPG?
  • Calver
    off: Bound in Blood az, az volt a két western rész közül a legjobb.

mindkettő jöhet, bár válogatós vagyok ebben is (Serious Sam multi simán lecsúszik, CoD már kevésbé). favoritom minden olyan móka ahol gondolkozni, taktikázni kell.

te?
  • pxxl
    játszottam az egyikkel, de meg nem mondom melyik volt :D (2 testvér volt, az egyik pisztolyos a másik mesterlövész, és asszem az elején valami hidat kellett felrobbantani, később meg lovaskocsival mentünk az erdőben indiánok meg jöttek vagy ilyesmi...) az bejött, azóta nem követtem a sorozatot, nem foglal le már annyira az fps világa.

szereted a logikai rejtvényekkel megspékelt játékokat, vagy inkább az agyatlan lövölde?
  • Calver
    szoktam az túlzás, de elvétve évi 1-2 becsúszik - viszont azok általában bejönnek.

Call of Juarez videojáték sorozatot (western FPS) ismered/játszottál valamelyik részével?
  • pxxl
    szoktam nézni azokat is, vannak jók, vannak minknek várom a folytatását is. (pl. Gru 2, Hihetetlen Család 2)

te szokál nézni ilyeneket?
  • Calver
    wikit kellett nézni hozzá, annyira hidegen hagy és hagyott mindig is

animációs filmeket szereted? (vagy csak kölyök miatt? )
  • pxxl
    régebben nézegettem mostanában már nem. inkább pixar, dreamworks és társai mennek nálunk (kölyök nézi)

tudod, hogy minek van ma az évfordulója?
  • Calver
    animét ritkán, csak igényeset és a "nyugati" közönségnek is szólókat (Black Lagoon, Cowboy Bebop, Darker Than Black, meghagyom kisjapóknak a nagycsöcsű iskoláslányokra fapolást ), "felnőtt mesét" mostanában nem, régebben is keveset, de Drawn Together örök kedvenc marad

te?
  • pxxl
    jah én is, de nem jut más eszembe.

kérdés lennt :D
  • pxxl
    konkrétan nincs kedvenc, vagy kedvencek. ami biztos, hogy ha Michelle Rodriguez játszik a filmben azt megnézem. bírom a stílusát. legalább is amiket ráaggattak eddig az bejött :D

animét, vagy egyébb felnőtt mesét (south park stb) szoktál nézni?
  • kamionosjoe
    Edward Norton, Al Pacino

csak én unom ezt a sok hülye filmes témát? :D
  • Calver
    John Cusack, legjobb antihősöket hozza (Grosse Point Blanke, War Inc., The Ice Harvest), és kb mindenütt hibátlan az alakítása. (The Raven-t most felejtsük el, Cusack v. nem Cusack, az az egész film egy zagyva fos volt)

neked?
  • Bachstein
    Huh nem is tudom. Mindenesetre Ridley Scott, Tarantino, Fincher és Kubrick biztos, hogy előkelő helyet foglalna el a képzeletbeli listámon. A sort persze folytathatnám...

Nah és kedvenc színészed van-e?
  • Calver
    huh... talán Martin Scorsese-t mondanám, neki láttam a legtöbb '90 után készült filmjét és kb mind bejött

neked?
  • Bachstein
    Watchmen sztem egy mestermű,300 egynek elmegy, de legalább jó a hangulata. Holtak hajnala nálam egy klasszikus (mármint Snyderé is), baglyos hülyeségét nem láttam, a harcos puncik meg olyan, amilyen. Többet biztos, hogy nem fogom megnézni.

Ki a kedvenc filmrendeződ?
  • Calver
    láttam... ööö... maradjunk annyiban hogy a "nyomdafesték is elbírja", h nagyon, nagyon nem jött be

Zack Snyder filmjeit csíped? (előbb emlegetett, Watchmen, 300, Dawn of the Dead, szefós baglyok)
  • pxxl
    Álomháború. nekem bejött :D (elötte a MIB3-at néztem én is, elég fos...)

láttad már?
  • Calver
    Men In Black 3, hát... ehh. 6.5/10 mondjuk.

te?
  • pxxl
    eszembe se jutna. még motorozni sem. 4 kerék, kasztni == nagyobb biztonsági ráta.

milyen filmet néztél legutóbb, jó volt?
  • kamionosjoe
    Kocsival is és motorral is, de mindkettőt megúsztam karcolásokkal.

Gyorsasági motorral szívesen mennél?
  • pxxl
    Nekem csak egyszer ordibált egy rendőrnő mert majdnem elütöttem. Alig bírtam ki röhögés nélkül :D

Volt már közúti baleseted?
  • Ic3 m4n
    mondjuk :D

csak én élvezem mikor a rendőrök arcoskodnak nekünk? olyan viccesek..
  • Calver
    egyszer majdnem sikerült lehugyozni egyet

az balhénak számít?
  • Bachstein
    Nem árthat, ha olyan helyzetbe kerülsz (de ne kerülj!)...

Balhéztatok már rendőrökkel?
  • rooney8
    nem tudom

gáz nem tudni a saját vércsoportomat?
  • Calver
    AB+.

neked?