98392
-
igen
szoktál úszni? -
Nincs, egy régi samsungom van, rossz kamerával, kevés tudással és kevés kapacitással. De nincs is szükségem okostelefonokra, úgyhogy jó a hagyományos, úgyis csak telefonálásra meg sms-re használom...és nem is akarom másra.
Szeretsz úszni? -
nem, max alma a kamrában, de lassan már azt sem veszek, nehogy azért is pereljenek 
neked? vagy valami másmilyen ejjdeokostelefonod? -
samsung u600(aszt hiszem ez a neve)
van apple terméked? -
Samsung M600, ezer éves, de amire nekem kell arra jó.
neked? -
fekete
milyen telód van? -
kedvenc pólóm nincs (max tomcatpolos just do it, de azt most nem találom), kedvenc ingem van, az sötétlila
neked? -
először ha találok valami jó számot először azt, aztán ha belemerülök, leszedem hozzá az egész albumot, néha az egész discographyt.
kedvenc pólód milyen színű? -
attól függ h nézed. vagy csak válogatós vagy abban h mit tartasz meg, vagy kevés zenét hallgatsz - nekem mostanra 30 GB+ jött össze, bár ritkán irtok.
csak számokat szedsz le, vagy albumokat gyűjtesz inkább? -
sorry, 6,66 GB, rossz helyre tettem a vesszőt... -
pontosan 66,6 GB, lol
az sok, vagy kevés? -
ööö szerintem nem, de katapultot építettem nekik 
mennyi zenéd van gépeden kb? (óra, GB, tökmindegy) -
élményfürdőbe és tengerpartra igen, de a városi strandra nem, a sok "majomszabású ember" miatt.
volt mini városos szőnyeged, amin játszattál a kisautóiddal?
-
imádok, a legjobb rész pedig (ha van rá lehetőség) az utána következő 10 fokos merülőmedence :D
strandra járni szeretsz? -
az evolúcióelmélet tűnik a legkézzelfoghatóbbnak, de szerintem is ökörség ilyeneken agyalni, hogy az ember hogyan került ide. Sok dolgon nem változtatna.
szeretsz szaunázni? -
a hidegen hagy és a baromságnak tartom lehető legérdektelenebb kombinációja
te? -
Talán 5 évesen. :)
Hiszel az "ősi idegenekben"? Tehát hiszel abban, hogy talán egy földönkívüli faj teremtette az embert? Vagy inkább a vallásos elméleteket hiszed el? Vagy egyikben sem hiszel?
-
fogalmam sincs. mivel azt sem tudom, hogy a városban hol vannak óvóhelyek.
hány évesen tanultál meg cipőfűzőt kötni? -
futnék. gyorsan. nagyon messze el.
te? -
távoli ismerős csak, akivel még nem találkoztam
Katasztrófavédelmi próba riadó volt nálunk. Te mit csinálnál, ha megszólalna a sziréna egy valós veszélyhelyzet esetén? -
nincs.
neked? -
részben, szerintem addig okés az önbizalom, amíg cselekedeteiddel világítasz rá, nem pedig hangoztatod a szuperképességeidet :)
van olyan ismerősöd, aki harcolt a 2. vh-ban? -
Nem. Szükség van az egóra és az önbizalomra még nagy mértékben is, mert ha öntudatos vagy úgyis észreveszed, ha túlmész a határon az önbizalmaddal. De ha nincs, akkor sok problémád lesz.
Igazam van? -
Nincsenek, duzzadok az önbizalomtól!^^
Aki tele van önbizalommal az már beképzelt is? -
Sulee van
Vannak onertekelesi problemaid? -
kamionosjoe #64454 1.,2. ezeket inkább csak privátba írom le 3. amikor megvettem a kocsimat
hova tűnt mindenki? -
- Első szex. Alap :D
- Államvizsga napja (mármint mikor végre vége lett és megkaptuk az eredményt :D)
- Mikor felvettek az első munkahelyemre
És neked? -
kamionosjoe #64452 Október vége.
Mi volt a legjobb 3 dolog az eddigi életedben? -
Bocs, töröltem a hsz-om, mert reklámoztam, és újraküldtem link nélkül.. xD xD :D
Nem jellemző rám, inkább híreket olvasgatok mobilon, és hozzászólásokat itt, illetve a hobbielektronikán.
Mikor van a szülinapod? -
#64434: Pontosan. :)
Én nem egészen értem ezt a szituációt, hogy miért haragszanak az örmények, mit tettünk mi stb stb.. Néha nehéz felfogású vagyok, az tény.. :D , de ennek nem is jártam annyira utána, mert nem is annyira érdekelt.
Más híreknek utána olvasok, ennek nem tudom, hogy most miért nem, de ne politizáljunk. :)(a jövőben, úgy értem. :) )
Mit szólsz a Nokia új okostelefonjának vezeték nélküli töltési lehetőségéről? :)
Te megvennéd, csak azért, mert vezeték nélkül töltődik?
(megjegyzem, ilyen vezeték nélküli kapcsolást én már évekkel ezelőtt készítettem, ami akár egy mobilt is tölthetett volna :P :D ) -
Napibenji #64449 nem:D ezt az opciót nézném legkevésbé:D
szoktál blogokat olvasni? -
lally #64448 Általában, naponta kétszer. Borotválkozáskor, és "csajozáskor"(pontosabban; a csajok nézésekor).
S.G. szerint, már okay minden, a "baltával apróra darabolás" körül.
-de, ugye "S.G.";
Még az örmények is ugyanígy gondolják ? -
Reggel dezodor, aztán ha érzem h már nemnagyon hat, megint fújok magamra kicsit.. Parfümöt csak ha megyek valahova, komolyabb helyre(vagy praty) :D
Serj Tankian vagy SOAD?
-
Én jól érzem magamat benne, de inkább egy világosabb farmer valami laza inggel.
Milyen gyakran használsz illatszereket? -
Vállig érő haj, bekötve. (Ritkán kibontva.)
Szeretsz öltönyben lenni? (Ma volt évnyitó, jó érzés volt újra felvenni.) -
Napszemüveg!
Milyen frizurád van? -
Otthoni ruhám van, pizsim az nincs. :D (Minek? :D)
Baseball sapka vagy nemszemüveg? -
anyával többet voltunk (tesóm szinte egyidős velem), szval mondhatni anyás, de igazából nem lehetne így különválasztani
kérdés lent -
kint (fürdő, folyosó, konyha), ahol csempe van, ott pacsker, a szobákban pedig mezítláb
van külön otthoni ruhád, vagy csak pizsid? -
itthon mezítláb, barátnőmnél viszont már szokás a papucs.
Anyás vagy apás vagy/voltál fiatalabb korodban?