98378
-
tippem sincs őszintén szólva, bár én még a 30-ra simán ráraknék egy ötöst. aztán lehet (valószínű) h tévedek, de ez van.
akarsz valaha házasodni, vagy csak élettársi kapcsolat? -
30 körül
szerinted? -
áh, messze túl ifjú vagyok én még ahhoz.
mikor "érdemes" szerinted "családot alapítani"? (idézőjelek, mert még mindig egy elbaszott kifejezésnek tartom) -
kamionosjoe #65709 Jó itt, habár gondolkoztam már más országon is, annyi biztos, hogy pár évig még nem tervezek visszamenni Magyarországra.
Van már saját családod? -
van, bár én jóval messzebb akarok menni - mondjuk Ausztráliába, vagy Azori szigetekre... mindegy, csak hideget viccből se lássak 
jól érzed magad ott, vagy majd akarsz tovább "vándorolni"? -
kamionosjoe #65707 Nem az. :) Június óta vagyok kint Bécsben, a határtól 70 km szóval elég közel vagyok azért.
Neked van ilyen külföldre költözési terved vagy jól érzed magad otthon? -
sajnálatos módon még igen 
mikor mentél ki és merre? (persze csak ha nem túl személyes kérdés) -
kamionosjoe #65705 Jelenleg nem. :)
Te? -
hát... egynek megtanulok olvasni, mert úgy néz ki az újabban nehezen megy
lazán "várod már a hideget" volt az, ami eljutott az elmémig a kérdésedből 
Magyarországon élsz? -
kamionosjoe #65703 szerintem aludd ki magad
vannak terveid már mit csinálsz öregkorodban? -
mint az öregkori inkontinenciát
te? -
kamionosjoe #65701 semmi egyedi, szar az egész
mikor jön már a hideg? -
Hangulat, illat szempontjából az igazi, de ha élő fát nem tudok szerezni, akkor inkább a mű. Amíg nem lesz házam, addig nem is fogok szerintem szerezni igazit :)
Van valami olyan szokás nálatok Karácsonykor, ami egyedi, vagy esetleg úgy gondolod, hogy egyedi? -
Mindkettő szokott lenni itthon, de én igazából az igazira szavaznék.
Nálad melyik a nyerő? -
egy-két focis blogot csak
karácsonykor műfenyő vagy igazi? -
max filmbuzi-t meg sorozatjunkie-t, de ezek sem tipikus "önblogok" - azokra a legkevésbé sem vagyok kíváncsi.
te? -
Legtöbbször nem tudom egy filmről, hogy az most amerikai vagy európai, csak nézem.
Milyen blogokat olvasol? -
mind1 csak jó legyen :)
te? -
Napibenji #65694 utálom, kivéve a karácsonyt:)
európai vagy amerikai filmek? -
nagyon ritkán 1-2t
szereted a telet? -
Napibenji #65692 néha...:P
szoktál blogokat olvasni? -
szívem szerint körbemennék a városon, felkeresném az esküvőket, és az összes retardáltat aki végigdudálta a napot (egész kurva délután zengett minden errefelé ugyanis), majd egy tompa fűrész segítségével elmagyaráznám nekik, h ez a viselkedést miért zavaró embertársaikra nézve és elfogadhatatlan, de... a lustaság nyert.
szoktad direkt manipulálni embertársaidat? -
hurka krumplival
esti program? -
sült csirke
nálad? -
az ablakpárkányra igen
mi volt az ebéd? -
4
ki tudod rakni a rubik kockát? -
Ha jól számoltam most készülök megvenni a 9.-et.
Neked? -
megmondtad a tutit!
eddig hány mobilod volt? -
Ha kaját lop akkor nem. Ha apróságot akkor az nem jó dolog de az árát ledolgoztatnám vele. Fegyveres gyilkolós rablás az nem frankó
Frankó amit mondok? -
kamionosjoe #65683 Csak kis dolgokat gyerekkoromban. Tavaly csak próbaképp amikor behozták ezt a szigorú törvényt, akkor direkt bementem egy teljesen agyonkamerázott boltba és zsebre raktam egy csokit, senki nem vette észre szóval még van hova fejlődniük. Mondjuk lehet hogy az értékesebb dolgokat jobban figyelik. :)
Elítéled a bolti tolvajokat? -
trónok harca elég bejövős :D
loptál már valaha valamit? -
nem, kettő
low fantasy műfajt szereted? tl;dr verzió annak, aki nem akar tvtropesba órákat beleölni olvasni: fantasy-nak az a fajtája, ahol a férfiak férfiak, a nők nők, "hősök" rég kihaltak, minden és mindenki cinikus, amorális rohadék, és ha valaki túléli az aktuális művet, már baromi szerencsés (még inkább ha minden végtagja megmarad)
példa: Nemes István aka John Caldwell aka Jeffrey Stone alkotásai és az Worluk világa, Trónok harca (ugh), esetleg Dark Sun
[apro]kisregénykérdés fuckyeah -
első kapunál kettő, hátsó kapunál egy
csak egy bejárat van a házatokban? -
vastagot, mert én is sportcipő mániákus vagyok, és a hidegebb reggeleken vékonyban lefagynának az ujjaim :)
ha eszedbe jut, azonnal írd le :D
hány sávos az az út/uca, ahol laksz? -
általában vékony, segglefagyasztó téli napokon előkerül frottír zokni, mert jobb szeretek akkor is sportcipőben mászkálni bakancs helyett
te? (az előbb eszembe jutott egy olyan jó kérdés, de mire ezt lepötyögtem elfelejtődött
)
-
gyerekkoromban szerettem, de már kinőttem belőle
vastag vagy vékony zoknit hordasz? -
nincs, hasznos cuccnak tartom, csak szépérzékem lázad ellene
neked? -
válasz lent
kérdés itt :D
van övtáskád? -
párat whisky-s poharat cserélgetek, azokat csak én használom
kérdés lent -
igen, gyerekként nekifutottam a vas kapufának :D