98380
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    az ikrekben, meg pár másikban szerettem, de amikor a legyőzhetetlen egyszemélyes üdvhadsereget játsza, hidegrázást kapok.

nézed a rtl klubot?
  • Barnabyka
    Ő ki? Ja hogy valami kormányzó.. áá távol áll tőlem a politika:)

te hogy állsz vele(Arnold)?
  • rooney8
    nem

arnold schwarzeneggert szereted?
  • videobaby
    kb. azért, mert csak így lehetett hszt írni mindenhez. reg nélkül csak olvasni lehet.

marcipánt szereted?
  • Calver
    mert muszáj volt
    ez a regem kb akkor született, amikor bevezették a kötelező regisztrációt, előtte lehetett simán reg nélkül, nicknév+email cím megadásával is írni.

te?
  • videobaby
    mielőtt regeltem volna, kb 2 évvel hallottam először, és nézegettem/mutattak pár dolgot.

miért regeltél sg-re?
  • Calver
    közel végtelen számú regfeltörés mindenki kedvenc kistrolljától, humorosaranyos topic néha gladiátorviadallá változik, trollok tömkelege (<3 False), öööö... van még pár, hja. fórum engine-en is van pár szépsége, mi kellene sg-nek topicban sűrűn előjönnek bugreportok.

mióta "ismered" ezt a fórumot?
  • videobaby
    eddig nem, de most, hogy elmagyaráztad, így tiszta, hogy dupláztam:D
    de akkor szerintem az alattam lévő embert.

vannak még ilyen huncutságok itt?
  • Calver
    ööö... izé...

két #65863 van, arra értettem ám. egy másodpercben írtál valakivel, ilyenkor felülírod az ő hszét, és a tiéd jelenik meg kétszer. (konyhanyelven)

ismerted a fórum ezen csodás funkcióját ezelőtt?
  • videobaby
    ééén, nem verekszem, nem vagyok himlő sem:D

és te?
  • Calver
    inkább fűteni, de leginkább édesanyját a távfűtésnek, még nem tudok fűteni

kit ütöttél ki?
  • videobaby
    már jó pár napja igen.

inkább taknyosnak lenni, mint fűteni?
  • The Protector
    Még nem.Anyám Zalában már fűt,de ő fázós típus,egyszer nyáron is befűtött.
    Lehet itt nálam Pesten is elférne már a fűtés,nincs nagyon hideg de pulóverban vagyok.

Mikor kellett életedben a legjobban psilni vagy ka..............?
  • Calver
    max a videokártyám Dishonored hatására... pedig kéne, elvileg 23°C van bent (igaz 180cm magasan), gyakorlatilag meg lassan jégcsapok lógnak a golyóimról.

ti?
  • ressy14
    hű milyen sokan érdeklődök felőlem :D

régebben fociztam, 6 évet, elég komoly szinten, azóta néha-néha játszok csak. Egyébként a labdás-sportokban jó vagyok.

Fűtötök már?
  • Calver
    veszély elől gyorsan elfutásban jeleskedek
    amúgy fingom nincs, teniszeztem valaha, abban elég jó voltam, bár az is leginkább ellenfél összezavarásából eredt.

te?
  • videobaby
    semmit nem sportolok intenzíven, de futásban jó vagyok. viszont göri, tollas labda, röplabda, ilyenek is jól mennek.

te sportolsz?
  • ressy14
    ha egyedül vagyok igen, különben meg pénzt kéne szedni az emberektől, hogy hallhassák, mert annyira szép.

milyen sportban vagy a legügyesebb?
  • videobaby
    nem voltam hisztis, azt megtorolták, inkább nem is csináltam:D most meg...időnként igen. néha:D szerintem néha:D

szeretsz énekelni?
  • ressy14
    hát komoly, hogy mindenre emlékszel :D
    grat! ;)

hisztis gyerek voltál/vagy?
  • videobaby
    reggel 6.40-kor, 3.35 kg. és 52 cm. (de tudok:D )ja, és keddi nap volt:D

naaa? dicséret?:D

• ressy14
    passz, alapzajnak ma estére megteszi. Egyébként a legidegesítőbb (?) benne az, hogy nem ő írja a szövegeit, hanem egy egész stáb dolgozik a keze alá, ő csak learatja a babérokat.

ne és te milyen mérettel meg súllyal születtél? és esetleg pontosan hány órakor? :D
  • videobaby
    aranyos becenevek:)

már rég nem, annyira beképzelt majom lett.

szerinted?
  • ressy14
    gombóc, gömbi, meg mivel sokat aludtam: szusza

Fábry-t szeressük?
  • videobaby
    cseresznyét, de fagyóból lett kiszedve:)

milyen beceneveidre emlékszel?:D
  • ressy14
    méret passz, súly 3,6 kg. 5-6 éves koromig dundi gyerek voltam, pár becenevet arról az időszakról még mindig emlegetnek az ismerősök. :)

milyen gyümit ettél a legutóbb?
  • videobaby
    nem játszottam vele.

születéskori súlyod, méreted?
  • Calver
    középszar, izgalomtól mentes. leginkább tanultam meg döglöttem, bár ez így rendben is volt.

kérdés lent
  • Calver
    így szokott működni a szerencsejáték.
    attól, h magas a szorzó, még nem fog dőlni a pénz nekik, mivel esélytelenségük miatt nem fognak rá sokan fogadni.

Deus Ex sorozat valamelyik részével játszottál?
  • zsoltioregon
    Bunda létezik... normálisan játsszál ombre

Milyen volt a nyarad ecsém?
  • Tarajos Sül
    ...csak azt kérdezte, hogy hogy van anyám!!?? :D :D Amugy régebben voltam, de nem ez a pszhiológus dolga.. :D(amugy értem a poént.. :D )

Tippmixen minnél kisebb egy csapat, egy versenyző szorzója(ha megnyeri a versenyt az illető, és te erre előzetesen fogadtál, akkor fizetnek neked, és megadnak egy számot, amivel jelen esetben beszorozzák a te feltett összegedet, és az eredményt a megnyert összeged), annál nagyobb a valószínűsége, hogy ő nyer, így minnél kevesebb pénzt kelljen kifizetniük?
    (érdekes.. aki nálam a legesélytelenebb, és az idei évi statisztika úgy mutatja, hogy ő nem fog nyerni, annak van a legmagasabb szorzója..Sokan rátegyenek, és utána döljön a szerencsejátékhoz a pénz)
  • zsoltioregon
    nem mert mindent felírok. (A gyilkos elmékben ezt ADD pszichológia tünetegyüttesnek írták le

Neked mondta már pszichológus, hogy WTF....?
  • videobaby
    nem veszek filmeket eredetiben. sőt, sehogy nem veszek filmeket.

gyakran felejtesz el valamit?
  • Calver
    van egy pár, pl Gyalog Galopp meg van eredeti DVD-n, de mind 2005 előttről... elsősorban mert blu-ray egy halva született technológia, szóval azon lévő tartalmaktól távol tartom magam, normális, minimum 720p minőségű neten legálisan filmeket szolgáltató móka pedig talán ha 2011 óta van kicsiny országunkban, de ezt is csak Dzsini említette valahol, még nem csekkoltam. szóval... nem sok, nagyrészt beszerezhetetlenség okán.

neked?
  • Büdös Bohóc
    és a kérdés előttem
  • Büdös Bohóc
    akkor is szinte nulla, tehát hétvégén gép előtt kajálásnál egy-egy 30 perces valami sitcom, vagy rajzfilm, meg max 1 hónapban 1x egy film

többi ami még mozgókép az youtube
  • Barnabyka
    TV nagyon ritka, viszont sorozatfüggő vagyok szóval azzal együtt ha van rá időm nagyon sokat(amíg bírom szuflával)

Vannak filmek amiket megveszel eredetiben?
  • Calver
    kb 3 óra, megnézek heti kemény 3 Castle részt, nem mintha láttam volna már mindet

na és ha belevesszük a gép előtt film/sorozatnézéssel eltöltött időt?
  • Büdös Bohóc
    0 perc

És te?
  • Calver
    *legyen inkább hetente