98377
-
nekem nem és látni se igazán
bírod a vért, vagy rosszul vagy tőle, ha már csak meglátod? -
Arra gondolsz pl, hogy cigánymerci? XD Nem, nem feltétlen, bár vannak típusok, amiket előszeretettel vesznek bizonyos emberek. Pl nagy bánatomra úgy hallom, hogy az Opel Omegát is a díszcigányok veszik, mert nagy kocsi, de már olcsó, ellenben nekem gyerekkorom óta az az álmom és most akartam venni egyet. Leszarom, egyik legszebb kocsi nekem, csak veszek má' egyet! :-)
Volt már baleseted, vagy láttál nagyobbat élőben megtörténni? -
Nincs. Csak motorom volt/van mindig is.
Szerinted létezik autómárkához köthető embertípus? -
Szerintem max az tudja elfelejteni, aki jogsi lerakás után egyáltalán nem vezet évekig. Aki kb ugyanannyi ideig nem vezet úgy kocsit, hogy előtte évekig gyakorlott sofőr volt már, az biztos nem fogja.
Van kocsid? És milyen, ha igen? -
100 max. Abszolut nem használom, tömegközlekedni 'ócsóbb
el lehet felejteni vezetni? -
kamionosjoe #66349 7 éve
Mennyit vezettél eddig kb.? (km) -
A legjobb.
Hány éve van jogosítványod? (ha nincs tervezed-e) -
kamionosjoe #66347 nincs
jó ember vagy? -
nincs
van? -
Semmi
Mit gondolsz a reinkarnációról? -
úgy 2 éve a szomszédunk, akivel igen jó kapcsolatban voltunk
szerinted mi van a halál után? -
kamionosjoe #66343 az
Halt meg mostanában ismerősöd/rokonod? -
há' hülye vagy? (válasz és kérdés egyben) -
kamionosjoe #66341 legjobb én szeretem
örülnél neki ha egy fiatal szőke csaj lenne a főnököd? :D -
sosem volt a kedvencem
és te a matekot? -
gondolom
szereted a történelmet, mint tantárgyat? -
taigetoszról
jól mondom?
-
csillagport láttam, jó mese. nem ő volt a kedvencem benne:) amúgy csini.
honnan dobálták le a spártaiak a szerintük vánnyadt fiúbabákat? -
nem, nem szoktam annyira élőszereplős mesefilmeket (legalábbis leírásból annak tűnik) nézni... meg ezen a műfajon belül Stardust-ot nem hiszem h bármi is üti 
Claire Danes-t csíped? (előbb említett Stardust, meg most Homeland-ben játszik... erőteljesen más karaktert) -
3x, ha itthon vagyok.
http://www.port.hu/en_kicsi_szornyem_-_a_melyseg_legendaja_the_water_horse:_legend_of_the_deep/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=91243&i_city_id=3372&i_county_id=1
láttad? -
kétszer általában
te? -
mindennapi dolgokkal, de több lustulással.
hányszor mosol fogat naponta? -
annyira nem
mivel töltötted a hosszú hétvégét? -
szintén nem.
szójátékokat szereted? -
egyik sem leginkább
neked? -
nem, mivel én pc-n nem szoktam játszani. viszont rpg, mint műfaj, tetszik szeretem is. de ami kijön xboxra (pl. skyrim), azzal játszottam.
facebook, vagy iwiw?
-
RPG a sima szerepjáték, CRPG számítógépes kiadása ennek, MMORPG meg a sokemberes online verziója... elvileg, gyakorlatilag meg hack'n'slash tápolás, kivéve RP szervereken, de az ottani közösség meg nem olyan, akikkel egy sötét sikátorban szívesen találkoznék.
(és még a CRPG is továbbosztható nyugati és japánra, ami két teljesen különböző dolog, de... bah)
na és CRPG-kkel szoktál játszani? (Baldur's Gate, NWN, KotOR, Elder Scrolls sorozat, társai) -
nem játszottam, nem is fogok szerintem.
rpg jobb nem? -
ha épp tehenek szállnak el az ablak, akkor annyira nem, de általában igen
játszottál/játszol valami MMORPG-t? -
Deja Vu kurvajó, bár az nem csak tőle, más is el tudta vinni simán azt a karaktert. másik végén meg ott a Book of Eli, ami arról szól, h Denzel sétál, és fehéreket öl 
és beelőztek -
nincs.
időjárásról beszélni a téma halála egy társaságban? -
Napibenji #66323 ja egy kettőt igen
neked van tőle kedvenc? -
magában nem, dramedy vagy krimivel keverve jöhet
Denzel Washington filmjeit szereted? -
Napibenji #66321 nem igazán, sőt úgy a komédiákat sem szeretem ink dráma párti vagyok
te bírod a drámát? -
hát... Super egy *nagyon* véres és erőszakos fekete komédia, és bár a tempót elszarták, de a főhős szép lassú "átalakulása" zseniális, plusz Ellen Page-nek jól áll a pszichopata kiscsaj szerepe 
Kick-Ass ennek a kisgyerekeknek szóló verziója, de az is vállalható.
szereted a nagyon sötét fekete komédiákat? (előbb említett Super, Observe and Report, Very Bad Things mondjuk példának) -
Napibenji #66319 csak Kick-Ass-t láttam de az bejött, de én inkább a komoly szuperhősöket preferálom:)
te bírod az ilyesmit?
-
hát... gúnyt űzni belőle szeretek 
szuperhős filmek "kifordításához" volt-e szerencséd (konkrétan: Super, Kick-ass, esetleg Mystery Men), és ha igen, tetszettek-e? -
Napibenji #66317 nekem a The Dark Knight:) hatalmas Batman-es vagyok:)
szereted Batman-t? -
abszolút kedvencem Grosse Pointe Blank, de Burn After Reading is benne van top5-ben
neked? -
Napibenji #66315 még nem
és ez az abszolút kedvenc filmed, vagy van más is?