98368
-
mire gondolsz? van-e beépített háttérvilágítása? az nincs, max ami világít, a numlock.
van még CRT TV/monitor a lakhelyeden? -
nem használom a bringámat....
azt kérdeztem világít-e a billentyűzeted?
-
he?
biciklid megfelel 100%-an a KRESZ előírásainak? -
nem...már nem
(na az ilyen barmokkal én nem foglalkozom...nem ér annyit az egész)
Világít a billed?
-
visszaírni egy bölcs és büszke kétlábúnak aki privátba leanyázott, majd letiltott, ez szokott lenni a legtökéletesebb felhasználás 
gumiszobát szoktad látogatni? -
ez az egy van, volt, és szerintem lesz is:-)
a trollkodáson kívül mire jó a több reg? -
van, bolognai spagettitől penetráns hullaszaga lesz a számnak, még nem jöttem rá h sajt, szója, vagy a kettő édes kombinációjának hála 
hány reged volt/van eddig a fórumon? -
imádom, csak két baj van vele : egyrészt tök büdös lesz tőle az ember, másrészt meg veszettül ég tőle a gyomrom, de megéri a szenvedést:-)
neked van olyan kaja, amitől kellemetlen zavaró mellékhatásaid lesznek? -
mindig szoktam rá figyelni, h ne nagyon hagymázzak be, mert a szagától is rosszul vagyok
(jó, azért kajákba teszek, pl petrezselymes krumpliba, de nagyon szenvedés)
szereted a hagymát? -
nem tudom tulajdonképpen, de havi szinten elég sok elmegy kajára. mondjuk én rendszeresen főzök
ha mész valahová oda szoktál figyelni hogy előtte ne nagyon hagymázz be, vagy tökmindegy?:D -
kamionosjoe #67617 szeretem a sötétséget
kérdés lent -
nem is tudom, beraknának valami raktárba, vagy mittomén bárhová, ahol egyedül lehetek, és nem kell senkihez sem szólni...asszem utálom az embereket
hogy bírod hogy ilyen hamar sötétedik? -
kamionosjoe #67615 Vezérigazgató a McDonald's-nál. :D
Mennyit költesz egy héten kajára? -
DARPA-nál valami fegyverkonstruktőri meló zsíros fizetéssel és páncélozott BMW-el
neked? -
nem..illetve nem a munkával van bajom, hanem a kollégákkal
neked mi az álommeló? van olyan egyáltalán? -
22 - 25 °C
elégedett vagy a jelenlegi munkahelyeddel/suliddal? -
attól függ mikor is van rá időm, de azt mondhatnám leginkább estefelé...de pl. ha szabados vagyok mint ma is, akkor nappal is megy:-)
mennyi az ideális hőfok a lakásban neked? -
mosogatás,porszívózás,többi már nem az én műfajom :D
Este/nappal használod többet a netet? -
mindent én csinálok, úgyhogy mindent:-)
ha te csinálsz akkor gyakran csinálsz? (mármint házimunkát) -
Fogalmam sincs.
Milyen házimunkákat szoktál megcsinálni? -
1 órája
porzsákos vagy porzsák nélküli a porszívótok? -
Egyértelműen igen!
Mióta vagy gépnél a mai nap? -
nekem semmi, ha ugyan azt akarjuk akkor tökéletes:)
ha lenne lehetőséged 8 hónapra kimenni japánba (szakmai gyakorlat/továbbképzés full ellátással), pályáznál? -
mert ha pont olyan hülyén látnák, akkor a nők nem lennének nők. legalább van némi kontroll a férfiak gondolkodásmódja felett. ez pedig nem hátrány.
mi a bajotok folyton a nőkkel, ha meglenni nem tudtok nélkülük?
-
ki tudja, lehet azért mert mindenfélét összeszednek a tappancsukkal:-)
miért látják a nők teljesen máshogy a világot mint a pasik? -

miért? -
Nem, néha nem hozza a leveleket.
Miért téliszalámi szagú a kutyák tappancsa? -
tegnap, metro
postásod rendes? -
szeretni szeretek, illetve inkább szeretnék - sajnos jó pár éve extrém könyvmolyságnak hála sikerült is végigolvasnom megközelítőleg mindent, ami érdekelt 
mikor volt utoljára a kezedben újság? -
NEm.
szeretsz olvasni? -
Napibenji #67597 Scooby-Doo
szereted a képregényeket? -
Bátor a gyáva kutya, imádtam :D
neked? -
lehet konteo-nak hallatszik, de szerintem a gyógyszergyárosoknak nem érdeke, hogy egy gyógyszerrel lehessen gyógyítani, inkább több éven keresztül szedje az tablettákat...
kedvenc meséd gyerekkorodban? -
Kiváncsi lennék, de amilyen ökör vagyok mindig szórakoznék vele, hogy amit teszek az mennyivel tolja ki ezt a dátumot, vagy mennyire hozza hozzám azt közel.
Sajna a keresztapum is rákban ment el. :(
Annyi minden gyógyszert, technikai találmányt kitaláltak e világban, egy gyümölcs rekord idő alatt megnő stb stb, miért pont a rák ellenszerét nem találták még meg?
(mert elvileg gyógyíthatatlan.. :/ ) -
rák, de gondolom ez minden családban sűrű sajnos.
szeretnéd tudni a halálod pontos dátumát? -
nem akarok (túlzottan) cinikusnak hangzani, de szerintem nekem kurvamindegy lenne, tekintve h halott lennék 
van valami olyan (akár halálos) betegség, ami sűrűn előfordul a családodban? -
Visszafogom magam, amugysem szoktam nagyon sokat enni, mert a lustaságom miatt, és mert általában elvonja más a figyelmem a kajáról, meg hogy éhes vagyok, ezért szerintem hozzászokott a szervezetem, a szerintem kevés táplálékhoz.
Ma reggelire pl. egy egész szelet melegszendvicset ettem(tehát egy szelet kenyér), és utána nem voltam éhes, de nem is volt teltségérzetem, ami nem is kell, hogy legyen.(szerintem)
Édességről is leszokóban vagyok, hála istennek. :)
Keresztapukám sajnos elhunyt a héten, a vasútnál dolgozott, eléggé ismert volt a szakmában, és úgy halottuk, hogy a temetése napján a temetőhöz közel lévő vasútvonalon a temető környékén elhaladó vonatok(mozdonyvezetők) dudálással fogják a részvétüket kifejezni. Nagyon vasútbarát vagyok én is, szeretném, ha így temetnének el engem is, és szavakba nem tudom önteni, hogy mennyire pozítivan érint engemet ez a hír.
Te szeretnéd, hogy így tisztelegjenek a temetéseden? :/ :) -
ahogy rám jön, bár rossz szokásom, hogy ha valami érdekes leköti a figyelmemet, hajlamos vagyok órákig ignorálni a korgó gyomromat 
te? -
a gazdasági matematika 
Rendszeresen szoktál étkezni? -
felénk mindenkinek van ellensége
neked?