98368
-
Napibenji #68267 attól függ, ha TV műsort, akk nem, de ha DVD-zés, akk igen:D sorozatfüggő vagyok
van kedvenc sorozatod? -
Áá keveset, de ma este megnézem az alkonyat 3. részét a párommal.
Te is nézni fogod? -
nekem lcd van
sokat tv-zel? -
Napibenji #68264 elvileg a jövőhéten szerzek be egy LED-et , ha az ég is úgy akarja
neked? -
nincs, őszintén szólva már megjelenésekor erősen halott technológiának tartottam - amikor mindenütt röpködnek a 25+ Mbit/sec sávszélességű internetek, nincs sok értelme ezer meg ezer módon meghibásodásra alkalmas lemezeket használni. na meg kényelmesebb is.
plazma vagy LCD tv? -
Van és vannak.
neked? -
van, de szerintem legutoljára a szabadon futkározó raptorokról játszottam le róla felvételt
(avagy: nagyon finoman szólva őskori technika már)
és neked blu-ray lejátszód/lemezeid? -
Komolyabb helyekre én is csak ritkán, halászcsárdákba viszont havonta 1x-2x
Van az otthonodban VHS lejátszására alkalmas eszköz? -
évek óta nem voltam szerintem, nem szeretek étteremben enni
te? -
Úgyszint.
És milyen gyakran jársz étterembe? -
egyre kevesebbet.
és te? -
nem
és te kocsmába? -
Még nem.
Szoktál fesztiválokra járni? -
a let it snow maradjon meg kariig, a másik jöhet :D
síeltél már? -
Project Hydro #68253 Utáltam. :D
De amúgy, így utólag belegondolva, nem volt a gimi/általános olyan rossz...
'Let it snow' vagy inkább 'Le tits now'? -
Project Hydro #68252 Voltak. Engem sosem érdekelt az ember bőrszíne, csak a viselkedése. És amúgy nem a cigányok miatt utálom az emberiséget.
Valaki beelőzött. -
talán alsóban volt pár évig egy gyerek, de amúgy "elit" suliba jártam, sok szopottgombóc közé. középiskolában is max "gyanús" volt az egyik srác...
szerettél suliba járni? -
kamionosjoe #68250 4-5
voltak cigány osztálytársaid? -
Project Hydro #68249 Max halnak.
Földrajzból hányas voltál? -
magamtól keltem, nem most volt az sem.
sivatagban élnek pingvinek? -
Project Hydro #68247 Nem, de valahogy nem is próbálnak összetűzésbe kerülni velem.
Csak nem az asszony keltett azzal, hogy kész az ebéd? :D -
*vagy én tekintek ételként rájuk
mond ébredni, még nem beszélni madzsar. -
nem, de nem kedveljük egymást általában. vagy én ételként tekintek rájuk, vagy ők rám.
na és te? -
Project Hydro #68244 Kettő van: Magyar Vándor és Argo.
Na és a kutyáktól félsz-e? -
a nagyobbakkal nem szívesen találkozok, a kicsikkel elvagyok, velük játszani is szoktam
kedvenc magyar filmed? -
Project Hydro #68242 Nem igazán beszélgetek senkivel sem (sem ott, sem máshol), szóval nem igazán.
Félsz a pókoktól? -
nem nagyon van. nem vagyok titkolózós fajta
használsz még msn-t? -
Project Hydro #68240 Valahogy így vagyok vele. Az is jó érzés, hogy összegyűlik a család.
(Nekem könnyebben beletrafálnak, mert elmondom, hogy mit szeretnék. :D De én senkinek se mondom el, hogy mit kap.)
Kérdés lent (#68237). -
a fadíszítést, a pihenést, a fenyő illatát, a jó kajákat, és imádok csomagolni:-) (kapni is szeretek,de ritkán trafálnak bele:-)
te? -
Picivagyok #68238 Nem, szerencsére nincs semmi olyan egészségügyi problémám, ami miatt napi szinten gyógyszert kellene szednem, amúgy sem szoktam soha szedni semmit. (:
Mit szeretsz a Karácsonyban? :) -
Project Hydro #68237 Nem, de amúgy sem. Nem szoktam megbetegedni, de ha valami bajom van, a szervezetem legyűri egy nap alatt külső beavatkozás nélkül is.
#68234: Amit linkeltem. :D
#68233: Rock.
Van olyan oldalad, amit senki se ismer? -
skilletet szeressük ;)
szedsz valami gyógyszert mindennap? -
Project Hydro #68235 Alapvetően zene terén mindenevő vagyok. De valamiért Skrillex "műveit" mindig is a 'zaj' kategóriába soroltam. Ám találtam egyet, ami megtetszett. 
Neked erről mi a véleményed? Valamiért nagyon át tudom érezni, mintha rólam szólna.
Válasz: http://www.youtube.com/watch?v=DpS7nCweYZI
Kérdés: http://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE
[Közben valaki írt.] -
igen
van még jó? -
hihetetlen módon utálom az összes dubstep számot
kedvenc zenei stílusod? -
kamionosjoe #68232 Régebben szerettem, de a mostani számok már annyira nem tetszenek(mondjuk Skrillex-el pont fordítva vagyok, neki az újabb számai jobbak)
Pl. ez király:
neked tetszik? -
nekem koromból adódóan,na meg genetikailag se szőrösödik az arcom annyira,szal csak a pajesz játszik nálam :D
Hallgatsz dubstepet? -
kamionosjoe #68230 ilyen C. Ronaldos pajeszom volt csak, de most az is levágtam, így most semmi
neked? -
Ő igen :D. Én nagyon ritkán
van szakállad, bajszod? -
zsemle joghurttal...hááát aha,jó volt :DDD
Gyakran jársz mekibe?