98368
-
Nincs gyermekem..De majd mikor még kicsi akkor persze hogy a jézuska,meg a nyuszi hozza az ajándékokat..De mikor már nagyobb lesz vagy rájön magától vagy mi fogjuk elmondani neki:)
Van gyermeked? -
Ki nem állhatom az édesítőszerek émelyítő mellékízét, és tegnap rájöttem, hogy ezen a téren a sztívia sem jobb. Tehát cukros, de leginkább ásványvizet iszom:)
Te gyermekednél (illetve ha nincs, jövőbelinél) kiskorukban a Jézuska és a nyuszi hozza az ajándékokat, vagy szerinted felesleges "hazudni" nekik? -
Hát, megiszom de inkább maradok a viznél;D
Te? -
Köszönöm:D
Angolul, de szeretnék spanyolul és németül is megtanulni - előbbit amiatt, mert tetszik, utóbbit meg rendkívül hasznosnak találom.
Cukros vagy édesítőszeres üdítőket részesíted-e előnyben, netán teljesen mindegy neked? -
Egészségedre;D
Hát főleg Angol,de a Hollandot tanulgatom;D
Te? -
Igen, épp az imént ettem meg a tegnapról maradt sült kolbászt:)
Milyen nyelveken beszélsz? -
Máig sem tudom hogyan hoztam össze,de egyszer sikerült bele esnem a kis tóba ahol volt egy kiskő..a vállam és a kő találkozott össze:D
Ebédeltél már ma? -
bicikliről,kb 12 évesen,villanyoszloppal találkoztam,lejtőn...a térdemen még mindig látszik a nyoma :S
Neked? -
Társasház..
Mekkora volt a legnagyobb esésed(bicikliről vagy bármiről)? -
Dean Winchester #68499 nem nagyon, néha lehet :D
(kivágott fa, érthető pl. az olyan aki nem kertes házban él s ezáltal nem tudja a fát elültetni)
kertes házban vagy panelban laksz? -
Én vágottat veszek (úgy 1.75-2m-eset), úgyhogy engem nem szerethetsz
Mondjuk nálam nem vízkeresztig áll a fa, hanem jóval tovább, tavaly pl Februárban szedtem le valamikor - nem hullott, és még illatozott, így nem volt szívem kidobni
Szoktál a húsevés morális oldalán gondolkozni? -
Dean Winchester #68497 csak is élő! Nem szeretem azokat akik pár nap miatt képesek kivágott fát venni aztán meg az ablakon kidobni! egyrészt az élőt ,következő évben is lehet "használni" másrészt sajnálom a fákat ilyen ok miatt kivágni...Nem mellékesen az élő fának az a jellegzetes illata amit a műanyag boltik nem tudnak produkálni, ráadásul szebbek is.
mekkora fát vásárolsz? Te élőt vagy kivágottat, esetleg műanyagot? -
Nincs, és csak a legszükségesebb esetekben (pl lakás) tervezem igénybe venni, "jóléti" dolgokra semmiképp, inkább a spórolás híve vagyok.
Igazi vagy műfenyő? És ha előbbi, milyen fajtát preferálsz? -
Legutóbb a flottámat hosszabbítottam meg(2év) és úgy vettem telefont 40ezer szép maygar forintért. Én maximum annyit adnék érte amennyit épp a pénztárcám enged. (lényeg, hogy ne legyen hitel).
Van hiteltartozásod? -
Hát repertoárom korlátozott, de eddig nem panaszkodtak a végeredményre:) Mondjuk pont a legegyszerűbb dolgokat (pl nokedli) mindig elszúrom, de egy lasagne-t bármikor összerakok (saját tésztával!).
Mekkora lenne az a maximális összeg, amennyit kiadnál egy telefonért, és milyen feltételekkel? (Mert ugye "kártyásan 20" és "Díjcsomag XXL mellé 20" nem ugyanaz a kategória:)) -
nem, nagyon nem :D
te tudsz? -
Ami azt illeti, már mindet megvettem:) Egy személy még kérdéses, de róla azt sem tudom, találkozunk-e (és ötlet hiányában is vagyok, mert születésnapja is mostanában van...).
Tudsz/szoktál főzni? (És itt most nem "tésztát ki" meg "virslit igen" szintre gondolok:)) -
nem, de néha itt sem tudok
vettél már valamilyen kari ajándékot? -
általában igen
Californiában pólóban és rövidgatyában karácsonyoznak,tudnál azonosulni ott is a karácsony "szellemével" ? -
Dean Winchester #68489 nemtudom
privát üzenetekre szoktál válaszolni? -
Fúú nehéz kérdés, talán az indokolatlanul jól sikerült érettségim:D
Neked? -
Szerencsére egy fogyatékos sincs a közelemben.
Mi az eddigi "legnagyobb műved"? -
Szerintem esetemben inkább az "életnek" van ebben szerepe, és egy kiadós alvás(sorozat) után talán jól is lennék.
Van a közeletekben olyan, aki aggódik a "maja világvége" miatt? -
nem különösebben, szimplán... teljesen hidegen hagy az egész
a tél belőled is kiszívja az "életerőt"? (fáradtság és globális nyúzottság) -
Igen, kereken 3 hete. Valami elpattant, valami bennem...
Nem érdekelt többé. Nem érdekelt, hogy megfeleljelek másnak. Nem érdekelt, hogy boldog legyek. Nem érdekelt, hogy élek-e. Nem érdekelt semmi sem...
Te is utálod a Karácsonyt? -
Jó kérdés. Tegnap biztosan, mikor megláttam a Nyelvek és Automaták ZH-m eredményét:)
Volt már úgy veled, hogy úgy Istenigazából eleged volt mindenből, és semmi nem tudott érdekelni? -
pontosan 19:20-kor, ezen. nagyon. 
te? -
kamionosjoe #68481 Nem emlékszem.
Mikor nevettél legutóbb? -
7 éve
te? -
Fogalmam sincs, nem értek hozzá.
Mikor sírtál legutóbb? -
kamionosjoe #68478 2008 nyáron, mikor összeverekedtem az egyik munkatársammal :D
kérdés lent -
kamionosjoe #68477 Most nincs kocsi, de amúgy már októberben fel szoktam szereltetni.
Miért csikorog annyira a téli gumi nyáron? -
Nem tudom, nem használom.
Mikor voltál utoljára a sürgősségin? -
igen, csak aprókat kell lépni
van téli gumi a kocsitokon? -
tejfölös uborkasaláta, mexikói saláta a kedvenceim.
jeges járdán is biztonságosan tudsz gyalogolni? -
hát attól függ mi a gyakori, azért próbálom beilleszteni az étrendembe, mai menü pl. rakott kel:-)
szereted a salátákat? ha igen, akkor van kedvenced? -
opp a kérdés lemaradt..
Te gyakran eszel zöldségeket? -
Neem nagyon..1 hónaponta kb 2x :( -
érdekes, de régen utáltam a diós dolgokat, de most szeretem, úgyhogy a diós bejgli a kedvencem:-) de igazából a mennyei halászlevet várom, párom anyukájáé a legeslegjobb:-))))))) egész évben gondolok rá:D
szoktál halat rendszeresen enni? -
Kedvenc nincs, viszont a beiglit nagyon nem szeretem
Milyen ízű beiglit szeretsz?