98368
-
opcionális:kocsonya, répafőzelék, spenót, ki mit akar.
van az a pénzösszeg, ami miatt már azt mondanád, inkább leszoksz a cigiről? -
nem
Mi volt/lesz az ebéd nálatok? -
kamionosjoe #68865 Nincs.
Vettél már ajándékot? -
olvastam...nocomment
Van kedvenc parfümöd? -
Tequila, Metaxa, sör.
Láttad, hogy drágulni fog a sör? -
abszolút helyes válasz volt!!
Whiskey,Hubertus,lájtosabbak közül pedig valami jóféle vörösbor,na meg a sör,az örök kedvenc.
Neked? -
nincs vaginám
kedvenc piád? -
kék
Szereted az ízesített söröket? -
havonta félszer
milyen színű a szemed? -
félévente egyszer
szoktál energiaitalt inni? -
Napibenji #68857 igen:) én most érettségizek úgyhogy igen:)
szoktál kávézni? -
ha eredménynek számít pár szimpatizáns az idősebb generációból, akkor igen. tényleges eredménye nem lesz.
fő az optimizmus? -
Napibenji #68855 felsőoktatási keretszámok, h legyen ingyenes az egyetem hasonlók
kérdés adott -
nem nézek/olvasok híreket, nem tudom miről van szó
miről van szó?
-
Napibenji #68853 csak ha nagyon rá fogok szorulni
szerinted a a diáktüntetéseknek lesz eredménye? -
vennék, ha a feltételei elmúlt pár évben nem változtak (csak inflációért fizetsz extrát)
te? -
a feminizmus már nagyon régen átesett a ló túloldalára, főleg amikor elmebetegek, akiknek az IQ-ról mint olyan fingjunk sincs, meghurcolnak egy professzort, mert az meg meri említeni, hogy furcsán kevés női professzor van egyetemeken...
...és beelőztek, nem kéne kisregényeket írni -
nem gondolom
vennél fel diákhitelt? -
Napibenji #68849 sosem ütnék meg egy nőt, de nem azért mert nő, hanem azért mert ember, férfit sem ütnék meg:)
nem gondolod h a feminizmus kezd a ló túloldalára esni? -
egy sem
meg mernél ütni egy nőt? -
előfordult, de általában nem
off: amúgy a te kérdésed játszott volna ám még :)
off2: agykikapcsolás egy bizonyos szintig megy, de... Apádra Ütök? nem. nincs az az isten.
hány nézett sorozatod ér végét a jövő hét vasárnap/hétfőn? -
Napibenji #68846 tetszik, de én nem hagytam volna ott, ha gyökér csak ki kell kapcsolni az agyad és a farkaddal gondolkodni:D
kérdés lent -
egyszer valami csajszi közölte velem mikor filmekről dumáltunk, h a kedvenc filmje az Apádra Ütök. lementem venni egy sört, majd egyenesen ki a bejárati ajtón... pedig szinte biztos, h kufirc lehetett volna a vége, de... Apádra Ütök? komolyan?
...és beelőztek, szóval kérdés lent -
Napibenji #68844 csak akk ha nagyon kiszolgáltatott lenne, de ilyen még nem volt, úgyhogy indig lecsaptam:D
szoktátok haverokkal pontozni a nőket? -
nem fejfájás, egyéb hülyeség, azóta 2191341241^9-szer megbántam
te? -
néztem kiskölyökként, felnőtt fejjel egészen ijesztő az egész tartalma - törpilla vagy egy hatalmas repedtsarkú volt, vagy szinte minden törpe hominger 
hagytál már ott "tuti numerát"? (a seggrészeg, önkívületi állapotban lévő kétlábú nem tartozik ebbe a kategóriába, az simán fejfájás valamelyik fehér lovagnak) -
én sem tartom magam tudatlannak..
egyik haverom mondta múltkor, hogy még a leghülyébb férfi is ezerszer okosabb a legokosabb nőnél :D
nézted/nézed a hupikék törpikéket? -
Napibenji #68840 hímnek hím, de nem tartom magam tudatlannak, a rossz hír mindig fáj
miért neked mi a véleményed? -
van.
tudatlan hímek vagytok? -
Napibenji #68838 NINCS
szerinted? -
na jó, akkor kaptok kérdést is:
szerinted van valami általános olyan szöveg, amitől az illető nem érzi esetlegesen úgy, h pofáncsapták egy marhaondóval töltött gumikesztyűvel? (aka "megsértve" magát) -
eddig a "viszonylag őszintén, de nem bunkón" elv nagyjából mindig bevált (vagy legalábbis ismeri a kétlábú a várható következményeket), a kis kegyes hazugságokon egy fogyatékos is átlát
...és beelőztek -
Napibenji #68835 Ugye tudod, hogy köztünk sohasem lesz semmi? Mindig ezt:D
te? -
kamionosjoe #68834 nincs de az 1-est nagyon megszerettem a suliban, talán túl sokat láttam 
mit mondasz egy lánynak aki nem tetszik, de nem akarod megbántani? -
gugli
van kedvenc számod? -
üres, illetve tűzróka alap kezdőoldala
neked? -
attól függ mi a komoly? szerintem a házasság előtt kell egy-két kapcsolat, hogy tudd mi is az, és mivel jár, tapasztalat nélkül könnyen üres lehet.
mi a kezdőoldalad?
-
Napibenji #68830 egész életemen keresztül az vagyok, az első komoly kapcsolatom a feleségem lesz:)
te hogy gondolkodsz erről a témáról? -
5
Mennyi ideig voltál legtovább "szingli"? -
nem, de a legkönnyebb módja a fáradt gőz kiengedésének. Bár az vicces tud lenni, mikor a haverok mesélik el miket csináltál előző nap :D
mennyire vagy boldog 0-10-ig?