98368
-
elég lájtos
Neked? -
igen, elvégre Bödőcsnek is van.
hogy telt, telik a napod? -
Karinthy-gyűrűt.
elhiszed?:D -
Dean Winchester #68984 nem tudom
megmondod? -
előfordult már.
milyen kitüntetést kapnak a humoristák jún. 24-én? -
Dean Winchester #68982 philips (3-4 éves) 3500ért vettem! senheinser-t egyszer kínáltak a boltban 2500ért, azt nagyon bánom, hogy nem vettem meg mert másik üzeletekben 6000 körül mozgott az ára!
volt már,hogy lemaradták egy jó vásárról? -
figyelembe veszem akikat szeretek, egyébként nem igen érdekel mások véleménye.
milyen fajta fülesed van? -
igen.vannak olyan filmek amiket kizárólag eredeti nyelven nézek meg és szinkronosan nem is vagyok hajlandó.
Kinek a véleményére adsz? -
Ezek közül pont egyiket sem. A Dexternek megnéztem az első évadát, de valahogy nekem az nem jött be.
Feliratos filmeket szoktál nézni? -
3, Misfits, Dexter, Homeland. ebből Dexter finálé letudva, másik kettő majd este
nézed ezek közül valamelyiket? -
1, a TWD már 2hete :(
neked? -
extrém vasalás, ofc
hány általad nézett sorozat finálézott az elmúlt 24 órában? -
Ejtőernyőzés, már egy ideje erről álmodom és tuti nem halok meg addig, amíg egyszer ki nem próbálom:)
Neked? -
Tutira.Úgy ahogy a Die Hard-ot is:)
Egy extrém sport kipróbálása.Mi lenne az? -
Régebben az voltam.Középsuliban, mindig ilyen nagyhaveri társasággal rendelkező összes keménymag emberke voltam.MA már nem.
Te? -
Ja.
Megnézed a reszkessetek betörőket idén?:D -
kamionosjoe #68971 Nem.
(egyébként porszívó robotokat már jelenleg is lehet kapni)
Menő gyerek vagy? -
Nem tudom,ilyenen nem gondolkoztam még mert szerintem amikor ezek megjelennek én már nagyon öreg leszek:)
Tartasz ettől a világvége szarságtól? -
eléggé
majd ha bejönnek a mindennapokba a robotok, akkor vennél egy házvezető robotot? :D -
csinálnék vele neki pár kistestvért... vagy befektetéssel, vagy másmilyen befektetés után bankos néni illedelmes megkérésével.
szerinted is hatalmas találmány lenne az az elektronikai készülék (főleg nyomtató, mert ők az igazi istenbaszásai) ami képes félelmet érezni?
-
Elkölteném.
te? -
semmit.
mit kezdenél 2 millával? -
én szeretek pl.
mit melózol?
Fresh Duke: mennyi ideig shotkánoztál? :D
-
Dean Winchester #68964 nem
van olyan aki igen? -
Alapjaraton probalok odafigyelni, de azert meg jocskan lehetnek egeszsegesebb. Szazalokben olyan 50-60%
Szeretsz ejszaka melozni? -
Miért ne lenne rossz?Gyors meg googliztam mit tud.Egész jó kis te bár nekem a kamilla a fav.
0-100% ig határold be kb mennyire tartod magad egészségesnek. -
Még nem ittam, de tervezek. (Főleg, hogy itt a fagyöngy szezonja.)
Jó ötlet magamnak megfőzni egy fagyöngyteát? :D -
teásbögre, illetve ablak
szoktál gyógyteákat inni? -
Ford Mustang de nem az Elenor hanem mondjuk egy újabb Shelby GT 500.
Tőled balra levő tárgy?
-
Még valamikor a 90-es évek elején, ököllel. Cserébe kétszer határozottan tökön rúgtam. Utána már nem volt kedve a verekedni :-)
Ha van számodra álom autó/motor, akkor mi az? -
pofán emlékeim szerint legutoljára 2004-ben, meg pár éve valaki megragadta a torkomat, annak is hasonló vége lett volna, csak az illető agresszióját nagyban visszafogta egy söröskorsó gyors applikációjának hála ripityára tört csuklója 
téged? -
Talán tigris.
Off: A december mindig előhozza a legjobb formámat. :) (Általában az év ezen részére lesz már elegem mindenből; másfelől meg a sok szép emlék.) Plusz van most 1-2 extra apróság is, amik külön-külön is megérnének egy érvágást... [Nem vagyok emos, egyszer nem vágtam eret, félreértés ne essék.]
Mikor vágtak képen legutóbb? -
Csak a formaság kedvéért: Tudja a Halál.
Ha nem lehetnél ember, akkor milyen állat lennél és miért? -
nem, hulla lennék, annak meg mások súlytalan gesztusai semmit nem jelentenének.
mi az oka ezeknek a "depressziós" kérdéseknek?
-
A vicces dolgokon.
Gondolkodtál már azon, hogy ha meghalnál, kinek hiányoznál? (És hogy vajon ki menne el a temetésedre?) -
Igen,tudok főzni.Vendéglátós suliba jártam,4évig tanultam és 3szor dolgoztam nyárimelóban szakácsként.De nem vagyok szakács.
Nincs kedvenc rendezőm.Na..ha kell mondanom akkor Tarantino.
Min tudsz a legnagyobbakat röhögni? -
(És közben rájöttem, hogy 2 kérdést is feltettem ezáltal... :D) -
Színész: Christian Bale és Robert Downey Junior.
Színésznő: Változó.
Kedvenc rendeződ? -
Valamikor tudtam. (Zongorán, hegedűn és trombitán.) Bár, zongorán még most is menne.
Tudsz főzni? (És ebbe most ne tartozzon bele az, hogy "meg tudom főzni a teát/virslit/tojást", se a "le tudok vágni és meg tudok kenni egy kenyeret", az instant leves megfőzése se, és a mirelit étel felolvasztása se.) -
szájharmónika az jól megy,pici gitár.
Kedvenc színész/nő?