98366
-
volt rá példa (nem égő házból hoztam ki)
te? -
azt hiszem. legalábbis be kellene. de nem tudom, hogy akkor hogy tennék.
mentettél már meg valakit? -
soha.
Bemennél egy égő házba megmenti egy embert? -
kamionosjoe #72021 eddig elég durva volt, például egy medve aludt az ágyamban :)
hiszel a nőknek? -
semleges
jól telt a hétvégéd? -
kissé nyűgös vagyok, majd lesz jobb.
neked? -
délután.
kedved? -
brokkolikrém leves, krumplipüré hússal.
mikor vagy többet gépnél? ( melyik napszakban) -
Sült krumpli volt fasírttal.
Nálad? -
az mindig van.
mi lesz ebédre? -
Számodra nincs :D
#71997: nem bnetezek, privát szerón tolom
és neked? -
kamionosjoe #72013 Kiegyezek azzal amit te írtál.
Van valami mondanivalód? -
mondjuk nem meghalni idő előtt?
mi az élet értelme? -
kamionosjoe #72011 Jelenleg nincs vasalóm. :D
Mi az élet értelme? -
igen, csak tévében láttam eddig. esélytelen, hogy oda menjek ahol van, de azért na...
gőzölős, vagy hagyományos vasalót használsz? -
kamionosjoe #72009 Van, de szerintem hamarosan nyugdíjba megy, nem hiszem hogy sok helyen megérné használni.
Megnéznéd a sarki fényt? -
fogalmam nincs, pár éve tuti nem kellett semmire. van pendrive:D
van még floppy egyáltalán?
-
első két rész valamikor még a hőskorban kijött pc-re, amikor még íjakkal vadásztunk és 4 pterodactyl hulláért árulták, de azóta síri csend és hullaszag
mikor volt a kezedben utoljára floppy lemez? -
igen, határozottan bejövős:) raiden a 2-ben a hajón hanyatt tud esni a madárxaron:D direkt járattam arra, mindig elvágódott^^
nincs pc-re? -
nincs konzolom 
pedig lopakodós mókákat szoktam szeretni
jó játékok? -
garfieldért oda-vissza voltam régen:) na meg a bolygó kapitánya is a zöld hajával:D
hogy maradt ki metal gear?:D
-
MGS kimaradt nekem 
viszont Jason Brody-nál (Far Cry 3) antipatikusabb köcsögöt szerintem én még videojátékban nem láttam, már Corvo (Dishonored) idiótaságait is sűrűn szemforgatás mellett bírtam csak, de amit Jészon csinál... uramisten, én már azt vártam mikor rabolja el egy 12 éves kislány.
visszasírom a mélykussban lévő főhősöket, de még J.C. Denton (Deus Ex) iszonyatosan retardált szinkronját is, ő legalább laza volt.
kedvenc szereplőd képregényből, legyen az akár papíralapú, vagy a zinterneten? -
nekem a mostani raiden figurája az új játékból. paffra tette az egészet. semmi köze ahhoz, ami tényleg metal gear solid volt. (rising revengeance )
mit szólsz hozzá? -
alap 65° és hasonlók amik legtöbb játékban vannak kriminálisak és hajlamosak mozgási betegséget okozni nálam, 16:10-es monitorom van, szóval ilyen 100° az ideális... elvileg. gyakorlatilag inkább 110°-ot preferálom, ami sokak szerint veszettül magas, de szerintem meg pont kényelmes 
leggázabb főszereplő videojátékban?
-
én konzollal játszom, inkább vertikális nézetet állítom, ha kell. általában inkább csökkentem a látószöget, hogy távolabb legyen a szereplőm.
te? -
assassin-al toltam talán legtöbbet, de a lelkem csöppet gyenge. amazon vicces és baszotterős, kismágusra kaptam rá később, az áll talán legközelebb játékstílusomhoz.
milyen látószöget (aka fov/field of view) szoktál használni játékokban, már ha figyelsz ilyenre? -
nem játszottam vele, de az amazon karakter a legszimpibb.
neked kedvenc karaktered? -
most nem, szerintem már lan partykon egy életre ki Diablo 2-ztem magam 
(btw blizz még mindig tiltja widescreen modokat battle.net-en?)
mivel tolod/favorit karaktered Diablo 2-ben? -
nem
nem jössz diablo kettőzni velem? -
vicces:D mi az a karika elől?
te csináltad? -
Igazából nem nagyon ismerem én a színészeket, nem miattuk nézek filmeket. Ez alól talán kivétel Statham.
Milyen az új logóm?:D -
uhh... mai generáció = 50 alatti mondjuk? ismertebbeknél maradva férfi fronton Leonardo DiCaprio és Brad Pitt kurvanagy ászok, Tom Cruise szintúgy, John Cusack meg még inkább, bár ő újabban pár hatalmas szarba is belelépett (The Raven...). női fronton... tudja a tököm. ifjabbakból tudom, h Emma Roberts kifejezetten jó, Jennifer Lawrance tud remekül színészkedni ha nem Hunger Games című gyökérségbe játszik, de azon túl passz, nincs valami sok prominens női színész. (ill aki van, az elől normális hím és az erekciója visítva menekül, lásd Julia Roberts)
szerinted? -
nagyon jó színésznek tartom,és sok filmjét láttam már.
Szerinted ki jó színész,a mai generációból?(Deniro-Pacino nem játszik) -
rakott krumpli, folyamatban van
Christian Bale megérdemli azt a mérhetetlen seggnyalást amit kap, vagy csak egy n+1 középkategóriás színész? -
Terminator Salvation full HD-ban.
Mit ettél utoljára? -
Stand Up Guys, és veszettül jó volt
neked? -
szép név.
Utoljára látott film. -
nem. de béciként elmegy. (bocsi a béláktól)
szerinted?
-
kamionosjoe #71986 amit megeszek 
Szerinted a Béla szép név? -
voltam már jobban, az sem tetszett 
mi lesz a vacsorád?