98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    rajz, tánc, meg stb.

fatojás, vagy tyúktojás a jobb húsvétkor?
  • The Protector
    Jelen pillanatban olyan helyen lakok ahol van egy egész könyvtár,csupa szépirodalom stb......így nem kell könyvet vennem.Ha könyvet akartam venni akkor azt meg mindig megkaptam vmire ajándékba.De, hogy a kérdésre is válaszoljak egy Freddie Mercury életrajzi könyvet vettem.

Mi a hobbid?
  • chhaya #72830
    Hangulatingadozásra sajnos igen, nálam a kialvatlanság igen súlyos tényező, és munka+suli mellett nem mindig szoktam eleget aludni mostanában. :(

Mikor vettél utoljára könyvet és mit?
  • The Protector
    Voltam már nagyon közel a halálhoz egy kórházas élményem kapcsán.Egy kicsit itt és egy kicsit ott is voltam.De azok alapján amit tapasztaltam én nem félek tőle+ miután tapasztaltam ezt a dolgot rengeteg könyvet elolvastam a témáról.

Hajlamos vagy depresszióra vagy hangulat ingadozásra?
  • rooney8
    nem félek, viszont még nem szeretnék meghalni
    viszont akárhányszor belegondolok a halálba... furcsa érzésem van, nem tudom feldolgozni, hogy egy szempillantás alatt megszűnik minden és utána nincs semmi. örök sötétség és mintha nem is lenne semmi. nem tudom milyen a halál után. de mindenesetre kicsit hátborzongató is. az egész életed eltűnik (a saját szemszögedből nézve) és van a nagy semmi. míg élsz bármikor vissza tudsz gondolni az emlékekére, újra átélheted a dolgokat, viszont ha meghalsz nem marad semmi. abban az esetben, ha nem létezik mennyország és pokol. ha létezik az már egy másik kérdés :)

neked mi a véleményed a halálról?
  • kamionosjoe
    húsvéti! szokd meg, mert most egy hétig ez marad :)

félsz a haláltól?
  • rooney8
    nem

mi ez a háttér? csak engem zavar?
  • kamionosjoe
    Nincs ilyen, minden embertől különböző dolgokat tanulok majd szelektálom azokat a amiket számomra fontosnak tarok és ezeket jegyezem meg.

Égetted meg magad mostanában?
  • The Protector
    Apróságokkal inkább,de kiskorunkban mindig kaptunk ajándékot.

Ki életed meghatározó karaktere vagy egyéne,lehet akár fiktív is?

• chhaya #72823
    Esküvőre vagyunk hivatalosak az ország másik felébe (ami abszolút low-budget lesz, még az sem biztos, hogy vacsorát kapunk...) :D

Szoktátok egymást ajándékozni húsvétkor?
  • bakkerman
    holnap punnyadás,este esetleg iszogatás,vasárnap meg rokont köszöntünk Sándor nap alkalmából,röviden ennyi

Te?
  • chhaya #72821
    Igen :D (ámbán az ízlésemnek egy kicsit túl tarka)

Mivel töltöd a hétvégét?
  • videobaby
    nem szoktam:D

tetszik az új skin? (csak igen válasz lehetséges:P)
  • Tarajos Sül
    Csaladon belul, es szerintem egy-ket ismeroshoz. :)
    Kerdes lent. :)
  • Tarajos Sül
    Nem, akkor mar inkabb laptopot, a tablagep tul idegen nekem.

Mikor kezdodik a fagyiszezon? :)
  • CroftManor
    Tervben van igen.

Mész locsolkodni? xd
  • videobaby
    nem, szükségtelen.

te igen?
  • CroftManor
    Szerintem dolgozni.

Tervezel venni táblagépet?
  • kamionosjoe
    pár hangya :)

dolgozni jobb vagy tanulni?
  • chhaya #72813
    Még általános alsóban szerintem...

Van háziállatod?
  • Ic3 m4n
    5.45

voltál valaha kitűnő?

/off: hallgassatok egy kis anaal nathrakh-ot :DDD
  • videobaby
    ha a nyamvadt macsek nyugton hagy, akkor alszok 8-ig tuti:D vagy nem tuti, de jó lenne.

te mikor?:)

tényleg az a lényege, hogy a refrént elordítozzák. de egész jó lenne anélkül a legtöbbje.
  • chhaya #72810
    Eddig még nem hallottam róla, de a neve alapján úgy tűnik, mintha éppen a kiabálás lenne a lényege. :D Rá is kerestem most nekem sem jön be.

Mikor kelsz holnap?
  • videobaby
    screamo nagyon ingerültté tesz. elrontják a halálhörgésükkel meg a hülye ordítozásukkal az egészet. pedig anélkül teljesen jók is lehetnének.

ismered ezt a "zenei" stílust?

• chhaya #72808
    Mérsékelten...

Milyen zenét nem bírsz egyáltalán elviselni?
  • videobaby
    csak bizonyos dolgokat, mivel úgy általánosságban hányingerem van tőle.

r'n'b tetszetős?

• chhaya #72806
    Ha elég sok ember lesz egyszerre morcos, akkor talán. :D

Napi szinten követed a politikát?
  • videobaby
    nem tudom, hogy erre fel lehetne jogosítani. az én cuccaimban ne turizzanak, mert morcos leszek.

ez fogja érdekelni őket?:D
  • Tarajos Sül
    Terveim vannak, csak kérdés, hogy kivel fogom azokat "megvalósítani.." :)

Az igaz, hogy félévtől, vagy akörnyékéről a NAV(nemzeti adó, és vámhivatal) bárkinek a bankos tranzakcióit átnézheti? o.O
    ...értem én, hogy nagyon kevés az adókból származó bevétel, de ez nem megoldás, mi sem vagyunk hülyék. :D
  • chhaya #72803
    Baranyában lakom és nagyon fúj itt is. :(

Vannak konkrét terveid a nyárra?
  • Tarajos Sül
    Szeretem igen, ha megvan hozzá a megfelelő társaság, akkor mégjobban. :)
    ..de nem győzöm olajozgatni a biciglimet, eddig szerencsére nem kellett hozzá évente/fél évente venni új alkatrészeket. :)

Arra is fúj a viharos erejű szél?
    Erre igen, pest megyében.
  • chhaya #72801
    Nem indultam volna sehova, engem nagyon tud befolyásolni a szar időjárás amúgy is. Így is örülök, hogy gond nélkül hazaértem melóból.

Szereted a havat?
  • Tarajos Sül
    Majdnem. :D
    ..én elsétálnék egy turista információs pavilonhoz, ott talán segítenek, igaz, hogy hogy jutnék oda, azt nem tudom.. :D
    ...de felhívnék valakit, és mondanám neki: "Itt vagyok, vannak bokrok, 2 fa, egy oszlop is, most merre induljak el? :D"
    Egyébként mutatták nekem, de az nagyon rég volt, a térkép függőleges vonalaihoz, vagy vízszinteseihez kell hozzáigazítani párhuzamban az iránytűt, a térképet, és az iránytűt összeszorítva együtt kell betájolni a megfelelő irányt, dehogy pontosan honnan lehet tudni, hogy északnak menjek, vagy délnek, azt nem tudom.. :/ :D

Te elindultál volna az M1-es autópályán elözőhét csütörtökön, ha az időjárás előrejelzéseire hallgatsz, és hallgattál-e volna pl. az autópálya felügyeletre, hogy aki teheti, ne induljon útnak?
    (itt épp a hóviharra gondolok, amikor a belügyminisztérium a hó fogságában lévő autósokat hibáztatta, hogy fegyelmezetlenek voltak)

#72797:
    Ha a vezetékes net megszűnik, de áram van, és van még megabájt az előfizetéses mobilnetemen, akkor felcsatlakozom a számítógépre, és közben tölti is a telefont, de a telefon modemjével tudok is netezni. :)
  • Calver
    tudom. a kezembe veszem mindkettőt, leülök az út/bokor szélére, kinyitom a térképet, felpattintom az iránytű fedelét, és addig zokogok, olyan hangerővel, amíg valaki nem segít.

ez így kb stimmel?
  • Tarajos Sül
    Ha összefoglalhatnám a mai napot, akkor azt mondanám, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet. :) :D
    Most értem haza, eléggé esik az eső, de motorral mentem ki az állomásra, így gyorsan hazaértem. :)

Tudod, hogy hogy kell térképpel, és iránytűvel tájékozódni? :)
  • videobaby
    netszakadás:D valami bibi miatt nincs net.

hogy vagy?:)
  • Tarajos Sül
    Netszunet? :)

Ezt mire erted? :)
  • videobaby
    haminak, mert aranyosan kisfiús a feje. de hülye a nyeréshez. nem jó pilóta, renitens. amúgy sincs seholsem már.

mit csinálsz, ha netszünet van?:D

• kamionosjoe
    már nincs

te kinek szurkolsz az F1-ben?
  • videobaby
    nincs olyanom.

neked van?