98366
-
rajz, tánc, meg stb.
fatojás, vagy tyúktojás a jobb húsvétkor? -
Jelen pillanatban olyan helyen lakok ahol van egy egész könyvtár,csupa szépirodalom stb......így nem kell könyvet vennem.Ha könyvet akartam venni akkor azt meg mindig megkaptam vmire ajándékba.De, hogy a kérdésre is válaszoljak egy Freddie Mercury életrajzi könyvet vettem.
Mi a hobbid? -
Hangulatingadozásra sajnos igen, nálam a kialvatlanság igen súlyos tényező, és munka+suli mellett nem mindig szoktam eleget aludni mostanában. :(
Mikor vettél utoljára könyvet és mit? -
Voltam már nagyon közel a halálhoz egy kórházas élményem kapcsán.Egy kicsit itt és egy kicsit ott is voltam.De azok alapján amit tapasztaltam én nem félek tőle+ miután tapasztaltam ezt a dolgot rengeteg könyvet elolvastam a témáról.
Hajlamos vagy depresszióra vagy hangulat ingadozásra? -
nem félek, viszont még nem szeretnék meghalni
viszont akárhányszor belegondolok a halálba... furcsa érzésem van, nem tudom feldolgozni, hogy egy szempillantás alatt megszűnik minden és utána nincs semmi. örök sötétség és mintha nem is lenne semmi. nem tudom milyen a halál után. de mindenesetre kicsit hátborzongató is. az egész életed eltűnik (a saját szemszögedből nézve) és van a nagy semmi. míg élsz bármikor vissza tudsz gondolni az emlékekére, újra átélheted a dolgokat, viszont ha meghalsz nem marad semmi. abban az esetben, ha nem létezik mennyország és pokol. ha létezik az már egy másik kérdés :)
neked mi a véleményed a halálról? -
kamionosjoe #72827 húsvéti! szokd meg, mert most egy hétig ez marad :)
félsz a haláltól? -
nem
mi ez a háttér? csak engem zavar? -
kamionosjoe #72825 Nincs ilyen, minden embertől különböző dolgokat tanulok majd szelektálom azokat a amiket számomra fontosnak tarok és ezeket jegyezem meg.
Égetted meg magad mostanában? -
Apróságokkal inkább,de kiskorunkban mindig kaptunk ajándékot.
Ki életed meghatározó karaktere vagy egyéne,lehet akár fiktív is?
-
Esküvőre vagyunk hivatalosak az ország másik felébe (ami abszolút low-budget lesz, még az sem biztos, hogy vacsorát kapunk...) :D
Szoktátok egymást ajándékozni húsvétkor? -
holnap punnyadás,este esetleg iszogatás,vasárnap meg rokont köszöntünk Sándor nap alkalmából,röviden ennyi
Te? -
Igen :D (ámbán az ízlésemnek egy kicsit túl tarka)
Mivel töltöd a hétvégét? -
nem szoktam:D
tetszik az új skin? (csak igen válasz lehetséges:P) -
Csaladon belul, es szerintem egy-ket ismeroshoz. :)
Kerdes lent. :) -
Nem, akkor mar inkabb laptopot, a tablagep tul idegen nekem.
Mikor kezdodik a fagyiszezon? :) -
Tervben van igen.
Mész locsolkodni? xd -
nem, szükségtelen.
te igen? -
Szerintem dolgozni.
Tervezel venni táblagépet? -
kamionosjoe #72814 pár hangya :)
dolgozni jobb vagy tanulni? -
Még általános alsóban szerintem...
Van háziállatod? -
5.45
voltál valaha kitűnő?
/off: hallgassatok egy kis anaal nathrakh-ot :DDD -
ha a nyamvadt macsek nyugton hagy, akkor alszok 8-ig tuti:D vagy nem tuti, de jó lenne.
te mikor?:)
tényleg az a lényege, hogy a refrént elordítozzák. de egész jó lenne anélkül a legtöbbje.
-
Eddig még nem hallottam róla, de a neve alapján úgy tűnik, mintha éppen a kiabálás lenne a lényege. :D Rá is kerestem most nekem sem jön be.
Mikor kelsz holnap? -
screamo nagyon ingerültté tesz. elrontják a halálhörgésükkel meg a hülye ordítozásukkal az egészet. pedig anélkül teljesen jók is lehetnének.
ismered ezt a "zenei" stílust?
-
Mérsékelten...
Milyen zenét nem bírsz egyáltalán elviselni? -
csak bizonyos dolgokat, mivel úgy általánosságban hányingerem van tőle.
r'n'b tetszetős?
-
Ha elég sok ember lesz egyszerre morcos, akkor talán. :D
Napi szinten követed a politikát? -
nem tudom, hogy erre fel lehetne jogosítani. az én cuccaimban ne turizzanak, mert morcos leszek.
ez fogja érdekelni őket?:D -
Terveim vannak, csak kérdés, hogy kivel fogom azokat "megvalósítani.." :)
Az igaz, hogy félévtől, vagy akörnyékéről a NAV(nemzeti adó, és vámhivatal) bárkinek a bankos tranzakcióit átnézheti? o.O
...értem én, hogy nagyon kevés az adókból származó bevétel, de ez nem megoldás, mi sem vagyunk hülyék. :D -
Baranyában lakom és nagyon fúj itt is. :(
Vannak konkrét terveid a nyárra? -
Szeretem igen, ha megvan hozzá a megfelelő társaság, akkor mégjobban. :)
..de nem győzöm olajozgatni a biciglimet, eddig szerencsére nem kellett hozzá évente/fél évente venni új alkatrészeket. :)
Arra is fúj a viharos erejű szél?
Erre igen, pest megyében. -
Nem indultam volna sehova, engem nagyon tud befolyásolni a szar időjárás amúgy is. Így is örülök, hogy gond nélkül hazaértem melóból.
Szereted a havat? -
Majdnem. :D
..én elsétálnék egy turista információs pavilonhoz, ott talán segítenek, igaz, hogy hogy jutnék oda, azt nem tudom.. :D
...de felhívnék valakit, és mondanám neki: "Itt vagyok, vannak bokrok, 2 fa, egy oszlop is, most merre induljak el? :D"
Egyébként mutatták nekem, de az nagyon rég volt, a térkép függőleges vonalaihoz, vagy vízszinteseihez kell hozzáigazítani párhuzamban az iránytűt, a térképet, és az iránytűt összeszorítva együtt kell betájolni a megfelelő irányt, dehogy pontosan honnan lehet tudni, hogy északnak menjek, vagy délnek, azt nem tudom.. :/ :D
Te elindultál volna az M1-es autópályán elözőhét csütörtökön, ha az időjárás előrejelzéseire hallgatsz, és hallgattál-e volna pl. az autópálya felügyeletre, hogy aki teheti, ne induljon útnak?
(itt épp a hóviharra gondolok, amikor a belügyminisztérium a hó fogságában lévő autósokat hibáztatta, hogy fegyelmezetlenek voltak)
#72797:
Ha a vezetékes net megszűnik, de áram van, és van még megabájt az előfizetéses mobilnetemen, akkor felcsatlakozom a számítógépre, és közben tölti is a telefont, de a telefon modemjével tudok is netezni. :) -
tudom. a kezembe veszem mindkettőt, leülök az út/bokor szélére, kinyitom a térképet, felpattintom az iránytű fedelét, és addig zokogok, olyan hangerővel, amíg valaki nem segít.
ez így kb stimmel?
-
Ha összefoglalhatnám a mai napot, akkor azt mondanám, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet. :) :D
Most értem haza, eléggé esik az eső, de motorral mentem ki az állomásra, így gyorsan hazaértem. :)
Tudod, hogy hogy kell térképpel, és iránytűvel tájékozódni? :) -
netszakadás:D valami bibi miatt nincs net.
hogy vagy?:) -
Netszunet? :)
Ezt mire erted? :) -
haminak, mert aranyosan kisfiús a feje. de hülye a nyeréshez. nem jó pilóta, renitens. amúgy sincs seholsem már.
mit csinálsz, ha netszünet van?:D
-
kamionosjoe #72794 már nincs
te kinek szurkolsz az F1-ben? -
nincs olyanom.
neked van?