98366
-
Egy dupla nagyságú dupla ajtós.
Utoljára hallgatott zeneszám? -
3+erkélyajtó
nálad? -
Igen,de csak sima utalással,paypal meg hasonló dolgok nekem nincsenek.
Hány ablak van a szobádban? -
Felénk is ugyan ez.
Fizettél már neten keresztül? -
Rohadtul havazik és eléggé meg is maradt.
Felétek? -
Májkrémes zsemlét ettem paradicsommal,szeretem.
Milyen az idő felétek? -
Egy napja nem volt üzenet,ez szégyen.
Kiállok magamért konfliktushelyzetben.Néha kifejezetten szeretem a konfliktusokat.
Mi volt vacsorára? -
Tömegben tutira:)
Konfliktushelyzetben kiállsz magadért? -
semmi vágyam egy dromedér buzival közös légtérben lenni. de a homi rám nem veszélyes:D
elég lenne szopránban sikítozni ? elfutna?:D -
Nekem eléggé sok.De mind barát és nem tekintenek rám alanyként.Amúgy nagyon undorodok a buzulástól meg a segglyuk témától stb........
Egyszer volt olyan,hogy metrón álltam az ajtónál,mondom még 2 megálló,addig itt álldogálok.Egy srác meg méregetett engem meg nézett,én meg balfasz módjára felvettem a szemkontaktot.Nem tudtam mire vélni,vagy futni szeretne a cuccaimmal vagy nem tudom.Mikor leszállt a gyerek és elment mellettem akkor megfogta a kezemet és végigsimította az ujjaival a tenyerem.Fujjjjj bazdmeg.
Meg volt egy olyan esetem is,hogy népligetben vártam és mondom elmegyek pisilni.Nem kell de nem akarom,hogy a 3órás busz út alatt rámjöjjön mert nem biztos,hogy lesz pihenő.Nagyban pisálok,erőltetem a dolgot.Éreztem,hogy valaki figyel és résnyire nyitva volt az ajtó.Bebasztam magam mögött és gondolkodtam,hogy mit csináljak.Egyből üssek vagy várjak.Kis idő mulva kimentem de a csávó figyelt engem és jött utánam.Kezet mostam és elindultam,jött utánam.A mozgólépcsőn álltam az meg mögöttem és annyit mondott de jó sokáig húzogattad.Arra értette,hogy a farkamat a klotyóban,mert nem végeztem hamar.Nah mondom magamba a kurva anyádat most megbaszlak ha felérünk.Kimentem a buszokhoz,lepakoltam a cuccom.A csávó is kb 3 méterre volt.Akkorát belerúgtam a melkasába,hogy bele szorult a levegő.Fetrengett a földön meg küszködött,nem tudott felkelni.Vártam,hogyha felkel és vmit még szeretne akkor nagyon megverem.De felkelt és elsietett,rám sem mert nézni.Mikor elment minden szarnak elmondtam,meg hát...nem szép dolgokat mondtam neki.Csíptem volna hogyha támad mert akkor nagyon megruházom.Az emberek meg távolról nézték de nem feltűnően.
Hasonló esetben, hogyan cselekedsz?
A csávó 40körüli,egy fejjel volt nálam magasabb és kb 20kilóval volt nehezebb nálam. -
0, azaz nulla, és ez remélem így is fog maradni. szeretem a szűzies segglyukam, na.
neked? -
Igen.
Hány elismerten homoszexuális ismerősöd van? -
kamionosjoe #72860 Attól függ mennyire kicsi, amelyikkel már el lehet játszani vagy beszélgetni vele azokat kedvelem, de ilyen kisbabákkal sok mindent nem tudok kezdeni.
Szereted a kígyókat? -
Egyet sem,és még én sem vagyok perfekt belőle.
Kisgyerekeket szereted? -
kamionosjoe #72858 Hát én, meg még hozzám hasonlóan több millióan.
Több, mint 7 milliárd ember él a földön, hányat tanítottál meg magyarul beszélni? -
este
ki használja egyáltalán nappal többet a zinternetet? -
Köszi. :)
Szeretem hát. :D
Este vagy nappal használod többet a netet? -
kamionosjoe #72855 Én nem teljesen más területen dolgozok, így én nem látok bele ebbe, de sok sikert. :)
Szereted a benzin illatát? -
Mindenféleképp egy cég. :) és hogy biztos jővőm legyen nekem, és a családomnak. :) Nem is lennék az a pénzéhes, és pénzmosó.. hiába van válság, szerintem sokan akkor is mohók, és nem gondolnak arra, ha felhúzzák az árakat, akkor csökken a vásárlók száma, és növekszik az elégedetlenek száma.
Inkább a kezdőtőke hiányzik, és az engedélyek... a többi már most is menne, csak papírok, engedélyek nélkül, ami nem vezetne hosszú távú karrierhez.. :D LED-es lámpák eladásával, sorozatgyártásával szeretném keresni a kenyeremet. :))
Szép életcél? :$ :) -
megvan mindkettő,általános iskolai meg szakközépiskolai is :)
Mi a legfőbb hosszútávú életcélod? -
Nagyon is sokszor.. :D
..de hála istennek annál több mindenem marad meg, és kevésbé bízok az emberekben... egy idő után letojom azt, akinek nem számítok, hazudik, így kipotyognak a köreimből a kétszínű, hazug emberek, és annál kevesebb dolgot adok kölcsön másoknak :) Nekem tetszik ez így.. :D
Neked megvan még a ballagós "kistáskád", amibe kaptad a pogácsát, az egy forintost, az osztálynévsort, és egy kis kapszulában bort? :) -
Jah.Egy cuccomat a mai napig nem fizették ki.
téged? -
Nem tudom.
1.filmezés bnővel stb...
2.egyik haverom Pesten van és lehet h felugrik hozzánk egyet.
éééés beelőztek -
kamionosjoe #72849 Megvárom barátnőmet aztán szerintem megyek aludni.
Vert már át valaki? -
pihi, meg Skyrim. miután megpiszkáltam a modokat úgy, ahogy én akarom 
nálad? -
Most sg-zek meg a facebookot túrtam.Előtte kocsit bazirgáltam,tankolás,fagyálló,gumik ellenőrzése.
Estére a terv? -
kamionosjoe #72846 Ez az ünnep az utóbbi években csak a berúgásról szólt, tehát én várom. :P
Mit csinálsz éppen? -
nem igazán, nap-nap nálam
te?
#72843: chemotox szúnyogra van, azt lefossák. én ezzel a 2 méterre lövős mókával nyomtam körbe ajtókat, hangyára/csótányra van, de elvileg darázst is öli. csípést ismerem, azért menekülök 12 éves kislány módjára sikítva amint meghallom a döngicsélést
-
néztem és szétvetett az ideg
(darázs témára: az én szobám környékén is van(nak) fészek(ek), kellemes nyáron arra ébredni, hogy az ablaküvegen próbál kimenni a hülyéje. de nálam valahol az ablak és tető között van fészek, és valszeg a padláson is van(nak).
várod a húsvétot? -
Én nem gyűlölöm őket, de nem is szeretem őket. :)
Rovarirtóval nem érsz semmit, jobb, ha tőlem tudod. :D
Speckó darázsírtó van már. A chemotoxt 1-2 centiről fújtam rájuk, csak elkábultak, és jó sokat nyomtak rájuk, akkor gondol el, mit ér, ha csak szétfújod a permetet a lakásban. :/
Viszont a darázsírtótól szó szerint 3 másodpercen belül döglöttek voltak. Ennek a flakonnak a feje amúgy is úgy van kiképezve, hogy 1-2 méterről célozz vele, mert sugárban lő. :) Nem reklám, csak a darázs csípése igan fájdalmas, ráadásul aki érzékeny rá, bele is hallhat, a lódarázstól meg főleg..
Nézted a tegnapi magyar-román meccset?
Mennyire hallatszott a közvetítésen a biztatás?
Kint marhajó volt a hangulat.. :D :D -
általában minden ízeltlábú taszít, én meg lapítom. pókok maradnak, ők kinyírják a szúnyogokat.
bár... ki nem gyűlöli ezeket a dögöket?
#72838: nagyon, köszönöm. remélem nem bent fészkeltek le a drágaságok, mindegyik amelyiket megtaláltam picsakába volt, 22°C-os szobában kicsit éberebbek lennének tán (na meg akkor hallanám a döngicsélést). most körbefújtam ajtót/ablakokat rovarirtóval, hátha... ha ki kell szedni összeépített, telepakolt, 270 magas és közel 4m széles szekrénysort, nagyon morcos leszek... bár szerintem ha nekidöngetem a falnak, attól is elő kéne jönniük
-
igen, legtöbb az éjszaka leple alatt
te is utálod a bogarakat? :D -
Jah.Rohadtul féltem is tőle,de ez egy kiránduláson volt így el tudtam kerülni.
Pók csípett már meg?
-
kamionosjoe #72839 Teljesen. De nézd Calver, van egy új háziállat a lakásban. Sok ember ezeket pénzért veszi, neked meg jönnek maguktól. :D
Láttál már lódarázsfészket közelről? -
lakáson belül én egy régi szekrényben építenék vagy vmi butor mögött.mindenképp olyan helyen ahol nem mászkál senki sem,vagy ritkán van mozgatva.Azt javaslom túrd fel a szobádat és meglesz.Nekem egyszer még otthon az emeletes ágyam alá fészkelt be és szaporodott egy imádkozó sáska.Az ágy alatt dobozokban tároltam régi elektronikai kütyüimet a szgéphez,tápok,alaplap stb...de persze mind működőképes volt,és arra volt fenntarva,hogyha baj van akkor azonnal tudjak cserélni.
Kimerítő a válasz? -
passz, nem jut eszembe semmi ami oly hihetetlenül kiemelkedő lenne
ha te darázs lennél, hogy a tetves kurva életbe jutnál be egy harmadik emeleti erkélyes lakásba/hol fészkelnél le a lakáson belül (mert már ez is felmerült)?
[apro]ma reggel ébredéskor 3 ilyen geci itt napozott az ablakban, és egy közülük még mindig bujkál valahol, ami erőteljesen bús pandává tesz) -
Nagyon is.
Szeretek másoknak segíteni, örülök, ha mások boldogok, azért mert segítettek nekik. :)
Mi volt/mi életed legnagyobb élménye? :) -
kamionosjoe #72835 Nálunk az volt, hogy csokitojásokat dugtak el és azt kellett megtalálni. :)
Mennyire vagy segítőkész? -
Sonka torma főtt tojás, nem is lehetne másképp. :) Meg nálunk szokás még a babsaláta, de ez nem tudom honnan jött.
Amikor kicsik voltál, csináltál a nyuszinak fészket, amibe teheti az ajándékot? -
Strucctojás? :D :D
Szerintem a tyúktojás, igaz mi már rég felhagytunk ezzel a szokással, régen pedig még tojás matricát is vettünk, de úgy tetszett, mikor kaptunk valahol főtt tyúktojást, hazahoztuk, és azt is megettük a sonka mellé. :D
Ti nálatok ünnepi ebéd szokott készülni, a húsvétnak megfelelően sonka, vagy ugyanaz az ebéd, mint bármikor máskor? :)