98366
-
kamionosjoe #73112 hallottam, igen
Tudod mi az a les? -
undorító diktatúra volt. tömören ennyi.
hallottál a bostoni terrortámadásról? -
az a gulyáskommunizmus, az a kommunizmus egyik élhetőbb és jobb formája. én a totális dikatúrás leninizmusos orosz kommunizmusra gondoltam.
kérdésre: nem, mert elázik a hajam :D
kérdés: szóval erről a kommunizmusról vélemény? -
azt bermudának hívják, amit te összenyomósnak :D
jobban meg lehetett élni amikor komcsik voltak itt. elég diktatórikus rendet tartottak, de legalább nem volt ilyen nagy különbség az osztályok között. nem kellene megint hatalmon lenniük, mert nem szimpi ahogy elérték a céljaikat. de jobban megnézve ami most van, az sem fáklyás menet. igaz, jól megcenzúráztak mindent, de most is azt csinálják, csak suttyomban.
szeretsz nyári záporban sétálni? -
mindkettőt szeretem, de az összenyomósat talán egy nüansznyival jobban
kommunistákról vélemény? -
szeretek
sütőben sült melegszendvics, vagy az a háromszög alakban sült? -
igen. édes kaprot magában is.
szeretsz sétálni? -
Kapros csirkemell csíkok, penne tészta.
Szereted a kaprot? -
igen, csak baromi drága. tuti nem fogok ott egy délelőttöt eltölteni.
mit ebédeltél? -
Nem tudom.Itt szokás az sg-n az arcnlküliség és a titkolózás.
De leírom.A Budapesti Vidámparkban vagyok gépkezelő,diákmunkás.Ez mellett fősuliba járok,meg itthon maszekolok.
Érdekes a vidámpark? -
a megnevezett munkakörök alatt igen sok álláslehetőség rejlik, szóval bizonyos értelemben igen, érdekes :D
miért nem írod le konkrétan? -
Nem írom le konkrétan,de ha tippelnem kéne akkor vendéglátás/szórakoztató ipar:)
Így is érdekes? -
reggel halál volt felkelni, hazafelé buszon is majdnem elszundítottam, de
most így jó
mit melózol? -
igen,picit,most értem haza melóból,picit megpirult a pofám mert szabad téren voltam.
te hogy vagy? -
nem mert én sem
meg úgy nagyjából senki sem az ismerőseim közül :D
fáradt vagy? -
abszolút inkább, de mindenki e véggel mondja.
így van? -
Skyrim-et próbálok modolgatni, ahhoz a cucc a Creation Kit. ami szopat. ill nem is pont az...
lényeg: a drága Skyrim két fajta fájlból szedi be a dolgait, mester (esm) és mod (esp) fájlokból, meg ezek sorrendjéből, amit lejjebb van és később tölti be, annak felül kellene írnia az előző változásait. elvileg.
gyakorlatilag amíg mester fájlt piszkálsz és elmented modként, semmi gond. ha viszont meglévő modot akarsz megpiszkálni, és elmented a módosításaidat külön fájlként, elvileg felül kéne írnia az eredetit, mivel később tölti be. gyakorlatilag meg ennek a valószínűsége az "amikor úgy érzem" és a "nagy büdös lófaszt" között váltakozik. na most mire a kétlábú erre rájön...
Justified-et ajánlgattam, meg Psych-ot és Smith-et. mind kurvajó.
barátnővel... Scrubs ha szeretitek *jó* szitkomokat (avagy nem Jóbarátok szintű köpedék), True Blood ha inkább romantikus-baszós-közepesen vérfröcsögős abszolút 18+ kábeles mókára vágytok.
abszolúte vagy abszolút de, melyik a helyes? -
nem értem a kérdést:)Komolyan.
feltennéd mégegyszer a kérdést?
OFF.Már vártalak Calver.Mi is volt a sorozat amit ajánlottál?Holnap nekiállnék mert végeztem a Walking Dead-el.Vagy ha esetleg tudsz ajánlani egy olyan sorozatot amit bnővel is lehet nézni mert izgalmas akkor megköszönném. -
a helyből távolbanézés snassz szöveg lenne, és semmi kreatív nem jut eszembe, szóval szimplán: nem sportolok
miért szereti a Bethesda a kétlábút egy tüskés műpénisz virtuális kiadásának bemutatni? (aminek a neve Creation Kit)
#73088: de... ennek semmi köze a diszkózenéhez. vagy a new wave-hez. vagy a synthpop-hoz.
max alternative dance lehet, vagy még inkább simán popzene.
-
Mikor kelsz hétvégén (illetve amikor nem kell menned sehova)?
11körül.
6 óra alvás elég neked?
Elég,általában annyit szoktam aludni.
Milyen sportban vagy eredményes vagy nagyon jó?
-
6:20-kor csörög és úgy 6:40-kor kitámolygok az ágyból :D
6 óra alvás elég neked? -
Fél 7.
Mikor kelsz hétvégén (illetve amikor nem kell menned sehova)? -
még annyira nincs.
hánykor kelsz? -
ugyan stílusilag teljesen más számokat hallgatok, de szeretem az ilyen zenéket is, néha szoktam is hallgatni :)
késő van? -
nem tetszik, idióta és gyerekesenn idegesítő. talán a 80-as években volt hasonló a német discopatkány világban.
http://www.youtube.com/watch?v=9FBKa-bCasY
ez? szerintem ez sokkal jobb. -
megtöröm az eddigi kérdések sorozatát aljas módon, mert:
csíped a The Ting Things zenéit? -
anyának, bátyáimnak, 1-2 barátnőmnek. meg is mutatnám nekik.
te kinek? -
Mi is ezzel szórakozunk itt a földön.Kizártnak tartom azt,hogy az idegenek nem próbálkoztak vagy próbálkoznak ilyenekkel,de elképzelhetőnek tartom azt is,hogy a szolga,harci,munkás robotok szerves részét képezik a társadalmuknak jelenleg is.
Éjszaka elraboltak az ufók,nem tudod,hogy álmodtad-e vagy valós volt az incidens mivel reggel az ágyadban ébredtél.Fura heget is találvalahol magadon.Elmeséled valakinek?Ha igen akkor kinek?Ha nem akkor miért nem? -
az biztos, hogy ezerrel kalimpálna a szívem :D
talán elbújnék egy fa mögé és figyelném őket, hogy mit csinálnak. természetesen a telefonommal levideóznám, hogy utána ne tartsanak őrültnek. ha pedig elindulnak felém (de úgy, hogy nem vesznek észre), akkor valószínűleg megpróbálnék észrevétlenül elmenni. ha észrevennének, akkor futnék, ahogy csak tudnék. ha pedig elkapnának... elvinnének az űrhajójukra és mindenféle kísérletet/vizsgálatot végeznének rajtam :D
szerinted létezhet robot (értsd: nem élőlény) földönkívüli? mint pl. a transformers-es robotok. vagy mint a skynet (feltéve ha elkezdenének űrutazni :D) -
Én erre egy szép idézettel válaszolnél.
Arthur C Clark
Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.
De a személyes véleményem az,hogy biztosan vannak fejletebbek és fejletlenebbek is.A fejlettebbek szerintem akár köztünk is lehetne,megfigyelhetnek minket.Láttam egyszer egy jó kis műsort és ott arról volt szó,hogy milyen pici annak az esélye,hogy pont ide találna egy idegen civilizáció,mivel térben is időben is hatalmas távolságok vannak.Ott kifejetették,hogy milyen kevsé az esélye annak,hogy egy felfedező űrhalyó a föld annak a szakaszában érkezhetett vagy érkezne ide mikor élet volt a földön hisz mi a föld történetében időre lebontva alig vagyunk itt pár másodperce.
Szitu:Séta közben az erdőben meglátsz fura alakokat egy UFO-ból kiszállni.Mit teszel?Nem vettek észre téged és eé is tudsz onnan menekülni.Oda mész vagy elfutsz?Mi lenne az első szavad stb............ -
egyetértek
van élet a földön kívül? ha igen, akkor fejlettebb az emberiségnél? -
igen, lenyűgözően összetett és lenyűgözően tud működni.
szerinted? -
az bizony :)
csodálatos az emberi szervezet? -
Igazad van abban amit leírtál de kiegészíteném.Mikor nagyon fáradtan fekszel le és hirtelen aludnál el,hirtelen lelassul a légzésed,az emészttésed és más életfunkcióid.A hirtelen lassulást nem képes követni az agyad és azt hiszi,hogy meghaltál vagy természet ellenes dolgok mennek benned végbe emiatt egy igen erős elektrosokkot küld a belső szerveidnek,hogy megbizonyosodjon arról,hogy mi is történt veled.Úgy működik mint a defibrillátor,egyes tudosók szerint majdnem olyan erős bio-áramütést küld minden szervednek,kiváltképp az zimoknak.Tehát összegezve egy áramütést kapsz olyankor az agyadból,hogy nem haltál-e meg:)
érdekes nem?
-
akaratos vagy, de nesze neked akkor:)
elalvási izomrángás (myoclonus) általában ártalmatlan (fiziológiás) jelenség. Többnyire az ébrenlét-alvás átmenetben jelentkezik, úgy vélik, hogy a központi idegrendszer ébrenlétért felelős központjának "kisülése" okozza. érthetőbben: mielőtt tényleg elaludnál, az elernyedt izmok összerándulnak hol erősebben, hol gyengébben.
rendben? -
szoktam
akkor valaki mondja meg, mert érdekel :D -
tanultam, elfelejtettem, szóval gőzöm nincs.
szoktál káromkodni? -
szokott
nem tudom, mitől van?
oder=vagy -
csöveseknek szoktam pénzt dobni,meg anyám a régebbi ruháinkat szokta bevinni az oviba és ott a rászorulók megkapják.
Szokott veled olyan lenni,hogy alszol,vagy pont elaludnál és puffansz egy hatalmasat az ágyban mintha magasról esnél oda vagy összerándul az egész tested?
Bónusz kérdés:tudod mitől van ez? -
oder? mindkettőt szeretem, nem tudok választani.
szoktál adakozni valakinek?