98361
-
felsoroltak közül mind, bár puskával durrogtatás kibaszott kényelmetlennek tűnik még mindig. (keresztdominancia fuckyeah)
te? -
egyik országában sem, de sokba szívesen elmennék turistaként. talán egyiptom, esetleg dél-afrikai közt. ha nagyon muszáj lenne.
tudsz akármilyen fegyverrel lőni? ( puska, pisztoly, nyíl, bármi ami nem csúzli)
-
leginkább semelyiken, túl fehér vagyok én egy olyan helyhez, aminek a mottója "8 emberből 7 a tömeges nemi erőszakot ajánlja!". talán Marokkó és Egyiptom nem oly' elvadult hely, meg ha Kanári-/Madeira-szigetek is hozzácsapjuk, akkor mondjuk ott.
te? -
hogyne lett volna, de jóformán a nintendot csak sodokura használtuk, psp- vel a kutya nem játszott. el lett adva mindkettő.
( mp4-et használom zenehallgatásra menet közben).
afrikának melyik részén élnél? -
az mp3 egy hang-, míg az mp4 egy videóformátum (ami ofc tárol hangot, sőt, még feliratot is, mkv stílusban), szóval nem igazán összehasonlítható, főleg h mp3 és mp3 között is kurvanagy különbségek lehetnek. az m4a elvileg jobb mp3-nál, gyakorlatilag meg senki sem használja általában 
volt valaha valamilyen kézikonzolod? (gameboy, psp, társai) -
reális, ha így érzed. én csak nevetek az ilyenen.
mp3, vagy mp4 inkább? -
töltött csirke
reális reakció, hogy ha valaki a kutya/macska/akármilyen háziállat anyukájának/apjának (bár tipikus női dolognak tűnt mindig) hívja magát, minden kibaszott szőrszál égnek áll a kétlábú hátán és nagy sebességgel elhagyja a helyszínt? -
http://www.webnyeremeny.hu/tesco-hupikek-torpikek
erről. már van pár maroknyi belőle, pedig nem is gyűjtöm. adják. pár gyerkőc tuti örülni fog neki. tele vele a tévé reklámblogja is.
mit vacsizol? -
...fogalmam sincs h miről van szó.
miről van szó? -
jaa, jó, így már én is értem. nekem olyankor nem kell semmi háttérben futó akármi.
ez a zene nem tetszik, de megnevettetett .
mitől akkora mánia most a tescos törpikék dominó? -
érthetőnek érthető, meg tudom is (köszi náci németország?), de én most nem monoton feladatokra gondolok, hanem valamire ami konkrétan érdekel is... akkor is kell valami háttérzaj, mert nem bírok *csak* egy dologra koncentrálni 
hogy tetszik ez a szám? -
az sem baj :D -
jaa, ez másra is pont úgy érvényes. általában 20 perc után erősen csökken a koncentráció monoton dolog végzése alatt. én egyébként sem szoktam csak egy dolgot csinálni egyszerre (ill. ritkán).
érthető így? -
*(vagy tényleg hiperaktív vagyok, és 25 éves koromra dugta elő a fejét
)
-
mert szokása. nekem legalábbis utóbbi időben feltűnt, hogy ha egyszerre nem csinálok minimum két dolgot (evés + valami sorozatnézés, olvasás + zene a háttérben, stb), pár perc után szenvedéssé válik csak egy dologra figyelni (teszem azt, magában egy cikket olvasni), és komoly akaraterőmbe telik, h ne klikkeljek át másra, majd térjek később vissza az olvasott cuccra. bár ez lehet pozitív változás, tekintve h az "értelmezés minősége" nem ment le a béka segge alá attól, h két dologra figyelek egyszerre.
na és így, még mindig semmi ilyet nem vettél észre? -
nem. szerintem pont annyira tudok koncentrálni, mint előtte.
mert? -
a néptáncot magát nem csípem, nem hiszem h egy fesztivál ezen változtatni.
észrevetted már, hogy a zinternet negatívan befolyásolta a koncentrálóképességedet? -
14-én.
szereted a néptánc fesztivált? -
nem.
melyik napon születtéél? -
7:13
Szoktál magadban beszélni? -
dancso péteres videót.
mikor keltél ma? -
ha a nézés videót jelent, ezeket végig, oldalt ott mind a négy rész, és zseniális 
te? -
Off: ez itten ni. Csak eddig vacakolt az oldal és nem tudtam linkelni. -
Mindenkinek szíve joga megtenni, nem ítélem el. (Najó, az előbb felsorolt "elhagyott a barátom/barátnőm" típusú öngyilkosgalócákat igen, de azokat nem is sajnálom, hulljon a férgese... Illetve: aki hülye, haljon meg.) Viszont azzal abszolút nem értek egyet, hogy gyávaság öngyilkosnak lenni. Menekülés az élettől és a gondoktól, ez igaz - viszont az életösztön a legerősebb az emberben, szerintem elég komoly bátorság és elhatározás (vagy kétségbeesés) kell hozzá, hogy valaki megtegye.
Mit néztél legutóbb az internet berkeiben? -
ha valaki azért csinálja, h cafatokban lévő életét maga mögött hagyja, hát tegye.
"jajj elhagyott a barátnőm" "jajj olyan szar az élet, felvágom az ereimet" és hasonló balfaszok meg... tudom h gazdaságilag általában megéri őket megmenteni, de józan paraszti ész erősen tiltakozik ellene
neked? -
öngyilkosságot követnék el 
nem, amúgy nem tudom, elején biztos rossz lenne, de aztán megszoknánk
régen sem volt, mégsem pusztult ki az emberiség :D
öngyilkosságról vélemény? -
nagyon gyorsan és nagyon erkölcstelenül elképesztően gazdaggá válnék.
gondolj bele, hirtelen megszűnne az emberiség "globális tudata". a sok kétlábú elkezdene kb egy autóval farkasszemet néző szarvas mentalitásával funkcionálni. egy kicsit is talpraesett embernek kb minden és mindenki szabad préda lenne...
te? -
11-12 körül
ha hirtelen megszűnne az egész világon az internet mihez kezdenél? :D -
szintúgy
valami sorozatos/filmes oldalt szoktál néze beelőztek -
mivel ellustultam, így én is (ha be van kapcsolva a gép. ha nincs, nem kapcsolom be csak azért).
mikor keltél? -
kb. minden ilyesmit guglitól kérdezek meg
te? -
lehet több is, de akkor 2:2 , vagy ahogy sikerül :) végülis mindegy.
ha meg akarsz tudni valamit akkor neten túrsz utána, vagy más forrást használsz? (pl. idegen szó jelentését, buszindulást, akármit ) -
Túl nagy...
Miért pont 3? Nemek eloszlása? :) -
3 kész, nincs apelláta.
nagy a rokonságod?
-
Abszolút. Valahogy már kiskoromban felfogtam, hogy ez a természet rendje és az életünk része. Nem lehet elódázni, megváltoztatni. Akinek el kell mennie, az elmegy. Amit tehetünk, hogy tartással kezeljük, nem pedig úgy, mint egy éretlen, értetlen hülyegyerek. Meg azt kell felfogni, hogy ilyenkor nem csak a hiánya miatt szomorkodunk, hanem magunk miatt is, ilyen önző az ember. Nekünk rossz, velünk nem lesz többé együtt. Neki már akkor mindegy. Tisztelettel és szeretettel kell gondolni rá, és úgy minden könnyebben feldolgozható.
Hány gyereket szeretnél majd? -
attól függ. első reakcióm, hogy nincs reakció. aztán leülepszik valahogy és akkor jönnek az érzelmek. olyankor sírok. (ez rokon és hozzám közelebb álló személy halála esetén van). egyéb esetben jól viselem.
te?
-
Általában jók a megérzéseim a beszélgető/egyéb partnereimmel kapcsolatban, de nem mindent csak a testbeszédből szűrök le, szimplán a beszédből több dologra tudok következtetni. Legalábbis eddig ezt figyeltem meg.
Jól viseled a halál tényét? -
max úgy, h megmarkoltam valakit mielőtt potenciálisan gyorsan mozgó fém dolog elé lépett
#77238: ugye? pedig mindenféle testbeszéd ejjdezsenik szerint hüvelykujj a zsebben alacsony magabiztosságot mutat, szerintem meg lófasz a köbön, egy farmernál jól csinálva épp ellentétes hatása van ("nézz a tökeimre" típusú ellentétes hatása
)
jól olvasol testbeszédben? -
Én hüvelykujjal a zsebemben szoktam várakozni, vagy egész kézzel matatok a zsebeimben. A másik beállás nekem furának tűnik.
Mentettél már meg valakit közvetlen veszélytől? -
:D :D
Kérdés?