98363
-
#96753 Sós-karamellás ízű jégkrémet még nem kóstoltam, és ha rajtam múlik, nem is fogok soha. :D Elég behatárolt az ízlésem nasik / édességek terén.
#96754 Túrós tésztát sehogy, nem szeretem. Amúgy alapvetően a túrót jobb szeretem édesen (pl. palacsintában, sütikben, fagyiban, túri rudi!), sósan ritkán eszem.
#96755 Nekem sosem tűnt ez fel a zenével kapcsolatban, nem is hallottam még erről. A környezetemből is inkább ellenpéldát tudnék hozni. :D
Sci-fi vagy fantasy? (Nekem se futja értelmesebb kérdésre.) -
atiapuka #96755 Zeph, tuti ismered a Ryan Paris I wanna ... című slágerét spanyulol is. Az nem tetszik neked? Nekem jobban bejön, mint az angol verzió.
Marha nagy. Most éppen mi szól? Az O-Zone-Dragostea Din Tei (Gabry Ponte Radio Version).:))) És tetszik.:P
Egyébként régebben valahol olvastam, hogy általában a nők a magyar zenéket szeretik, a férfiak pedig a külföldit. Mert a nők a szövegre figyelnek inkább, mint mi pasik, a dallamra, a ritmusra, a hangszerelésre. És szerintem van benne valami ...
A párom pl. régebben nagy rocker volt, és csak a magyar rock. Na én jöttem, a külföldi zeneszeretetemmel.:)
Utoljára szerkesztette: atiapuka, 2018.05.13. 13:33:30 -
atiapuka #96754 Én magyar zenét sosem hallgatok. Már emiatt többször megkaptam, hogy micsoda magyar vagyok én ... De nem igazán érdekelnek az ilyen vélemények.
Az angolon kívül nekem tetszik a spanyol, német, francia. De persze ezekből talán 2-3 szám. Sőt múltkor rákattantam a Colonia nevű együttesre. Ők például horvátok. És nekik több számuk is tetszik.
Ami mondjuk tökre nem tetszik, az az orosz, és a kínai/koreai. Már belehallgattam pár olyan zenébe is. Érdekes, mert mondjuk a Bonfeel E. Band együttest szeretem, pedig ők valami ázsai szöveget halandzsálnak. Igaz nekik éppen emiatt csak igazán a zenéjük tetszik.
Hogy eszed a túróstésztát, szalonnával vagy cukorral? Tudom bugyuta kérdés, de most értelmesebbre nem futja.:) -
Inkább is is. Hangulatomtól függ. Imádom még az olasz nyelvű slágereket és a francia sanzonokat is. Német szo-szo, orosz és ukrán pedig alig alig. Kínai, japán a legritkábban, egyéb nyelvű zenéket pedig szinte soha sem hallgatok.
Kóstoltad már a sós-karamellás ízű jégkrémet?
-
Vegyes, talán kicsit jobban húzok a külföldi felé (a magyarnál túlzottan lefoglal a szöveg), viszont angol nyelvűn kívül nem hallgatok mást.
Te? -
atiapuka #96751 Nekem a régebbiekről vannak valahol válogatásaim (én válogattam, amik nekem tetszettek). Általában a skandinávok mindig bejöttek. De most, hát ... Megmondom őszintén, nekem a magyar tetszett a legjobban. Kíváncsi vagyok a győztesre ...
Bevallom, nem vagyok romantikus, nekem mindegy, hogy nyugta, vagy kelte. Egy zene, vagy egy film jobban meg tud fogni. De azért remélem, hogy válaszolni fog neked egy romantikus alkat is. Talán zeph.:)
Inkább a magyar vagy a külföldi zenéket preferálod előnyben? És ha a külföldieket, akkor az angolon kívül milyen nyelvűt? -
Nem szoktam nézni. Azt az egyet láttam, amikor Rúzsa Magdi indult... Mikor is, 10 éve? :D
Nem sok véleményem van róla, csak annyi, hogy nem érdekel.
A napkelte vagy a napnyugta a szebb? -
atiapuka #96749 Nagyon egyformán gondolkodunk! És ez jó, hogy vannak még ilyen emberkék.
1. segítőkészség, 2. őszinteség, 3. empatikus képesség
Mi a véleményed az idei eurovízióról az előző évekhez képest? Nekem csalódás (igaz csak a döntőt nézem, gondoltam, itt a legjobbak lesznek) -
Nemrég beszélgettünk egy másik fórumon erről, és nagyon hasonló a véleményünk. :) A szándékos gonoszságnál és rosszindulatnál semmi sem borít ki jobban, amikor valami készakarva és a tetteinek teljes tudatában árt a valakinek (akár fizikailag, akár lelkileg), csak azért, hogy a másiknak rossz legyen, vagy mert az illetőnek módjában áll megtenni. Hab a tortán, ha ez a viselkedés párosul még azzal, hogy védteleneket bánt (gyerekeket, időseket, állatokat), vagy ha jól megmagyarázza magának, hogy neki joga van ehhez, mert a többiek fölött áll… Meg ha csak szórakoztatja a károkozás és nincs rá semmi oka, nem „megélhetési bűnöző”, az tényleg kivisz az észből.
Melyik pozitív emberi tulajdonságot értékeled a legjobban?
(Ha nagyon nem tudsz egyet választani, akkor legyen három.) -
atiapuka #96747 Én még sohasem. De a szemüvegemre nem is tudom, hogy tenném fel.:) Egyébként én nem is vagyok oda a számítógépes játékokért. Lehet, hogy azért, mert informatikus vagyok, és évek óta mást sem csinálok, csak a képernyőt bámulom.
Melyik negatív tulajdonságot ítéled el a legjobban?
Hagy írjam le a saját véleményemet. Én az emberi bunkóságot, primitívséget gyűlölöm a legjobban. És ennek a primitívségnek semmi köze az iskolázottsághoz. Elmondok egy esetet, kár, hogy nem voltam ott. Anyám tavaly kórházba került, életveszélyes állapotban.:( Hála az égnek, szépen felgyógyult, viszont a járása már nem olyan tökéletes, mint azelőtt volt. Múltkor mesélte, hogy állt egy zebránál, erre egy kocsi is megállt, hogy átengedje (elvégre a gyalogosnak van elsőbbsége, tudtommal, igaz a legtöbb sofőr leszarja). Anyu nem akart menni, mert tudta, hogy lassú. De az autós csak nem indult, így anyám elindult az ő tempójával. Erre kiszólt a bunkó tahó sofőr, hogy ha ezt tudja, nem engedi át. A kurva anyját. Engem nagyon felháborít az ilyen, ha kimoderálják, akkor is.
Bocsánat, a monológért, de kijött belőlem. -
Manapság már nem igen, de valaha szerettem.
Játszottál már valamilyen virtuális szemüveges játékkal? -
támogatom. ha nagyapa nem elég erős ahhoz, hogy elkapja a kezemet, nem érdemli meg, hogy menjen a lélegeztetőgép.
...oké, komolyabban: igen, támogatom, mindenki maga dönt arról, hogy mikor, hol és hogyan akar meghalni, és undorító, hogy egyesek ebből morális kérdést csinálnak, mesebeli lények mögé bújva.
szoktál számítógépen játszani?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2018.05.05. 17:25:21 -
Frissítsünk kérdést..
Támogatod vagy ellenzed az eutanáziát? És miért? -
Lássuk csak..havi egyszer rendszeresen meglátogatom a mutert. (Jó 40 km-re lakunk egymástól.)
Heti egyszer adok fel egy lottószelvényt :)
És amióta ilyen meleg idő lett, szinte naponta legurítok egy doboz sört. (Bár a napi programot nem kérdezted..)
Szeretsz bármiben is versenyezni?(haverokkal, tesóddal..)
-
Bebut #96742 Kutyás ez egyértelmű. De szeretem barátnőm macskáit vegzálni.
Van olyan programod, het vagy havi szinten, ami rendszeresnek mondható?(munka, bevásárlas és ilyenek nem számítanak) -
atiapuka #96741 Tetszik a válasz.:)
Én régebben sok természetfilmet néztem, de sajnos manapság csupa ismétlések mennek, nem beszélve a rengeteg reklámról ...
Kutyás vagy inkább macskás vagy? -
Neocortex #96740 nem túl gyakran, de a planet earth 2 kifejezetten tetszett
mi volt a reggeli? -
Nem gondolom, hogy ciki lenne. Szerintem sokkal rosszabb, hogy már a gyerekekbe is azt nevelik bele, hogy a fiúk nem sírnak, aztán felnőtt korukra sokan az érzelmeiket sem képesek kimutatni / kifejezni, nemhogy megkönnyezni egy filmet.
Szoktál természetfilmeket nézni? -
atiapuka #96738 Van egy klub az Elnök utcában, ott lehet.:)
Szerintetek ciki, nem elég férfias, ha egy férfi elérzékenyül, ne adj isten elbőgi magát akár egy filmen? Igazán női véleményre lennék kíváncsi ... -
Szokott. Néha engem is elkap a nosztalgia, bár igyekszem nem kimutatni. Persze a párom elől úgysem lehet.
Hol lehet még manapság ping pongozni? :) -
atiapuka #96736 Ovasás, zene, pingpong, játék (scrabble, kártya)
Film, illetve zene tett már rád olyan hatást, hogy libabőrös lettél tőle, elérzékenyültél? -
Amióta városban élek, közel a bolthoz, rászoktam a naponta-néhány naponta bevásárlásokra. Egyrészt ha úgyis útba esik a bolt, akkor miért ne, másrészt nincs autó, se a lakásban elég hely, hogy egy havi adagot elpakoljunk.
Mi a kedvenc szabadidős tevékenységed? -
Ismerek olyan személyt, aki ezzel él. Gyógyszerekkel tudja csak karban tartani a depresszióját (így alkoholt sem fogyaszthat). Nála a gyógyszeradag 1 napi kihagyása durva ingerültséget okoz. Lehet, hogy elvonási tünet, ezt nem tudom, de elég ilyesztő volt olyan állapotban (agresszívan) látni őt.
A havi nagyobb élelmiszer bevásárlások, vagy a napi kisebbek híve vagy? -
Neocortex #96733 Erektilis diszfunkció, alacsony tesztoszteron szint, motiváció hiány, depresszió
Voltál már depresszióst/ismertél valakit aki ezzel küzdött? -
kamionosjoe #96732 Mielőtt megváltoztatták az Alkotmányt 2012-ben, volt egy Nemzeti konzultációs levél amit mindenkinek kiküldtek még 2011-ben ha jól emlékszem. Azt én visszaküldtem és elég sok dolgot írtam is rá, nem csak beikszeltem a válaszlehetőségeket. Úgy látszik elolvasták és igaz kisebb módossal, de szinte szó szerint be is írták azt az alaptörvénybe amit leírtam.
A sok maszturbálásnak milyen káros hatásai lehetnek? -
Bebut #96731 Tele van. Ha valamelyik családtag vagy közeli barát jár valahol, akkor mindig hoz. Plusz receptek, 1-2 kép és szöveg van kint, amit a mágnesekkel fogatunk oda.
Volt már olyan, hogy adtál be valami kérvényt, nem személyes, és elfogadták?
(Itt most leírom a sajátomat: kértem a közlekedési társaságtól, hogy átszállások miatt, hogy ne kelljen 15percet várnom, korrigállják a memetrendet, és megtették. Nem gondoltam volna, hogy sikerül) -
Fú, nagyon régen ittam. Nekem kissé erős volt. Én jobban kedvelem a "lightosabb" söröket.
Sokan szidják, de egyik kedvencem egy "filléres" 3%-os kék alu dobozos sör. Az jöhet bármikor
Vannak hűtőmágnesek a hűtőszekrényed ajtaján? -
Bebut #96729 Nem tudom. Nem vagyok nagy biciklis. Évente 1-2* ha biciklizek, amikor a balatonon vagyok. Kb azóta nem, amióta motorozok. De ha választani kelly akkor a 26. Szerintem a 28már nagy lehet.
Ittál már házi sört, mit gondolsz róla? -
Jelenleg nincs, eddig nem is volt és remélhetőleg eztán sem lesz :)
A 26-os, vagy a 28-as kerékpárokat részesíted előnyben inkább? Miért? -
Ha lenne eladnám, mert inkább "ezüstpárti" vagyok. 
És neked? -
Bebut #96726 Egy hasonló kérdés volt már nemrég. Akkor azt írtam hogy keltésztával engem pukkadásig lehetne etetni. Főleg a csokis kalácsot szeretem. És mikor hazafelé a buszon ezt a válszat megírtam, még nem tudtam, hogy itthon pont ez vár frissen, melegen. Amúgy meg majdnem mindegy, csak legyen csokis, habos, keltészta, krémes. Ha már egyik tulajdonság megvan engem megynert, de ha mind megvan az a legjobb.
Van/volt már aranyered?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gazdagrét közelebb esne..
Amúgy meg ne hülyeségekre válaszolgass. Írd inkább le milyen palacsintát szeretsz. Az is desszert
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lipótmező
-
csupicat #96723 Sziasztok,
tudnátok segíteni, az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon, Budapest közelében, tudtok-e virágos rétet mezőt javasolni?
Köszi szépen -
Túrós :)
Milyen desszerteket kedvelsz? -
Igen, mákos tészta, mákos nudli kedvenc. Rétes már kevésbé.
Melyik rétes a kedvenced? -
Csak sulis versenyekért.
Szereted a mákos ételeket, sütiket? -
Délután. De csak ha rendesen kipihentem addigra magam :)
Kaptál már oklevelet bármi kapcsán? -
Sima meggy, a vadmeggy nagyon savanyúúú.
Melyik napszakban tudsz jobban koncentrálni? -
Bebut #96717 Voltam, szerintem aki nem megy el, annak pofa sunyiba.
Mit gondolsz? Megy mag vagy vagy vad megy mag vagy?