98366
-
Fél 7 :(
milyen színű az ágyad? -
Még nem, kora van, meg elég későn keltem.
Holnap hánykor kelsz? -
Alumínium galacsinnal elég jól el szoktam találni az embereket, még általánosban. :D
A feldobott kajákat elég jól el szoktam kapni. (85%-os eséllyel.) A rekordom egy sajtos pogácsa volt... :)
Beelőztek. -
igen.
álmos vagy? -
Nehogy megpróbáld. Kérj másik szakvéleményt. Az ilyesmi nem vicc, műteni kell, de ne csinálj még nagyobb bajt.
Szerintem ha egy zacskónyi valamit feldobnék, biztos jutna belőle 1-2 darab a számba is.
Jól tudsz célozni? -
a másik dolog: porcleválásnál eleve nem kéne eltörni. ha beékelődött akkor is műthető. -
hülye vagy megint. azt nem fogod tudni ott eltörni ahol kell. de hajrá. te meg add alá a lovat, nem a te kezed fog lemrevedni. amúgy sem fogod csinálni, csak szórakoztatod a népet ezzel. (duke és chhaya, ez nektek szólt).
régen szórakoztunk ezzel, csak ritkán nem siekrült elkapni.
te tudod? -
Mondtam is, hogy összetöröm én, ha Ő nem meri... :D
Majd küldök. :P Bal kézzel nem tudom hogy milyen macskot tudnék rajzolni... :D
Nem vagyok oda az ilyen műsorokért. Ha valami kvízműsort adnának, akkor azt lehet nézném.
Biztos csak kicsit volt fárasztó? :)
12 óra alvástól csak még fáradtabb lennél.
Ha feldobsz valamit, el tudod kapni a száddal? (Például egy cukrot, vagy rágót.) -
Nem volt rossz. Feladom, megyek aludni. -
Ja nem volt a napom, csak kicsit fárasztó. Észre sem vettem először, hogy ez volt a kérdés. :D -
Porcleválásra azt mondja, hogy kenegessed? Normális??? Válts orvost. Most.
Küldj majd képet, és megmondom, hogy jól áll-e. :D Csak rajzoltasd tele aranyos pici macskákkal és akkor jó lesz biztosan.
Fogod nézni a Való Világot? -
Azt a rohadt, valaminek a tag-jét nagyon elbaszhattam. A nagybetűs rész spoilerbe akart menni, bocsánat érte. -
Még nincs, de ha rajtam múlik, akkor hamarosan abban lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztori, röviden: Fél éve megsérült a kezem egy edzőtáborban. Akkor nem mentem el vele orvoshoz, mert azt csak indokolt esetben szoktam. Idővel enyhült a fájdalom, aztán edzésen kapott még egy ütést Idővel megint enyhült, de ha erőltettem fájt. Aztán ahogy jött a hideg, elkezdett magától is fájni. Múlt héten elmentem orvoshoz, megröntgenezték, kiderült, hogy az egyik porcból letört egy kisebb darab, és nincs rendesen a helyén. Az orvos azt mondta, hogy ha friss sérülés lenne, akkor már menne is műteni... Kérdésemre, miszerint miért nem csapja szét kalapáccsal azt válaszolta, hogy lehet azt kellene, de nem akarja elsietni a dolgot, és csak akkor, ha súlyosbodtak a tünetek, addig kenegessem. Arra gondoltam, hogy lezúzom megint, és visszamegyek friss sérüléssel, de közben rájöttem, talán könnyebb, ha megmondom, hogy már unom a fájdalmat. [Amúgy, elég magas a fájdalomküszöböm, nem hiába halogattam eddig az orvost.]
Szemüveg nélkül én se mindig veszem észre őket, de néha sajnos ők észrevesznek. :D
[/spoiler]Én meg megyek haverommal a járdán, mondom menjünk át a másik oldalra, mert kacsáztak előttünk az emberek, erre meg pont ott jött (régi) Mesterem... Szerintem azt hitte, hogy Miatta mentem át, jött egy rövid kínos beszélgetés, plusz az ajánlás, miért nem megyek edzésre... Ez a szerencsém. :D[/spoiler]
Hogy telt a napod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bónusz: Ha én vagyok az a férfi, és a jobb kezem van a gipsz?
-
Elég bamba vagyok ahhoz, hogy senkit ne vegyek észre az utcán, szóval ritkán van ilyen problémám.
Hát az attól függ, ki az a férfi és hol van a gipsz...
Begipszelték a kezed? -
Szemüveget hordok, bár túl sűrűn nincs rajtam. A másikon mindegy, melyik van, használja azt, amelyik kényelmesebb.
Te is mindig abba futsz bele az utcán, akibe nem akarsz?
Bónusz, hölgyeknek: #83841 -
Azt nemtom, nem hiszem. Nekem biztos nem kell.
Kontaktlencse vagy szemüveg? -
10 °C, szélmentes, száraz derűs idő
kell Magyarországnak euró? -
Annyi rémlik, hogy több, mint 100 évig.
Jól áll a férfiaknak a gipsz?
Bónusz (hetero férfiaknak és leszbikus nőknek): Milyen ott az időjárás? -
jó nekem a magyar.
tudod mennyi ideig él az óriás teknős? -
Not bad
Milyen nyelven szeretnel megtanulni, ha kivanhatnal egyet? -
Általában egy pillanat alatt meghozom őket, de van egy, amelyet képtelen vagyok.
Szereted a sárgadinnyés Orbit rágót? -
ha kényes a téma, akkor 1-2 embert kérdezek meg, ha nem, akkor több ismerőst is és várok, esetleg alakulnak a dolgok valamerre. ha meg olyanom van, így-úgy, de csinálok valamit. lehet, hogy jól sül el.
sokáig fontolgatsz döntéseket? -
Nem tudtam, de utánaolvasva a béta-karotin-tól.
(Ne legyél már ennyire kertvárosi. :D)
Mit csinálsz, ha egy nehéz kérdéssel kapcsolatban nem tudsz dönteni? -
egy medál.
(úristen...mégsem akarok olyat látni)
tudod mitől kapja a színét a sárgarépa? -
Még én sem láttam. Rövid magyarázat, hogy mi az.
Egy tárgy, amit féltve őrizgetsz? -
nem is hallottam még ilyet, persze, hogy megnézném.
te láttál már? hol van olyan? -
Elég későn, nehéz lesz visszaállni.
Láttál már szamár showt?
Ha nem, megnéznél egyet? -
kizárt.
mikor keltél? -
Elegge. Szeretem tudni a dolgok miertjet
Foglalatoskodnal a filmiparban? -
nem sokat, hogy ő mennyit, azt nem tudom.
semmi értelme az időt tologatni egyébként. milyen tök jó, hogy mondjuk, délután 4 helyett már 3-kor villanyt kell kapcsolni, ha kicsit is borult az idő. reggel meg nem lesz előbb világos ettől sem. visszájára sült el a dolog. ezzel nem takarítottak meg semmi energiát.
kíváncsi természetű vagy?
-
Habár sokan nincsenek oda érte, van értelme, nem szívatásból vezették be.
Sokat buszozol reggelente? -
Március utolsó vasárnapján.
Van értelme az óraátállításnak? -
A női mell. 
Mikor lesz az óraátállítás? -
Átsütve. Grillezve. Rántva is jó. *.*
Kedvenc husid? -
azt... azt nem tudom. (ááááá!)
madarakat szereted, vagy csak jól átsütve? -
Európai legyen mondjuk.
Mi a különbség köztük? -
attól függ. afrikai, vagy európai fecskéé? -
akad
ha egy tojásból megeszünk kettőt , mennyi marad? -
1-2 van.
neked? -
Fogalmam sincs, sose volt bérletem, helyi járatot meg alig használtam életemben.