98347
-
nem igazán, ahhoz meg kell dolgoznia az illetőnek, hogy direktbe szétcikizzem a fejét.(akkor is sajnálom szegényt általában)
(megnevettettél :D)
esti program?
-
hátööö... muszáj magamat mások kárára szórakoztatni
(és általában sikerül is)
te mennyire vagy ilyen? -
nem tudom, én csak olyanoktól kaptam a virágokat, akiket szeretek, a munkahelyi meg olyan, hogy kap mindenki, így ott sem kínlódtattam a főnökömet. max a puszi után megmondtam neki, hogy a borotva igen hasznos termék a ffiaknak, feltéve, ha használják is.
mindig muszáj valami csínt elkövetni? :D -
mínusz egy tetszőleges "szerinted" -
szinte csak lakáson kívül voltam
szerinted mi a legkreatívabb módja szerinted az emberekkel szórakozásnak, ha az ember valami oly' ártatlan dolgot művel, mint nőnapon rózsát osztogat? -
hajlamos vagyok mások ostobaságára elég egyértelmű nemtetszéssel reagálni, és - bár ezért nem vagyok annyira oda, de kurvára nem tudok vele semmit kezdeni - villogtatni saját hatalmas intellektusomat. előbbi annyira nem zavar, utóbbi... meh.
neked? -
ha nem hagyom rá a másik félre az akaratát, vagy ő nem hagyja rám az én akaratomat. (belemászunk egymás intimszférájába)előfordul, olyankor lehet visszakozni. a másik, amikor azt hiszi, hogy jobban tudja mi van a buksimban, mint én magam. attól eléggé be tudok gurulni.
voltál ma lakáson kívül?
-
Szerintem sem korfüggő. Inkább azon múlik, hogy a két ember felkészült-e rá, anyagi és érzelmi szempontból egyaránt.
Mi a leggyakoribb konfliktusforrás, ami miatt általában veszekszel vagy veszekednek veled? -
kell hozzá olyan férfi, akinek érdemes szülni. nem annyira korfüggő, kettőn múlik.
szerinted? -
Eléggé gyakran,de ezek egészséges nézeteltérések.
Hány éves korodban vállalnál gyereket?Vagy a megfelelő pártól függ? -
általánosságban: pénztárcája. nem kommentelném.
szerintem: egészséges mértékű ego, nem vinnyog, nem siránkozik, nem hiszi, hogy mindenkinél okosabb, erősebb. viszont, lehet rá számítani, képes megvédeni a másikat, kiáll barátai, családja mellett. nem akar önigazolásként másokat leigázni a hülyeségeivel. tud bocsánatot kérni, tud békülni. irányítja a kedvesét (ha van), de nem megszállottja a másiknak. értelmes módon törődik a külsejével, nem egomán hülye. van problémamegoldó képessége, ha családot alapít, akkor el is tarja. felelősséggel végzi a munkáját, tudja a párja, hogy mindenben számíthat rá. nem hárítja, nem szórja a kedvesére a dolgokat, ha neki épp kényelmetlen, vagy lusta rá. tesz erőfeszítést. olyan, akihez érdemes odabújni. nem kicsinyes, kinőtte a gyerekkort mentálisan is( nem hisztériázik a semmin és nem másokat lekicsinyelve akarja bizonyítani, hogy mekkora klassz egyed). nem feltétlen a divatos alfahím kategória az. sőt. a nyugis, kedves, férfi sokkal inkább férfi, mint az, aki saját magát állítja be menőnek, miközben csak nyafogni képes leginkább. nem a dolgaival büszkélkedik, hanem elég erős a válla ahhoz, hogy segítsen a terheket cipelni, de ezért ne akarja fényezni a glóriáját, mert ténylegesen ez a dolga.
milyen gyakran keveredsz nézeteltérésbe a rokonaiddal?
-
Az nagyon rossz,van hogy másodpercek alatt elfelejtek dolgogat.Elindulok a konyhába vmi miatt,meglátok mást stb.....visszamegyek a szobába elfelejtve a dolgot.
Mi tesz férfivá egy férfit?Fejtsd ki,hogy általánosságban és szerinted. -
Attól függ, hogy mit értesz vadhús alatt. (Írd be Googlebe, és nézd meg a képtalálatokat. :|)
Milyen a rövidtávú memóriád? -
Nemtom a nevét, csokis piskóta csokis krémmel a tetején, meggydarabokkal.
Szereted a vadhúsból készült ételeket? -
nem szoktam annyit inni. nagyon ritkán iszok alkoholt.
kedvenc sütid? -
Nőnap alkalmából beiszogatunk este a haverokkal.
Mikor voltál utoljára illuminált állapotban? -
mindegy, csak számomra kedves illető köszöntsön fel.
mai program? -
Vérfarkas. (tegnap asszonnyal sikerült elkapni az Alkonyat második részét a Cool-on.)
A nőnapot vagy a valentin napot tartod többre? -
Csak finoman, ha nem akarom, hogy túl nagyot koppanjon az illető.
Milyen állat lennél, ha választhatnál? -
Csak nagy ritkán.
Tudom, csak húzlak. :P (Másfelől meg, nem számít, mert így is úgy is meghal. Ahogy mindenki más.)
Szereted összetörni mások illúzióját? -
A szép dobozokat elrakom. :D Amúgy nem ugyanaz, mert a növény élőlény, a doboz meg egy tömeggyártott kartonpapír vagy műanyag.
El szoktad olvasni a vásárolt élelmiszerek összetevőjét? -
Ki is lehet szárítani a virágokat. :)
Csak 1-2-vel. De engem nem nagyon érint, mert se az állatokat se a növényeket nem bántom.
És akkor ne vagy szomorú, mikor elfogy a csoki, és ki kell dobni a dobozt? :P -
Csokinak. Pontosabban az ehető dolgoknak, tegnap pl. sütit kaptam. :D A virágnak is örülök, mert szép... De úgyis elhervad, és szomorú leszek, amikor ki kell dobni.
Tisztában vagy azzal, hogy a hazai növények-állatok közül mi védett? -
Ha rajtam múlik, akkor, amikor tönkremegy.
Minek örülsz jobban, a csokinak vagy a virágnak? -
#88834 Köszönjük. ^_^
#88835 Nemtom, emlékeim szerint mostanában nem ment tönkre semmim.
Milyen gyakran cseréled a telefonodat? -
köszönöm szépen, kedves vagy 
táp az asztali gépben.
neked? -
Igen,bár egy kicsit fázok.
Milyen elektronikai eszközöd ment tönkre legutóbb?
Boldog nőnapot videóbabynak és chhaya-nak.
-
igen, volt, amit ki is szedtem.
#88831 fél7-kor, kb 5 órát aludtam.
nálatok is kellemes tavaszias idő van?
-
8 után nem sokkal. Olyan 7 órát.
Szoktad a varrataidat piszkálgatni? -
10 előtt nem sokkal.
Te? Mennyit aludtál? -
munkahelyen a főnöktől és egyesektől muszájnak érzem, azok nem fontosak. ismerősöktől, rokonoktól, akik akár virtuálisan, telóban, személyesen felkösznötenek, azok fontosak.
mikor keltél ma? -
Egyelőre csak virtuálisan. Tegnap volt személyes, ma is lesz, meg valszeg hétfőn is melóhelyen.
Fontosak számodra az ilyen köszöntések? -
házit.
felköszöntöttek ma már? -
Semleges.
Szoktál szörpöt inni? -
3-mat. tegnap meg 1-et.
#88824 szeretem, jókat lehet nevetgélni rajtuk.
jessica alba szimpatikus színésznő? -
Általánosságban? Igen.
Zene és film paródiákból van pár elég jó, de néha nagyon mellé lőnek.
Amúgy, nem rossz. Erről ennek a paródiája ugrott be. Eleinte nem is tudtam, hogy az egy másik szám paródiája. :D
Eddig hány virágot kaptál ma? -
Az Amish Paradise verziót jobb szeretem.
Szereted a paródiákat? -
Csak sütni szoktam. Azokat a recepteket tudom fejből.
Mit gondolsz erről a számról? -
Nem.
Fejből tudod a recepteket, vagy inkább leírás alapján főzöl? -
a műszak végének.
festettél már önarcképet?