98347
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    nem igazán, ahhoz meg kell dolgoznia az illetőnek, hogy direktbe szétcikizzem a fejét.(akkor is sajnálom szegényt általában)
    (megnevettettél :D)

esti program?
  • Calver
    hátööö... muszáj magamat mások kárára szórakoztatni (és általában sikerül is)

te mennyire vagy ilyen?
  • videobaby
    nem tudom, én csak olyanoktól kaptam a virágokat, akiket szeretek, a munkahelyi meg olyan, hogy kap mindenki, így ott sem kínlódtattam a főnökömet. max a puszi után megmondtam neki, hogy a borotva igen hasznos termék a ffiaknak, feltéve, ha használják is.

mindig muszáj valami csínt elkövetni? :D
  • Calver
    mínusz egy tetszőleges "szerinted"
  • Calver
    szinte csak lakáson kívül voltam

szerinted mi a legkreatívabb módja szerinted az emberekkel szórakozásnak, ha az ember valami oly' ártatlan dolgot művel, mint nőnapon rózsát osztogat?
  • Calver
    hajlamos vagyok mások ostobaságára elég egyértelmű nemtetszéssel reagálni, és - bár ezért nem vagyok annyira oda, de kurvára nem tudok vele semmit kezdeni - villogtatni saját hatalmas intellektusomat. előbbi annyira nem zavar, utóbbi... meh.

neked?
  • videobaby
    ha nem hagyom rá a másik félre az akaratát, vagy ő nem hagyja rám az én akaratomat. (belemászunk egymás intimszférájába)előfordul, olyankor lehet visszakozni. a másik, amikor azt hiszi, hogy jobban tudja mi van a buksimban, mint én magam. attól eléggé be tudok gurulni.

voltál ma lakáson kívül?

• chhaya #88853
    Szerintem sem korfüggő. Inkább azon múlik, hogy a két ember felkészült-e rá, anyagi és érzelmi szempontból egyaránt.

Mi a leggyakoribb konfliktusforrás, ami miatt általában veszekszel vagy veszekednek veled?
  • videobaby
    kell hozzá olyan férfi, akinek érdemes szülni. nem annyira korfüggő, kettőn múlik.

szerinted?
  • The Protector
    Eléggé gyakran,de ezek egészséges nézeteltérések.

Hány éves korodban vállalnál gyereket?Vagy a megfelelő pártól függ?
  • videobaby
    általánosságban: pénztárcája. nem kommentelném.
    szerintem: egészséges mértékű ego, nem vinnyog, nem siránkozik, nem hiszi, hogy mindenkinél okosabb, erősebb. viszont, lehet rá számítani, képes megvédeni a másikat, kiáll barátai, családja mellett. nem akar önigazolásként másokat leigázni a hülyeségeivel. tud bocsánatot kérni, tud békülni. irányítja a kedvesét (ha van), de nem megszállottja a másiknak. értelmes módon törődik a külsejével, nem egomán hülye. van problémamegoldó képessége, ha családot alapít, akkor el is tarja. felelősséggel végzi a munkáját, tudja a párja, hogy mindenben számíthat rá. nem hárítja, nem szórja a kedvesére a dolgokat, ha neki épp kényelmetlen, vagy lusta rá. tesz erőfeszítést. olyan, akihez érdemes odabújni. nem kicsinyes, kinőtte a gyerekkort mentálisan is( nem hisztériázik a semmin és nem másokat lekicsinyelve akarja bizonyítani, hogy mekkora klassz egyed). nem feltétlen a divatos alfahím kategória az. sőt. a nyugis, kedves, férfi sokkal inkább férfi, mint az, aki saját magát állítja be menőnek, miközben csak nyafogni képes leginkább. nem a dolgaival büszkélkedik, hanem elég erős a válla ahhoz, hogy segítsen a terheket cipelni, de ezért ne akarja fényezni a glóriáját, mert ténylegesen ez a dolga.

milyen gyakran keveredsz nézeteltérésbe a rokonaiddal?

• The Protector
    Az nagyon rossz,van hogy másodpercek alatt elfelejtek dolgogat.Elindulok a konyhába vmi miatt,meglátok mást stb.....visszamegyek a szobába elfelejtve a dolgot.

Mi tesz férfivá egy férfit?Fejtsd ki,hogy általánosságban és szerinted.
  • Fresh Duke
    Attól függ, hogy mit értesz vadhús alatt. (Írd be Googlebe, és nézd meg a képtalálatokat. :|)

Milyen a rövidtávú memóriád?
  • chhaya #88847
    Nemtom a nevét, csokis piskóta csokis krémmel a tetején, meggydarabokkal.

Szereted a vadhúsból készült ételeket?
  • videobaby
    nem szoktam annyit inni. nagyon ritkán iszok alkoholt.

kedvenc sütid?
  • Barnabyka
    Nőnap alkalmából beiszogatunk este a haverokkal.

Mikor voltál utoljára illuminált állapotban?
  • videobaby
    mindegy, csak számomra kedves illető köszöntsön fel.

mai program?
  • Barnabyka
    Vérfarkas. (tegnap asszonnyal sikerült elkapni az Alkonyat második részét a Cool-on.)

A nőnapot vagy a valentin napot tartod többre?
  • chhaya #88842
    Csak finoman, ha nem akarom, hogy túl nagyot koppanjon az illető.

Milyen állat lennél, ha választhatnál?
  • Fresh Duke
    Csak nagy ritkán.
    Tudom, csak húzlak. :P (Másfelől meg, nem számít, mert így is úgy is meghal. Ahogy mindenki más.)

Szereted összetörni mások illúzióját?
  • chhaya #88840
    A szép dobozokat elrakom. :D Amúgy nem ugyanaz, mert a növény élőlény, a doboz meg egy tömeggyártott kartonpapír vagy műanyag.

El szoktad olvasni a vásárolt élelmiszerek összetevőjét?
  • Fresh Duke
    Ki is lehet szárítani a virágokat. :)
    Csak 1-2-vel. De engem nem nagyon érint, mert se az állatokat se a növényeket nem bántom.

És akkor ne vagy szomorú, mikor elfogy a csoki, és ki kell dobni a dobozt? :P
  • chhaya #88838
    Csokinak. Pontosabban az ehető dolgoknak, tegnap pl. sütit kaptam. :D A virágnak is örülök, mert szép... De úgyis elhervad, és szomorú leszek, amikor ki kell dobni.

Tisztában vagy azzal, hogy a hazai növények-állatok közül mi védett?
  • Fresh Duke
    Ha rajtam múlik, akkor, amikor tönkremegy.

Minek örülsz jobban, a csokinak vagy a virágnak?
  • chhaya #88836
    #88834 Köszönjük. ^_^

#88835 Nemtom, emlékeim szerint mostanában nem ment tönkre semmim.

Milyen gyakran cseréled a telefonodat?
  • videobaby
    köszönöm szépen, kedves vagy
    táp az asztali gépben.

neked?
  • The Protector
    Igen,bár egy kicsit fázok.

Milyen elektronikai eszközöd ment tönkre legutóbb?

Boldog nőnapot videóbabynak és chhaya-nak.
  • videobaby
    igen, volt, amit ki is szedtem.
    #88831 fél7-kor, kb 5 órát aludtam.

nálatok is kellemes tavaszias idő van?
  • Fresh Duke
    8 után nem sokkal. Olyan 7 órát.

Szoktad a varrataidat piszkálgatni?
  • chhaya #88831
    10 előtt nem sokkal.

Te? Mennyit aludtál?
  • videobaby
    munkahelyen a főnöktől és egyesektől muszájnak érzem, azok nem fontosak. ismerősöktől, rokonoktól, akik akár virtuálisan, telóban, személyesen felkösznötenek, azok fontosak.

mikor keltél ma?
  • chhaya #88829
    Egyelőre csak virtuálisan. Tegnap volt személyes, ma is lesz, meg valszeg hétfőn is melóhelyen.

Fontosak számodra az ilyen köszöntések?
  • videobaby
    házit.

felköszöntöttek ma már?
  • chhaya #88827
    Semleges.

Szoktál szörpöt inni?
  • videobaby
    3-mat. tegnap meg 1-et.
    #88824 szeretem, jókat lehet nevetgélni rajtuk.

jessica alba szimpatikus színésznő?
  • Fresh Duke
    Általánosságban? Igen.
    Zene és film paródiákból van pár elég jó, de néha nagyon mellé lőnek.

Amúgy, nem rossz. Erről ennek a paródiája ugrott be. Eleinte nem is tudtam, hogy az egy másik szám paródiája. :D

Eddig hány virágot kaptál ma?
  • chhaya #88824
    Az Amish Paradise verziót jobb szeretem.

Szereted a paródiákat?
  • Fresh Duke
    Csak sütni szoktam. Azokat a recepteket tudom fejből.

Mit gondolsz erről a számról?
  • chhaya #88822
    Nem.

Fejből tudod a recepteket, vagy inkább leírás alapján főzöl?
  • videobaby
    a műszak végének.

festettél már önarcképet?