98409
-
igen, úgy másfél éve...
te? -
Mondhatni minden mufajbol van olyan zene ami tetszik, de amibol a legkevesebb van az a hip-hop..
Dohanyzol? -
Nincs vele bajom, főleg ha a jó a társaság és van már bennem egy kevés :)
legjobban utált zenei műfaj? -
4-esre is tanultam mar utolso 10 percben :) szerencsem volt.
Szereted a drum n basst? -
nem
Volt már olyan hogy az utolsó pillanatban tanultál zh-ra/dogára/vizsgára és mégis átmentél? -
inkabb nyelvtan bar mind2t egyforman utalom.
mostpedig megyek tanulni vagy igen ? -
Yoz #14873 nekem nem fekszik a fizika (ált. a fiuknak megy, hát nekem nem ment...)
irodalom vagy nyelvtan? -
Ha a 2 kozul kell valasztani inkabb adidas, tokmind1 egyik sem gyart az en meretemre ruhat.
atomfizikat utaltad? (most megyek tanulni:P) -
Yoz #14871 tea
Adidas vagy Nike? -
qper #14870 nekem most egész jó ez, kibékülök asszem vele :)
tea vagy kávé? -
neménvoltam #14869 inkább mint ez az átmeneti idő, de leginkább a nyarat várom
te? -
qper #14868 majd november magasságában veszek, mert a mostani már kezd szétmenni.
várod a havazást?
-
majd szétfagytam...
vettél mér télikabátot? -
qper #14866 jaja, egy német dogom. bár inkább veszem emberszámba mint állatszámba :)
hideg van kint? -
En soha.. nem szeretem ha barmi is van a csuklomon. Telefonon persze van ora..
Haziallatod van? -
qper #14864 ha a kettő közül kell választani, akkor szigorúan házibuli. a diszkóktól a hideg kiráz.
szoktál órát hordani? -
Hat, talan a kajak miatt, amugy annyira nem vonz az orszag. (bar kajak miatt mindenhova mennek, imadok enni ;] )
Disco vagy hazibuli? -
qper #14862 főleg, ha alhason vág az a laszti :D
elmennél szívesen Mongóliába? -
En mind2t szeretem ha igy eretted. vizilabdaztam, kosaraztam (nagyon keveset), loveszetre jartam es most kondizok(mar ha az utolso 2-t sportnak lehet venni)
Ha elveted es hasbavag a squash labda az azer fajdalmas nem? -
néha úszom, és squash-olok (gyk rendes nevén falitenisz :))
egyéni vagy csapatsport? -
Kiprobalnam szivesen 1x de csak viz folott, tudom nem szamit semmit, de valahogy megnyugtatobb megis ;] Legalabb elmondhatom hogy ugrottam egy szep hasast ha valami nem sikerul jol.
sporoltsz? mit?
-
qper #14858 neeeeem!! és azt hiszem ezt az élményt ki is hagyom az életelmből :)
Te? -
- Mit mond a pedofil a MÁV pénztárnál?
- Egy diákot Pestig.
Bungee jumpingolnal valaha? -
Nemigaz, a teve élete végéig bírja víz nélkül, sőt még tovább is :)
tudsz egy jó viccet? -
jó kérdés, gondolom igen :D
azt tudtátok, hogy pl a zsiráf jobban bírja a vízhiányt, mint egy teve? -
En inkabb tobbnyire felul a kepemen reszesitem elonyben :P es kb 2 eve meg csak :P de mar most utalom, omg.
A dromedar fele annyi ideig marad eletben viz nelkul mint a 2 pupu teve? :D -
qper #14853 :DDDDDD
noezen megborultam egy kicsit :))
Én egyébként az arcomon szoktam borotválkozni, de mindig hagyok egy kis bikinivonalat az ajkam és az állcsúcsom között :)
Mióta borotválkozol? (felül v. alul) -
szeretek, de nem az arcomat:) mert lány vagyok:)
hol szoktad borotválni..?
-
nem, nagyon rühellem :)
arról nem is beszélve hogy valami miatt pár órával borotválkozás után már úgy nézek ki, mint egy-két napos borostával... kellemetlen ügy, de legaláb még egy ok hogy ne vakarásszam magam minden nap :D
te? -
qper #14850 szerintem nem az. legalábbis remélem nem :D
szeretsz borotválkozni? -
én pl azért szoktam sima egypengéset használni, mert sokszor előfordul, hogy heti egyszer borotválkozom (lustaság rulez), így viszont a több penge közé egyszerűen beszorul a cucc. szóval én egypenge+ esetleg villany kombót használom.
korábbi kérdésre pedig: száraz fehér, 1-2000 forint körüli bor a kedvencem :)
mostanság ciki/nem ciki a borosta? -
qper #14848 Ez a topik nem erről szól, de ebben a topikban biztos találsz olyat aki tud Neked válaszolni.
Ebben a topikban válaszolni kell az előzőhozzászóló által feltett kérdésre, majd Neked is fel kell tenni egyet.
Miért akarsz ilyern beretvát használni? -
Blackluck #14847 Hali!
Nem tudom befér-e a témába de nem találtam jobbat, azt szeretném megkérdeni nem tudja-e vki hol lehetne venni olyan régi fajta borotvát amibe még a zsiletpengét kellett cserélni, lehetőleg bp-i cím érdekelne.
Köszi! -
tél!Én bírom a hideget...de a nyarat meg azé szeretem mert egyre kevesebb ruha lóg a csajokon :PPP
milyen zenét hallgatsz? -
qper #14845 bezony ám!! Imádom az őszt! Megvan a maga hangulata így ködöstül, esőstül, mindenestül :)
Melyik a kedvenc évszakod? -
vörös!de van szőlőnk és ott fehér van :)
szereted ezt az időjárást? -
qper #14843 abszolute felesleges.
amíg iylen politikusaink vannak, tutira az.
vörös vagy fehér bor nálad a favorit? -
már szavaztam!fölösleges!
szerinted az? -
neménvoltam #14841 én mégnem szavazhatok
te? -
alapkövetelmény...van erre egy mondás is: sose bízz hatalmat olyan emberre, aki magát alkalmasnak tartja a feladatra.
biztos pártszavazó vagy? (más szavakkal, jobb- vagy baloldaninak tartod magad?)