Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esti program?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MI jó benne?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem hallottam semmit róla
szereted a havat?
Elköszönök most már, mennem kell, örültem neked.
Sok hó lesz az idén? Hallottál róla valamit?
Szereted a fehér csokit?
mi volt a legdurvább amivel munkád során találkoztál?
A munkám szeretem, változatos és pörgõs. Minden játszik, mint a jó boltban.
Hová mész továbbtanulni?
igazából én se tudom csak kerestem valamit és rátaláltam itt az egyik témába (ne kérdezdd mit :) )
untatlak?
de csak a napokban jött elõ :S
szted?
Volt ilyened?
Ám ja mindig belebukunk mostanság,de ha jó a capat és összeszoktak akk meg tudják/tudnák csinálni :)
Dominó nap után mit csinálsz?
neked?
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
melyik a legjobb fegyver szerinted?
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Brolly: nekem németjuhász szuka van
Este DominoDay?
milyen kutyád van?
te milyen gyakran rúgsz be?
Jó, hát ritkán táncolok, ha olyan alkalom van.
Be szoktál rúgni?
De.. hogyhogy? Azért nem vagy már "kislány" és biztos valami olyan alkalommal kellett táncolnod... Hogyhogy nem tanultál meg?
Te gondolom tudsz (Nõbõl vagy<#wow3>#wow3>)...
Szeretsz?
Tudsz táncolni?