98415
-
Gyúrok vazze, lassan 5 éve heti 3szor mellette futok heti 2szer.
Te? -
Nincs.
Testépítéssel foglalkozol? (gyúrsz vázze?
)
-
Igen a bal fülembe van egy kis fekete kő fülbevaló.
Tetoválásod van? -
Sötétkék.
Szúrták már ki a füled? -
110-120
milyen színű felsőt hordasz a legszívesebben ? -
lesz, jólenne mondjuk ZMNE-n valami katonai szakon
mennyire tippeled az IQd? -
MIT. A Massachusetts Institute of Technology-n végzettek azzonnal el tudnak helyezkedni a világ bármely pontján. Magyarországon a BME, SOTE, DOTE a legimpozánsabb, de ezek még nem nyitnak bármilyen ajtót.
Van diplomád?(melyik isi, melyik szak) ha nincs lesz-e? (melyik isi, melyik szak szeretnéd?) -
No.
Szerinted melyik diploma az jelenleg 2011-ben aminek van is értéke? Amire van kereslet? -
PErsze h lehet. Csak mértékkel igyad mert úgy mg löki a fejed h csak na ! :-))) Felénk murcinak hívják.
Van eladó tenisz ütőd ?
-
Persze. :) Finom, édes szőlő :D íze van. :)
Épp ma akartam inni, de már megindult a pezsgés, és ki kelett dobni. :(
A mustot akkor is lehet fogyasztani, mikor már elkezdett pezsegni?
(erjedni, úgy tudom) -
Vóótam fenn szombaton a Várban...mert borfesztivál volt.
Mustot szereted ?? -
A könyvtárba most épp 2 méterre ül egy tőlem :DDD. Igen sajnos egyre több a niggerállat. Ez nem jó..... 
Naószt! Vótáá fent szombaton? -
Nyáron elköltöttem az összes megtakarításom, de most megint próbálok félretenni valamennyit.
Észrevetted, hogy egyre több néger él az országunkban? -
Szerintem biztos, hogy terror volt, és a kormány nem is tudta, mertha azt nézzük ok, hogy egy gép véletlen belecsapódik az egyik toronyba, pont kifogyott az üzemanyag, lesüllyedt a tolóerő nélkül, stb stb, dehogy a másik toronyba is belevágódott egy, és a Pentagonba is?
Ez nem kérdés, mert szándékosan repültek bele a gépekkel a tornyokba, szóval terror, és szerintem még a gyurcsány se lenne ennyire hülye, mert az a sok ember, aki meghalt, annyival kevesebben fizetnének áfát...
Szóval a kormány keze ezért nem volt benne, és még számtalan ok :)
Egyébként érdekel a téma, és másfajta balesetről, katasztrófáról is szeretek műsort nézni, érdekelnek a miért-ek, és ahogy ezeket műsorba szedik.(de bár ne lennének ilyen műsorok)
Gondolsz a jövődre, hogy mi lesz holnap, vagy azután, teszel félre egy kis pénzt vészhelyzetre(pl. ha megszűnik a munkahelyed), vagy ha megkívánsz valamit, azt meg tudd venni a kiadások befizetése melett?
-
Abszolút semmit. Nem vagyok tűzijáték párti, sajnálom rá azt a pénzt, azért az 5 perc élményért. Állami szinten is hülyeség szvsz. Kisebb koromban, még a legális időszakban petárdáztam párszor, ami ugye nem volt drága.
2001. szeptember 11-éről mi a véleményed? Sokan sokfélét belemagyaráznak, hogy valóban terror volt-e vagy a kormány keze is benne volt-e. Nos? -
Nem igazán lőporra gondoltam, bár azzal is el lehet lenni.. :)
Gyógyszertárban tudom, hogy sok mindent lehet kapni a gyógyszeren kívül.. :D, de úgy tudtam, hogy a salétrom vásárlása engedélyhez van kötve, mivel van olyan robbanóanyag, aminek ez az úgymond "alapanyaga", szóval veszélyes "játékszer". Egyébként salétromot szeretnék egybeolvasztani cukorral, kihűlés után begyújtani, és úgy füstőlne, hogy az egész házat beborítani, persze nem kívülről, nem a szombámban.. :D
Tegnap este városnapon (Albertirsa) a Hooligans lépett fel, ha nem is kedvenc, de nagyon jó volt újra hallani azokat a régi dalokat. :)
Egyébként disco párti vagyok. :)/nem halottam még, hogy egy disco zenével teli környezetben használnák az "együttes" szót, vagy csak reggel van még.. :D/
Kb. mennyit szoktál szilveszterkor tűzijátékra költeni, és milyen típusú rakéták a kedvenceid? :) -
Családi ebéd, délután/este megyek koncertre.
Kedvenc együttesed? -
Igen szórakoztató tud lenni egyik másik. (Salétromot gyógyszertárban tudsz pl venni, vagy neten rendelni)Feketelőport, egész jót lehet csinálni, de babra munka. A faszén minősége meghatározza az alkotók %-os arányát (ez tapasztalat). Petárdába/vízibombába viszont nem a legjobb.
Sajnos azokhoz a munkákhoz amiből pénzt is lehet csinálni, pontos hőmérők, jó mérlegek és drága palládium-katalizációs berendezés, lab-os lepárló, és egy rakás II. kategóriás anyag kell:( min 1 millió+)
Nagyon hanyag, slendrián ember vagyok, de a kémiában/vegyészetben én is magasra teszem a nívót.
most 2 gyomirtó hatóanyagának koncentrálásával és kristályosításéval foglalkozok (1 hónapja meg sem mozdultam) ha kész polietilénglikollal, vagy ami vivőanyag kéznél lesz keverem. Pont ma láttam egy filmet egy jó ötlettel, hogy üvegdarát is tesznek bele. Ez így egy igen hatékony bár emberi szervezetre is veszélyt jelentő bőrön át felszívódó + az üveg miatt a véráramban is jelentkező idegméreg-kombo lesz. Haszna igazából nincs, mert patkányméreg van kevésbé macerás, de ez a méregbeviteli módszer régóta csiklandozza a fantáziám. izzadt tenyerű ember gyakorlatilag azonnal kell, hogy égő zsibbasztó fájdalmat érezzen. kb 0,05-0,2 gramm felszívódása már légzésbénulást okozhat 20 percen belül.
Holnap mi a progid? -
Nem-nem, bár van egy két recept, amit szívesen összedobnék, csak nincs hozzá pl. salétrom.
A hobbielektronikában vagyok jártas, itt ugyanúgy lehet kísérletezni, most a hétvégén is sor kerül egy ilyen akcióra. :)
Jó dolog a kísérletezés, szereted, mi lesz abból, amit csináltál, stb?
Persze úgy, hogy a végeredmény ne lehessen életveszélyes. -
sajnos nem tudom, attól függ kihez mérem magam. Matekból jó vagyok, de sok ismerősöm jobb. Németből jó vagyok, de szintén van jobb tőlem. ha az összes képességemet nézem a 3D-s tervezés megy talán a legjobban.
szoktál otthon vegyészkedni (amatőr szinten)? -
el szoktam olvasni, kivétel ha stilisztikailag hibás, mert akkor fájdalmas még olvasni is. ha valamit elsőre nem értek meg, azzal nem foglalkozom, csak ha nagyon érdekel.
mi fejezi ki legjobban az értelmi szintedet? más szavakkal: miben vagy a legjobb? -
könyvek a hasznosabbak, de ezt sajnos sok tanár is tudja ezért nem 1x találkoztam azzal, hogy egy tantárgyat (pl szilárdságtan) olyan specifikus megközelítésben és "érdekes" tematikával nyomta, hogy egyetemi szinten se volt hozzá megfelelő jegyzet. csak a karon kb 30!-féle (nem túlzok) könyv dolgozza fel ezt a témakört. van köztük jó és szar is, de a kézikönyvekben minden meg van MSC-hez is elég. de nem..........
amúgy szeretek könyvből tanulni és hiszek abban, hogy ez a magolós/dolgozatos baromság csak a porosz agyrém hagyatéka. nyilván beszámoló az kell, de azokra a képletekre nagyon kevés ember emlékszik, amit 1-2 évvel ezelőtt tanult. A könyvekben viszont "eláll" és pl gyógyszerészetben szigorúan tilos "emlékezetből" dolgozni. van egy eljárásrend, amibe a irodalom ellenőrzése kötelező minden munkafolyamatnál és ezt dokumentálni is kell.
el szoktad olvasni az ilyen hosszú válaszokat? (én 50%-ben nem) -
de még milyenek!
tanároktól, vagy könyvekből/jegyzetekből tanulsz jobban/könnyebben? -
Bizony van!
Le lehet gyártani minimális költséggel és el lehet adni nyomorodott lelkivilágú embereknek, akik ozmózistól kezdve a cukorbetegségig mindent gyógyítanak majd vele (mindhiába)

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak (arra)? -
Mindkettő.
Szerinted van értelme a sólámpának? -
nem. mindig más van, főleg különlegesebbek.
Kutya vagy macska? -
nem. ülve párszor aludtam el. fekve tudok csak mélyen elszenderedni.
Karácsonykor van valami hagyományos ünnepi menü? pl sült kacsa? :) -
Egyszer betévedt a kertünkbe egy kis kacsa, 2 hétig nevelgettük, aztán elpateroltuk vidékre csórikámat.
Minden pózban el tudsz aludni? -
Híradót. sorozatokat filmeket már neten nézek amikor van idő. Transformers 3-ból csináltam egy 5 felvonásos művet :D
Fogadtál már be állatot? (macska, kutya, madár) -
összesen kb 15 db.
Mi az a tv műsor amit ha tehetsz mindig megnézel a tv-ben ? -
féloff:
1: Ezt a Gladiátort nem láttad??? 5 Oskar+ vagy 4x adta TV2 :)
2: ez valami sátánistagenyó jel?
kérdés: 57270-en!
-
sima. kézzel nem téphetős.
hány csavarkulcsod/kalapácsod/fogod/és csavarhúzód van otthon kb? -
zorovpeter #57269 Igen.
Mind a két oldalán ragadós vagy sima cellux? -
nem tom. 200000 kb. HUF.
Jól érzed magad az isiben/melóhelyen? -
nincs
milyen árban van egy jobb? -
nem.
Van teniszütőd? mennyibe fájt? -
Eu-t leszarom , a többivel nincs gond.
Szeriinted a US Open en eláll az eső ? -
régebben igen. esőben mindig megjöttek a gondolataim, meg ált akkor nyugi van.
mennyire ismered a BTK-t, a vám-jogszabályokat és a polgári törvénykönyv valamelyik részét esetleg az EU-s jogszabályokat? -
extramagascsaj #57263 Itt nincs fülledt idő. Most is el van borulva. Szemerkél az eső.
Szereted az őszt? -
xido #57262 Egyenesben vagyok,de az a 10 milla jöhetne:)
Unod már ezt a véget nem érő fülledt időt?