98415
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    Hány óra napi alvás = Naponta hány óra alvás..
  • Tarajos Sül
    Egyébként semmi gond, nem vettem támadásnak, csak hozzáfűztem a véleményem.
    Ötletek vannak, hogy mit lehetne csinálni a topikkal(a bezáráson kívül.. xD :D :D )de a megvalósításuk más kérdés..
    Egyébként nem gond, ha minden második hsz-ed a tiéd, én is minden második alkalommal írnék, ha rajtam kívül csak egy emberke írna ide. :)
    ON.
  • Tarajos Sül
    Nem, inkább csak a hsz-eket nézem meg ott, mert úgyis megyek a speckó felületre, ott vissza tudok nézni majdnem mindent, annélkül, hogy a topikjába mennék, mert úgyis az admin felületen van dolgom.. :)

Hány óra napi alvás szükséges neked ahhoz, hogy egyszer se ásítsál, vagy pislogjál "laposakat?"
  • ressy14
    Színésznő kedvencem nincs, csak színész. Ő Jim Carrey.

Szoktál szavazni a nagy szavazó topikban?
  • Ic3 m4n
    1-2-t láttam eddig, azok tetszettek, főleg Megan Fox. :)

Kedvenc színésznőd?
  • jhetedikj
    A gyógyszergyártó cégeknek nem érdekük megtalálni az ellenszert, viszont így rengeteg pénzt tehetnek zsebre.

Láttad a Transformers filmeket, tetszett?
    (Mi lenne ha adnánk valami rangot a legtöbb kérdés feltevőjének, meg lehetne ezt oldani?)
  • ressy14
    Fogalmam sincs. Én attól tartok, hogy majd lázadás vagy polgárháború fog belőle kibontakozni. Jobb lenne, ha az európai nagyhatalmak előre pakolnának oda vagy a közelbe hadcsoportokat, tuti ami biztos. Bár inkább kezdjenek kijönni a gödörből, velünk együtt. Álom, édes álom...

Mikor fogják feltalálni a rák ellenszerét?
    (Ui.: szerintem soha)

Ja még valami. Nem támadásnak szántam, ha véletlenül annak hitted, csak valami ötletet lehetne kitalálni, ha netalántán vészesen kihalna eme remek topic. (Egyszer-kétszer napokig nincs új poszt, én meg nem akarom, hogy minden második posztoló én legyek.) bocsi a hosszúságért
  • Tarajos Sül
    #57574:
    Fontos is, de ahogy van szabadidőtök, és nekem is, úgy válaszolunk, kérdezünk. :)
    A középső körasztalos, figurás kép ötlete nagyon tetszik a szövegbuborékokkal, csak kicsit alakítani kell rajta a jobb olvashatóság érdekében, de zsoltioregonnal még nem tárgyaltam, hisz övé az ötlet.

Nagyon is.
    Bár tudom, hogy egészségtelen, ígysem élek nagyon egészséges életmódot, ezért csak buliból hazajövet eszünk a csipet-csapattal gyorskaját, mikor útba esik hazafelé, és akkor éhesek vagyunk.

Milyen lehet most Görögországban a helyzet, hogy sajnos nyilvánvaló a közeli csőd? Mi lesz egy országgal, ha becsődöl?
    (Nem politikai kérdés. :) )
  • jhetedikj
    Szoktam, de nem mindig jön össze amit előre eltervezek.

Szereted a hamburgert?
  • predator1982
    órát mindíg, ha kilépek itthonról, általában egy gyűrűt is, karkötőt hébe hóba:-)

munkaszüneti napokra, mint pl. a mai, szoktál tervezni előre (itt most azt értem, hogy ez egy fix nap majdnem mindenkinek, igy könnyebb a barátokkal/családtagokkal egyeztetni?!)
  • Ic3 m4n
    Nem vagyok válogatós, 1-2 van amit nem szeretek, pl: kelkáposzta főzelék, sült tök.. most csak ezek jutottak eszembe.

Hordasz valamit a kezeden? (óra, karkötő, etc)
  • ressy14
    Remélem nem. Bár ennek Tarajos Sül kollégának kellene fontosnak lennie.

Milyen kajákat nem szeretsz?
  • Desiderata #57573
    mindenképpen, én a CBA-ban veszem 130 Ft-ért, de abból kapásból kettőt kell megenni

kihalt a topik?
  • Tarajos Sül
    Alap, mazsolával, és sok túróval a legfinomabb, rétest, a laza, finom ropogós tésztája miatt pedig még jobban kedvelem.
    Az más kérdés, hogy szoktam-e enni. :D

Szerinted egy kakaós csiga, ami nem is száraz, nem is szegény a kakaóban, megér 170Ft-ot?
    (talán életem egyik legjobb kakaós csigáját vettem meg ma 170Ft-ért, szerencse, hogy az egyik helyi pékségben)
  • predator1982
    nem tudom...vagy csak nem emlékszem

szereted a túrós rétest?
  • jhetedikj
    Még nem.

Van élet a halál után?
  • ressy14
    Nincsenek segítségére a társadalomnak, vagy az országnak, akkor 'monnyonle.

Hordasz már sálat, sapkát?
  • jancsika94
    Bestbest best OFF az nincs, de pl a Keresztapa 1, vagy a Törvényre törve, vagy Black Hawk Down nagyon tetszik.

Hippikről mi a véleményed?
    értem a hippi alatt, aki egész nap drogozik, vagy nem csinál semmit, de nem bántja embertársait csak úgy van...

• Ic3 m4n
    kapucni

kedvenc filmed?
  • ressy14
    Nem szoktam gyakran gyógyszert bevenni, max ha tényleg elviselhetetlen a fájdalom. Megfázás évente kb. 2-szer, akkor is csak akkor veszek be valami gyógyszert, ha épp van otthon (pl. neocitran), de azt is csak azért mert a sok tea után mást is akarok inni.. Én inkább az a picit szenvedős fajta vagyok, mert nem hiszek ezekben a "csodaszerekben".

Ha esőben sétálsz, hogyan védekezel? Esernyő, kapucni vagy inkább ázol?
  • Tarajos Sül
    Mint általában mindig, most sem tudok pontosan a kérdésre válaszolni :D, de nem szoktam DVD-zni, szóval, nem volt olyan, hogy megilyedtem volna filmnézés közben, maximum a Paranormal Activity közben, mikor pausera állítottuk, kimentünk, háttal ültem a tv-nek, kikapcsolt a dvd lejátszó a hosszú szünet miatt, halk volt a film, felhangosítottuk, és mikor kikapcsolt kb full hangerőn szólt az RTL Klub.. :D Azt láttad volna, hogy hogy menekülök.. :D De inkább sajnálatra méltó jelenetek ráztak meg lelkileg kicsit, mint pl. a KÖR-ben, mikor szegény csávó a kádban öngyi lesz.. :(, és a Paranormal Activity 1. úgy ahogy van, de főleg, amikor lelövik a rendőrök a csajt.., megsajnáltam. :(
    Bocsi, ha hosszú voltam.

Szerinted a vény nélkül kapható, reklámozott gyógyszerek hatásosabbak, a vényre, orvos által felírt, TV-ben, "még csak nem is hallottál róla" gyógyszereknél, vagy ugyanolyan a hatása?
    (Szóval ha megfáztál, bekapsz egy coldrex-et, iszol egy neocitrant, vagy elmész a dokihoz, annélkül, hogy bevetted volna a coldrexet, vagy a Neocitrant..)
  • zsoltioregon
    igen, de mostanában, hogy monitort nézem és sokat félrekalapálok leszarom.

Gyerekkorod fosatós filmje?
  • jhetedikj
    Voltam, de szar volt.

Használsz helyesírás ellenőrzőt a böngésződben?
  • zsoltioregon
    Igen, csak már mind ismerem és nem tudok oylan jót kacagni, mint anno.

Mész fel ma valahova bulizni?
  • artschi
    Igen, egy időben a gémsztár.

Szereted Hofit?
  • zsoltioregon
    Szex nélkül elég sokat:D, faszverést meg 2 naponta meg kell ejtenem, mert minden bajom lesz.

Van, vagy volt valami újság, amit megrendeltél rendszeresen?
  • jhetedikj
    1 órával tovább tart majd a szülinapi bulim, szóval nekem pont jó hogy akkor van. :D

Mennyit időt bírsz ki szex nélkül?
  • zsoltioregon
    Igen, de a kutyák miatt nincs.

Óraállításkor, volt már veled malőr, hogy késtél miatta, vagy éppen 1 órával hamarabb mentél valahova?
  • jhetedikj
    Néha szoktam ilyenkor is, ha zavar a fény felveszem.

Szereted a macskákat?
  • predator1982
    otthonról, szabin vagyok:-)

szoktál ilyenkor még napszemcsit hordani, amikor süt a nap? vagy csak kifejezetten nyáron? ha semmikor sem,miért?
  • ressy14
    Azért van laptopom, mert a sulihoz kell. 15,6"-os, mert a kicsi netbook csajos, és nekem nem kényelmes. Sokkal erősebb mint az otthoni PC-m, és hordozható is, meglepő. Azért ezt választottam, mert amikor vettem (március) még jó vétel volt. Előnye sok van, a merevlemeze talán nagyobb is mint ami nekem kéne. Hátránya, hogy nem programoz helyettem, de hát ez már csak így megy...:D

(bocs ha hosszú volt)

Jelenleg honnan gépezel?
  • predator1982
    ha nem tudnám már mire költsek, és lenne annyi felesleges pénzem akkor igen (én éppen most beszéltem le magam, arról, hogy nagy laptopot vegyek. minek? a kis notebook-om teljesen megfelel arra, amire én használom:-)

ha van laptopod, akkor miért? és miért azt választottad? előnyei, hátrányai?
  • Tarajos Sül
    Nem nagyon, sajna rá kelett keresnem a neten, mert halottam ezt a szót, csak nem volta benne biztos, szóval a star strek-et sem néztem, kinézetre ugyanolyan lehet.

#57544: Szép álom sajnos. Még a szeptemberi fizetésünket sem kaptuk meg. Én legalábbis, de az elmúlt több, mint 8 hónapban eddig mindig megkaptuk, ha nem is időben, de ennyit talán még sosem késett. :( (hó eleje óta)

Vennél tablet-et?
    (inkább a szélesebb fajtára gondoltam. )
  • zsoltioregon
    nem, de amennyi majonggal kapcsolatos izé van az üzenőfaladon gondolom te igen :D
    (a régi 486-os gépemen, volt egy majong játék, azt szerettem)

Babylon 5 sorozat bejött neked anno?
  • jhetedikj
    Jó, hogy mondod azt hiszem adok fel :D

Szoktál mahjongozni?
  • zsoltioregon
    5:30 és 6 között

adsz fel 5-ös lottót a hétvégén? (1,4 milliárd HUF)
  • Ic3 m4n
    kérdés:
    Mikor kelsz reggel általában?
  • Ic3 m4n
    Igen, egyszer.
    Még kicsik voltunk, olyan 12 évesek, és elmentünk vagy 6-7en ide mögénk az erdőt bebarangolni.. és eltévedtünk. Van egy temető itt a közelbe, és este 10 felé lyukadtunk ki ott.. rohantunk 6an 10 fele, annyira féltünk, azt hittem meghalok. :D
  • jhetedikj
    szeretem

Voltál már éjszaka temetőben?
  • Ic3 m4n
    yep, egy almát.

Dubstepről mi a véleményed?