98412
-
Hát mivel semmi dolgom nincs így nem igazán visel meg. bár jobb lenne ha már végre lenne valami munkám..
Gázzal vagy fával fűtötök? -
Plusz a hideg, szeles idő is közre játszik. De nem vagyok bőrgyógyász.
,,Forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez"
Megvisel a hétfői koránkelés, vagy simán tűröd?
-
Szereintem ez nem a hőmérséklettel függ össze, hanem a levegő nedvességtartalmával. Melegben párásabb a levegő, azért nem szárad ki.
Tud erre valaki jobb magyarázatot? -
Hááát. :)
Fogjuk rá, régebben fiatalabb volt, akkor jó, hogy jobban tetszett, de most is szimpatikus.
Nem értem.
Azt mondják, hogy a hidegtől(és nyáron ezt nem is tapasztalom)kiszárad a kezem. Valóban, nyáron nem volt repedezett, száraz, de most igen.
Ez nekem nem logikus. A melegtől kellene kiszáradni-a a kezemnek, nem a hidegtől.
Hogy is van ez? :) -
Úgy tudom, hogy igen és azért van mart lassú és a képeket amiket feltöltesz oda hamar letörlik.
Gombos Edinát jó nőnek tartod? -
Persze a Mélyen Tisztelt Házigazda számlájára :D
Hogyne! :D
Természetesen sok pénz, lenne mire költeni bőven, és hogy megtaláljam az igazit, mert eddig számtalan próbálkozással, és kapcsolatokkal nem sikerül, a harmadik pedig az, hogy ez a kettő össze is jöjjön. :)
Még mindig tiltva van itt az Sg-n a képfeltoltes.hu-rol linkelt képek beszúrása?
Ha nem, ha igen, miért volt, van ez? -
Megvalósítható lenne, csak ebben én sem tudok nektek segíteni. :)
Még az is sokat számít, hogy csak max. 10 ember jár ide, akiknek nem mindig van idejük feljönni és írogatni. Ezt a látogatói számot kellene megnövelni. Hogyan? Pl: ingyen sörrel
(Persze a Mélyen Tisztelt Házigazda számlájára :D )
Kifogtad az aranyhalat! 3-at kívánhatsz! Mik lennének ezek? :D -
:D
Ezen én is gondolkoztam.
Egyszerűen.
Kell egy program szerkesztő, mint pl zsoltioregon, aki összedobta a fejlévhez, háttérhez szükséges kódot, kreállhatna nekünk, valami szövegdobozt, aminek a két oldalán nyilak lennének.
A kérdések közül lehetne válogatni, ami szimpatikus beteszed, vagy eszedbe jut róla valami.
Persze biztos sok lenne az ugyanolyan jellegű kérdés, de erre is ki lehetne találni valami szókereső féle robot-ot.(ha ebben a szövegmezőben lévő szó(szavak) stimmelnének pl. az elmúlt 100db hozzászólás egyikével is, akkor jelezne valami.)
Szerintem, legalábbis az én elgondolásom szerint, ha van kérdés, egyszerűbb megválszolni, mint utána feltenni egy másikat.
Sokszor én is így vagyok vele, hogy milyen kérdést tegyek fel?
De ha a fent említett dolgot össze lehetne hozni, akkor valamilyen szinten lenne gondolatod a kérdésről, és lenne forgalom is a topiknak.
UI: persze ha találnánk valami programozó kollégák, akkor be tehetne majd egy figyelő alkalmazást is arra, mikor megjelenik az "xy hozzászólás érkezett" sárga szöveg, és ha megjelenik, akkor frissití a szövegbeviteli ablakot, amibe most írok, így nem lenne keveredés.
Bocsi, hogy hosszú voltam. :(
Ötletnek jó? Szerinted megvalósítható? -
Semmiképpen nem javasolnám a bnőm még ha kicsi is lenne a melle.
Habár most belegondoltam, ha ronda is volna meg "öreg" is kicsi mellekkel és már több éve hazások is volnánk lehet hogy utálnám is már, akkor ha van rá pénze akkor csinálja meg mit bánom én mit csinál magával. :D
Hogyan tudnánk elérni, hogy a topik Top10-es legyen? -
Nincs róla véleményem, nem játszottam még vele.
De a játék stílusa az tetszik. :) (hogy emberek mindennap te irányítod)
Szerinted jó, neked tetszik az ötlet, ha egy csaj/nő műtéti úton megnagyobbítatja a melleit?
(Ok gáz, hogy kicsi valakinek, de ne tegye tönkre magát mesterséges anyagokkal, ha engem kérdezel. :) ) -
Nekem ugyan nincs, de biztos jó szórakozás. :)
A Sims játékot szereted? -
Az nem kifejezés. Tuti.
Persze mindig is lusta voltam tanulni, ami érdekel, azt nem kell megtanulnom, odafigyelek, és megjegyzem, így lettem villanyszerelő, de jobban tepernék, hogy máshova is felvegyenek. Ez a MÁV-os munkahely egy álom, még akkor is, ha elmegyek, mert jó benyomás minden önéletrajzban, ha itt szereztem tapasztalatot. (szerintem)
Kedveled az RC modelleket?
Van neked otthon?
(Távvezérlésű autó, csónak, repülő stb.) -
Szerintem mindkettőnek rajta kéne lennie. Naggyal a "HUNGARY" kicsivel a "MAGYARORSZÁG" felirat.
Ha újrakezdhetnéd a sulit, jobban tanulnál? -
Automata kereséssel megkerestem az összeset majd a leggyakrabban nézett tv-ket előre raktam, sport, zenei csatornákat is egymás mellé rndeztem, ami meg nagyon nem érdekelt az hátra került vagy kitöröltem.
Mit szólsz ahhoz, hogy sportolóink ruháin ezután a nagyobb nemzetközi versenyeken nem a "HUNGARY" hanem a "MAGYARORSZÁG" felirat szerepel majd? -
Nem szeretem őket. Így is tele van a magyar könnyűzeneipar énekesekkel, nem kellene többet kreálni.
A TV-den mi alapján állítottad be a csatornákat a csatornahelyekre? -
Mostanában sehol nem voltam, de kéne már tartani egy nagybevásárlást.
Szereted az ilyen zenés tehetségkutató műsorokat a tv-ben?
-
A zene stílusomból ez, de amikor ezt a számot énekelte Muri Enikő, akkor nagyon megtetszett, és az is, ahogy kinéz.. 

Piacra szoktál járni vásárolni, vagy hű maradsz a boltokban kapható termékekhez? -
9 körül
Kedvenc zenéd? -
Front, betegség, sok gépezés vagy fáradság miatt. Vagy az ürességtől. 
De ezt neked kellene tudni, mitől fájhat.
Holnap hánykor kelsz reggel? -
Fáj a fejem.
Mitől? -
Csak simán használom.
Hogy vagy ma? -
Persze, bár még van olyan személy, akinek nem tudom.
Milyen fogkrémet használsz?
Figyelembe veszed a javaslatokat, hogy pl, véd a baktériumoktól, eljut a hatóanyag a repedések(hez/be), vagy csak simán fogkrémet használsz, és kész? -
3 naponta kéne (villanyborotvával), de most hogy bejött a rossz idő, fázik az arcom csupaszon, ezért picit tovább megszoktam hagyni, úgy 5 napig.
Gondolkodsz már, hogy kinek mit veszel Karácsonyra? -
Van ébresztőórám, de ha későn fekszem le akkor a telefont is beállítom mellé.
Milyen gyakran borotválkozol?
-
Beválhat. De ki olyan hülye, hogy azt figyeli, hogy a parkoló autójához mikor megy oda ellenőr? A filmben jót nevettem rajta, de a valóságban idiótaság lenne.
Mi ébreszt reggel? -
-kívülről -
Kövesd Sami Nacery példáját. :P :D
(Taxi 1-2-3-4 főszereplője..)
Nem is tudom melyik részben volt, azthiszem akkor, mikor bement a terhességi tesztről véleményt kérni, hogy mit is jelenthetnek rajta a csíkok, és az üzletből kívülről távirányítóval kapcsolgatta a taxiján az ablaktörlőt, és az ablakmosót, mikor a parkolóőr, vagy ki volt az :D cédulát akart tenni az ablaktörlőhöz.. :)
Emlékszel rá?, szerinted beválhat? :D -
Vasárnap azért illik tovább aludni. :D
Mit tegyek, hogy ne rakjanak állandóan mindenféle reklám papírokat a szélvédőmre? -
most hogy mondod, azt hiszem nem, nem igazán figyeltem eddig, viszont rengeteg katicabogár van, de hogy honnan?!
korán van még? -
Nem értek hozzá, sose kellett használnom még, valami tekerő meg gombok is vannak rajta úgy láttam.
Nálatok megérkeztek már a varjak? -
van, szerintem nagyon praktikus, rengeteg melót levesz a vállamról:-)
tekerős vagy nyomógombos a mosógépetek?:D -
Nem. Gyűlölöm még csak a hideg gondolatát is. Jég, grrrr. 
Van mosogatógépetek? -
Soha.
Korcsolyázni szoktál? -
Nem szoktam, csak karórát, de azt is a sportosabb fajtából.
Síeltél már? -
Fizika és német nyelvből még 2006-ban.
Milyen ékszert hordasz? -
Ha valaki közeli ismerősnek feltétlenül kellene, akkor igen. Egyébként nem szokásom annak lenni :)
Melyik választható tárgyból érettségiztél/érettségizel? -
Ha egyszer kialszom magam 10-12 óra alatt, után 48 órát is kibírok ásítás nélkül. Amúgy 7-8 óra elég szokott lenni a normál napokon.
Lennél csontvelő donor? -
Hány óra napi alvás = Naponta hány óra alvás.. 
-
Egyébként semmi gond, nem vettem támadásnak, csak hozzáfűztem a véleményem.
Ötletek vannak, hogy mit lehetne csinálni a topikkal(a bezáráson kívül.. xD :D :D )de a megvalósításuk más kérdés..
Egyébként nem gond, ha minden második hsz-ed a tiéd, én is minden második alkalommal írnék, ha rajtam kívül csak egy emberke írna ide. :)
ON. -
Nem, inkább csak a hsz-eket nézem meg ott, mert úgyis megyek a speckó felületre, ott vissza tudok nézni majdnem mindent, annélkül, hogy a topikjába mennék, mert úgyis az admin felületen van dolgom.. :)
Hány óra napi alvás szükséges neked ahhoz, hogy egyszer se ásítsál, vagy pislogjál "laposakat?"