98412
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    ..de még mennyire.. :D
    Kibékültem a barátommal, 7 éve ismerem, de kedden még annál is jobban összevesztünk, mint amennyire az előtt, végülis igazam volt azokban, amiket a fejéhez vágtam, mert ha nem lett volna jogos, szóba se állt volna velem, és megmondta volna, hogy mit képzelek magamról.. Munkahelyen se volt uncsi, igaz, hogy takarítottunk.. :D

Hogyan lehet bekerülni a Class FM, Morning Showban, a fekete-fehér-igen-nem játékba?
    Amit szoktak mondani sms számot szerintem arra kell sms-t küldeni. De milyet, milyen tartalommal?
  • jhetedikj
    Pontosan 8, de nem nagyon használom a könyvjelzőket.

Mai nap jó volt? :)
  • Tarajos Sül
    100-nál több.. UPC
    Abból csak max. csak 5-t, ha szoktam nézni, néha-néha, amikor úgy van hangulat, akkor szétnézek, mi hol megy..

Töröltem a hsz-om, mert rájöttem, kissé magánügy, és nem tudna senki sem válaszolni a fontos részletek ismerete nélkül.

Hány könyvjelződ van a böngésződben, kb?
  • georgesmatyas
    B. Leszarom a szabadidőt. Munkabuzi vagyok. Szabadidőmbe is főleg, kertészkedek, vagy barkácsolok ami pediglen munka.

Hány TV csatornád van?
  • ressy14
    Mango termesztése. Gondolom az itteni éghajlat nem tetszene neki, ezért inkább megrohadna a mag a földben :D De próbálkozni lehet, még az is lehet, hogy te leszel az első magyar mango ültetvényes :D

Ha választhatnál: Inkább dolgoznál többet (pl: 12 óra) és több pénzt kapnál, vagy kevesebb munkaidővel (pl: 8 óra) kevesebb pénzért gályáznál (ebből kifolyólag jóval több szabadidővel) ?
  • Tarajos Sül
    Ez, és mostanság a most nyílt megaupload-os topic.

Ha elültetek egy mangó magját(ha lefejtem a hosszúkás burkot, és annak a belsejét), az ki fog kelni, ha igen mi lesz belőle? :)
  • georgesmatyas
    Ez, a Mi volt ebédre? és a Pub & Pussy Club

Neked?
  • Ic3 m4n
    de

kedvenc topicod?
  • georgesmatyas
    Feszültséglevezetés egyik formája.

Te nem káromkodsz?
  • jhetedikj
    Nem jól. Ha adsz az embereknek egy isteni célt akkor szerintem fizetés nélkül is dolgozni fognak.

Mit érsz el vele ha káromkodsz?
  • georgesmatyas
    Önkéntes munkát nem kell csinálni. Arra ott van sok rohadt bűnöző:), hogy szemetet seperjen stb. Bele kéne verni már a köztudatba, hgy nem szabad adakozni és úgy se hálálja meg senki a fáradozásaid.. Ha kell nekik a munkaerőm adjanak pénzt, vagy huzzanak a bds kqwa anykba!

Jól mondom?
  • Tarajos Sül
    Fával.

#57973: Van, de annyira el van kényeztetve.. Rokon jobban felkapja a vizet a ki-beb.szott macskán, ha kiabálnak rá, hogy huzzon ki a lakásból, mintha más dologról lenne szó.. -.- Ezért nem kedvelem a macskákat..

Ha dolgozol egy önkéntes melón, mert az egy jó dolog, ha segítesz az állatoknak, de akkor miből élnél meg?
  • georgesmatyas
    Egyik rokon a amcska sebes fülét kenegette vele. A macskának már nincs füle :S Nem sokat ér, csak placebó.

Van macskád?
  • ressy14
    Én kb. 1 éve szedem, nem rendszeresen, hanem hetente párszor, és azóta nem igazán voltam beteg, pedig téli időszakban 2-3-szor mindig megszoktam fázni. De piszok drága, ha azt nézed h naponta kéne szedni.

Mivel fűtötök?
  • Ic3 m4n
    németből bukdácsolok/tam, ezért inkább egyetértek veled, legyen a B

béres csepp ér valamit ?
  • georgesmatyas
    Már nem. Sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy németet nagyon elfelejtettem és nem pörög már úgy az agyam. Ismételnem kell :(

Nem is rég volt egy szájkaratém egy német szó kapcsán. A feszültséggyüjtőhatást (mechanikai), hogy fordítanád:
    Sammelnwirkung von Gespannungheit vagy
    Gespannungheitsammelwirkung? (Én a B-t használtam:)
    Tégy igazságot mester :D
  • Ic3 m4n
    nem igazán érdekel

tudsz valamilyen nyelven mesteri szinten?:D
  • Tarajos Sül
    *nem tudok
  • Tarajos Sül
    Miért csak szerettél volna?Nincs jég?
    Egyébként nem tudom, de görkorcsolyázni megkéne tanulni... :)
    (alul a kérdésben foglaltak miatt, meg amugyis.. :)

Szerinted jogos volt a megaupload.com leállítása?
    (Olvastam egy hsz-t, hogy nem a tulajok tehetnek róla, hogy ki, milyen illegális tartalmat tölt fel. Szerintem meg de, mert nem is ellenőrizték, ki, mit tölt fel..)
  • birdo #57966
    Addig amíg a saját választott képviselőmet nem hívhatom vissza, ha úgy gondolom....gondoljuk, hogy nem a mi érdekeinket képviseli, addig semmi nem érdekel a politikából...elvégre semmit nem tehetek ellene.
    Szerencsés vagyok, mert a környezetem velem együtt inkább a gazdasági oldalát értelmezi ... vitatja...és alkalmazza...így nagyjából tudom, hogy mi folyik körülöttem.

Korizni szerettem volna a jövő hétvégén a Balatonon...
    Tudtok korizni?
  • ressy14
    Szerintem sem vagy jós :D
    Egyébként én attól tartok, hogy ha egyre rövidebbek és enyhébbek a telek, akkor a nyarak meg gatyarohasztó melegek és hosszúak lesznek. Azt meg, hogy a global warming hogyan áll éppen, kérdezd a kutatóktól, vagy a jósoktól.

Szoktál politizálni (beszélni róla, érdeklődni felőle) vagy inkább kerülöd a témát?
  • Tarajos Sül
    Tetszeni tetszik, hogy süt a nap, + fokok vannak, de az már nem, hogy mindez talán még nagyobb előjele a globális felmelegedésének, és hogy közel van..
    Bár nem vagyok jós. :)

Szerinted?
  • Lyukasbogrács
    Voltam. Reggel 8-kor keltem, és fent voltam egészen éjfélig. Valamikor akörül aludhattam el.

Tetszik ez a tavaszias idő, vagy szánkóznál még?
  • georgesmatyas
    Mivel itt Én lettem a bunkó szomszéd és tisztaság van meg vagyok elégedve. A tömegközlekedés lehetne kicsit jobb.

Naószt! Voltál fent szombaton?
  • ressy14
    Kb. 3 perc gyalog, de ahova valójában járni szoktunk vásárolni az 5 perc gyalog.

Meg vagy elégedve a lakókörnyezeteddel? (kedves szomszédok, tisztaság,stb...)
  • jhetedikj
    Sárgabarack és cseresznye.

Milyen messzi van tőletek a legközelebbi bolt?
  • georgesmatyas
    Narancsot jobban szeretem, de kedvenc gyümim a szőlő

Önnek mi a kedvenc gyümije?
  • Ic3 m4n
    nemnéztem még belőle, annyira nem hoz lázba

narancs vagy mandarin?
  • georgesmatyas
    Dexter is jó. El is kezdtem nézni, de valamiért félbeszakadt.

Van ilyen, hogy: Így jártam anyátokkal. Szerintem egy rakás fos, de más él-hal érte.

Neked teszik, vagy nem?
  • Ic3 m4n
    s02 megvolt, de a dextert lesem most, hát aztkell mondjam nem sokkal van lemaradva a sopranos után, KURVA JÓ:D

láttál már belőle?
  • georgesmatyas
    A kutyám volt. Nem sírt, annyira szar nem lehet.

Hogy haladsz a Breaking Bad-el?
  • Ic3 m4n
    nem

szar érzés?
  • GyuriX2572
    Nem, mert kitörném a nyakam.

Voltál már bolhás?
  • Tarajos Sül
    Samsung Galaxy Ace

Örült ötletem van, de nem fogom kivitelezni(kevés esély van rá), szóval:
    Te vennél görkorcsolyát, hogy a BKV havi jegyének árát megspórolva görkorizzál pesten? (+ a lépcsőkön felmenni, lejönni)
    (Zugló vasútállomás - Keleti p.u. között)meg ahogy van dolgom..(nem sűrűn szokott lenni)
  • Ic3 m4n
    szilveszterkor, mert kicsit túl jólett a buli..

milyen telód van?
  • georgesmatyas
    Jager + Kóla, vagy pálinka őszlé. (módjával)
    Én amúgy a tiszta jóféle üveges borocskára, vagy a tiszta páleszre esküszöm.

Mikor okádtál utoljára és miért?
  • Tarajos Sül
    Néha érthetetlen vagyok, bocsi.. :D

Szoktam, most is rágózok. Sötétkék winterfresh.

Jövőhét végén cefreparty.
    Milyen töményet ajánlasz, mivel "öblítve"?
    Ez mindig probléma, állunk a polcok elött, és nézünk ki a fejünkből..
    Elvárás:Aminek íze is van, meg is nyalod utána a szád, nem csak a torkod kaparja, és tiszteled az italt, mert ha rosszul bánsz vele, akkor éjszaka megfagysz.. kivéve, ha hazavisznek.. :D
  • Ic3 m4n
    Nemigazán értem a kérdést, de ha megérdemli hogy semmibe vedd, akkor vedd semmibe..

/tubák: dohánytermék, orrba kell szívni, legális, és semmi mellékhatása nincs, csak kellemes mentolos íze van/

Rágózni szoktál? Ha igen, milyet?
  • Tarajos Sül
    Nem tudom mi az, gondolom valami káros szenvedélyhez szükséges kellék, sejtem, gondolom füves cigi, de büszek is vagyok rá, hogy nem tudom, megmondom az őszintét. :)

Szerinted kerüljek egy olyan embert, nézzem le, azért mert jogosan megérdemli, vagy sz.rjam le, és közeledjek hozzá, félretéve kisebb/nagyobb indulataimat, és használjam ki az ismeretségét, azt, hogy ki tudja, hátha az egyik ismerőse lesz az én nagy Ő-m? :D
  • Ic3 m4n
    Nem tudom, nem is érdekel.

#57945: jaaa, bocs, nem jutott eszembe.. hát eléggé bosszantó, de mindenhol megoldom ahol rá akarok gyújtani..

Tubákot már toltál? Tetszett?