98412
-
..de még mennyire.. :D
Kibékültem a barátommal, 7 éve ismerem, de kedden még annál is jobban összevesztünk, mint amennyire az előtt, végülis igazam volt azokban, amiket a fejéhez vágtam, mert ha nem lett volna jogos, szóba se állt volna velem, és megmondta volna, hogy mit képzelek magamról.. Munkahelyen se volt uncsi, igaz, hogy takarítottunk.. :D
Hogyan lehet bekerülni a Class FM, Morning Showban, a fekete-fehér-igen-nem játékba?
Amit szoktak mondani sms számot szerintem arra kell sms-t küldeni. De milyet, milyen tartalommal? -
Pontosan 8, de nem nagyon használom a könyvjelzőket.
Mai nap jó volt? :) -
100-nál több.. UPC
Abból csak max. csak 5-t, ha szoktam nézni, néha-néha, amikor úgy van hangulat, akkor szétnézek, mi hol megy..
Töröltem a hsz-om, mert rájöttem, kissé magánügy, és nem tudna senki sem válaszolni a fontos részletek ismerete nélkül.
Hány könyvjelződ van a böngésződben, kb? -
B. Leszarom a szabadidőt. Munkabuzi vagyok. Szabadidőmbe is főleg, kertészkedek, vagy barkácsolok ami pediglen munka.
Hány TV csatornád van? -
Mango termesztése. Gondolom az itteni éghajlat nem tetszene neki, ezért inkább megrohadna a mag a földben :D De próbálkozni lehet, még az is lehet, hogy te leszel az első magyar mango ültetvényes :D
Ha választhatnál: Inkább dolgoznál többet (pl: 12 óra) és több pénzt kapnál, vagy kevesebb munkaidővel (pl: 8 óra) kevesebb pénzért gályáznál (ebből kifolyólag jóval több szabadidővel) ? -
Ez, és mostanság a most nyílt megaupload-os topic.
Ha elültetek egy mangó magját(ha lefejtem a hosszúkás burkot, és annak a belsejét), az ki fog kelni, ha igen mi lesz belőle? :) -
Ez, a Mi volt ebédre? és a Pub & Pussy Club
Neked? -
de
kedvenc topicod? -
Feszültséglevezetés egyik formája.
Te nem káromkodsz? -
Nem jól. Ha adsz az embereknek egy isteni célt akkor szerintem fizetés nélkül is dolgozni fognak.
Mit érsz el vele ha káromkodsz? -
Önkéntes munkát nem kell csinálni. Arra ott van sok rohadt bűnöző:), hogy szemetet seperjen stb. Bele kéne verni már a köztudatba, hgy nem szabad adakozni és úgy se hálálja meg senki a fáradozásaid.. Ha kell nekik a munkaerőm adjanak pénzt, vagy huzzanak a bds kqwa anykba!
Jól mondom? -
Fával.
#57973: Van, de annyira el van kényeztetve.. Rokon jobban felkapja a vizet a ki-beb.szott macskán, ha kiabálnak rá, hogy huzzon ki a lakásból, mintha más dologról lenne szó.. -.- Ezért nem kedvelem a macskákat..
Ha dolgozol egy önkéntes melón, mert az egy jó dolog, ha segítesz az állatoknak, de akkor miből élnél meg? -
Egyik rokon a amcska sebes fülét kenegette vele. A macskának már nincs füle :S Nem sokat ér, csak placebó.
Van macskád? -
Én kb. 1 éve szedem, nem rendszeresen, hanem hetente párszor, és azóta nem igazán voltam beteg, pedig téli időszakban 2-3-szor mindig megszoktam fázni. De piszok drága, ha azt nézed h naponta kéne szedni.
Mivel fűtötök? -
németből bukdácsolok/tam, ezért inkább egyetértek veled, legyen a B
béres csepp ér valamit ? -
Már nem. Sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy németet nagyon elfelejtettem és nem pörög már úgy az agyam. Ismételnem kell :(
Nem is rég volt egy szájkaratém egy német szó kapcsán. A feszültséggyüjtőhatást (mechanikai), hogy fordítanád:
Sammelnwirkung von Gespannungheit vagy
Gespannungheitsammelwirkung? (Én a B-t használtam:)
Tégy igazságot mester :D -
nem igazán érdekel
tudsz valamilyen nyelven mesteri szinten?:D -
*nem tudok -
Miért csak szerettél volna?Nincs jég?
Egyébként nem tudom, de görkorcsolyázni megkéne tanulni... :)
(alul a kérdésben foglaltak miatt, meg amugyis.. :)
Szerinted jogos volt a megaupload.com leállítása?
(Olvastam egy hsz-t, hogy nem a tulajok tehetnek róla, hogy ki, milyen illegális tartalmat tölt fel. Szerintem meg de, mert nem is ellenőrizték, ki, mit tölt fel..) -
Addig amíg a saját választott képviselőmet nem hívhatom vissza, ha úgy gondolom....gondoljuk, hogy nem a mi érdekeinket képviseli, addig semmi nem érdekel a politikából...elvégre semmit nem tehetek ellene.
Szerencsés vagyok, mert a környezetem velem együtt inkább a gazdasági oldalát értelmezi ... vitatja...és alkalmazza...így nagyjából tudom, hogy mi folyik körülöttem.
Korizni szerettem volna a jövő hétvégén a Balatonon...
Tudtok korizni? -
Szerintem sem vagy jós :D
Egyébként én attól tartok, hogy ha egyre rövidebbek és enyhébbek a telek, akkor a nyarak meg gatyarohasztó melegek és hosszúak lesznek. Azt meg, hogy a global warming hogyan áll éppen, kérdezd a kutatóktól, vagy a jósoktól.
Szoktál politizálni (beszélni róla, érdeklődni felőle) vagy inkább kerülöd a témát? -
Tetszeni tetszik, hogy süt a nap, + fokok vannak, de az már nem, hogy mindez talán még nagyobb előjele a globális felmelegedésének, és hogy közel van..
Bár nem vagyok jós. :)
Szerinted? -
Voltam. Reggel 8-kor keltem, és fent voltam egészen éjfélig. Valamikor akörül aludhattam el.
Tetszik ez a tavaszias idő, vagy szánkóznál még? -
Mivel itt Én lettem a bunkó szomszéd és tisztaság van meg vagyok elégedve. A tömegközlekedés lehetne kicsit jobb.
Naószt! Voltál fent szombaton? -
Kb. 3 perc gyalog, de ahova valójában járni szoktunk vásárolni az 5 perc gyalog.
Meg vagy elégedve a lakókörnyezeteddel? (kedves szomszédok, tisztaság,stb...) -
Sárgabarack és cseresznye.
Milyen messzi van tőletek a legközelebbi bolt? -
Narancsot jobban szeretem, de kedvenc gyümim a szőlő
Önnek mi a kedvenc gyümije? -
nemnéztem még belőle, annyira nem hoz lázba
narancs vagy mandarin? -
Dexter is jó. El is kezdtem nézni, de valamiért félbeszakadt.
Van ilyen, hogy: Így jártam anyátokkal. Szerintem egy rakás fos, de más él-hal érte.
Neked teszik, vagy nem? -
s02 megvolt, de a dextert lesem most, hát aztkell mondjam nem sokkal van lemaradva a sopranos után, KURVA JÓ:D
láttál már belőle? -
A kutyám volt. Nem sírt, annyira szar nem lehet.
Hogy haladsz a Breaking Bad-el? -
nem
szar érzés? -
Nem, mert kitörném a nyakam.
Voltál már bolhás? -
Samsung Galaxy Ace
Örült ötletem van, de nem fogom kivitelezni(kevés esély van rá), szóval:
Te vennél görkorcsolyát, hogy a BKV havi jegyének árát megspórolva görkorizzál pesten? (+ a lépcsőkön felmenni, lejönni)
(Zugló vasútállomás - Keleti p.u. között)meg ahogy van dolgom..(nem sűrűn szokott lenni) -
szilveszterkor, mert kicsit túl jólett a buli..
milyen telód van? -
Jager + Kóla, vagy pálinka őszlé. (módjával)
Én amúgy a tiszta jóféle üveges borocskára, vagy a tiszta páleszre esküszöm.
Mikor okádtál utoljára és miért? -
Néha érthetetlen vagyok, bocsi.. :D
Szoktam, most is rágózok. Sötétkék winterfresh.
Jövőhét végén cefreparty.
Milyen töményet ajánlasz, mivel "öblítve"?
Ez mindig probléma, állunk a polcok elött, és nézünk ki a fejünkből..
Elvárás:Aminek íze is van, meg is nyalod utána a szád, nem csak a torkod kaparja, és tiszteled az italt, mert ha rosszul bánsz vele, akkor éjszaka megfagysz.. kivéve, ha hazavisznek.. :D -
Nemigazán értem a kérdést, de ha megérdemli hogy semmibe vedd, akkor vedd semmibe..
/tubák: dohánytermék, orrba kell szívni, legális, és semmi mellékhatása nincs, csak kellemes mentolos íze van/
Rágózni szoktál? Ha igen, milyet? -
Nem tudom mi az, gondolom valami káros szenvedélyhez szükséges kellék, sejtem, gondolom füves cigi, de büszek is vagyok rá, hogy nem tudom, megmondom az őszintét. :)
Szerinted kerüljek egy olyan embert, nézzem le, azért mert jogosan megérdemli, vagy sz.rjam le, és közeledjek hozzá, félretéve kisebb/nagyobb indulataimat, és használjam ki az ismeretségét, azt, hogy ki tudja, hátha az egyik ismerőse lesz az én nagy Ő-m? :D -
Nem tudom, nem is érdekel.
#57945: jaaa, bocs, nem jutott eszembe.. hát eléggé bosszantó, de mindenhol megoldom ahol rá akarok gyújtani..
Tubákot már toltál? Tetszett?