98412
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    1 rész láttam, bőven sok volt

mi a jó benne?
  • Martinez01
    Valentinnapkor kedvesemmel.

Mi a véleményed a Twilight(Alkonyat)-ról?

Ne nagyon alázd le, ha kérhető, mert szeretem.
  • ressy14
    Kisgyerekként szerettem csak a Star Wars-t. Akkor Darth Maul volt a "kedvencem", mert kétágú fénykardja volt. :D

Mikor ettél étteremben utoljára?

Ui.: Üdvözítőek a fejlesztések. Gratula a készítőjének! További sikeres topik fejlődést!
  • zsoltioregon
    Jól néz ki, de úgy látom nincs rajta Rokfort sajt :(

Kedvenc szereplőd a Star Wars bármelyik részéből?
  • mahalo
    nem ismeri még vki ezt a kajáldát? helyszinen mennyire jó a kaja? csajjal mennék elő randi szerűre..:)

yoo - ez a kaja?!

köszike:)
  • jhetedikj
    Reggel értem haza, mert este dolgoztam. Szóval eddig leginkább alvással telt. :)

Milyen alkoholos italt fogyasztottál a héten?
  • Tarajos Sül
    Rekordot döntök egyik haverral, és idáig úgy néz ki, hogy 16:30-kor fogok itthonról elindulni bulizni.. :D 5-kor fel a vonatra, pesten le 6-kor.. :)
    Bulizás, iszogatás, jégteraszt megnézzük, kajálunk stb. ,és holnap 0:45-kor haza Pestről. :)

Milyen napod volt?
  • jhetedikj
    Tetszik! :D

Mit csinálsz a hétvégén?
  • Tarajos Sül
    Hát nem valami jól.. Van most pénzem, de annak már megvan a helye, a végére jó ha marad 10 ezrem, de van egy 20-as, ami csak egyszer kiadás volt.., és egy 10-es is.. :) Vaterázgatok.. vesztek is vele elég rendesen, de nem olyan sokat, és tapasztalatot is nyerek, hogy mit mennyiért.. :)

Miután megírom, elküldöm ezt az üzit, azután rendezkedek.. :)
    Ugyanis megvan a gomb kódja az SGTools topik jóvoltából, és azt ott segítő rendes emberkének köszönhetően.. :)
    Szóval, hogy tetszik az új fejléc? :)
  • jhetedikj
    jó :D

Hogy állsz anyagilag?
  • Ic3 m4n
    szar

joabuli?
  • zsoltioregon
    nem. magam tartom nyilván.

Milyen volt a napod?
  • ressy14
    Igen. Egy magyaron és egy angolon.

Leszoktad kérdezni, hogy hány hozzászólást küldtél eddig?
  • Ic3 m4n
    nem

más fórumokon is fentvagy?
  • Tarajos Sül
    Nincs, telefonom, bár ez sz_r, mert külön drivert kell feltepíteni(Samsung G. Ace), hogy felismerje a gép a microSD-t, elöző nokiámnak csak egy adatkábel kelett, és simán felismerte a gép, mint egy pendrive-ot.

Fizettél már android marketen?
  • Ic3 m4n
    ez occkul, kb 5 éves

van hordozható vinyód? haigen milyen?
  • jhetedikj
    Neem.

Mikori a géped?
  • zsoltioregon
    áramtalanítom a gépet, mert a biztosítok nagyon hepciásak, ha fizetniük kell villámkár miatt.

Mész ma fel buliba valahova?
  • Tarajos Sül
    Narancsot szoktam, banánt, de már vettem egy mangót is, olyan éretlen volt, hogy úgy hámoztam, mint egy krumplit.. :D, azután vettem még 1-et, vártam vele 1-2 hetet, finom, édes puha lett, azt ettük itthon, licsit is ettem(vagy hogy kell írni), meghámoztam, mint egy főtt tojást :D, finom is, ettem 5db-ot kb, ma pedig tescos datolyát vettem. Következő, amit kinéztem magamnak, az az avokádó, papaya lesz, sűrűn járunk bevásárlók.p.-ba, és ezeket még nem kóstoltam. "1x élünk." :)

Vihar idejére kikapcsolod a géped, mikor már közvilágítás sincs, eső veri az ablakodat(kívülről :D ), és villámlik is?
    Ha van UPS-ed, az javít valamit a helyzeten, és talán nem kapcsolod ki olyankor sem?
  • jhetedikj
    Szerintem lesz még jobb, de legalább ugyanolyan jó.

Melyik gyümölcsöket eszed télen?
  • georgesmatyas
    A sztrájk a 20. század munkásmozgalmának remek vivmánya. Akárki élhet vele. Tulajdonképp egy blöff/alku rendszer és türelmi játszma. De remek mérce is sokszor. Lásd a sok "fúdeokosvagyokamúgyegynullavagyok" orvospalántát... 50000 netto alabért akarnatak mert különben kimegyünk angliába...
    Most már kusspicsába van a legtöbbnek. Kapnak egy normális 250000 maximumot de a képzésüket is dolgozzák lefele.
    Most, hogy általánosítasz, hogy "BKV"-s ez rossz dolog. Olyan mikor a rendőrsztrájkon általánosították a rendőröket/tűzoltóket. Valamelyik rendőr egy rohadt csinovnyik, aki folyton azt pofázza, hogy törvénytörvénytörvény, ha balhé van akkor huzza az időt, kerüli akonfliktust, mert gyáva szar. De van olyan is aki nem korrupt, jó fej, korrekt és ha bajban van pl nem tudja befizetni a gázszámlát odaadod neki önként, mert tudod, hogy jótett helyébe jót kapsz.
    És a lényeg, hogy ez a két típus is sztájkolhat. Az egyiket belelőném a zajló Dunába, a másiknak Én is megadnám a fizuemelést.

Ma az egyik gagyi szappanoperában már a válságról volt szó. Asszem Mexikói. A Kossuth rádión egy még tőlem is okosabb ember azt mondja, hogy ez a szó, hogy válság rossz szó, mert tualdonképp az egész arról szól, hogy a világ javai több ember között és nagyobb adagokban oszlanak meg, így az európaiakanak, usákoknak, japánoknak kevesebb jut az araboknak, indiaiaknak, kínaiaknak viszont egyre több.
    Kérdezte a riporter, hogy lesz-e még jobb Európában? A közgazdász mondta, hogy kicsit jobb még lehet, de olyan jó már sose lesz, mint pl 2000-2003 között.
    Szerinted se lesz jobb már a gazdasági helyzet, csak legfeljebb tengődhetünk?
  • Tarajos Sül
  • Tarajos Sül
    Szeretek, (havonta 1x-2x)bár eléggé egészségtelen, burger-ben egyszer pl olyan forró volt a sajtburger, hogy megfeketedett tőle a csomagban a blokk. Gondolom jó gyorsan felmelegítették a mikróba. Szakmunkás és szakközép suliban elvileg az ÁNTSZ azért záratta be a konyhát, mert mikróval melegítették a kaját. Mostanában, ha kajás vagyok, és van a közelben KFC, akkor ott vásárolok.

Oké, hogy kevés a fizetés, és én is azt mondom, hogy nem kell mindent hagyni, de pl. a BKV-sok miért tüntetnek, sztrájkolnak, mikor most, amikor amúgyis szar helyzetben van a cég, még azt a kevés fizetést se fogják megkapni, munkanélküliek lesznek a dolgozók, ha becsődöl a cég tényleg?
  • Ic3 m4n
    nincs kedvenc, ugyan olyan mind nekem

szeretsz mekdonálcba járni?
  • georgesmatyas
    Ha nem valami egyedi, vagy speciális darab akkor szinte bármelyik kézifegyvert. De, ha van egy DSK géppuskád, amit Bécsből darabjaiban csempésztél át, azt is összeszerelem neked 10 sajtburgerért :D

Melyik a kedvenc nyergesvontató márkád? (Renault Magnum, Scania R, Volvo FH stb)
  • jhetedikj
    Elárulok egy titkot: hamarosan majd a külföldieknél is lehet fizetni a Bözskével.

Milyen fegyvereket tudsz használni?
  • Tarajos Sül
    Nem, mert egyrészt tavaly december elejétől van egy 2 éves hűségem a lent említett szolgáltatónál (voda), másrészt nem variálnék..(mert elötte 6 évig kártyás voltam ugyanott)Papírmunka, bejárás, nem értem.. csak azért, mert 5-10 forinttal olcsóbb lenne, ami nem kevés 10 percnél, egy óránál főleg, de akinek van pénze, az telefonál.. :D, amennyit akar. Nem érdekli az a pár forint.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként a vodánál 26 forintos a percdíj, ha 5 ezerrel töltesz.

Ha csak magyar üzletláncnál lehet fizetni az utalványokkal, vagy már lehet is, akkor mindent a "magyaroknál" veszel, vagy azon kívül azért fogsz nagyobb bevásárlást tartani a nagyobb külföldi tulajdonú áruházakban?
  • georgesmatyas
    10000 emberből kb 8-20

Váltasz mobilszolgáltatót, ha jó lesz az új?
  • georgesmatyas
    Nem győzőm visszatartani az izgatottságom...:)
  • Tarajos Sül
    Nem, nem is játszottam még vele, de a jackasst jó lenne, ha megcsinálnák PC-re, ha még nincs rá.. mert PSP-re tudom, hogy van.
    Egyébként szeretek gameplay-ket nézni youtube-on.. :) , de gamer gépre nem költök, ha csak nem leszek milliomos.

Szerinted egy - egy támogatós reklám után, mint pl. a ma reggeli morning shows villamos, hányan vehetnek új telefont, vagy hányan kötnek új szerződést a vodafone-nál, vagy bármely más cégnél, melyet reklámoznak?
  • Ic3 m4n
    volt

diablo3-at várod? :D
  • georgesmatyas
    Da. Természetesen ingyenest, mert zsugori fszkalap zsidó vagyok :DD
    Látogatják is pedig nem sok tartalom van rajta :D

Herpeszed volt már szádon?
  • jhetedikj
    Nagyon ritkán, de csak egy ember miatt aki nem regisztrált a facebookra.

Regisztráltál/vettél már domain címet a neten?
  • Ic3 m4n
    mudvayne-dig

msnt még használsz?
  • jhetedikj
    Először is az a k... anyját hívogat ilyenkor. :D
    Ha tényleg jó haverom akkor segítek neki akár éjszaka is.

Melyik zeneszámot hallottad legutóbb?
  • Ic3 m4n
    nem

ha éjszaka hívna pajtásod hogy sürgősen menj neki segíteni mert balhéba került mit mondanál neki?
  • Tarajos Sül
    Pont idevág a kérdésed, mert gondolkoztam, hogy 3:40-kor kelek, hogy elérjem a 4:25-s vonatot, amivel fent vagyok 5:27-körül a nyugati pályaudvaron, onnan 6-ra elmegyek a szél kálmán térre, hogy megnézzem a class fm-es villamost, de sokat nem látnék, szóval úgy kelek, ahogy ideáig. 4:40-kor.
    Esetleg tényleg elkérhetném shawdow-tól a kódokat, és megvariálva lenne pár(egy csomó :D ) alap kérdés, amiből kiindulva tovább lehetne gondolni a gondolatokat.. :)ÿ(és
    ..de lehet, hogy ezt egy új látogatónak nehéz lesz értelmezni-e. :/

Vennél/veszel Ambrus Attila által készített kerámia, agyag tárgyat?
  • jhetedikj
    Pár általános kérdést lehetne kiírni, de szerintem túlbonyolítani sem kell, valahogy úgy ahogy itt megvan csinálva a banner.

Mikor kelsz holnap?
  • Tarajos Sül
    Jó kérdés..
    Valóban, ha nem is kicsit uncsi a topik, de én is sokszor benézek ide, válaszolni tudnék, de hirtelen nem jut eszembe semmi, legalábbis amit itt meg lehet osztani, és nem magánügy féleség.
    Erre kellene egy megoldást kitalálni/kitalálnom, és máris "lenne forgalom." :)

..esetleg lehetne egy személyes kis "tábla", amit csak az adott felhasználó lát, és amire felírhatja az éppen eszébe jutó kérdést, de nem tud írni, mert esetleg éppen ő tett fel kérdést.
    Ha más válaszol, akkor az elmentett kérdést be tudja írni, és nem kell azon gondolkozni, hogy "Mit is akartam én kérdezni?"
    Ezt be lehetne állítani minden ide látogatónál, és sok kicsi sokra menne.
    Továbbá kell egy olyan robot, ami figyeli a sárga szöveget "Új hsz érkezett", és ha felvillan magától frissíti a topikot.
    De a fenti megoldás sem megoldás, mert több dolognak kell egyszerre érvényesülni-e, pl, hogy itt legyen a felhasználó(vagy csak azért fellép, hogy beírja az eszébe jutó kérdést :) ), és amikor itt van, akkor jusson eszébe a kérdés. De ez is csak a "kihalás" elkerülésére lenne jó, amikor sokáig nincs új hsz.(..csak én nem értek a programozáshoz, scripthez, majd valakit megkérek. :) )

Jó az ötlet? :)
  • georgesmatyas
    Igen. Az öregasszony akit ismerek az nyáron se hűti az élelmiszert. A boltban is csak 1 napra valót vesz. A kamrájában minap -10 fokot mért (odakint -22 volt)

Hova tűntek a régi arcok a topicból? smith09, viktor1103, stb?