8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
BBlackbeard #77 Akarom, most!!!10$ simán kifizetek érte. Húú de vrom. Állatjól néz ki. Ehhez aztán kell majd gép. Mi az hogy dec.31????? Ma, most. -
#76 szép lesz. -
-
#74 Azt a brutál, milyen lesz a víz ebben a játékban!
Íme:
(Még jó, hogy elkezdtem frissíteni a gépem ...) -
#73 fizum is emelkedett :)
-
#72 Tervezett mejlenésnek idén dec. 31-et írtak. -
#71 Sajnos megy fel a dollár ... :(
-
#70 attól függ mennyi lesz 10-15$-árt simán megér egy hónapra ha jó, biztos itt is lesz 1-2 hetes ingyenes tesztelési lehetőség, utána meg akció :)
WWIIOnline-ban úgy volt hogy lenyomtam 2x2 hét freetrial-t utána jött az akció hogy 15$/hó helyett 19,99$/3 hó, akkor fizettem elő :) -
#69 Kár akkor sajna nem veszem meg. :( -
#68 havidíjas lesz,és nem lesz tört olyan mint az erdeti,csak ilyen gagyi szar -
#67 Tört verzió remélem lesz majd mertha az alapján megtetszik és nem havídíjas lesz akkor megveszem. -
#66 Állatul néz ki! -
#65 -
#64 na ősszel béta,télen kiadják,ha igaz -
#63 víz -
#62 Ja, és a hajókon látszódik majd a legénység. Ez is jó döntés. Így amit 1 év alatt terveztek be, az elsőre kijön ... -
Ezen a képen látszik, hogy nem úgy adják majd ki, ahogy előtte "ígérték" (vagyis semmi Avatar, szárazföld, trading), hanem lesz benne karakterkészítés, szárazföldi bénázás, kereskedelem, saját hacienda, stb.
Helyes! -
#60 király :) -
#59 na végre vmi -
#58 Új képek -
#57 kiváncsi leszek -
#56 Megvan a motor, megvan az AI, most íródik a content. -
#55 nagy a csend -
#54 Vsz. -
#53 alpha2nél tartanak még mindig,nem hiszem idén kijönne :-( -
#52 Mi lesz a kalóz neved? Névgenerátor. -
#51 pff! -
Since #50 akit érdekel próbálja ki :-) www.worldofpirates.com -
#49 Pirates of the Burning Sea -> Elolvasva a cikket, ez valami übewrdurva lesz szerintem ...
-
#48 majd ebből is lehetne vmilyen magyar tömörülést csinálni, bár még kicsit korai erről beszélni :) -
#47 Ha már saját hajóm lehet, amivel társakkal irtom az ellent, már jó lesz!
Aztán, ha lehet lesz majd külsőnézetből akciózni, mint a PoftheCban, lehet pl. hajókat készíteni, craftolni, csinálhatsz majd karriert, amolyan pirates MMORPG stílusban, akkor nagyon jó kis játék lesz ez, ha kijönnek a kiegészítők! :) -
Des #46 szerintem ez rohadt jó kis game lesz... azt írták h nem lesz könnyű, nem kis picsogóknak szánják, hanem hárdkór gémereknek akik nem ijednek meg a kihívásoktól:) szal már várom:) -
#45 Nem lesz.
Viszont szuper a honlapjuk! És végre van jópár movie is ...
Pirates of the Burning Sea
-
#44 jó lenne ez csak kár hogy MmOrpG :(
De ha lesz tört szerver akkor örülök neki! -
#43 ezzel azért nem nagyon foglalkoztam mert eléggé lehúzták mmorpg.com-on :) (aztán lehet jó) -
najó #42 http://www.worldofpirates.com
egy az egybe pirates,de erre mar nem kell varni,open beta -
#41 van videjóÓó is ha vkit érdekel -
#40 valóban szép gémnek tünik egyébként -
#39 pedig kezdetben másoknál is megvolt a lelkesedés -
#38 ahogy elnézem rajtad kívűl nem sok mindenkit érdekel:P