8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Chris #597 Na végre vmi bíztató info. Amúgy ki mondta, hogy aranyon van? -
cain #596 ez vicces lenne. a tegnap bejelentett soe-szerződésben még arról volt szó, hogy a bétához egy új buildet raknak fel 24 órán bellül, és 10000 új meghívót küldenek ki a bétába. kötve hiszem, hogy aranyon lenne. -
Quote:
Originally Posted by Chokeout55
Will we be able to get a digital download of the game, instead of having to actually leave my house (God forbid)?
Absolutely.
-
#594 Most rakták ki a hírt, amíg aludtam, hogy leszerződtek a Sony Online Entertainment-el, mint kiadóval, de teljesen függetlenül dönthetnek nélkülük minden játékkal kapcsolatos kérdésben. Őszre tervezik kiadni a játékot, ott lesznek minden nagyobb konferencián is, mert a SOE pumpálja majd beléjük a lóvét, szal marketingből sem lesz hiány. -
#593 Meg, hogy 10 dolcsi lesz. Most ez már inkább a 10 euró felé hajlik ... :) -
#592 Figyi én rendeltem már játékot Belgiumból, és fölrakták FedEX -el. 12ezer volt a játék, Péntek délelőtt adtam le a rendelést, és Hétfőn délután (!!!) hívott a futár, hogy ittvan a cucc... 13900 -at fizettem... Szal szerintem nem olyan nagy pénz, hogy aggódni kelljen, és a FedEX meg elég "neves" ahhoz, hogy attól kelljen félni, hogy elhagyják vhol... :) -
Kalinka #591 15 éve amikor úgy volt hogy megjelenik azt mondták hogy le lehet majd tölteni simán a fejlesztőtől (persze fizetés után :D )
de nyugi még pár évtized és kint is lesz a játék... -
#590 Sajnosd én sem tudom!
De örülnék neki ha nem kéne még a mi kis országocskánkban heteket hónapokat várni a megjelenésig!
Apropó itt a jó link a zászlóhoz! Szavazzatok köszi!
Lionheart Flag -
#589 Amúgy van valakinek arra vonatkozó infoja, hogy ki lesz hazánkban a forgalmazója, eme kalózos csodának, ha lesz egyáltalán?
Nem szeretnék megint Németországból rendelni, mint anno SWG esetében.
(Olvastam eddig forumot, úgy rémlik senki sem említette még.) -
#588 Aha látom hogy a zéászlónál gubanc van remélme csak ideiglenes 2 zászló van jelenelg amit nem látni az enyém meg egy Dragonos! remélem ez változik! -
#587 Illetve itt van a vitolra is mellé! Ha szavaznátok erre is megköszönném!
LIONHEART SAIL --- VOTE FOR IT -
#586 Perpill kisebb gebasz van, 404-es hibát jelez, lehet, hogy az új cucc még nincs 100%-osan belőve. -
#585 Megtaláltam amit akartam csak egy kicsit ki kellett volna nyitni a szemem!
Fel is tölöttem a képet már csak el kell hogy fogajdák aki teheti és úgy gondolja szavazzonm már rá légyszives!
Örülnék ha saját zászló óaltt hajózhatnék!
Lionheart Flag -- VOTE FOR IT!!!
KÖSZ! -
#584 Tudom már átnyálaztam az összeset amit irt!
Olvastam azt is hogy mindenkienk a guildja zászlaja alatt kell hajóznia!
Na de mármost én nem tántordok el a kalózságtól én nem fogom a sok hóyle spanyolt követni a franciákat végképp nem az angokoról meg szót sem ejtek!
Engem az érdekel kit kell lelönöm azért hogy saját zászló alatt hajózhassak!
Tisztában vagyok a kalóz korlátokkal nem egy egyszerű életmód de ez benne a lényeg!
És mégegyszer modnom aki van még ilyen elvakult mint én szívesen várom közösen mégis könyebben meg lehet kaparintani egy szállitmányozó hajót!
A leendö játékbeli nevem se tükrözné egyik nem zetet sem! Tehát veszett ügy hogy máshova pártoljak!
Várom a válszokat és a bajtárskat yo ho -
#583 Olvasd el Kata Wall of Text -jeit, és mérlegeld, hogy valóban a kalóz nemzetet választod -e majd... Pár dologban korlátozva lesznek... Meg egyébként megéri végigolvasni, mert sok info van benne. -
#582 Huu tegnap találkoztam először ezzel a gammel és nagyon felkeltette a figylememet tuti hogy meg fogom venni!
Egy olyna kérdésem visoznt lenne én se angol se francia se spanyol guild-jába nem vagyok hajlandó tartozni hanem egyéni zászló alatt mint Pirate azt csak a készítők felé tudom benyújtani tehát az egyéni zászlótervet!
Előre is köszönöm a választ!
Ha valakit esetleg még mozgat a kalózlét és hajlandó lenne idövel csatlakozni majd mellém várom a válaszát! Meg kell mutatni a le kell törni azokat a szarvakat! -
#581 Server upgrade van folyamatban a hivatalos weboldalon és fórumban, vicces szöveget is írtak hozzá:
This new web server will spread joy and happiness across the land, with more speed and reliability for all. -
#580 Szerintem olyan 4000-6000/hó a reális... -
cain #579 1, igen
2, passz
3, nem jelent meg -
Beni521 #578 first kérdés: fizetős?? second kérdés: ha igen mennyi?? third kérdés: hol lehet beszerezni (ha kiadták már egyáltalán, nem sokat tok róla) -
#577 Az jó régi. Azóta csúszott tudtommal a dolog. -
gstup #576 Burningsea.com-on van fenn az újságcikkek között,nem tudom már melyik újságban láttam,azt hiszem a 4-ben. -
Chris #575 A próféta szóljon belőled. Mi a forrás?
-
gstup #574 Remélem van igazság alapja:" When will the game officially go LIVE to the masses? -A announced at the Penny Arcade Expo, our release date is June 2007.We'are happy to finally have a firm target date out thereand we're thankful to all our fans who have benn so patient with our development process." -
#573 Nem tudom volt-e már ... -
gstup #572 Szia!
Ha csak priviben is de ha tudsz kérlek válaszólj: gépigényről lehet tudni vlmit és hogy milyen gyorsaságú net érdemes hozzá?
Köszönöm,Üdv -
#571 Népírtás és népírtás között szerintem nem lehet rangsorolni, csak ennyire akartam utalni. -
cain #570 ha már mindenki mindent építhet, akkor legalább néhány nemzet, illetve foglalkozás kapjon bónuszokat/levonásokat különböző hajótípusra. pl. egy angol hadihajó kapitánya egy kereskedelmi hajótípus fedélzetére kerülve erősen hajlamos annak képességeit túlbecsülve a hajót olyan fordulókba/manőverekbe kényszeríteni, amelyek akár önmagukban is képesek megrongálni a hajó kötélzetét, vitorlázatát. fordított esetben, egy egykori spanyol gályakapitány eléggé ideges/határozatlan lehet egy hadihajó fedélzetén - neadjisten egy kalózhajóén. és mivel a nemzeteknek abban az időben teljesen mások voltak a céljaik, ezért mielőtt felnőttek, az anyakikötőben a dominánsan előforduló hajótípusokhoz jobban értettek, mint a ritkábbakhoz. -
cain #569 nem azért ütötte a többi állam a spanyolt, mert az átkúrta őket. az politika, a szerződések azért köttetnek, hogy megszegjék őket. a többi állam azért ütötte a spanyolt, mert azok nagy mennyiségben vittek haza az újvilágból különböző színű nemesfémeket, amelyek nagyon sokat értek akkoriban, és azóta is. =)
akinek a királynő kalózlevelet adott, annak zsákmányából bizonyos rész őt illette. cserébe az angol korona védelmébe vette. szóval mindennek csak az a mocskos pénz volt az alapja. -
cain #568 azért teljesen más szokások voltak érvényben a különböző hajózó nemzeteknél hajóépítés terén. a kalóznemzeteknél a karcsú orrú, szűk hajótest volt a divat, ezek jó építés esetén szinte csak úgy repültek a vizen. kereskedő nemzeteknél, a vízvonal alatt széles, felette egyre szűkülő hajótest volt a divat - a kereskedelmi vámokat ugyanis a hajótest szélessége alapján szabták meg, ezáltal a rakodótér lényegesen nagyobb volt, mint egy hasonló építésű, de (mondjuk ki,) kalózhajónál. a hadihajók a kor elvárásainak megfelelően inkább hasonlítottak úszó erődökre, amelyek építő lelkes versenyt folytattak arról, hogy ki tudja magasabbra emelni a kapitány lakhelyét. =) -
#567 (Teljesen egyetért) -
Chris #566 Nézd, normális esetben elkerekedett szemmel egy legyintéssel elintézném a dolgot. Nincs azzal semmi baj, ha infokat osztasz, szerintem ittuk minden szavad, kb. csak te érezted vmiért észosztásnak.
Nem tudom miért keversz bele ilyen férfi-nő különbségeket, lehetnél akár Géza is, de az olyan hívószavak, mint pl. a "nézz utána, mert nem vagy képben, okoskodsz, úgy baromság ahogy leírtad, stb. stb." nem feltétlenül a barátkozás címszavaiként hatnak, ha a másik nem ebben a stílusban ír rólad. Senki nem várta el, hogy akármiben is egyetérts. Úgylátom ugyanúgy senki sem mizériázott a nemzeteken, a srác közölte, hogy tetszenek neki a spanyol hajók, erre a spanyolok egyből a legszutyokabb, legcikánykodóbb, stb. nemzetként avanzsáltak nálad.
Játékelméleti viták tényleg rettentő feleslegesek, bár sajnos ez általános mmo betegség, hogy a fórumokon a téma nagyrésze a balance körül forog, legyen az 7 éves vagy akár még meg sem jelent játék.
Szerintem sok fejfájástól kímélnéd meg magad ha nem mindenhol a rossz szándékot látnád, nyilván kaptál már sokat, emiatt alakultak ki ezek a fórum-komplexusok, de a buta nőt és a hülye észosztós picsát csak te írtad magadra. Amúgy bármikor borítékolnám neked, hogy ezek a vélt támadások azért mert nő vagy nemhogy nem lettek volna ha férfinév van a fejlécedben, hanem ténylegesen meg is történtek volna... Ennek tudható be, hogy szinte leperegtek a srácról a minősítgetések és maradt a szinte már békülékeny hangnem.
Hogy miért írtam ezt mikor számomra tökéletesen irreleváns, hogy egyel több vagy kevesebb ember ír a topicba? Mert írtál nagyon jókat és kevésbé jókat, az előbbiekért kár. Vagy hallgatólagosan elfogadod, hogy meddő vita volt és fátylat borítasz rá vagy sértődötten távozol. Teljesen mindegy melyik történik, de talán az első könnyebb és megnyugtatóbb neked és nekem is megérte a billentyűzetkoptatást. Ha nem így történik akkor sincs semmi.
Szóval szerintem térjünk vissza a közepére és folytassuk a játékkal. -
#565 Hm. Bár nem esik jól, de tudtam, hogy ezek lesznek a reakciók. Ész helyett mondjuk infókat igyekeztem osztani a kíváncsiaknak, és segíteni ezekkel, hogy eldönthesse mindenki, hogy később szándékozik-e rá pénzt kiadni, ha már nekem legalább kedvezett a szerencse, és sokaknak nem, akik nagyon szeretnék. Szerettem volna a lehető legjobban átadni a játék felépítését, szemléleteit, játékélményét. Ezek szerint csak észosztás lett belőle...
Tipikus reakciók hangoztak el, miszerint én kezdtem a kötözködést, de ez általában így szokott lenni, mert egy nő hangvétele mindig feltűnőbb számotokra, férfitársaitok modorával szemben pedig elnézőbbek vagytok. Ilyenkor jön az összefogás, meg lent megpedzett hülyehisztispicsás indoklás. Köszönöm, de ezekkel már tele van a padlásom. Pedig minden hangvételem csak reakció, fel szoktam venni a a kapott stílust, magamtól sosem vagyok bunkó. Persze ez sokszor ugye bántó, de a szemet szemért elv híve vagyok minden tekintetben. Sry.
De sokmindent elmond, hogy a férfitársatok egészséges vitát kezdeményezett, az erre való reakcióm nem az elvárt bólogatókutyás meghunyászkodás volt, hanem ki mertem javítani némely tévedést, és ez egyből általános nem tetszést váltott ki. Sajnos ez sem egyedi eset, általánosnak mondható, ezért különösebben ez sem lepett meg. Csak az ember mindig reménykedik, hogy valahol esetleg emberszámba veszik, nem kötözködnek vele előre megfontolt szándékkal, csak mert buta nő.
Másrészről nem hiszem hogy olyan játékelméleti vitáknak pl. itt lenne a helye, és be kéne szállnom vitázni, hogy egy játék balanszolt legyen, vagy pólusos. Ezekhez sincs időm, energiám, és a játékot sem én tervezem. Egyébiránt esküszöm, akkor előszeretettel foglalkoznék efféle felvetésekkel, ötletekkel és vitákkal. A játékról szerettem volna minél több információt megosztani, ami úgy tűnik rosszul sült el. Remélem nem az irigység miatt, hogy ti nem kerültetek be a bétába, de egy hülye észosztós picsa igen.
Részemről a témát szeretném itt lezárni, és békével távozni. Örülnék, ha nem lenne még további fikázó, vitaszító hozzá(m)szólás.
Köszönöm, hogy elolvastatok. Csók mindenkinek! -
#564 Mindegy. -
Chris #563 Hihetetlen. Bárhogy forgatom a monitort úgy látom, hogy szegény srác egy teljesen egészséges vitát kezdeményezett, amire te indokolatlanul élesen elkezdted őt közvetetten minősítgetni, de ő meglepően jámborul reagált, nekem biztos nem ment volna. Erre kapott még szerencsétlen. :D
Aki vmilyen beszélgetést, neadjisten vitát kezdeményez, az nem feltétlenül azért teszi, hogy fogást találjon rajtad, különösképp nem valószínű, hogy lenéz, mivel abszolút nem is ismer.
-
#562 Szerintem is kár lenne, ha egy vita miatt dobbantanál innen! Peace! -
#561 Szerintem sokszor Te köztözködsz. Én ma csak válaszoltam arra, amit írtál. Mondjuk kicsit berágtam, hogy egyszerűen leírtad, hogy nem vagyok képben, és osztottad az észt, mert bent vagy a bétában, imádod a hajózást, és - ha jól emlékszem - egyik kedvenced a Pirates! volt.
Válaszoltál nekem. (Csak jelzem, hogy a spanyol tengeri fölény már Trafalgar előtt a múlté volt. A törikönyvekben sem írnak erről.)
Mindegy.
Amúgy semmi baj az írásaiddal. Jó, hogy írtál. Ma végig olvastam mindegyiket.
Lehet, hogy a front miatt van, de ezen a hétem minden nő - feleségem is - sokkal ingerlékenyebb. Remélem maradsz. Kár lenne, ha lelépnél. Szerintem senkinek semmi baja veled.
A magyar guildhez csak annyit tennék hozzá: nem feltétlenül jó, ha minden magyar egy szerverre gyűlik, és magyar guildet alakít. Abból szokott igazán nagy észosztás lenni ...
Az ember egy MMOban megismer másokat, és ha látja rajtuk, hogy ők is komolyan veszik, akkor talán "guildez". Fejlődni meg hasonszőrű emberekkel bárhol lehet. Legyen az arab, finn, vagy dán. -
#560 szia -
#559 No. Úgy döntöttem, kivonom magam a forgalomból meg a topikból, mert má öreg is vagyok meg háklis, nincs türelmem és idegzetem hozzászólásokon keresztül a hülyeségeitekre reagálni a lényegi dolgok helyett. Ezért bocsánatot kérek, de tényleg ez van, nem kertelek. :) Úgy tűnik eddig sem voltam túl informatív - ahogy kiderült, nem is olvassák el sokan az írásaimat - úgyhogy asszem elég lesz nektek a hivatalos oldal infóforrásként.
Nem, nem sértődtem meg, csak tényleg unom az idióta kötözködéseket, meg a "nekemezakedvencemezértmindenhülyeségetkitalálokhogymásokbaisbelemagyarázzamhogyazalegjobblegszuperebbésgörcsölökamígnemsikerül" életérzést, és nekem az ilyen okostojáskodásokhoz már nincs idegzetem/kedvem 8 éves netes pályafutásom után: sokat láttam, tapasztaltam, tudom mire mennek ki ezek, és hova fajulnak. :)
Sziasztok -
#558 Jut eszembe, ha már itt mizériáztok a nemzetek miatt mint az óvodások, a játék meg fok kívánni kemény kompromisszumot mindenkitől e téren, ugyanis 1 guild egy nemzet alá tartozhat, így annak minden tagja azon nemzet lobogója alatt fog hajózni. Ez a politikai és gazdasági rendszer miatt van így, mivel a 4 nemzet folyamatos háborúban áll egymással. Szal jól gondoljátok át hogy az a fontosabb számotokra, hogy magyar játékosokkal játszotok, vagy az, hogy PÉLDÁUL spanyol nemzettel.
Aki biztos abban, hogy fog játszani a játékkal, akár előre is leszervezheti a guildet, meg lehet szavazni a nemzetet, ki lehet találni a nevet, hogy a játék indulásakor már ne ezzel kelljen tökölni. Ez csak egy erős javaslat tőlem. :) (Remélem mindenki érti ezt a célzást)