8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Chris #637 Te már bizonyítottál egyszer, ne itt dobáld a puszikákat.
-
Chris #636 Nem akartam ebbe megint belemenni, de sok választásom nem maradt. A szelíd bemosolygás meg a kisbetűs besugdosás egyértelműen magas labda volt, hogy kipattanjon a korábbi szájkaraté.
Botond, semmiféle ego-fényezés nincs a dologban, csupán arról szól a fáma, hogy Kata egy saját maga által kreált és önmagát belekényszerített "hülyepicsa" skatulyából próbál kitörni. Csak sajnos ezt úgy tette itt, hogy minden ártalmatlan vitának, mégcsak nem is nevezhető beszélgetésre agresszívan és megsemmisítően reagált.
Kata, én elhiszem, hogy kedvenc céltáblája voltál a sok kis taknyosnak a fórumokon, de ha helytálló az "érett nő" dolog, akkor különbséget kellene tudni tenni a két egymástól kurva távol álló dolog között.
Lásd még: #566 -
#635 Ez nem igaz. Pont ezt teszed te is, nem is olyan rég hívta fel figyelmedet rá Kalinka. És nem mellesleg nem ez az első topik ami tök normálisnak indul egész addig amíg színre nem lépett kedvenc fórum királynőnk, akinek a figyeleméhsége megköveteli, hogy időnként egy vagy két topik átforduljon az Ő csodálatába. Mi meg egyszerű pór nép nem estünk hasra és most megy a hiszti.
Ja és ahhoz, hogy "idejössz". Olvass picit vissza az első oldalakra, és lásd, hogy nem csak 2 napja vagyok jelen a topikban, és nézd azt is meg mielőtt elkezdted itt magad futtatni mennyi vita volt a topikban. -
#634 Mégis idejössz és beugatod, hogy rólam szól. Rajtad kívül ezt a kutya nem állította, és nem is látta így. Belemagyarázol valamit, ami nem igaz. Most meg kiforgatva a szavaimat önigazolni próbálsz. Ezt hívják ferdítésnek.
Én is ki tudom tekerni a szavaidat, és ellened fordítani, csak bennem kicsit több gerinc, és kevesebb rosszindulat van, mint benned. -
#633 Az alábbiak természetesen múlt időben értendőek. -
#632 Na pont erről beszélek. Képzeld, van ami nem rólad szól. Például ez a topik. -
#631 Hát, amit eddig is ide infóztam korábban, már rég kivágtak volna érte. Nem beszélve arról, amit még kiszivárogtattam volna, ha nincs az itteni incidens. A magyar nyelv most szerencsés, mert ezt nem tudják úgy ellenőrizni, mint az angol nyelvű oldalakat. Tessék egy eszköz, aki akarja használja fel ellenem. -
#630 Szerintem a témát le kéne zárni. Kata egy NDA jogi hatálya alatt van nem is szabadna neki infot szivárogtatni.
Egyébként nem hiszem, hogy valaha is ilyen dolgot használt volna fel az egója fényezésére. Meg különben is. Minek kellene egy 2 diplomás 27 éves nőnek aki még ki is néz valahogy fényeztetnie a asját egóját?
Gondókodni kéne kicsit vau vau előtt.
Ha meg nem bírod elviselni a stílusát békén is lehet hagyni. Nem muszáj hozzászólni. Tudom ez néha nehéz de meg is lehet próbálni. -
#629 Bagoly csak csituljon. -
#628 És közönséges is vagy. -
#627 Ja igen, rá vagyok szorulva, hogy egy ilyen topikban egót fényezzek, majdnem el is felejtettem. :)
idióta... -
#626 Igen,hisztizel, és próbálod a topikot a saját egód fényezésére használni. Nem is sikertelenül. -
Kalinka #625 te is tudod hogy nem vagy kitiltva és én is örülnék neki ha ez a hülye vita lezárulna és írnál tovább.
lehet rossz hangnemet ütöttem meg én is most, de hidd el (ha nem ez a szándékod) félre lehet eléggé érteni az írásodat.
Kijelented hogy nem jössz vissza és erre egy (számomra) gúnyos írást írsz ide, mintha provokálni akarnál minket.
Én a témát lezártam, mondom örülnék ha vissza térnél és bkében lennénk ezentúl. Nem mondtam hogy beképzelt vagy vagy hogy hülye picsa vagy, azt mondtam hogy ezt te képzeled be, mintha mi mondtuk volna DE MI NEM MONDTUNK ILYET. -
#624 Nah, ennyit arról, ha az ember segíteni, információkat kiszivárogtatni akar...
Tehát hülye vagyok, beképzelt vagyok, hisztiztem, senki nem ért(ett) velem egyet, ráadásul én kezdtem el kötözködni, és most húzzak a picsába. De legalább szépen fogalmaztad meg, amit értékelek.
Bár nem gúnyos hangnemmel tértem vissza, csak jeleztem, hogy olvasgatom a topikot, és csendben maradok, aranyosan mosolygok, nem pofázok - nehogy megint belekössek valakibe ugyebár, meg hasonlók....
Attól, hogy nem írok semmi információt, még talán járhatok ide. Vagy már ki is tiltottatok innen időközben? -
Kalinka #623 nem vitázni akarok csak leírtam a véleményem, és szerintem olyan volt a hangnem amit kaptunk mi is...
Kata egy semmiségen sértődtél meg, kb 0 ember értett veled egyett..
nem értem miért kellett így felhúzni magad egy vélt sérelmen (ami nem jogos), viszont ez a kedvesség amivel vissza tértél kicsit dühít engem.
Lehet mást nem, bár kétlem.
Olvass vissza te kezdted a vitát..ha nem így látod szívesen kivágom neked a fórumból.
A másik ha meg eldöntötted nem írsz akkor ne tedd, de ez a gúnyos hangnem nem kéne -
#622 Azért jó, hogy a kedves megszólalások előteremtik a kultúrált hangnemű vita és információközlés lehetőségét:) -
#621 Igazán nincs mit.
Kár, hogy reakció végéről fogod meg a dolgot ilyen epésen, általában előlről kéne kezdeni, hogy mi váltott ki milyen reakciót. -.- -
Kalinka #620 azért köszi hogy leszálltál hozzánk hülyékhez és megtiszteltél megint
/szolidan mosolyog
nem is értem miért volt nézeteltérese itt pár embernek... -
Chris #619 Igen, így már felszakadoztak az emlékek, ugyanezt mesélte egyik nem túl ovális fejformájú ismerősöm is aki az elsők között lett jeti, talán vmilyen Wallace volt a karija neve.
Ez a "grind or not to grind" dolog szerintem igazából pártválasztás kérdése. El kell döntenie a készítőknek, hogy a biztos hosszútávú kocka előfizetőkre épít vagy a bizonytalan rövidtávú kocajátékosokra, tehát grindelős mmorpgt csinál vagy akció mmot. A gond csak az, hogy az utóbbi rövidtávon nagyobb tömegeket mozgat meg, míg az előbbi hosszútávon nyújt biztonságot. Én ezt látom körvonalazódni az everquestek evolúciójában, az swg visszafejlődésében, a planetside pörgősségében, stb.
Az arany középút megtalálása adhat némi nyugalmat a készítőknek, mondván majd finomhangolják a játékot erre ill. arra, de soha nem fogják elérni pl. azt amit a wow elért a megfelelő reklám, hype-keltés, folyamatos fejlesztés/utómunkálatok nélkül. Tudom, hogy a wow esetében voltak atombiztos alapok, de az azelőtti párezer előfizetős mmo-k idejében ki mert volna egy 8 milliós számot prognosztizálni?
Egy a lényeg, ha nem sikerül a Piratesnek megfelelő hypeot kerekíteni a megjelenésig, aztán folyamatos tényleges fejlesztéssel aládúcolni, akkor sokaknál megy a polcra szép emléknek rövidtávon. És sajnos a SOE-t én nem erről az erős oldaláról ismertem meg az elmúlt években. -
cain #618 ezek nem nagy nevek, hanem a soe összes mmo játéka, beleértve a még meg nem jelenteket is. =) -
cain #617 jól tévedsz, de a többség nem ezért sírt. az swg komplex grindre és respecelhetőségre épülő játék volt. skillfás fejlődési rendszerre épült, de egy idő utána képességek nem fejlődtek tovább, betetőztek. ha meguntad, akkor leadtad a skilleket, és újrakezdted.
a probléma az volt, hogy xp grindre épült mindez, és baromi unalmas volt végigcsinálni, persze ez a hckat nem érdekelte. a casual playereknek viszont nem volt content a játékban. nemhogy elég content, hanem egyáltalán nem volt content azon kívül, hogy most éppen mit grindelek. a pvp rendszere a nonpluszultra volt, covert-overt rendszerrel (ez egy flag, amit ha kiraktál, pvpzhettél másik játékosokkal, ha be akartad venni, akkor kellett egy kis idő, amíg nem csináltál semmit, és lenyugodtak a kedélyek. flaget kaptál a másik frakció npcinek írtásáért is).
szóval kitoltál egy karit, mondjuk riflemanre, és unatkoztál. sajnos a skilltree sem volt elég balanszolt, volt 4 lőfegyveres ág, és ugyanennyi melee-s - mindez egy sci-fi játékban.
aztán behozták a jetiket a játékba, és mindenki azt kezdte el grindelni. egy idő után már csak pvpből fejlődtek a jetik, szóval esélyes volt, hogy nemjetiket a beszélgetés közben az első két mondat után megkérdezték, levághatlak-e xp miatt...
súlyosan alábecsülték, hogy mit meg nem képesek tenni a játékosok csak azért, hogy jeti masterek legyenek. és kezdett elmenni a játék olyan irányba, ami már nagyon messze állt a star-wars szellemiségétől. nagyon a player communityre helyezték a hangsúlyt, hogy a játékosok saját maguk alakítsák a világ történelmét, de később már mindenki abban az univerzumban szeretett volna játszani, amelyet zsorzs üká megálmodott.
a másik, hogy a játék technológiailag sem volt a topon. eleinte naponta minden délután 1órás állás volt a szerverrestart miatt. minden áldott nap! a populáció a nagyobb űrkikötőkbe összpontosult, ahol gyakran akkora volt a lag, hogy még a legjobb gépekkel rendelkező játékosok is ingame lehajtott fejjel közlekedtek a kikötők előtti placcon, amíg ki nem értek a látótávolságból. tökig volt coronet, eisley, meg a többi város hírdető spambotokkal...
a cu-t már nem vártam meg, egy casual playernek ez a játék üres volt. nem mindenki élvezi ezt a mennyiségű agyatlan grindelést, sőt, sokan nem is hajlandóak rá, én se. szóval a játékosoknak nem jött be a combat unbalance, pedig úgy várta mindenki, mint zsidók a messiást. az előfizetők egyre másra kezdtek elszivárogni. az nge már egy utólagos próbálkozás volt, a lehető legrosszabb fajtából, nagyon lebutították a játékot, minden eddigi rpg elemet kiölve belőle. szinte csináltak egy statokra épülő csét, ami könnyen fogyasztható, érthető, stb. csak a star warson felnőtt nemzedék már nem erre kíváncsi. 30éves fejjel már nem nagyon állnak neki csézni az emberek. mindez persze azért volt, hoyg a megcsappant előfizetői létszámot újra feltornázzák, de nagyon nem jött be. addigra már lecsengtek az előzménytriológia utózöngéi is, és a star wars visszasüllyedt a feledés mocsarába. -
#616 Pár nagy név. Volt aminél hasonlóan indultak a dolgok (Mátrix), és mi lett belőle ...
EverQuest
EverQuest II
Gods and Heroes: Rome Rising
PlanetSide
Star Wars Galaxies
The Agency
The Matrix Online
Vanguard: Saga of Heroes -
Chris #615 SWG esetében ha jól tévedek dióhéjban talán az volt a probléma, hogy engedtek a többség sírásának és túlságosan leegyszerűsítették a játékot. Ez van, néhány év után mikor jelentősen elkezd csökkenni az előfizetői tábor, van aki okos újításokkal próbálja megtartani és van aki enged a köz nyomásának. :D -
#614 Mégis, miért mindig azokkal a játékokkal van gond, amihez bármi köze van a Sonynak? :) -
#613 A Soe csak terjesztő lesz és nem üzemeltető. A kettő kicsit más... -
#612 Kicsit olvassátok el jobban a dolgokat, mert mindkettőtök információja hibás. -
#611 Szörnyű, amit az SWG-vel tettek, remélem itt nem veszik át idővel az irányítást a játék felett. -
#610 Na igen, ez durva volt. Először azt hittem rosszul látok. Aztán sírni lett volna kedvem, majd sírtam is ...
Egy jó érv van: a Station Account lehetőséget talán ki lehet majd használni. De, hogy pont a SOE kezébe került a jog. Röhej! -
cain #609 sajnálom. =( -
#608 Jah igen!
De ki kérem magamnak én még csak tegnap óta vagyok aktív ezen a Fórumon!
Na de olvastam igen hogy összekaptál itt pár emberkével!
Sajnálom pedig ha valaki akkor te voltál az aki épkézláb infoval el tudtad látni a népet! Azóta nem olvastam még normális valamit is mondo hozzászólást (tisztelet a kivátelnek)!
Monjuk szeméyl szerint egy igen kis hülyeségen folyt a vita de mind1!
MAjd akkor valamilyen másik Fórumon megkereslek helyzetjelentés végett Kíváncsi vagyok! :D
-
#607 Sry, de én ide már semmit, azt eljátszottátok. Közben bejövök, elolvasom mit írtok, mosolygok, és csendben maradok. :P -
#606 Áhh nem tudom meddig lesz még ez a szerver karbantartás náluk!
Egész este nem aludtam, kiváncsi vagyok kaptam-e legalább egy szavazatot a dolgaimra!
Örülnék neki ha használhatnám!
Nem tudom, ha hajót készitetek akkor a készitökkel kell beszélni igaz, hogy az benne lehesen vagy az hogy müködik?! Nem mintha nekiállnék, fél perc alatt belekeverednék az nem nekem való inkább maradok rajzolós dolgoknál! Csak érdekel! -
#605 ÉN meg az öngólra irtam nem a szolidan mosolyogra
Vagy most ki kivel van?
Kata ha már ittvagy tudnál egy képet küdleni a készülő hajódról érdekelne!?
THX! -
#604 általánosságban véve írtam, nem az öngólra -
#603 Megesik ne is törődj vele! :D -
#602 *szolidan mosolyog* -
cain #601 ööö, sorry, öngól. :D -
Chris #600 Csak annyit írt, hogy rendelt már vmilyen más játékot. :D
-
#599 Ki mondta, hogy PotBS-t rendelt?
"Figyi én rendeltem már játékot Belgiumból, és fölrakták FedEX -el. 12ezer volt a játék, Péntek délelőtt adtam le a rendelést, és Hétfőn délután (!!!) hívott a futár, hogy ittvan a cucc... 13900 -at fizettem... "
Ezzel csakis arra reflektált, hogy mai világban játék beszerzéshez nem kell hazai forgalmazó.
Asszem ezt híjják selfownage-nek?:) -
cain #598 akkor mit rendelt a srác 14 rongyért belgiumból péntek délelőtt? bétát? :D