8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#677 Az új könyv alapú Shipyard a kis történetekkel nagyon pofás lett:) Kifejezetten tetszik:)
Kata: Te melyik Hajó textúrázásában vettél részt? (azaz melyiket csináltátok ti magyarok?) -
#676 Tegyük hozzá a korrektség kedvéért, hogy ez a minimális konfig. -
#675 Csakhogy a sok újonc elsö kérdéseinek egyikének elget tegyek, a gépigény:
Windows Sytem XP/Vista, 1.5 GHz or AMD Athlon 1.5 GHz, with 512 MB or more of RAM, 128 MB 3D video card supporting Pixelshader 2.0 and a broadband connection. -
#674 Ha legalább 256 MB-osod van, akkor valóban nem kell. -
Beni521 #673 az én sógorkám azt csiripelte a játékró: olyan a gépigénye h nemérdemes hozzá videókártyát venni. -
#672 Már a második videó sincs fenn.
Pedig kíváncsi lettem volna, hogy magyarázzák a memory leak-eket, amiket az új update-tel sikerült előidézniük. (Igen, kicsit elkúrták a fiúk azt, ami jó volt előtte.) :) -
#671 Bazz variálják összevissza azt a rohadt oldalt.... baromira utálom ezt... -
#670 Az első videóra csak az E3-as oldalukat hozza be, lehet, hogy letörölték, mert máshol sem találom az oldalon.
A második viszont királyos. :) -
#669 Jó reggelt mindenkinek az E3 második napján.
Egy kis E3 Swashbuckling Interjú
Egy kis E3 Ship combat Interjú -
cain #668 vivaaaaaaaaa espana! \o/ -
Beni521 #667 de akkor nem lesz kire lőni a kalózokon kívül :( -
Beni521 #666 :S az nem túl jó arány, mer én is angol akarok lenni :D -
#665 Ha valaki netán bekerül, és szeretne velem (is) játszani, pü-ben jelentkezzen. (Francia karit indítottam a mostani wipe után, szal annak is azt kéne majd, aki szeretne a segítségemmel hajókázni. Hogy miért pont francia? Mert szinte mindenki angol vagy kalóz nemzettel játszik, spanyollal meg senki, azokkal most esély nem lenne normálisan játszani. Így most sok ügyesebb játékos francia karit indított. Egyébként a megjelenésig még jópár wipe lehetséges, szóval nem mérvadó, ki mit választ most.) -
Beni521 #664 én spéci ma visszaolvastam, és minden egyes infót elolvastam amit írtál, és a vitának köszönhetően történelemből is tanultam valamit :D -
Beni521 #663 Angliában vótam sógorkáéknál, neki van a játékhoz teszterjoga, nála ki is próbáltam... Nekem naon bejött :D Meg próbálok szerezni tester jogot, vagy ha kijön tutyi megveszem ^^ -
Chris #662 Ha nincs hírértékű hír nem fog szerintem senki ízekre szedni egy újabb hajó-a-tengeren képet, hogy milyen szépen fodrozódik a víz az orránál meg a sirályok is milyen örömittasan repkednek a főárbóc körül. Pedig elindult egy kellemesnek ígérkező történelmi vita, dehát stílszerűen szólva zátonyra futott. :D
-
#661 ez legalább annyira "hírértékű" volt, mint a felesleges vitázás -
gstup #660 Sziasztok!
Másfél hétig nem voltam,hazaértem gép bekapcs sg fórumra fel,ejjha 64 hozzászólás a PotBS-nél.De jó!!!Végre valmi!Belép,olvass,ledöbben,64-ből 58 értelmetlen vitázás és egymás cseszegetése.Szomorúan hátradől,majd csak ennyit fűz hozzá "még mindig itt tartunk"?!Gép kikapcs... -
Kalinka #659 azért meg kell jegyezni ez is volt egy fél öngól :P -
Chris #658 Jó, fél pontot tudok adni a válaszra. :D
Úgylátom automatikusan mindig az előtte hozzászólótól kérdezi.
-
#657 Gondolom miután az én hsz-emre ment a kérdés válaszként gondolhatom, hogy engem kérdeztek nem?
De pl a te zsebből beszólásod abszolút nem a kíváló stílus alapján... (egyébként még mindig nem tudom hogyan kapcsolódik a magyar oldal az én Hozzászólásomhoz) -
Chris #656 Szövegértés egyes. Senkit sem érdekelt, hogy téged mi érdekel.
-
#655 Szerinted érdekel? Mármint engem a magyar oldal? -
disgust #654 Úgy tűnik. -
pedrohsi #653 inkább nem válaszolok.
mellesleg a magyar oldal meghót? -
disgust #652 Pedig kibírhattad volna. ;)
Töritanársággal magyarázni az igazad eléggé nem mondom milyen :), de nem biztos, hogy jártasabb vagy a témában, mint akár egy pék, aki sokat olvasott, kutatott erről a korról. -
pedrohsi #651 mellesleg a magyar oldal meghót? -
#650 Na azoknak pedig akik a SOE miatt aggódtak íme egy idézet egyik utóbbi interjúból ezzel kapcsolatban.
"MPOGD: There is always a fear that a publisher will come in and change mechanics or story of a title. How will this publishing deal change the current development plan?
Williams: We have some work to do in integrating with their launcher and billing system, and we’ll be integrating some code to make it easier for them to localize the game. Otherwise, no changes"
forrás -
#649 Köszi, közben megtaláltam. -
#648 Lesz majd dobozos és tölthető verzió is. -
#647 Teljes mértékben egyetértek az alulirotakkal!
Igaz késöbb jöttem, de nem egyszer olvastam el a dolgokat tehát tudom miről szól a pálma remélem, hogy most már abbamarad ez a civakodás és végre visszatérhetünk az eredeti témához!
Illetve személy szerint nagyon örülnék neki, hogy egy valamilyen szinten bennfentes ember tudjon közölni nekünk dolgokat a játékról magáról, mert ő infokat ad nekünk az offot pedig máshova, ha lehet ne ide mert már tényleg nagyon elkanyrodot az egész! Én örülnék az infoknak!
De ezt majd eldönti Kata, hogy akar-e még infot megosztani velünk! ;)
Amúgy minél több képet látok annál jobban böki az odalam már ez a játék!
Jut eszembe halóóóó készitsen fel valaki milyen gépigényre lehet szükség csak, ha megjelenik és megveszem ne essek már pofára :D
Felkészitem a kicsikémet minden jóval! Elöre is kösz!! :D -
#646 Baszki, az utóbbi napok pofázása elég kemény Déjá Vu-t okozott nálam. :)
Kéne már egy házigazda, hogy végre kitörölje innét ezt az egész szart. -
Chris #645 Ez így nem teljesen fedi a valóságot, az #566-ban leírtam már egyszer a lényeget. A mostani csak azért pattant ki mert elhúztad a mézesmadzagot és van aki ezt nem hagyta figyelmen kívül. :D
-
disgust #644 Emberek! Itt szapuljátok, bántjátok ezt a szerencsétlen lányt, hogy ő milyen rossz, meg hogy róla szól a topik. Kapjatok már magatokhoz!! Nem veszitek észre, hogy pont ti flémelitek és offoljátok rommá a topikot? Ti beszéltek róla, ti helyezitek témába egyfolytában, nem pedig ő magát. Tán próbáljatok meg kedvesebben, normálisan hozzászólni, és akkor ő is hasonlóan tud hozzátok. Adjatok meg már egy kis elemi tiszteletet, ahelyett, hogy veszekedést kezdeményeztek, és folyamatosan szítjátok azt. Ennek a Botond gyereknek se volt még a flémen kívül más hozzászólása itt igazán.
Ne mindenki a saját vélt igazát harsogja, próbáljátok megérteni, hogy a másik hogy élte meg a helyzetet, és rögtön rájöttök, hogy egy nagy félreértés volt az egész.
És akkor talán végre a játékról szólhat a topik, és talán Kata is megenyhül irántatok, és lesz némi infó a játékról is, hogy legyen valami téma, ne felesleges veszekedéssel kelljen tölteni az időt és a topikot. Mert én igenis jobban szeretnék bármi infót, kiszivárogtatást hallani a játékról, mint a sok badar veszekedéseteket olvasni. -
Kalinka #643 megbeszéltük Katával a dolgot priviben, részemről a téma lezárva ez ügyben nem írok többet...
elnézést minden fórum olvasótól, hogy elkanyarodtunk.
peace -
Kalinka #642 most szerinted az a vite kezdeményezője aki ír egy olyan gondolatot ami nem passzol a világodba vagy az aki arrogánsan válaszol rá, mert az te voltál...
az meg picit vicces hogy bosszantana az hogy nem írsz infót a bétáról, nagy ügy...pár hónap és kijön a játék, nem hal bele senki.
és én ebben a topicban senkitől nem láttam még csúnya ronda stb. beszédet csak tőled... -
#641 Bocs, de nem kényszerítettem magam sehova. Infókat toltam, és belekényszerítettek egy olyan vitába, amihez se kedvem, se idegzetem nem volt, és kurvára érdektelen volt mind a játék, mind a topik szempontjából. Ami aztán kissé eldurvult hangvételileg, de nem én kezdeményeztem sem a vitát, sem a lekezelő hangnemet. (Ezt érdemes lenne fejben tartani.) És igen, beleuntam már az ilyenekbe, ezért nem irkáltam több infót, jobbnak láttam kiszállni, és nem szóltam hozzá a dolgokhoz érdemben, mert nincs az ilyenhez se kedvem, se türelmem. Láthatóan ez bosszantja most azokat, akik nekiálltak fikázni. -
#640 Nem veszed észre, hogy te futtatsz egyfolytában? Fórumkirálynő meg a tudod ám kid... (ide most nagyon csúnyát írtam volna, de kitöröltem).
Most is ki vergődik itt hsz-eken keresztül, és ki által szól rólam a topik? Igen, botondka, általad. Megint senki más nem velem foglalkozott, csak te. És úgy adod elő, hogy én futtatom magam. Micsoda egy gerinctelen szar alak lettél. :( Nem ilyennek ismertelek meg. Fröcsög belőled a sav meg a gyűlölködés minden alap nélkül.
De ha már ilyen nagy pofával vered itt magad, kérnék ténnyel rávilágítani, hogy hol és mivel futtattam magam, és vártam önnön csodálatomat? Ne a levegőbe beszélj, viríts valami tényt, ha már megint sikerült egy topikot személyeskedő flémbe taszítanod. (Ugyebár nálad nem ez az első, és nem is az utolsó lesz...) -
#639 Srácok hadjátok már abba ezt a kinek nagyobb a farka versenyt. Én szeretnék TÉNYEKET hallani a játékról és egyáltalán nem érdekel ez a ki a fasza gyerek szindróma. Mindenki olyan stilusban ír ahogy akar nem érdekel de jó lenne már magáról a játékról is hallani valamit. Pls Kata ha van info oszd meg velünk.
előre is köszi! -
#638 Miről beszélsz?