8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#757 Na igen, a PvP sajna ilyenkor szopacs. -
#756 Mire L32 lettem, már megcsinálták a Marqued Man-t.
Rudy Coveos küldi, és csak L32 felett adja azt a fazont, akitől felveheted. Mivel a Tortuga-Legoan vonalat állandóan kempelik, az ottani küldiket kihagytam. Viszont találtam 1 küldit, amit ugyan nehéz, de gyors és még mindig 640 pontot ad 8 hajóért.
Bár már most dereng, és mivel craftolni akarok nekem ez fontos, wipe előtt még körbejárom melyik nemzetnek milyen értékei vannak, hol érdemes gyártani. Egy bizti: kalóz nem leszek ha majd egyszer megjelenik. Nem vonz az állandó PvP.
Ma viszont szopni fognak, ha 112 ágyús hajókkal rájuk száll az egész társadalom és az általuk maximum elérhető Mordauntjaikat (64 ágyú) szétlövik még a freetraderek Couronne Galleonjai (72 ágyú) is. A naval tisztek 112 ágyús first rate hajóiról már nem is beszélve. :)
-
#755 Akkor te is a bugos küldin gyúrtál ha ilyen rövid idő alatt 37 lettél. :P
Egyébként más nemzetiségű embert nem lehet friend listre venni, megpróbáltam ma az itt felsorolt neveket. -
#754 De poén, hogy a mostani miért van. :) -
#753 Többször volt már wipe. Betaknal megszokott. Felhaborodni nem kell semmin. Ennek kevés köze lehet igazából a SOE-hoz mint terjesztőhöz... -
#752 Szóval szept. 10: Wipe. :)
Az ok:
"The biggest reason we're wiping is because of the SOE integration." :)
Jól indít a SOE ... :)
Bár jót tesz majd a játéknak. Páran már nem csináltak mást a kalózok közül, mint PvPztek, miután kigyúrták magukat az egyik bugos küldin L50-re. A küldi már nem bugos, szept. 10-től mindenki nulláról indul.
Ma jutottam el odáig, hogy minden megvolt a hajógyártáshoz. Az utolsó küldim nyomtam a 37. szintig, erre lelövik a szervereket. Naná, hogy éppen harcoltam és szét voltam lőve. :( -
#751 "De csak arra a 3 órára. Utána rewamp, és törlik a 3 óra eredményeit."
Most nézem, hogy közben ezen is módosítottak ... -
#750 Szerintem sok béta kulcsot dobnak ki ma és holnap. Holnap, itthon szombat hajnalban "stress test" lesz. Ki lehet majd próbálni a level 50 hajókat alacsonyabb szintűeknek is (sok 104 ágyúst pl. - ami ugye min. 110 ágyús - lehet majd vásárolni fillérekért). De csak arra a 3 órára. Utána rewamp, és törlik a 3 óra eredményeit. Csak tesztelik mennyit bírnak a szerverek. -
#749 Ha rákattintasz a character iconra (első icon), akkor előjön egy menü personal, ship és reputation fülekkel.
A personalnak és a shipnek vannak slotjai, és oda lehet a general itemes módosítókat bepakolni, így a ruhát, kesztyűt, egyebeket.
Hajónál ue slotok megvannak, + magára a hajóra is lehet rátenni kütyüket (+ páncél, erősebb vitorla, stb.), de azokat nem lehet leszedni róla. -
Kalinka #748 köszi a ruhás dolgot nem tudtam :)
nem tudom vmi random nevet adtam neki, bétába jó lesz is címszóval, majd este megnézem :)
a hajós ikonoknál meg gondolom vmit elnézek mert az ikon nem világos de ha ráviszem nem írja ki pirossal hogy mi a baja, majd ezt is meglesem ha lesz rá időm ma és pontosítok. -
#747 Sal Borgese az én karakterem. -
#746 Lehet ruhákat lootolni, amiknek van módosító hatásuk védekezésre, támadásra, regenerációra, stb.
Az utolsó résznél jelöld ki a célpontot, és akkor használd az icont. Ha világos, fogod tudni, ha nem, akkor nem oda való vagy még pár mp/perc kell, hogy aktív legyen.
Milyen néven futsz a franciáknál? -
#745 Volt vagy jelenlegi SWGsek. -
Kalinka #744 2 nap játék után az észrevételek:
kipróbáltam én is a játékot a "békák" oldalán...Nem akarok senkit megbántani, de nekem egy picit csalódás volt. tudom béta, de többet vártam tőle, igaz még így is jó játék.
A küldetésrendszer könnyű egyszerű, de a küldetések története mondhatni unalmasak és egyhangúak.
A karakter kinézete jó de hogy is mondjam nem vártam egy szerepjátékot de pl lehetett volna vmi módosító hatásuk a ruháknak pl +xhp vagy mi.
Nem tudom mi a béta stádium és mi lesz még benne a végleges változatban, szóval elnézést ha hülyeséget írok.
Maga a kardozás és a hajózás tetszett, bár biztos 1000x jobb és élvezetesebb ha csapatban van az ember, ezzel elégedett vagyok :)
(A hajócsatában még nem igazán boldogulok, nem vágom sokszor miért nem tudom használni az ikont ha megvan minden feltétele és nincs cd-n...)
-
#743 Ki az uccsó három? Nem jeleztek itt. -
#742 Találtam spanyol magyart. :)
Szóval akkor vagyunk:
Katie Braye
Zak Florance
"Bad"
Dinchamion Naberrie
Glorinda Malón
Sal Borgese
Ha valami nem korrekt vagy még van valaki, javítson ki! -
#741 Van valaki aki spanyol a játékban? Ha van, milyen néven? -
#740 Istenem! Ez a játék lesz a halálom... :) Csak tudnám ha ez beindul hogy fogom ezt összeegyeztetni a munkámmal és az életemmel!!?? EVE -tem én is egy fél évig, de annyira bejött az a komplexitás a játékban, hogy arra lettem figyelmes, hogy már alig beszélek emberekkel, meg már rozsdásodik az ajtó annyira nem használom... :) Abbahagytam, mert tényleg ráfüggtem nagyon! Nagyon hiányzik vmi olyan amiben midnig van mit tenni! Szóval én amint indul megszakitok mindenkivel minden létező kapcsolatot! :) -
#739 Néhány kép, amikbe most futottam bele.
-
#738 Nem lehet valahogy Beta teszternek jelentkezni?:) -
#737 Badbitie volt az elsős mmmo karakterem, aki abból az időből ismer még szokott Badnek hívni. :-) De még most is szívesen alkalmazom ezt a nevet, csak a francia nemzetiséghez nem passzolt egy echte angol név. :-( -
#736 Jó,én már emberes lvl9 vagyok lvl9es hajóval. :-) De mondjuk ma lagzi holnap józanodás, szal majd vasárnap. :-)
Kellemes pihenést Kata! :-) -
#735 Nem, annyira nem messze, csak ide gran canariára. :) -
riviera #734 Remélem nem karib tenger :) -
riviera #733 Hová mész nyaralni? :) -
#732 Nyugodtan, egyáltalán nem gond. Most nagyon szintezni úgysem akarok, mert még senki nem tud Huge kategóriájú (lvl 45-50) hajókat csinálni, úgyhogy lóvét gyűjtögetek - amit lehet low level emberkék segítése közben is.
Hétvégén meg jövő héten egyébként nem leszek, de aug. 20-ától leszek. Még holnap du. benézek utoljára. -
riviera #731 Nem vagyok online, lassan fexem, holnap munka de hétvégén szívesen csatlakoznék hozzátok vagy bárkihez.
Majd rádszólok ha online lezsek ha nem gond. -
#730 Katie Braye -
riviera #729 Téged hogy hívnak ingame? -
#728 Amúgy online vagy most? -
#727 Told fel a grafikai beállításokat sztem. -
riviera #726 Miért szép? Sztem nem. De mint mondottam volt ez nem izgat. -
riviera #725 Botond barátunk -
#724 ki az a Bad? -
#723 Csúnya? :DDD -
#722 háát az eve Economiját nem igazán lehet hasonlítani semmihez:) Az egy nagyon jól kitaléált rendszer:) itt asszem kicsit más lesz a dolog:) -
riviera #721 Csúnya is de ezt leszarom. HANGULAT az a nagybetűs... na ezt nem érzem annyira bár még nem nyomtam csapatban szal ez változhat.
Economyt nem látom még át mondjuk de így eve online mellett háááát izéé :(
-
#720 Akkor okés:) Tőled nem irígylem:) Nálam ha tombolát vettem mindig kihúztám az előttem és mögöttem lévő számokat:)
Az meg hogy gáz az alatt mit értessz? csúnya? -
riviera #719 Tavaly tavasszal adtam le asszem és még sose nyertem ilyesmit sőt semmit sem :) Így ideje volt. Bár a játék elsőre elég gáz. -
#718 Hogyan tudok másik dxdiag fájlt küldeni az oldalra?
Folyton azt kéri hogy jelentkezzek be, de mikor bejelentkezek, akkor is ugyanazt az oldalt tolja elém, mint előtte.