8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Huh, ez még arréb van ... Jövő május körül tedd fel ismét kérdést! :) -
Csak ők fagytak le éjjel, és azt kérték, hogy mindenki kreáljon egy francia karit. Sokan csináltak. Volt, hogy a kezdőportban 138 francia newbie álldogált. Van is róla kép a fórumon. Mókás volt. Mint az SWGben Coronet hajdanán ...
San Juanban még volt 10 perce Trinity!!! -
Hunor1 #800 1000 thx.. tényleg pár oldallal visszább megtaláltam az infókat !
Kösz Kata, belevaló csajszi vagy :-)
Még sosem játszottam MMO-s játékkal..Tehát hogy megy pl. a havi fizetés?Azért az alapjátékot meg lehet venni dobozban vagy csak letölteni internetről(valamilyen fizetés után ) ? -
miért nemzetfüggő az?
benéztem, nálunk már csak 50ágyús volt a kapható max, majd benézek pár nap múlva... :/ -
Nálam minden OK. :(
Mondjuk a franciák nagyon lagosak voltak tegnap este is ... -
banyek, belépek, el se tudok hajózni sehova a szaggatás miatt -
Pedig vehettél volna ma éjjel egy Inv. FRt vagy egy Trinity SRt ...
Ma már csak Trinity volt reggel ... -
Szept 10. Utána mindenki nulláról indul és kb. másfél hónap mire nagy hajóink lesznek. Mondjuk addig L50nek kell persze lennie. -
1. Kiválasztod a nációt, a castot, majd tutorial. Kapsz egy hajót. Küldizel, vizen, szárazföldön, XPt szerzel, szintet lépsz, hajót veszel, mindezt újból. Közben PvP, kereskedés, gyártás ezerrel, már aki szereti.
2. Nem. Ez egy MMO.
Ha lehet, teszünk be képet, a jelenleg publikusokat megtalálod itt!
Kata galériájában is találsz pár képet az azóta elsüllyedt hajójáról. -
Ja hogy most. Nem néztem be két napja. :) Wipe mikor lesz? -
Elvileg minden jelenlegi karakternek van 1 millája ... -
1 millám?!?!? Talán 20ezrem ha van... Ezért mondtam, hogy nem igazán tudok pattogni a játékban. -
Jammer #790 Szerintem olvass vissaz pár oldalt és találsz ott néhány "wall of Text" -et Katától, aki asszem az elejétől fogva benne van a bétában. Rentgeteg hasznos infot (infohegyet!!) leirt, úgyhogy azokat böngészd át sztem. -
Hunor1 #789 Hello mindenki !
Meglepődtem kissé hogy látom néhány szerencsés ember már tolhatja a Bétát(?)..
Az első hírektől kezdve figyelem és VÁROM (de rohadtul) ezt a játékot !!Nézegetem a videokat és azt látom hogy elég szépek, realisztikusak a hány képet feltölteni hogy kinek milyen hajója van ?
hajók, tengeri csaták..ezzel semmi gond nincs ahogy látom..De volna néhány kérdésem felétek, bétások.
1.
tudna valaki egy egész rövid ismertetőt hogy mi is a játék menete ? ( jelentkezni kell valamelyik nációnál, kikötőt keres-vásárol hajó.. stb.hogy mész küldibe ? )
2.
Esetleg ha megveszi(beszerzi, megrendeli) a játékot valaki akkor lehet vele singlében is játszani ,küldiket csinálni stb..vagy csak multizni lehet vele ?
Tudnátok néhány képet feltölteni hogy kinek milyen hajója van ?
(ha nincs kedvetek leirni ezeket akkor esetleg valami magyarnyelvű ismertető? link? )
Köszi minden választ !
Ahoj ! Tengerre magyar !! :-)
-
Sjanos a Forumba Private message-m nincs :( -
Bocs hol kell ránézni a regemre mertén mindent megnéztem az odalon de nem találtam erre utaló jelet nagyon hajtok :D -
Cnut #786 Most hogy belenéztem a topicba, felderengett hogy talán én is néztem ezt a játékot régebb. Kis kutatás után kiderült hogy engem is bevettek a bétába. Estefelé megnézem! -
A Trinityt választottam végül. 102 ágyús az sem rossz.
Ami ma hajnalban a szerveren volt. Az a káosz ami kialakult a beta forumot olvasók és nem olvasók miatt; a sok newbie azt sem tudta mit vegyen, milyen hajót válasszon, ami Tortugában volt, ami a francia regional marketeken zajlott ...
Kész káosz. Nem is lesz rossz egy szerver reset.
Amúgy van 1 millád, vehetsz ami maradt. Ha San Juanba mész, még van 5 db second rate ship, amit megvehetsz. Tudsz venni kiegészítőket is a ship outfittingsen belül és feltornázhatod magad L50re az Improbable Tales of Swashbuckling Adventureös kitekkel. -
Kalinka #784 Zak accán tolom nem a tiéden, mert nem elég csak sac/kb-ra megadni a passwordot :D
vagyis nem az amit leírtál... -
Jó oldalt választottál. A franciáknál volt a legszarabb a stress teszt során. Tuti nem véletlen a sok crash és akadás. -
Detto.
:) -
Én is egy hónapos késéssel jöttem rá, mert mail nekem se jött, csak véletlenül ránéztem a regisztrációmra az oldalon. :) -
Én véletlenül fedeztem fel, hogy már kéthónapja bent vagyok, csak nem jött mail. :) -
Sziasztok látom újra fellendült a Fórum olvasgattam egy picit.
Figyeljetek! Egy kérdés?
Mikor kaptatok mail-t, hogy van Beta kulcsotok milyen e-mailt kaptatok vagy mi volt a cim ?!
Mivel én nap mint nap várom csak van úgy, hogy egy nap kapok 30 e-mailt! és nem mindig szoktam megnézni mindet. de ha ebben segitenék hogy milyen cimzetett keressek megköszöném! Talán beleférek én is abba a sok emberkébe akiknek osztanak, sokszor attól félek hog ymár lehet kaptam én is de kitölröltem !:D -
Kalinka az én accountommal nyomta, amíg a VGAn hűtést cseréltem,mert a régi lefáradt, az újat most tesztelem. Ja, és én vagyok "Bad" asszem. :-) -
Na persze nem volt egyszerű összerakn a defiantot, de csak ez volt, amit vennem kellett. -
Sztem egy kicsit több egy defiant összerakása (és asszem 44 ágyús, nem 40), úgy 80K körül volt eddig. (A civil a bótban 30K).
Nos ha ennyire rugalmasnak mutatkozol, akkor én is viszonzom azzal, hogy egy wipe erejéig spanyollal is hajlandó lennék játszani, ha a nép mégsem franciát választ. De akkor vigyetek küldizni ezerrel, mert a spanyol missionökkel sose találkoztam.
Természetesen Naval officer voltam. :) Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy klánunk freetradereit kísérem és védem útjaik során. A szívességben mindig meg tudtunk egyezni eddig mindenkivel (volt aki %-ot fizetett a haszonból, volt aki hajó kraftolásban segített).
Nekem sajna 1 giga ramom van csak, most akarok majd a potbs miatt egy 256-os vidkártyát is venni, aztán karácsonykor, vagy jövőre ruházok be egy új gépbe, most nincs rá költségvetési keretem.
Bár az én konfigommal is szépen megy max grafikán, csak kb. 2 óra után jönnek a memory leakek, és a textúravesztések (csomó fehér téglalapból jelenik meg hirtelen a képernyő), az open sea-ről meg nem is beszélek. Az a mocsok sok játékos, npc, otthagyott battle instance-ok, 10 mp és diafilm az egész játék...
Nem biztos, hogy ma éjjel 2 körül felnézek, mert én már játszottam ilyen nagy hajókkal, a mostani tapasztalatot meg majd úgyis elmondjátok. Az a helyzet, hogy a fenti helyzet miatt nem nagyon van kedvem jáccani vele, minimális grafikán esetleg, bár úgy meg csúnya... :/ Majd még eldöntöm estig. -
Tegnap (ma) egy Large Square Riget hoztam el Bridgetownból (térkép keleti széle) Havanába (a térkéz nagyon nyugati fele) úgy, hogy este beestem Bridgetownba - már bejutni is érdekes volt kb. 5 brit majom indult rám egyszerre a tengeren, mind L48-50-, majd kiszedtem az aukciós házból a cuccost, és ma reggel szép nyugisan hazahoztam Havanába, ami már persze kalóz kézen van, reggel meg összeraktam a hajót ... -
Valamit valamiért ... -
A mostani hajómon 1-5 mp-el levittem az ágyúim töltési sebességét, de mg így is sok a 7.8-40 mp ... :( -
"Amúgy jók az amcsi szerverek ha MMOzik vki, mert bár van lag, napközben korrektül lehet ténykedni, és a kutya sem baszogat, ha éppen árut szállítok. "
Jahh csak amcsi servereken az eventek is általában amerikai időre vannak kiírva:( ÉS egy siege vagy nagyobb pvp event kedvéértr azért dolgozó ember nem szívesen marad fent hajnali 2-3-ig. -
Azért a 40 ágyús Defiantommal nem esnék neki egy 112 ágyús hajónak ... -
Franciát simán kipróbálnám a következő wipeig. Ez bőven belefér.
Ha jól tudom Charlesport a kezdővárosuk. Korrekt felségvizeik vannak akörül a környéken, és ott van a két nagy mélyvizű kikötő is (Havana spanyol, és Cayo de Marquis a következő buildtől). Nekem nyolc, hogy 6000 vagy 7200 egy defian legyártása.
Csak az a gond velük - amellett, hogy a magyar játékosok 90%a utálja a franciákat egy bizonyos ügy miatt így kevés a potenciális magyar player ezen az oldalon, de egy wipeot megér -, hogy ha Grenvillet vagy Cayot lekempelik a kalózok v. a britek, akkor egész kurva Kubát vagy ha olyanjuk van Guanicat és Cabot is kempelik, akkor az egész mocskos térséget meg kell kerülnöm, ha el akarok jutni áruval Caracasba, Sisalba, vagy máshová délen, ugyanis Oranjestadot, a holland várost állandóan, Bridgeportot meg sűrünk támadják egyes népek, szóval mindig piros kör van körülötte. Baromi zavaró, ha 1000 egysényi áruval Grenvilleből a West End-San Juan-Port of Spain útvonalon mindent útba kell ejtenem, hogy mondjuk Caracasba jussak biztonságosan, csak az NPC kalózoktól félve.
(Amúgy megjegyzem a spanyolokon kívül minden népet le lehet totálisan kempelni a kikötőiben úgy, hogy te ne tudj kijutni sehol a Karibi térségbe anélkül, hogy meg ne tudjanak támadni. Mondjuk ha jönnek a player cityk, akkor meg mindegy lesz, mert majomja tuti a Kuba legnyugatibb pontjára fog pakolni egy kalózvárost és vége a mókának.)
Szóval tőlem szeptember 10-től legyen francia a magyar :), de azt nem akarom, hogy mindenki - közük én - odamegy, aztán rajtam kívül senki sem játszik vele, mert jött a haverja is, és ő francia helyett brit vagy kalóz akart lenni és az illető fogta magát és kalóz lett. Mi meg ott maradunk, és nézünk ki a fejünkből miután mindenki lelép. (Hosszú magyar MMOs tapasztalat ...)
Amúgy jók az amcsi szerverek ha MMOzik vki, mert bár van lag, napközben korrektül lehet ténykedni, és a kutya sem baszogat, ha éppen árut szállítok. A lag az kínos dolog, 2GB RAMom van, azzal egész okésan fut maxon, még most is, hogy windowed modeban nyomom a sok harci hibaüzenet miatt ami a "gondosan letesztelt" legutóbbi "live"ra kerülés után jött a bétaszerverre.
Ma este (szombat hajnal) lépj be éjjel 2 után, mert stress teszt lesz. Mindenki L50 lesz erre a 10 napra, és "ócsón" lehet majd venni Inv. 1st Rt és egyéb hajókat. Azt nem írtad, hogy naval tiszt vagy más szerepben nyomulsz ... -
A Ship of the line nem véletlenül ship of the line:) HA már ketten vannak az necces, mert tudnak vonalban hajózni, de egyedül egy gyors és mozgékony hajó számára ha jó szele van és ügyes a kapitány szerintem eléggé könnyű prédák. -
Én spanyolon és kalózon kívül bármit játszom szívesen.
Franciáknál van két igen nagy és működő guild (Chevaliers de Mers és a Saint Maartens Zeevarder Syndicaat), bár én egy kisebbe vagyok most (Order of Silver Star). A két nagy franica guild vegetál, mert nagyon régóta játszanak, és sokan beleuntak, hogy mindig előlről kell kezdeni mindent a wipe-ok miatt, így csak tesztelgetni járnak be. Egyébként még rohadtul felesleges a fejlődésre meg termelésre helyezni a hangsúlyt, mivel még jópár wipe várható a béta során. Engem speciel jobban érdekelne, ha a rohadt memory leakeket és szaggatást, lagolást megszüntetnék végre, mert az open sea hajózhatatlan - legalábbis számomra.
Kérdésedre válaszolva, 41-es szintű vagyok, és volt egy defiantom, ami hála a fent említett problémáknak egy pvp során elveszett (csata közben még le is fagyott a játék, az egész gépet újra kellett indítanom, persze a hajó elveszett). Ezért nem néztem be hetek óta a játékba, mert se pénzem, se hajóm most. Van egy maradék Lexim, oszt annyi. Küldetéseket se tudok csinálni, hogy legyen lóvém, mert egyik kikötőből a másikig nem jutok el a fagyások és szaggatások miatt.
Trinity vs. Invincible (sztem nem invisible)
Korábban (két nagy update-el ezelőtt) még a Trinity simán rommá verte a 104-est 1 vs 1-ben azonos tudású, ügyességű játékosok esetén. Hiába az erősebb ágyúk, ha a Trinityvel körbehajózod a holtterében, de még broadside-nál is adott idő alatt több sebzést viszel be a Trinityvel, mint a 104-es nagyobb kaliberű ágyúival. Így egymás mellett hajókázva is simán elsüllyeszti a Trinity a 104-est, mivel állításoddal ellentétben jópár sorozatot kibír. Legalábbis ez volt, amikor ilyenekkel hajókáztunk pár update-el ezelőtt. Hogy mit változtattak a nagy hajók statjain, azt nem tudom, mert azóta még senki nem tudott építeni ekkora hajókat, olyan sűrűn követték egymást a wipe-ok. Majd kiderül.
Külsőre mondjuk nekem még mindig jobban bejön a Trinity, mint az Invincible.
De lesz majd 1740-es Victory is a játékban. Vagy mi (tervbe vettük az Anthelope utánra), vagy majd valaki tuti megcsinálja. Na az tuti le fogja gyalulni a Trinityt meg az Invinciblet is. :) -
Diplomatikus válasz :) -
pedrohsi #766 én igen, csak finoman adagolva:) -
Politikamentesen állíthatom hogy a franciákat senki nem szereti.. :)
-
pedrohsi #764 vicces, hogy ugyanaz a helyzet, mint a WW2 OL-ban - francikkal senki nem szeret játszani, de a britek az übermenő faszagyerekek (még ha kivételesen ekkor valóban azok voltak a tengeren) -
When its done